FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
sutra ce da potpise,,dogovoreno je vec sve,,potpisace 1+1,,trening odgodjen,pocece u 17.00h,,valjda sa ovim placljivkom,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ne znam ko je gori između Ranierija i Gaspa,obojica su loši za medalju,zar nisu mogli Rossia dovest,ozbiljan trener koji zna znanje,nije neki fenomen ali bolji je od ovog što je osvojio 1 super kup u karijeri.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

desni klik>view image
trenutak kada je dolazio u Inter

Zadnja izmjena: Puma, dana/u 21 sep 2011, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
pa od 3 goreg od goreg Moratti prstom zavezanih ociju pokazao na Ranierija,,Rossi nije ni super kup,Ranieri jeste,Gasp nije,,jbga logicno je bilo Ranieri,,bar je vodio vece klubove:Valencia,Chelsea,Juevntus,Roma,,Inter 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
ima jos jedna odlicna slicica

Slave Novu godinu u Seedorfovoj vili: Adriano, Ventola, Sukur, Okan Buruk
Iskreno, volio sam ta vremena

Slave Novu godinu u Seedorfovoj vili: Adriano, Ventola, Sukur, Okan Buruk

Iskreno, volio sam ta vremena
Call the coroner!
-
- Kontakt:
Ima Ranijeri sve osim POBJEDNICKOG MENTALITETA!
Al nema veze,ionako je ovo dok Guardiola ili don Fabio ne budu slobodni. Najbolje realno rjesenje,jbg.
Al nema veze,ionako je ovo dok Guardiola ili don Fabio ne budu slobodni. Najbolje realno rjesenje,jbg.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
[youtube][/youtube]
Eto'o promašio zicer pa nasrnuo na suparnika
Ranieri je i sluzbeno novi trener
Eto'o promašio zicer pa nasrnuo na suparnika
Ranieri je i sluzbeno novi trener

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Ako nista gledat cemo formaciju sa 4 igraca pozadi...Formacije koje igra Ranieri su 4-3-1-2(po meni idealna za ovu ekipu) i 4-2-3-1. Ranieri je vec izjavio da ce Sneijder igrat trequartistu,te da ce se sigurno igrat sa 4 igraca u zadnjoj liniji.
_____________J.Cesar
_Maicon_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
_____Zanetti_Cambiasso_Alvarez
_____________Sneijder
___________Forlan_Pazzini
ili
______________J.Cesar
___Maicon_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
_________Cambiasso_Zanetti
_______Zarate_Sneijder_Forlan
______________Pazzini

_____________J.Cesar
_Maicon_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
_____Zanetti_Cambiasso_Alvarez
_____________Sneijder
___________Forlan_Pazzini
ili
______________J.Cesar
___Maicon_Ranocchia_Samuel_Nagatomo
_________Cambiasso_Zanetti
_______Zarate_Sneijder_Forlan
______________Pazzini

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
al ja mislim da na Obije,Castaignose,Caldirole,Coutinhe,Alvareze,sa njim mozemo komotno zaboravit da igraju za Inter 

ko da gledam sad ce ranieri srediti ekipu, dobri ce biti rez, ispast ce negdje u 1/4 finalu lige prvaka, titulu zijanit par kola prije kraja i onda sljedece sezone ce dobiti otkaz nakon 5 kola 

nema potpisa
Ma samo nek izbori drugi krug LP i u ligi nek bude medju prva 3, i dosta od njega
Ne mogu da vjerujem da je ovaj covjek vodio takve timove (Napoli, Fiorentina, Valencia, Chelsea, Roma, Juventus, Parma, Atletico) a da nije osvojio niti jedan vazniji trofej

Ne mogu da vjerujem da je ovaj covjek vodio takve timove (Napoli, Fiorentina, Valencia, Chelsea, Roma, Juventus, Parma, Atletico) a da nije osvojio niti jedan vazniji trofej

Call the coroner!
- spielführer_21
- Kontakt:
da i ja kažem (ok, napišem
) svoje mišljenje o novom treneru Intera..
I ja sam, kao i većina navijača Rome bio za njegov odlazak prošle sezone. On nije trener koji stvara igru, radi šablonski iako to ponekad nema smisla, ali da je dobar taktičar, naročito u utakmicama protiv jačih timova, to je istina. Ja ću ga pamtiti po jednoj odluci koja je među najhrabrijim potezima trenera ikad! To je derbi protiv Lazia, u trenutku kad Romi treba pobjeda da ostane na vrhu, gubimo 0:1 na poluvremenu, Lazio puno bolji. I onda Ranieri radi ovo: iz igre vadi Tottija i DDR-a a ubacuje Tadeija i Meneza- potez samoubice! U nastavku Taddei je iznudio penal, a Menez bio najbolji pojedinac, te uz Mirka najzaslužniji za preokret.. No, malo bi trenera izvršilo tu izmjenu/e kao Ranieri.
Zbog toga je Ranieri dobar trener ako mene pitate, a za Intera je odličan zbog jedne stvari. Najveći problem crno-plavih je nedostatak motiva kod nekolicine igrača koji su osvojili sve. No zato Ranieri ima i višak motiva, toliko je puta bio blizu trofeja i svaki put je izgubio. On ne želi otići kao vječni gubitnik, ima strašan motiv da spere taj prefiks ispred imena i Inter je najbolja prilika za to.
Možda griješim, ovo je neka moja teorija: Inter je od danas (tačnije od sinoć) prvi favorit prvenstva!

I ja sam, kao i većina navijača Rome bio za njegov odlazak prošle sezone. On nije trener koji stvara igru, radi šablonski iako to ponekad nema smisla, ali da je dobar taktičar, naročito u utakmicama protiv jačih timova, to je istina. Ja ću ga pamtiti po jednoj odluci koja je među najhrabrijim potezima trenera ikad! To je derbi protiv Lazia, u trenutku kad Romi treba pobjeda da ostane na vrhu, gubimo 0:1 na poluvremenu, Lazio puno bolji. I onda Ranieri radi ovo: iz igre vadi Tottija i DDR-a a ubacuje Tadeija i Meneza- potez samoubice! U nastavku Taddei je iznudio penal, a Menez bio najbolji pojedinac, te uz Mirka najzaslužniji za preokret.. No, malo bi trenera izvršilo tu izmjenu/e kao Ranieri.
Zbog toga je Ranieri dobar trener ako mene pitate, a za Intera je odličan zbog jedne stvari. Najveći problem crno-plavih je nedostatak motiva kod nekolicine igrača koji su osvojili sve. No zato Ranieri ima i višak motiva, toliko je puta bio blizu trofeja i svaki put je izgubio. On ne želi otići kao vječni gubitnik, ima strašan motiv da spere taj prefiks ispred imena i Inter je najbolja prilika za to.
Možda griješim, ovo je neka moja teorija: Inter je od danas (tačnije od sinoć) prvi favorit prvenstva!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

sto se tice kloca Raniera nisam najsretniji, ali ajde barem nece majmunisat kao ovaj prije njega...

Stigao je.
Jbg Presidente , tako si i za Gaspa tvrdio..Moratti: "Ranieri, the right choice"
Ranieri ,
Milita vidim na klupi..Pazzini? You know how he can play, for me he is one of the most important players. I do not like to promise to win this or that, but I think the guys still have much to give and we must show that
Vrlo bitno, za razliku od onog amatera koji je činio sve suprotno..I will try to return this team to play like they know, with all their strength. Gasperini was not wrong I think, he just tried to go for broke with his footballing beliefs.
"Najbolji izbor": tim je riječima predsjednik Massimo Moratti komentirao dolazak Claudija Ranierija na kormilo Intera. Moratti ga je ugostio u svojem domu, prije nego su otišli u ured dopredsjednika Rinalda Ghelfija na potpis dvogodišnjeg ugovora.

Predsjedniče, Claudio Ranieri je najbolji izbor u ovom trenutku?
"Da, najbolji. Smatram da ima osjećaj za revitalizaciju ekipe, kako pojedinaca, tako i grupe. Žao mi je zbog Gasperinija, koga smo uvijek podržavali, unatoč činjenici da sam jutros pročitao određene izmišljotine u nekim novinama koje su i inače neprijateljski nastrojene. Sa Gasperinijem smo učinili sve kako bi uspio, on je to shvatio, ali u svom pokušaju nije imao sreće. Sada sam zadovoljan s ovim izborom jer smatram da Ranieri ima kvalitete za uspjeh."
Jutros ste susreli Ranierija? Što ste rekli jedan drugom?
"Rekli smo si neke stvari između nas dvoje, potrebne da stvari budu kako treba."
Vidjeli ste ga odlučnog?
"Bez dvojbe."
Ekipa je trebala jakog i karizmatičnog trenera?
"Da, ali pogotovo iskusnog. To je ono što nam ovog trenutka treba."
Ekipu treba posložiti sa malo logike, da igra kao posljednjih godina...
"Da, tako se i meni čini, ali imamo samo jedan bod, treba početi pobjeđivati."
Ovo prvenstvo je djelovalo katastrofalno, ali i druge ekipe su usporile...
"Da, ali mi svejedno moramo krenuti prema gore."

Predsjedniče, Claudio Ranieri je najbolji izbor u ovom trenutku?
"Da, najbolji. Smatram da ima osjećaj za revitalizaciju ekipe, kako pojedinaca, tako i grupe. Žao mi je zbog Gasperinija, koga smo uvijek podržavali, unatoč činjenici da sam jutros pročitao određene izmišljotine u nekim novinama koje su i inače neprijateljski nastrojene. Sa Gasperinijem smo učinili sve kako bi uspio, on je to shvatio, ali u svom pokušaju nije imao sreće. Sada sam zadovoljan s ovim izborom jer smatram da Ranieri ima kvalitete za uspjeh."
Jutros ste susreli Ranierija? Što ste rekli jedan drugom?
"Rekli smo si neke stvari između nas dvoje, potrebne da stvari budu kako treba."
Vidjeli ste ga odlučnog?
"Bez dvojbe."
Ekipa je trebala jakog i karizmatičnog trenera?
"Da, ali pogotovo iskusnog. To je ono što nam ovog trenutka treba."
Ekipu treba posložiti sa malo logike, da igra kao posljednjih godina...
"Da, tako se i meni čini, ali imamo samo jedan bod, treba početi pobjeđivati."
Ovo prvenstvo je djelovalo katastrofalno, ali i druge ekipe su usporile...
"Da, ali mi svejedno moramo krenuti prema gore."

With great pride I am here and I'm delighted for the call. With Moratti I met when he was not yet president of Inter: this morning we remembered this and other episodes. I was an opponent, but what is normal for a professional: a cause when I married I give up. For Inter, it is a moment no, I think that many of the current problems were caused by injuries and bad luck. But this team has to return to fight and win. I try to bring out the best from my team. I do not believe in winning form, but I believe in winning players and the feeling that you can create between a manager and the players. If you find him, we do well.
Serie A, Inter v Lecce: rescheduled for 21/12 .
prije 15min agenti Uefe iznenadili Inter sa testom za antidoping,,,vec su napustili Pinetinu,ne bi trebalo da bude problema(to nam je u DNA jbga
)

Sretan Rodjendan nasem ponajboljem napadacu kojeg smo ikad imali:il Fenomeno!!Danas puni 35 godina!

Sretan Rodjendan nasem ponajboljem napadacu kojeg smo ikad imali:il Fenomeno!!Danas puni 35 godina!

adointer je napisao/la:prije 15min agenti Uefe iznenadili Inter sa testom za antidoping,,,vec su napustili Pinetinu,ne bi trebalo da bude problema(to nam je u DNA jbga)
Mogao se ugledati na Del Piera i sada zabijati. Fenomenaln igra i kao sto kazes jedan od najboljih

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.