Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Shanks
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Shanks » 22 sep 2011, 18:07

Glen i Fabio se vratili treninzima 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 22 sep 2011, 18:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kada ćemo saznati protivnika za IV kolo?
U subotu
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 22 sep 2011, 18:52

Po gledanom dosad Carroll je promašena investicija, za taj novac ste mogli dovesti Gomeza ili Aguera koji su viša klasa od navedenog napadača. Znam da je mlad još, al' kako živi lošim životom teško da će uspjeti nešto da uradi na Anfieldu. Sigurno je i da Kenny neće još dugo čekati da se Andy vrati golgeterskoj formi i mislim da će posegnuti za napadačem već u januaru, a kada bi se mene pitalo probao bi dovesti Teveza koji je najvjerovatnije postao višak u Cityju .
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 22 sep 2011, 18:56

Bernabéu je napisao/la:Po gledanom dosad Carroll je promašena investicija, za taj novac ste mogli dovesti Gomeza ili Aguera koji su viša klasa od navedenog napadača. Znam da je mlad još, al' kako živi lošim životom teško da će uspjeti nešto da uradi na Anfieldu. Sigurno je i da Kenny neće još dugo čekati da se Andy vrati golgeterskoj formi i mislim da će posegnuti za napadačem već u januaru, a kada bi se mene pitalo probao bi dovesti Teveza koji je najvjerovatnije postao višak u Cityju .
Suarez i Tevez su previse slicni da bi mogli dobro izgledati zajedno.Ako ce iko zamijeniti Carolla, onda neka to bude Cavani.Ti Urugvajci su jedna strasna fudbalska nacija :mrgreen:

------------Reina------------
-----Coates-----Agger-----
Kelly-----Lucas----- Enrique
-----Gerrard---C.Adam--
Suarez----------Downing
-----------Cavani-----------
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 22 sep 2011, 18:57

Bernabéu je napisao/la:Po gledanom dosad Carroll je promašena investicija, za taj novac ste mogli dovesti Gomeza ili Aguera koji su viša klasa od navedenog napadača. Znam da je mlad još, al' kako živi lošim životom teško da će uspjeti nešto da uradi na Anfieldu. Sigurno je i da Kenny neće još dugo čekati da se Andy vrati golgeterskoj formi i mislim da će posegnuti za napadačem već u januaru, a kada bi se mene pitalo probao bi dovesti Teveza koji je najvjerovatnije postao višak u Cityju .
Ništa od Teveza sigurno, previše košta, a što se tiče drugih napadača, navodno je Liverpool zainteresovan za Lavezzia koji bi trebao doći za 26m.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 22 sep 2011, 18:58

I Lavezzi je dosta kvalitetan napadač, ali ako za njega nudite 26 miliona zašto ne biste poslali ponudu Tevezu do 30 miliona ? Sumnjam da košta više, al' eto...
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 22 sep 2011, 19:21

Ma kakav tevez zamisli da se bace velike pare za njega a on pocne kukati kako hoce kuci kod svoje porodice, sa njim ne znas na cemu si te hoce nazad te nece, mislim da Lpool nece trositi puno novca u narednom transfer periodu istrosio se Henry posteno ovo leto, dosta njih je duplo placeno od realne cene, ako bude neko dolazio mislim da ce Dalglish posegnuti za jos jednim krilom, po meni to i fali nema tu ko da probije Downing slab vise za centarsut a Kuyt spor( a on ustvari i nije krilo) a o Maxiu da ne pricam.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 sep 2011, 20:43

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ma kakav tevez zamisli da se bace velike pare za njega a on pocne kukati kako hoce kuci kod svoje porodice, sa njim ne znas na cemu si te hoce nazad te nece, mislim da Lpool nece trositi puno novca u narednom transfer periodu istrosio se Henry posteno ovo leto, dosta njih je duplo placeno od realne cene, ako bude neko dolazio mislim da ce Dalglish posegnuti za jos jednim krilom, po meni to i fali nema tu ko da probije Downing slab vise za centarsut a Kuyt spor( a on ustvari i nije krilo) a o Maxiu da ne pricam.
Apsolutno se slažem sa ovim.

Što tiče dovođenja napadača (još jednog) mislim da od toga nema ništa (osim naravno u slučaju neke teže ozlijede).Carroll,Suarez,Bellamy i Kuyt su dovoljni da se iznese ova sezona.

Što se tiče eventualnih dolazaka Teveza/Lavezzia mislim da od toga nema ništa.Teveza ne bih volio jer kao što je napisano u ovom gore postu nikad se ne znam kad će opet početi plakati za kućom.Također nije ni u nekoj formi,skupo bi koštao,a glavno od svega je da nam ne treba jedan takav sebičan igrač.

Što se tiče Lavezzia on se već nekoliko puta dovodio u kontekst sa L'poolom,eh sad ne bih imao ništa protiv da dođe na Anfield ali mislim da bi i on bio itekako skupo pojačanje,a svi znamo da je veliki rizik da se dovode igrači u januaru,Suarez je jedan od izuzetaka. 8-)

Steven Gerrard: "Proteklih šest mjeseci je bilo poput noćne more"

Nakon polugodišnjeg izbivanja sa terena zbog ozljede i operacije prepona kapetan Liverpoola Steven Gerrard spreman je za povratak u akciju, a kako sam kaže proteklih pola godine za njega su bili poput noćne more.

Engleski reprezentativac je odigrao posljednjih petnaest minuta kup utakmice protiv Brightona jučer, što je bilo njegovo prvo pojavljivanje na terenu nakon ozljede u ožujku.

Gerrard bi se vratio i ranije da nije bilo nove infekcije koju je zaradio krajem srpnja, zbog čega je 31-godišnji nogometaš morao pauzirati još nekoliko tjedana, a sada se nada kako će vratiti svoje mjesto u početnoj postavi.

"Bilo je odlično ponovno biti sa suigračima. Bio sam izvan akcije dugo i bilo je sjajno ponovno obući dres, a bilo je lijepo i pobijediti. To je za mene bila noćna mora. Ne osjećam se dobro kada sam ozlijeđen i samo gledam utakmice. Bilo je teško, ali to je sada iza mene i veselim se utakmicama i povratku u startnu postavu." rekao je Gerrard.

Ipak, za mjesto u početnoj postavi tek će se morati izboriti, što je potvrdio i menadžer Kenny Dalglish.

"Prema Stevenu ćemo se odnositi kao i prema svim drugima. Nećemo biti neodgovorni i dati mu više minuta za igru nego što je potrebno. On je napravio sjajan napredak i veselimo se tome što ponovno možemo računati na njega. Nećemo to pokvariti time što ćemo biti neodgovorni, ali njegov povratak svima podiže samopouzdanje." rekao je Dalglish.
FK Pjetlovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2011, 20:52

Ipak je Fergie dovoljno popularan kod scousera da traze autograme od njega:

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 22 sep 2011, 20:57

Popularniji od Chuck Norrisa. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 22 sep 2011, 21:11

Jel se meni cini il je nas kapiten sto se tice brzine explozinosti itd jako oslabio? il se mozda covjek stedi jbg 1. mu je utakmica nakon dugog vremena,.. :S
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 sep 2011, 21:14

rukFa_LFC je napisao/la:Jel se meni cini il je nas kapiten sto se tice brzine explozinosti itd jako oslabio? il se mozda covjek stedi jbg 1. mu je utakmica nakon dugog vremena,.. :S
De, nemojte odmah te crnjake ganjati, covjek pola godine nije igrao
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 sep 2011, 21:17

rukFa_LFC je napisao/la:Jel se meni cini il je nas kapiten sto se tice brzine explozinosti itd jako oslabio? il se mozda covjek stedi jbg 1. mu je utakmica nakon dugog vremena,.. :S
E je*iga sad, jednom je poštenski istrčao. :)

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 sep 2011, 22:14

laveci je strasan a i kavani kad bi se kojim cudom mogao dovesti

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 sep 2011, 22:23

Ljubimac Cavani mora biti prvi izbor! 8-)

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 22 sep 2011, 22:33

ja bih prije Lavezzia nego li Cavania mada ne vjeruje da ce bilo ko od napadaca dolaziti
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 sep 2011, 22:34

Ja mislim da nam više odgovara igrač tipa Cavani jer imamo već Suareza i Bellamya koji su slični Lavezziju.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 23 sep 2011, 02:03

Redsi se raspisali o dovodjenju napadaca, a napad im uopste nije slaba tacka. :D

OK, ne moze niko biti zadovoljan ucinkom Carolla, ali takvom igraca treba dati vremena. Imam osjecaj da ga mnogi prerano otpisuju.
Slicna situacija je bila i u Bayernu sa Gomezom, a znamo sta sad Super Mario znaci za igru Baye. 8-)

Pojacanja u odbrani su ono sto je neophodno Liverpoolu.
Cara je definitivno dao sve sto je mogao, Coates je jos neiskusan i neisproban, sto znaci da je sigurno potreban stoper tipa Cahill vise nego jedan Lavezzi.

Povratkom Glena odbrana ce dobiti na cvrstini i on, Agger i Enrique (mozda) uz jos jednog kvalitetnog stopera mogu ciniti dobro defanzivnu liniju.
Cudim se sto Liverpool nije pokusao dovesti Zapatu, koji je po mom misljenju jedan odlican stoper, ali za prolivenim mlijekom ne treba plakati.

Dakle, Liverpoolu ne treba puno, uz par desetina miliona pravilno ulozenih, osmijeh bi se mogao vratiti na lica mnogobrojnih Redsa sirom svijeta. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 sep 2011, 09:24

Treba Liverpoolu vise od 10 mill da bi se vratio osmjeh njihovim navijacima na lice.

Medjutim,slazem se s tobom da treba poceti od obrane. Caragher star,agger i skrtel cesto ozljedjeni. Rijesenje-Cahil.

Mislim da je njegov kvalitet neosporan i bilo bi ga dobro dovesti vec sad u januaru.

Sto se tice veznog reda,tu ima dovoljno igraca tako da tu netreba nista dirati.

No,napad je problem. Nezabijaju puno golova. Suarez se nije dokazao kao sto neki kazu. OK,uklopio se on u ekipu al on je NAPADAC,a on je zabio 5-6 golova u ligi od dolaska. To nije bas nesto kad se uzme u obzir da je placen 20+ mill

Rijesenje za Liverpool je Hulk (mda,volio bih znati za koji tim on nije rijeenje). Jest da bi kostao 50-60 mill sigurno,al s njim,Suarezom i Carrolom,u napadu bi mogli igrati kako god zelite. 4-5-1,4-3-3,4-4-2...ama svaku formaciju koju bi pozeleji mogli bi igrati s takvim igracima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 sep 2011, 10:58

majestic24 je napisao/la:Treba Liverpoolu vise od 10 mill da bi se vratio osmjeh njihovim navijacima na lice.

Medjutim,slazem se s tobom da treba poceti od obrane. Caragher star,agger i skrtel cesto ozljedjeni. Rijesenje-Cahil.

Mislim da je njegov kvalitet neosporan i bilo bi ga dobro dovesti vec sad u januaru.

Sto se tice veznog reda,tu ima dovoljno igraca tako da tu netreba nista dirati.

No,napad je problem. Nezabijaju puno golova. Suarez se nije dokazao kao sto neki kazu. OK,uklopio se on u ekipu al on je NAPADAC,a on je zabio 5-6 golova u ligi od dolaska. To nije bas nesto kad se uzme u obzir da je placen 20+ mill

Rijesenje za Liverpool je Hulk (mda,volio bih znati za koji tim on nije rijeenje). Jest da bi kostao 50-60 mill sigurno,al s njim,Suarezom i Carrolom,u napadu bi mogli igrati kako god zelite. 4-5-1,4-3-3,4-4-2...ama svaku formaciju koju bi pozeleji mogli bi igrati s takvim igracima.
svi bi mi da dođe cavani, lavezzi ili hulk ali nazalost treba biti realan... mi necemo ici tako brzo sasvim sigurno.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.