Brotnjo i Tomislav dvicaslogauskoplje je napisao/la:@TORCIDA123
malo realnosti ne bi škodilo
inače sve jedinice

Brotnjo i Tomislav dvicaslogauskoplje je napisao/la:@TORCIDA123
inače sve jedinice
slogauskoplje je napisao/la:@TORCIDA123
inače sve jedinice
Post ispravljen od strane moderatora!Grdan je napisao/la:Brotnjo i Tomislav dvicaslogauskoplje je napisao/la:@TORCIDA123
inače sve jedinice,dvije najbolje momčadi u ligi
,sve ostalo jedinice.
Tabela sve dokazuje koje su momčadi najbolje,a mi smo za vas Dinamobadblueboylivno je napisao/la:Grdan je napisao/la:Brotnjo i Tomislav dvicaslogauskoplje je napisao/la:@TORCIDA123
inače sve jedinice,dvije najbolje momčadi u ligi
,sve ostalo jedinice.
@ Plavobijeli
Ne pretjeruj ni ti.
Tko ovdje vrijeđa ja ili ti.Na terenu dokazujemo da smo najbolji,a ako tebi smeta što ja unaprijed upisujem bodove protiv Sloge iz Ljubuškog,Klisa,Kupresa tvoj problem.badblueboylivno je napisao/la:Ne mogu. To uzdizavanje tog malog seljačkog kluba mi ide na neku stvar - nije ni moj nešto veći, dno bh. nogometa... ali opet ga ne dižem u nebesa niti igdje upisujem tri boda.
Sad ću ja popit bananu zbog psovanja, a ovomu bi trebalo blokirati ip adresu, jer ovo trollanje i offtopičarenje, ne samo na ovoj temi, je prevršilo svaku mjeru.
Je li ti krivo što ne hvali tvoje junioreslogauskoplje je napisao/la:novinske članke možete objesit mačku o repneki bi rekli da su to plačeni članci, a ni ja sam ne znam kako nazvati to kad jedan te isti novinar piše "hvalospjeve" na račun Čapljine, Branitelja i sada Brotnja. Nebitno dali je to M. K. ili E. B.
prvo spominje neke admine, pa sad juniore. šta je s tobom?Grdan je napisao/la:Je li ti krivo što ne hvali tvoje junioreslogauskoplje je napisao/la:novinske članke možete objesit mačku o repneki bi rekli da su to plačeni članci, a ni ja sam ne znam kako nazvati to kad jedan te isti novinar piše "hvalospjeve" na račun Čapljine, Branitelja i sada Brotnja. Nebitno dali je to M. K. ili E. B.
?
Juniori vam igraju u prvom sastavuslogauskoplje je napisao/la:prvo spominje neke admine, pa sad juniore. šta je s tobom?Grdan je napisao/la:Je li ti krivo što ne hvali tvoje junioreslogauskoplje je napisao/la:novinske članke možete objesit mačku o repneki bi rekli da su to plačeni članci, a ni ja sam ne znam kako nazvati to kad jedan te isti novinar piše "hvalospjeve" na račun Čapljine, Branitelja i sada Brotnja. Nebitno dali je to M. K. ili E. B.
?
Nema Radnika i svih ekipa iz SBK . Nemoguće je da Radnik igra Kantonalnu ligu :OPasha je napisao/la:imaš temu za 2. ligu Zapad http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =77&t=4865" onclick="window.open(this.href);return false; a ako neki od nabrojanih timova nije tu, pa vjerovatno igra u Kantonalnoj ligi SBK.
To je taj ali samo brate nije mi jasno Radnik je igrao donedavno Drugu Ligu Zapad I ili II kako koja je bila a Stanic Kreševo kako ja znam je nedavno igralo u Prvoj Ligi FBIH a sada igra u 2 stupnja losijoj ligi ?Pasha je napisao/la:evo i sajt NS SBK pa nađi klubove http://nogometnisavez-sbk.big.ba/PRVA-K ... A-LIGA.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.