[youtube][/youtube]sarajlija89 je napisao/la:Ne bih reko da je odbrana tankaFali vam malo kreativnosti u sredini, pogotovo sto Hamsik nije u formi...to je najveci problem mozda, a odbrana, racunajuci i spoljne Maggia i Dessenu je sasvim pristojna...jos i Zuniga tu moze uletit kvalitetno...
Uz brzu transformaciju naprijed i nazad spoljnih igraca, te pokretljive napadace, to je sasvim solidno....jos da imate kreativnije vezne,....Ova ekipa je duze vremena na okupu, uigrana, dobro poslozena,odlicno vodjenja od strane Mazzarija...meni bolji nego i Inter ili bar tu negdje, kao i Juve....samo je Milan u maloj prednosti kvalitetom, ali vec je +5 ....![]()
Scudetto, nego sta ??
Ali, eto, nadam se da si u pravu i da cete biti 2. iza Juventusa
Slab je Juventus za ovakav Napoli.

Bio sam preksinoc u Bergamu. U suvernici sam hteo da uzmem nesto od Napolijeve robe, ali oni nisu imali. Radnica me pitala odakle sam, pa mi onda rece da mogu da uzmem nesto od npr. Juventusa (zbog Krasica), a ja rekoh da me gobbi ne zanimaju i da mi njihovo ne treba ni za dzabe. Radnica se malo uznemirila, jer je ocigledno bila sa juga. Inace sam to skapirao po njenom akcentu, ali i po prezimenu (Gremolazzi).
Protiv ladra do smrti.