Svako ima pravo na svoje misljenje pa necu da ulazim vise oko toga, ali smatram da niko ozbiljan nebi u sovju NBA ekipu uzeo Krstica prije Noaha...pa ebiga pitam se sto bi OKC u nadogradnji svoje ekipe trazio Perkinsa koji igra odlicnu odbranu, a losi napad koji je cak losi i od Noaha po tom pitanju
Perkins imaou playoffu 4.5p, 6.1 skok i imao malo vise od 57% FT, 45% FG ... ..dok Noah je imao 8.7p, 10.2 skok,2,5 ast, 1.0 st, 2.1 blokada, 72% FT, 41% FG.
Ebiga opet se pitam zasto OKC sa losim igracem od Krstica unapredjuje svoju ekipu i sprema ih za velike domete

Ebote a veliki Krstic za OKC u kojoj je on bio pod kosem davao 8.4p po utakmici, a slabo ofanzivni Noah imao 11.7p i to je bilo u regularnom dijelu sezone

Jos ne treba zaboraviti da je pod Kosem Noah bio druga opcija pored Boozera(koji je ubacivao poene), za razliku od Krstica.
Naravno vec sam davno rekao i ne gledam tu statistiku, jer ja vise gledam koji igrac lezi mojoj ekipi i koji ce valjati ekipi, a u svakom slucaju to je Noah