FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jao, sto se zakuhalo , to volim . Drago mi je da su navijaci slozni , bar velika vecina koja ovde pise , da timu treba dati podrsku sada kada malo skripi ! Jer kako kaze ona stara : Na muci se poznaju junaci ! 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!

Sve je rečeno...
potpisujem. amar im je trn u oku al mi ga nedamo pa nek crknuSarajlijaTM je napisao/la:hahahahahaha,tipicna pitarska potajna nadanja,kad god vidim koliko ga mrzite,jos mi je draziTyson je napisao/la: Nisam,al pocinjem ozbiljno razmijati o ubojstvuVama Amar ko da vam je fatak tata,nedate na njega,a on je jedini krivac,samo pametuje po tv-u,krivi ona usta
,lik sse ubio za nekog crtanog
Za vase dobro vam govorim,smjenite njega i doci ce vam bolji dani
gledacete vi njega jos dugo,dugo,duuugooo godina da vam vadi zivce na slamku
hahahahaha
FKŽ !
Oni su isprazni, tu je nji'ov problem, nije Amar, ispraznost i ispraznost jednako ispraznost.
Umjesto da razmišljaju o svom roku trajanja, Amar je glup, kreten, lik iz crtanog.Pate, to su ljudi koji ne mogu utjecati na svoj klub, pa pate, pate za svime, pate za finalom, kad su zadnji put bili u finalu?
Mišljenja sam da o njima ne treba govoriti, jednostavno ako se o njima ne govori, oni niti ne postoje, pa ko još misli da oni kao takvi i postoje?Oni su margina i jedna i druga, oni su "engleska margina", to je kao klađenje na košarku, w12, klub gubi sa 26 i više razlike, a znaju kako to boli i da od toga kreće taj njihov strah, neorginalnost je vrlina njihova, pa kome još trebaju, kome treba mrtvi smisao, nedosanjani san.?Možda i oboljenje, bolest koja munjevito razara potrošeno tkivo.
A Željezničar!? Željo je klub koji se voli, živi i gleda.Željo je prvak svaki dan.
Umjesto da razmišljaju o svom roku trajanja, Amar je glup, kreten, lik iz crtanog.Pate, to su ljudi koji ne mogu utjecati na svoj klub, pa pate, pate za svime, pate za finalom, kad su zadnji put bili u finalu?
Mišljenja sam da o njima ne treba govoriti, jednostavno ako se o njima ne govori, oni niti ne postoje, pa ko još misli da oni kao takvi i postoje?Oni su margina i jedna i druga, oni su "engleska margina", to je kao klađenje na košarku, w12, klub gubi sa 26 i više razlike, a znaju kako to boli i da od toga kreće taj njihov strah, neorginalnost je vrlina njihova, pa kome još trebaju, kome treba mrtvi smisao, nedosanjani san.?Možda i oboljenje, bolest koja munjevito razara potrošeno tkivo.
A Željezničar!? Željo je klub koji se voli, živi i gleda.Željo je prvak svaki dan.
ale,aleeee ima li do pobjede!
Hadziđulbic se oporavio od povrede i trenutno je bez kluba.Evo prilike da dovedemo provjerenog golmana
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Samo pobjeda!
Zadnja izmjena: 1919, dana/u 22 sep 2011, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.
Hmmm...u pravu si,on nikad nije bio los golman,mada mi se cini da je star kao Guso,a nije ni u trenaznom procesu vec podugo...iskreno ga ne vidim kao bilo kakvo pojacanje u ovom trenutku,mada za ovu ligu nikad nije bio los golman,cak sta viseBLU SKY je napisao/la:Hadziđulbic se oporavio od povrede i trenutno je bez kluba.Evo prilike da dovedemo provjerenog golmana
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
On je usao u 36-u godinu zivota i mislim da bi to bio los potez. Bolje je onda ostaviti Adnana za prvog golmana nego dodatno placati jos jednog istih godina.boccaccio je napisao/la:Hmmm...u pravu si,on nikad nije bio los golman,mada mi se cini da je star kao Guso,a nije ni u trenaznom procesu vec podugo...iskreno ga ne vidim kao bilo kakvo pojacanje u ovom trenutku,mada za ovu ligu nikad nije bio los golman,cak sta viseBLU SKY je napisao/la:Hadziđulbic se oporavio od povrede i trenutno je bez kluba.Evo prilike da dovedemo provjerenog golmana
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma ako Gušo ima volje i zelje da brani, ja bih ga mirne duse ostavio na golu. Tako mi nekako sigurno djeluje, poslije Karića mi djeluje cak i smirujuce. Sad na tekmi protiv Zvijezde ide covjek sam prema golu, a ja mrtav hladan, siguran, kontam ma Gušo ce to bez problema, a Karić kad je na golu muk na tribinama kad balon neki bezvezni ide prema golu. Ako Gušo nema volje da brani onda je to druga prica i pod hitno nam treba golman.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Ne razumijem uopće priču da je normalno da golman sa 36 godina nema volju braniti, cijeli život čeka taj trenutak i ako ga sada ne iskoristi može biti mentalno poremećena osoba, meni je ta priča vrlo čudna, kako u Želji moguće i može biti golman koji nema volju braniti, to ne vjerujem, jednostavno .
- SarajlijaTM
Potpis 100000000%Avanes je napisao/la:Ma ako Gušo ima volje i zelje da brani, ja bih ga mirne duse ostavio na golu. Tako mi nekako sigurno djeluje, poslije Karića mi djeluje cak i smirujuce. Sad na tekmi protiv Zvijezde ide covjek sam prema golu, a ja mrtav hladan, siguran, kontam ma Gušo ce to bez problema, a Karić kad je na golu muk na tribinama kad balon neki bezvezni ide prema golu. Ako Gušo nema volje da brani onda je to druga prica i pod hitno nam treba golman.
Izmedju golmana od 31g koji mozda zna braniti,ali se boji i golmana od 35 koji extra brani iako jos nije u formi i ima mu.da za citav stadion,samo mogu reci:Sta ce tek biti kad za par tekmi udje u formu?
one and only : ADNAAAN GUSOOOOOOO!!!

Da, slažem se dobro je imati iskusnjaru na golu kao Adnan, al' mora malo samo ući u formu, jako loše otvara napade.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ne moze Guso sta vam je na infuzijama poslje utakmice sa Zvijezdom zavrsio.Malog Bukvica prije Karica
svoj ti pos'o !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Amar Osim pred veliki derbi sa Borcem
U Banjoj Luci nam se ne smiju ponavljati rupe
Nedostaje nam samopouzdanja, a za to je potreban rezultat, kaže trener Željezničara
Željezničar u prvom djelu jeseni igra promjenljivo, ali sa 11 bodova ipak održava priključak za vodećima. Naredni meč, protiv Borca, veliki derbi ekipa koje su u posljednje dvije sezone osvojile sve trofeje, mogao bi "Plave" lansirati u vrh.
- Samo da odigramo normalno, da pokušamo neke stvari otkloniti, ne smiju nam se ponavljati rupe. Nedostaje nam samopouzdanja, a za to je potreban rezultat, tako da se sve vrti u krug.
Možda nam pomogne to što će pritisak biti veći na Borcu, koji je domaćin, sve ostale utakmice mi smo bili pod pritiskom mnogo većim od protivnika - govori Amar Osim.
Trener Željezničara ekipu je nakon utakmice sa Zvijezdom odveo na Bjelašnicu da bi igrači što više bili zajedno. Borac je posmatrao u nekoliko duela.
- Gledao sam nekoliko mečeva Borca ove sezone. Slično igraju kao prošle godine, ozbiljni su, hrabri, čvrsti. U našoj ligi je čvrstina dovoljan preduslov da nešto napraviš, uvijek se otvori neka prilika za gol.
Igrački su gotovo isti, Darka Maletića je zamjenio Sead Bučan. Kući igraju mnogo agresivnije a na strani zatvorenije - kaže menadžer "Plavih".
Sulejman Smajić obnovio je povredu lože i neće biti u konkurenciji za meč u Banjoj Luci. Elvis Karić još nije odradio kaznu (dvije utakmice) zbog crvenog kartona u Kupu protiv Leotara, pa će na golu ponovo biti Adnan Gušo, koji je blistao protiv Zvijezde.
Dnevni avaz, 22.09.2011.
U Banjoj Luci nam se ne smiju ponavljati rupe
Nedostaje nam samopouzdanja, a za to je potreban rezultat, kaže trener Željezničara
Željezničar u prvom djelu jeseni igra promjenljivo, ali sa 11 bodova ipak održava priključak za vodećima. Naredni meč, protiv Borca, veliki derbi ekipa koje su u posljednje dvije sezone osvojile sve trofeje, mogao bi "Plave" lansirati u vrh.
- Samo da odigramo normalno, da pokušamo neke stvari otkloniti, ne smiju nam se ponavljati rupe. Nedostaje nam samopouzdanja, a za to je potreban rezultat, tako da se sve vrti u krug.
Možda nam pomogne to što će pritisak biti veći na Borcu, koji je domaćin, sve ostale utakmice mi smo bili pod pritiskom mnogo većim od protivnika - govori Amar Osim.
Trener Željezničara ekipu je nakon utakmice sa Zvijezdom odveo na Bjelašnicu da bi igrači što više bili zajedno. Borac je posmatrao u nekoliko duela.
- Gledao sam nekoliko mečeva Borca ove sezone. Slično igraju kao prošle godine, ozbiljni su, hrabri, čvrsti. U našoj ligi je čvrstina dovoljan preduslov da nešto napraviš, uvijek se otvori neka prilika za gol.
Igrački su gotovo isti, Darka Maletića je zamjenio Sead Bučan. Kući igraju mnogo agresivnije a na strani zatvorenije - kaže menadžer "Plavih".
Sulejman Smajić obnovio je povredu lože i neće biti u konkurenciji za meč u Banjoj Luci. Elvis Karić još nije odradio kaznu (dvije utakmice) zbog crvenog kartona u Kupu protiv Leotara, pa će na golu ponovo biti Adnan Gušo, koji je blistao protiv Zvijezde.
Dnevni avaz, 22.09.2011.
AMAR OSIM
Malo sam pratio nas raspored do kraja jeseni,i mogu reci da je stvarno dobar.Poslije utakmice sa Borcem,imamo izvrsnu priliku da napravimo dobru seriju.Mozda je neozbiljno pricati o svim pobjedama do kraja,ali kad vidim raspored bilo bi grehota to ne iskoristiti.Treba ici utakmicu po utakmicu,ali ovo ne bi smijeli zajebati.
8. 24.09.11. FK Borac - FK Željezničar
9. 01.10.11. FK Željezničar - FK Sloboda
10. 15.10.11. GOŠK - FK Željezničar
11. 22.10.11. FK Željezničar - FK Velež
12. 29.10.11. FK Slavija - FK Željezničar
13. 05.11.11. FK Željezničar - FK Sarajevo
14. 19.11.11. FK Kozara - FK Željezničar
15. 26.11.11. FK Željezničar - FK Leotar
Gostujemo kod 3 najslabije ekipe realno,ako tu ne mozemo ostvariti pobjede,onda zaista ne zasluzujemo borbu za vrh.Imamo 4 utakmice na Grbavici,3 lakse i derbi.Nadam se 4 pobijede plus ova 3 gostovanja,to bi bila zaista fenomenalna serija.Ovo jeste dosta optimisticno,i nisam nikada bio nerealan,ali zaista po meni se ovo mora iskoristiti .Sve poslije bi bilo puno teze i teze.
Gostujemo kod 3 najslabije ekipe realno,ako tu ne mozemo ostvariti pobjede,onda zaista ne zasluzujemo borbu za vrh.Imamo 4 utakmice na Grbavici,3 lakse i derbi.Nadam se 4 pobijede plus ova 3 gostovanja,to bi bila zaista fenomenalna serija.Ovo jeste dosta optimisticno,i nisam nikada bio nerealan,ali zaista po meni se ovo mora iskoristiti .Sve poslije bi bilo puno teze i teze.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Neandertalac
- Kontakt:
Nikako nisam za kalkulacije ali, kao sto si i naveo imamo veoma povoljan raspored i utakmica protiv Borca bi mogla da nam otvori put boljim rezultatima .barbarez je napisao/la:Malo sam pratio nas raspored do kraja jeseni,i mogu reci da je stvarno dobar.Poslije utakmice sa Borcem,imamo izvrsnu priliku da napravimo dobru seriju.Mozda je neozbiljno pricati o svim pobjedama do kraja,ali kad vidim raspored bilo bi grehota to ne iskoristiti.Treba ici utakmicu po utakmicu,ali ovo ne bi smijeli zajebati.
Naprijed Zeljo ljubavi moja !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ako pises konkretno za Gusu,u tom slucaju su jasne stvari..on je kod nas trener golmana,a prijavljen je kao igrac,odnosno treci golman reda radi.Po svemu on je okoncao igracku karijeru i primarni cilj mu je da bude trener u klubu.Ovo je za njega sila prilike a ne njegova volja.Brani rutinom a ne spremnoscu.1919 je napisao/la:Ne razumijem uopće priču da je normalno da golman sa 36 godina nema volju braniti, cijeli život čeka taj trenutak i ako ga sada ne iskoristi može biti mentalno poremećena osoba, meni je ta priča vrlo čudna, kako u Želji moguće i može biti golman koji nema volju braniti, to ne vjerujem, jednostavno .
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Liverpool Željin stroj za golove platio 150.000 eura?
http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=25469" onclick="window.open(this.href);return false;
zasto uvijek kurcu sviramo
http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=25469" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Realno sto bi ga vise platili ? Lopovima iz nasih klubova je dosta i 10.000lisander je napisao/la:Liverpool Željin stroj za golove platio 150.000 eura?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma više para ćemo dobiti za Hodžića.Nego zbog poreza,oni objavljuju manje cijenelisander je napisao/la:Liverpool Željin stroj za golove platio 150.000 eura?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.