Pa kolega bolan,sta se desavalo na terenu prije tog penala?????Dushi_Rob je napisao/la:Kako bolan nebi promijenilo, prvo Barcini igraci bi dobili onaj prijeko potrebni poviseni moral a bilo bi 2:1, plus igrac manje u redovima Valencie.MARCELO je napisao/la:Dobro sad,sudija jest trebo sudit penal i dat crveni ali to ne bi nista promijenilo.Problem je u raspolozenju i zelji igraca Valencie koji malo fali da se zapale na terenu,jos publika kad zapljesce svaki njihov korak,jbt pa oni ce poletit u 2. poluvremenu![]()
kao i njihovoj formi u zadnjih nekoliko tekmi te katastrofalnoj formaciji Barce koja je jednostavno suplja na toj desnoj strani.Kao da nemaju desnog beka,a plus onaj Mathieu ko da igra utakmicu zivota.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sretno zmajevi!!
usput onako kenjam se na bahin komentar..cisto radi reda 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
nismo zasluzili da vodimo...igraci se skroz slabo krecu...pogotovu se ispada gore i onda nonsalantno ostaju...ne mogu da vjerujem da se ovo desava...ponasaju se kao moja ekipa na terminu kad shvati da ne moze do pobjede...ako neko (a ovdje mislim na messia) ne prelomi utakmicu nekim individualnim potezom tesko cemo do pobjede....messilla je napisao/la:@samosarajevo da je onaj debil od sudije normalniji Barca bi vodila na poluvremenu a oni bi imali igraca manje.
Mi nikada odustati necemo...
sta god da se desavalo, bilo bi 2:1 za nas !!!MARCELO je napisao/la:Pa kolega bolan,sta se desavalo na terenu prije tog penala?????Dushi_Rob je napisao/la:Kako bolan nebi promijenilo, prvo Barcini igraci bi dobili onaj prijeko potrebni poviseni moral a bilo bi 2:1, plus igrac manje u redovima Valencie.MARCELO je napisao/la:Dobro sad,sudija jest trebo sudit penal i dat crveni ali to ne bi nista promijenilo.Problem je u raspolozenju i zelji igraca Valencie koji malo fali da se zapale na terenu,jos publika kad zapljesce svaki njihov korak,jbt pa oni ce poletit u 2. poluvremenu![]()
kao i njihovoj formi u zadnjih nekoliko tekmi te katastrofalnoj formaciji Barce koja je jednostavno suplja na toj desnoj strani.Kao da nemaju desnog beka,a plus onaj Mathieu ko da igra utakmicu zivota.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
Kakva crna Barcelona i ne vidi se,treba biti posten pa reci Valencia je 10 x bolja u ovoj utakmici.Valencija je imala jos 3-4 kontranapada ,sa malo vise pameti,mogla je voditi 3-4 razlike. Francuz po lijevoj strani se igra,momak kao da je na treningu. A sto se sudije tice,penala nije ni bilo,cuj penal,to reko Baha ili sta,ako je ista bilo onda faul van 16. A sta cemo sa Puyolovom rukom.Pa sudija cijelo vrijeme na strani Barce,umjesto kartona Puyolu,on daje igracu Valencije,nidje veze. Nije Valencia Osasuna.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Kakvom crnom rukom crni Paso@Pasodzigera je napisao/la:Kakva crna Barcelona i ne vidi se,treba biti posten pa reci Valencia je 10 x bolja u ovoj utakmici.Valencija je imala jos 3-4 kontranapada ,sa malo vise pameti,mogla je voditi 3-4 razlike. Francuz po lijevoj strani se igra,momak kao da je na treningu. A sto se sudije tice,penala nije ni bilo,cuj penal,to reko Baha ili sta,ako je ista bilo onda faul van 16. A sta cemo sa Puyolovom rukom.Pa sudija cijelo vrijeme na strani Barce,umjesto kartona Puyolu,on daje igracu Valencije,nidje veze. Nije Valencia Osasuna.
cinjenica je da je Valencija bolja 5x od Barce !
A i u ovog Gvardiole nekakvih poteza Allahsallamet ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
kako smjesno izgledamo
a izmjene su mi jos smjesnije..nista s njima nismo dobili u napadu..opet samo dva napadaca a iz aviona se vidi da ne moze se meda tako..
i ne znam koju poziciju adriano igra..samo zuji okolo..jao jao koja smjehurija od igre
edit:
skont'o sam..coek je na krilu...al opet smjesna barca veceras

a izmjene su mi jos smjesnije..nista s njima nismo dobili u napadu..opet samo dva napadaca a iz aviona se vidi da ne moze se meda tako..
i ne znam koju poziciju adriano igra..samo zuji okolo..jao jao koja smjehurija od igre

edit:
skont'o sam..coek je na krilu...al opet smjesna barca veceras

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Goooooooooool...hajmo sad jos jedan... 

ako na zabija onda asistira..messi za fabregasa
ovde ce bod bit k'o kuca..
a ako ovako losa barca pobjedi veceras onda ne znam...ne znam kakvi trebaju bit da izgube

ovde ce bod bit k'o kuca..
a ako ovako losa barca pobjedi veceras onda ne znam...ne znam kakvi trebaju bit da izgube
Gledal' ko tekmu? Kako stoje sad poslije izjednacenja?
E moj Villa pa ti vise ni za kur*ca ne valjas...
bolje sto ne gledas..jer kad bi vidio sta je vilja promasio malo je rec da bi popizdio..al nista posebno..to je prva ozbiljnija prilika..cekaju kraj i jedni i drugi...u barci bez zelje za naprijed a valenciji to odgovaramandraX je napisao/la:Gledal' ko tekmu? Kako stoje sad poslije izjednacenja?

A u pm, pa koji im je...Villa se sje*o, nece da im da' gol 
Mogla bi ova sezona bit' zanimljiva, itekako

Mogla bi ova sezona bit' zanimljiva, itekako

Jaooo Ville
Al sve u svemu, treba bit zadovoljan i bodom. Pobjeda bi bila nezasluzena, lose je ovo izgledalo. Mada kad se pogleda na kraju, 2 penala nam nisu svirana.

Mes Que Un Club !
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
E moj Villa, pa ono se zmireci zabija!
Da nije Messija, mi bi ovo hladno izgubili.
Da nije Messija, mi bi ovo hladno izgubili.
a sto bi tek popizdio kad bi vidio da nije svir'o cist penal u 92 minuti,al haj necu mu uzet za zlo..bilo bi nepravedno prema valenciji da izgube iako su bilji 10 puta bolji ..
evo sad minut prije kraja svira kraj...uglavnom gozno da ne moze bit groznije..
moze se sa trojicom pozadi igrat protiv osasune i takvih ali protiv valancije ne...uglavnom...nikad goru tekmu barce nisam gled'o..
bezidejno,ni nasta nije licilo,puno gresaka...velikom rjecju..jedno veliko MRTVILO !
za koje je najzasluzniji gvardiola..nije smio onako poceti utakmicu,totalno nonsalatno,valencija iskoristila i to je to..uglavnom,utakmica za zaborav
evo sad minut prije kraja svira kraj...uglavnom gozno da ne moze bit groznije..
moze se sa trojicom pozadi igrat protiv osasune i takvih ali protiv valancije ne...uglavnom...nikad goru tekmu barce nisam gled'o..
bezidejno,ni nasta nije licilo,puno gresaka...velikom rjecju..jedno veliko MRTVILO !
za koje je najzasluzniji gvardiola..nije smio onako poceti utakmicu,totalno nonsalatno,valencija iskoristila i to je to..uglavnom,utakmica za zaborav

Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 21 sep 2011, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
I na kraju u glavnoj ulozi sudija !
Nije losa Valencia , jako dobro su parirali Barcinom pritisku , cak su imali neke dobre sanse , ali ipak su oni ti koji su sretni sa bodom . Steta za Villinu sansu , i ono je bio penal na Messiju u zadnjoj min .

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Zna li ko sto onaj dobi crveni?
Loše je ovo u globalu bilo posebno u prvom poluvremenu, malo bolje u drugom ali na kraju Villa promaši ono što se ne smije mašiti
ali hajd dobro.
cuj ovog amadeusa pastira, što je zapjenio

cuj ovog amadeusa pastira, što je zapjenio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.