Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bem ti nase kladionice nema nigdje finskog rukometa,imao sam kvotu preko 5 i naravno prosla dobili 2 razlike 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
aja ovog fudbala u zadnje vrijeme.. sve nešto nakaradno rezultati niđe veze.. fkt teško uvezat parove.. -.-'
ama ljudi ,mi kojima je nogomet tek negdje 10-ta(lupam) bitna stvar u zivot igramo nogomet solidno (bar ja
) znaci tu i tamo odigram koji match ,dvorana ovo ono , livada/trava .,bla ,bla .. i o5 igram k´o veliki .. a sad ljudi se bave nogometom cijelog svog zivota ( od malih nogu pa do granice koja nije postavljenja ,nego fizickom spremom i izdrzljivošću svakog od nas /njih uslovljenja ) i oni cim se rode ,rode se s loptom
.. i kao takvi od malih nogu moraju igrati dobro ,, pa zavrse u raznim clubovima ,repkama etc,etc .. pa se sad postavlja pitanje da li postoji drastična razlika izmedu veliki igraca i amatera (da ih uslovno ovako nazovemo ) .. jedina sigurna razlika je lova koju igraci primaju .. pa mi vidimo postoje mnogo iznenadenja , to je normalno danas svako ziv zna igrati nogomet pa recimo kad Novara nagguzi
Intera ,Levante
Reala .bla .bla , jest cudno i iznenadenje ali ovo je sve vise i vise prisutno u svijetu nogometa , i rijetkoce da se desi da ono imamo 100 % siguran par , ma to je rijetkost mi mozemo mislit da je to dobitna kombincija il nesto .. ali amater zna bolje odigrat za 10.000 nego zvijezda za 200.000 $ (moze i eura ,funti nije greda ), takoder trud , zelja za dokazivanjem .etc ,etc je naravno veca kod onih koji nisu dostigli veci nivo u fachu zvanom nogomet ..
pa tako dragi moji ,mi mozemo ici na sigurnije parove al na dobitne tesko , istina znanje pomaze u svemu ovome ,al je samo jedan od faktora koji uticu na sve ove ,a ono sto je jos bitnije je to sto sreca /(ne)sreca su presudni faktor u svemu ove , samim tim sto je ovo kocka , a pojam kocke bi znacio nesto sa vise strana , znaci da sudbina naseg eventulanog dobitka ce nekad da bude s ove ,a nekad sa one strane .. koja je koja nije bitno al nisu sve strane dobitne i povoljne za nas ..

pa tako dragi moji ,mi mozemo ici na sigurnije parove al na dobitne tesko , istina znanje pomaze u svemu ovome ,al je samo jedan od faktora koji uticu na sve ove ,a ono sto je jos bitnije je to sto sreca /(ne)sreca su presudni faktor u svemu ove , samim tim sto je ovo kocka , a pojam kocke bi znacio nesto sa vise strana , znaci da sudbina naseg eventulanog dobitka ce nekad da bude s ove ,a nekad sa one strane .. koja je koja nije bitno al nisu sve strane dobitne i povoljne za nas ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Ja jučer pokupio preko 20 parove, sve 1.10 - 1.15 kvote i padnem na 2 :/ Lemgo i Rangers prolaz 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Servette 3+
Sion 3+
Roma 1
3.26 na 5 km 16.30 km
ovo cu probati u singlu Bursaspor - Besiktas 2 3.10
Sion 3+
Roma 1
3.26 na 5 km 16.30 km
ovo cu probati u singlu Bursaspor - Besiktas 2 3.10
Betis po meni neka sigurica danas. Kvota više nego dobra, u super ponudama ide preko 2. Espanyol bi trebao dobiti kući isto, ali nekako sigurnije je odigrati na manje golova il' da neće oba dati gol.
Ima li štagod hokeja da bi trebalo proći? 

- pintol_TM87
- Kontakt:

stetaa

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Lulea - Djurgardens manje od 5.5 golovaSPY je napisao/la:Betis po meni neka sigurica danas. Kvota više nego dobra, u super ponudama ide preko 2. Espanyol bi trebao dobiti kući isto, ali nekako sigurnije je odigrati na manje golova il' da neće oba dati gol.Ima li štagod hokeja da bi trebalo proći?
HV 71 - Farjestads manje od 5.5 golova
Isprobaj i ja cu ..
Kako mi je sumnjiv Magnitogorsk,probacu na sistemu dvicu

- spielführer_21
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la: Čeveras:
Ajaccio-Montpellier ah2![]()
Marseille-Evian 1 (možda i sa hendikepom)![]()
![]()
Milan-Udinese X2 ili oba daju![]()
![]()
Chievo-Napoli X2![]()
Juventus-Bologna 1![]()
Malaga-Bilbao X2![]()
polovično

danas slaba ponuda za nogomet, Roma mora dobiti bar na guzove.. Betis je kao favorit, ali zbog zakona brojeva vjerovatno neće pobijediti.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- crvenocrni
- Kontakt:
Yugra 1x
PK-35 2
Rosenborg 1
Besiktas x2
Alesund 1
Roma 1
Kvota 9.89
I pad na prvom, sta i ja igram
PK-35 2
Rosenborg 1
Besiktas x2
Alesund 1
Roma 1
Kvota 9.89
I pad na prvom, sta i ja igram

Kako potcjenjuju Mainz, kvota na njihovu pobjedu na domaćem terenu protiv Borusije je 3.75, a na neriješen ishod je 3.30. Obavezno treba nešto odigrati po ovom pitanju, ako pogodite 1 ili X (uz solidnu uplatu), bio bi ovo zahvalan single za odigrati.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 22 sep 2011, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Roma - Siena 1
Espanyol - Getafe 1
Fredericia(2) - Odense(1) 2
Keflavik - KR Reykjavik 2
AZ Alkmaar(1) - Groningern(1) 1
Dinamo B. - Luceafa 1
Bursaspor - Besiktas/gol
Sion - Grasshoppers 1
Kvota 46.45
Uplata 0.70
Dobitak 32.55
Espanyol - Getafe 1
Fredericia(2) - Odense(1) 2
Keflavik - KR Reykjavik 2
AZ Alkmaar(1) - Groningern(1) 1
Dinamo B. - Luceafa 1
Bursaspor - Besiktas/gol
Sion - Grasshoppers 1
Kvota 46.45
Uplata 0.70
Dobitak 32.55
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Mainz-Bjelorusija :ugeek: zanimljiva utakmicaClaus je napisao/la:Kako potcjenjuju Mainz, kvota na njihovu pobjedu na domaćem terenu protiv Bjelorusije je 3.75, a na neriješen ishod je 3.30. Obavezno treba nešto odigrati po ovom pitanju, ako pogodite 1 ili X (uz solidnu uplatu), bio bi ovo zahvalan single za odigrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Borusija, yebo ga.miky_hz je napisao/la:Mainz-Bjelorusija :ugeek: zanimljiva utakmicaClaus je napisao/la:Kako potcjenjuju Mainz, kvota na njihovu pobjedu na domaćem terenu protiv Bjelorusije je 3.75, a na neriješen ishod je 3.30. Obavezno treba nešto odigrati po ovom pitanju, ako pogodite 1 ili X (uz solidnu uplatu), bio bi ovo zahvalan single za odigrati.

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nisam mogao na net od juce..Danas sam dobio ekstra siguran tip,klasicna namjestaljka 3 za 3 ..Evo tiketa,daj boze da prodje .. ( Imao sam ga i u singlu)

http://www.rezultati" onclick="window.open(this.href);return false; .com/detail/6yJl6MYh/#detalji-utakmice

http://www.rezultati" onclick="window.open(this.href);return false; .com/detail/6yJl6MYh/#detalji-utakmice
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- _karabaja_
- Kontakt:
E jbg Emire. Steta sto to nisi prije postavio.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Postavio bi,ali mi nije moglo uci na ss.ba.Zato i nisam mogao
Volim te Celik ! ! !
Odakle ti to, hehhehe
Jel zna neko jel u Formuli počelo online klađenje
http://67.227.164.12/wf/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel zna neko jel u Formuli počelo online klađenje
http://67.227.164.12/wf/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li neko od ovih strucnjaka za kladionicu da mi sastavi neki listic,onako do 30-tak km dobitka,sta mogu kad sam skroman 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.