ma vala i nije,podaleko je bl,goriva treba 60-80km,ako autom picisThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:puno, puno, ne mozes bez 40-50 otici dolenime_tm87 je napisao/la:Ulaz na gradski stadion u BL ce biti besplatan za nase navijace. Znaci, samo 27 KM za prevoz i to je to.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sredit će nama Odović 3 poena
Hajd barem tu dušmani neće kukati da smo kupili sudije...
Sviđa mi se što na kraju sezone idemo na gostovanja Slobodi i Leotaru, oni će već dotad osigurati opstanak tako da na proljeće i odozgo treba računati na bodove...
Na proljeće jedino uslovno rečeno teško gostovanje je Mostar, ali hvala Bogu gore uvijek dobro igramo kako sa ovim sa istako tako sa ovim sa zapada
Sa ta dva gostovanja donjeti 4 boda i puna šaka brade

U Banja Luci će biti dosta raje iz srednje Bosne, dok će nas iz Sarajeva ići maksimalno 100...

Hajd barem tu dušmani neće kukati da smo kupili sudije...
Sviđa mi se što na kraju sezone idemo na gostovanja Slobodi i Leotaru, oni će već dotad osigurati opstanak tako da na proljeće i odozgo treba računati na bodove...
Na proljeće jedino uslovno rečeno teško gostovanje je Mostar, ali hvala Bogu gore uvijek dobro igramo kako sa ovim sa istako tako sa ovim sa zapada

Sa ta dva gostovanja donjeti 4 boda i puna šaka brade

U Banja Luci će biti dosta raje iz srednje Bosne, dok će nas iz Sarajeva ići maksimalno 100...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
isplatnije onda busem, nista onda, moram probati negdje skontati 30 km do sutra u 7SarajlijaTM je napisao/la:ma vala i nije,podaleko je bl,goriva treba 60-80km,ako autom picisThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:puno, puno, ne mozes bez 40-50 otici dolenime_tm87 je napisao/la:Ulaz na gradski stadion u BL ce biti besplatan za nase navijace. Znaci, samo 27 KM za prevoz i to je to.

Za zivot cijeli!
cuj 60-80 KM... pa ne putujes na tahite
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
to ne treba 70 ak maraka goriva do BL i nazad ? treba itekako..samo kad se to podjeli na 5 osoba(kolko stane u atuo) to je 15 maraka i jos cenera da jedes,pijes isl i opet te izadje jeftinije nego busem1921 je napisao/la:cuj 60-80 KM... pa ne putujes na tahite
gdje auto ?samosarajvo je napisao/la:to ne treba 70 ak maraka goriva do BL i nazad ? treba itekako..samo kad se to podjeli na 5 osoba(kolko stane u atuo) to je 15 maraka i jos cenera da jedes,pijes isl i opet te izadje jeftinije nego busem1921 je napisao/la:cuj 60-80 KM... pa ne putujes na tahite

možda je čovjek mislio ako ideš s formulom1921 je napisao/la:cuj 60-80 KM... pa ne putujes na tahite

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
cuj 60-80 pa brate ja sam sa autom za 80 km otisao do dubrovnika(tamo se vozao)
i vratio se, i to preko stoca ,trebinja i jos mi je ostalo da se par puta provozam po gradu..

al posto je to gostoovanje u Banja Luci ,za svaki slucaj naspi za jedno 60 eehehhe u svakom slucaju zavisi koliko ti trosi vozilica ehhehe

al posto je to gostoovanje u Banja Luci ,za svaki slucaj naspi za jedno 60 eehehhe u svakom slucaju zavisi koliko ti trosi vozilica ehhehe

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 sep 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KB-TM87
- Kontakt:
Neko izabere klub tek onako, neko jer mu je stadion blizu, neko jer mu je babo navijao za isti klub, neko jer mu jarani navijaju za taj klub,neko zbog prvog dresa...mi smo drugačiji, mi smo zaljubljeni u nastanak,tradiciju i ideju svog kluba.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jarane dok predjes preko svih vukojebina (putevi) treba ti 150 kermi dijelova da popravis auto . Dok Busem te dodje 40 marki i 20 feininga. 30 prijevoz , 10 hrana i ovih 20 feninga za dvije kese da se mozes ko coj'k ispovracat.samosarajvo je napisao/la:to ne treba 70 ak maraka goriva do BL i nazad ? treba itekako..samo kad se to podjeli na 5 osoba(kolko stane u atuo) to je 15 maraka i jos cenera da jedes,pijes isl i opet te izadje jeftinije nego busem1921 je napisao/la:cuj 60-80 KM... pa ne putujes na tahite
- theprodigy
- Kontakt:
oko 230 kilometara do BL, treba jedno 40-50 KM za gorivo1921 je napisao/la:cuj 60-80 KM... pa ne putujes na tahite
to se malo foliras da imas auto i da si bio u Dubrovnikumma_hz je napisao/la:cuj 60-80 pa brate ja sam sa autom za 80 km otisao do dubrovnika(tamo se vozao)i vratio se, i to preko stoca ,trebinja i jos mi je ostalo da se par puta provozam po gradu..
![]()
al posto je to gostoovanje u Banja Luci ,za svaki slucaj naspi za jedno 60 eehehhe u svakom slucaju zavisi koliko ti trosi vozilica ehhehe![]()

U BL ce biti grcevito, nasa odbrana me najvise plasi. Borac nije ko Zvijezda, oni ce znati kazniti propuste odbrane. Nadam se da ce nas sreca ovaj put pogledat i izvuc 1 bod(mozda i 3

NO PYRO NO PARTY
- theprodigy
- Kontakt:
dubrovnik i BL su tu negdje po kilometrazi, mozda 20km da je dalje dubrovnik

Kad smo serifu otkinuli bod ...mozemo i Borcu sva tri samo uz isti pristup i zalaganje inace pisi 0 na svaku loptu treba ici...
ja, drama se foliram hehehe pgt sto sam isao naobdan poslom haha bolje da nisam...po sata trazio "odrediste" haha ko da sam u moskvu otisao..Buu je napisao/la:to se malo foliras da imas auto i da si bio u Dubrovnikumma_hz je napisao/la:cuj 60-80 pa brate ja sam sa autom za 80 km otisao do dubrovnika(tamo se vozao)i vratio se, i to preko stoca ,trebinja i jos mi je ostalo da se par puta provozam po gradu..
![]()
al posto je to gostoovanje u Banja Luci ,za svaki slucaj naspi za jedno 60 eehehhe u svakom slucaju zavisi koliko ti trosi vozilica ehhehe![]()
![]()
U BL ce biti grcevito, nasa odbrana me najvise plasi. Borac nije ko Zvijezda, oni ce znati kazniti propuste odbrane. Nadam se da ce nas sreca ovaj put pogledat i izvuc 1 bod(mozda i 3)

fazon je brate sto sam se ja citav dan vozao po dubrovniku..prva ,druga ,prva, druga i sve tako...

al ipak mislim da ova tema nije o mom putovanju u dubrovnik hahahha

FK SARAJEVO.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Onako čisto informativno za one koji ne znaju, FK Željezničar je prvo gostovanje odigrao u Zavidovićima 1921. godine svladavši Krivaju sa 3:2. Velika čast je to za Krivaju 

u to vrijem bila je cast ZeljeznicaruNK/RK Krivaja je napisao/la:Onako čisto informativno za one koji ne znaju, FK Željezničar je prvo gostovanje odigrao u Zavidovićima 1921. godine svladavši Krivaju sa 3:2. Velika čast je to za Krivaju
- SarajlijaTM
jasem i j aprije 5 g,kad je gorivo bilo marka i pomma_hz je napisao/la:cuj 60-80 pa brate ja sam sa autom za 80 km otisao do dubrovnika(tamo se vozao)i vratio se, i to preko stoca ,trebinja i jos mi je ostalo da se par puta provozam po gradu..
![]()

ev skontaj do bl i nazad oko 250+250=500,ako trosi auto 6l sa 5 ljudi unutra to je 30lx 2,35=70.5km

sry na off
Evo i jednom od mene pozitivan komentar.Uzimamo Borca 1-0 igrac utakmice Guso.
-
- Kontakt:
Ја $ $ ? у Сарајево & 55 & " ",$ а6 ' ? ',не "
А % се " ?,$ % 1-= " -

А % се " ?,$ % 1-= " -

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.