FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sajoni
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sajoni » 22 sep 2011, 11:25

hamlet je napisao/la:37. minuta sinoćnje utakmice... Puyol s leđa gura i baca Soldada na pod, a sudija je odma', znači pola metra do njih i svira faul u napadu! :lol: Kako ste smiješni!

Al' kad Soldado ofula gol s pola metra :lol: Spasi vas.
đe si Hamlete veliki Shakespeare-ov junače...Mi smo smiješni a ti si tragičan.!..Izgleda i ti si jedan od ovih istraumiranih od strane Barce...Ofula Soldado,ali ofulaše i Messi i Villa,a onaj sastav se još trese od katapulta Masckerana...A to oko Puyola-Soldada se malo raspitaj bolje...Drago mi je da si zapamtio i minutu,ali očigledno nisi imao veze o čemu se zapravo radi. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 sep 2011, 11:30

hamlet je napisao/la:37. minuta sinoćnje utakmice... Puyol s leđa gura i baca Soldada na pod, a sudija je odma', znači pola metra do njih i svira faul u napadu! :lol: Kako ste smiješni!

Al' kad Soldado ofula gol s pola metra :lol: Spasi vas.
Zayeba se ti sad - sudija je ofulo a ne Soldado i spasio nas.

p.s. a mozda se i Biskvit valjao po terenu. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 sep 2011, 11:33

@Zabac
prvo i sinoc se pokazalo da je Messi sebican, jer sut u zadnjim trenutcima utakmice, iz nikave situacije, iz mrtvog ugla, on suta umjesto da doda...
a te dvije asistencije nista ne znaci kad je to u pitanju...

druga stvar, sto se trcanja tice, ti meni spominjes neku tamo LP prosle godine, a ja govorim o sinjocnjoj utakmici...
Messi sinoc nije trco ni u pola koliko je trebo, isto tako i Cesc, i to je vjerovatno najvise utjecalo na ishod utakmice, jer nije se vrsio dovoljan pritisak na protivnicku odbranu i sredinu, a posljedica je to da mi nismo imali loptu u svom posjedu, ili bar dovoljno nismo imali, sto se definitivno odrazilo na rezultat...

ovaj pasus iznad se odnosi i na ostale ofanzivne igrace, a ne samo na Messia i Cesca...

a to da Mesi moze i da stoji, to uopste ne zelim komentarisati, a sao se sjeti primjera Ibrahmovica...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 22 sep 2011, 11:54

Jarane bespotrebno ''galamis'' na Messija sto nije trcao i sto se maltene nije vidio na terenu osim one 2 asistencije za pogodak , sto je i dosta s obzirom sa nije postigao pogodak ne umanjuje se znacaj asistencija.. i normalno je da najbolji nogometas danasnjice nekad podbaci , i on je od krvi i mesa....

Po meni, vidio se izostanak Inieste jer Xavi nije taj Xavi bez navedenog, dzaba Cesc dzaba sve kad se Xavi i Iniesta razumiju zatvorenih ociju
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 22 sep 2011, 11:56

Messi kakav je majstor i kad lose igra da 3 asistencije koje se nemogu fuliti a sad je drugo sto villa nije zabio za pobjedu.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 sep 2011, 12:01

vise cjenim asitencije nego neke golove, svaka cast Messiu na tome, al sinoc je velim djelom zbog krivice Messia, Cesca, i ostalih ofanzivnih igraca (al Messia i Cesca bih izdovjio) Barca izgubila...

Messi jeste najbolji igrac danasnjice al mora se zrtvovati za tim, nije mu Barca Inter ili Milan pa da se ko Ibra seta i nekim lucidnim potezom zabije gol...
da bi ova Barca funkcionisala svaki igrac na terenu mora pokriti svoj dio prostora..

a stavio sam gore rijesi Tomislava Ivica u vezi presinga...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 22 sep 2011, 12:03

Ccc al ser*ete naveliko. Valencia je imala vecu zelju za pobjedom i to puno vecu. Za valenciu je ovo bila tekma polusezone a barci samo tekma za 3 boda tako da svi ovi sto seru nesta barca lose ovo ono nije bila lose jednostavno valencia je bila predobra pa eto usudim se reci da su bolje odigrali nego real prosle sezone u bilo kojoj tekmi! Ja sam zadovoljan i igrom i rezultatom jer ipak smo isli u goste valenciji a ne tamo nekim levatima. A messi je ba levat najgori igrac bez lopte u svijetu to je zasigurno ne trudi se glupo se krece jbg al zato kad uzme loptu onda je sebican u pm krajnje beskoristan igrac nezz sto ga pep forsira a da pa i pep je glup previse nezna postavit igru da je ove 3 godine citao ss.ba forum sigurno da bi u najmanju ruku osvojio 2 lige prvaka i 3 domaca prvenstva

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 sep 2011, 12:11

@ZELJO DO GROBA

E hajd ti gledaj svog Zelju i odyebi vise sa nepotrebnim i zamornim kritikama i Messija i Barcelone. Covjece dosadan si vise s tom glupom i tvrdoglavom tezom koju pokusajes da dokazes. Imas pravo na svoje misljenje ali idi gledaj picica i frankovce jer njih ce takvi lakse da razumiju. Boli nas kita vise sta ti mislis o covjeku koji je svojim asistencijama ucinio da damo dva gola. Svakim tvojim postom koji je konfrontiran sa ostalim na ovom djelu pokazuje da si ti izgleda jedan veliki trojanac koji zavrce na tu glupu pricu svaki normalan razgovor. Idi gledaj picica i frankovce nas vise postedi tih gluposti.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 sep 2011, 12:14

e sad i moj komentar utakmice

Messi je bio sinoc najbolji, imo je dvije asistencije i on je spasio Barcu od poraza, jednostavno Messi sebi smije priustiti to da hoda po terenu jer on ima dvije asistencije...

Messi sinoc je odigro za 10
Meho Kodro
Mes Que Un Club

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 22 sep 2011, 12:19

ZELJO DO GROBA je napisao/la:e sad i moj komentar utakmice

Messi je bio sinoc najbolji, imo je dvije asistencije i on je spasio Barcu od poraza, jednostavno Messi sebi smije priustiti to da hoda po terenu jer on ima dvije asistencije...

realan_coek likes this

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 sep 2011, 12:37

[youtube][/youtube]

valdes 8-)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 sep 2011, 12:45

realan_coek je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:e sad i moj komentar utakmice

realan_coek likes this
Nemoj dalje - zaboravi ...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 22 sep 2011, 13:39

Abidal prakticno krivac za oba gola ,e koji je on kikser :mrgreen:
on je na becku dobar i kad igra po strani sto dalje od gola bude jedan od boljih igraca ,ali ` ali cim dode u blizinu 732x244 cm odma belaj nastane .. :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 22 sep 2011, 14:03

neOX je napisao/la:Moje vidjenje veceranje utakmice neznam hocete li se sloziti al ovako.Mislim da je Barca veceras previse forsirala visoke lopte i prebacivanje terena, nije igrala svoju klasicnu kratku pas igru i tu vidim najveceg krivca vecerasnjeg boda.Jos kad uzmemo u obzir opciju da je odbrana losa al pravo losa, dobro je pa nije bio i poraz.

P.S. Iniesta fali :x
ma za bod je kriv abidal i izuzetno dobra valencia .i naravno vidi se da bez inieste ili xavija barca nefunkcionira bas dobro.sto znaci da fabregas nemoze zamijeniti ni xavija ni iniestu oni su klasa za sebe i o to me netreba voditi polemike

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 sep 2011, 14:25

@Željo do Groba,
Nakon što si neki dan napis'o da su Messi i Iniesta sebični igrači, zatim rek'o da je Pedro najbolji Španski napadač u ovom trenutku ( :lol: ), sve si to začinio komentarom u vezi sinoćnje utakmice. Messi je sinoć mog'o donijeti pobjedu Barci, al' je izgubio korak nakon što mu je Xavi odlično dodao loptu. Asistencije ne treba ni komentarisati, jer je malo ljudi (da ne kažem kako isti ni ne postoje :mrgreen: ) koji su u stanju onakve pasove dati (za Pedra, Cesca i Villin zicer). Jbt, čovjek je sinoć odigr'o skoro pa perfektnu utakmicu (da je zabio ono 1 na 1, dobio bi ocjenu 10). Cesc također odličan. Stvarno ne znam šta ti gledaš kada su Barcine utakmice u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 sep 2011, 15:00

Monolog je napisao/la:@Željo do Groba,
Nakon što si neki dan napis'o da su Messi i Iniesta sebični igrači, zatim rek'o da je Pedro najbolji Španski napadač u ovom trenutku ( :lol: ), sve si to začinio komentarom u vezi sinoćnje utakmice. Messi je sinoć mog'o donijeti pobjedu Barci, al' je izgubio korak nakon što mu je Xavi odlično dodao loptu. Asistencije ne treba ni komentarisati, jer je malo ljudi (da ne kažem kako isti ni ne postoje :mrgreen: ) koji su u stanju onakve pasove dati (za Pedra, Cesca i Villin zicer). Jbt, čovjek je sinoć odigr'o skoro pa perfektnu utakmicu (da je zabio ono 1 na 1, dobio bi ocjenu 10). Cesc također odličan. Stvarno ne znam šta ti gledaš kada su Barcine utakmice u pitanju.
Daj ba puti ga vidis da je Trojanac .... eno mu čićpi neka ga gleda...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 22 sep 2011, 15:03

steta sto guardiola ne cita ovaj forum, mozda bi nesto i naucio o taktici o (ne)kvaliteti svojih igraca i sl.
Volim te Bosno!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 sep 2011, 15:05

xavi26 je napisao/la:steta sto guardiola ne cita ovaj forum, mozda bi nesto i naucio o taktici o (ne)kvaliteti svojih igraca i sl.
Hos rec slicne gluposti. :D

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 sep 2011, 15:29

:lol: :lol: Čuj Messi i Cesc se kritikuju , a ne kritikuje se jedan Villa kojem ono nije ni prvi ni posljednji veliki promašaj.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 sep 2011, 15:43

messilla je napisao/la::lol: :lol: Čuj Messi i Cesc se kritikuju , a ne kritikuje se jedan Villa kojem ono nije ni prvi ni posljednji veliki promašaj.
Niko se ne treba kritikovat. Ima ih tekme prolaze a gola neznaju dat. :D

p.s. Barca bar daje golove. :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.