AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: AC Milan
Mog'o je svirat ovo..
-
- Kontakt:
nisam nikako zadovoljan lose
jbga mogao je i da ne svira,znaju sudije Inzaghija jbga,,eto vec nam bjezite 
opet ste dobro prosli,,

opet ste dobro prosli,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- senad_flamin
- Kontakt:
Mozemo biti zadovoljni rezultatom, mislim da se slijedecu utakmicu vracaju Ibra i Robinho
-RIVALDO-
- crvenocrni
- Kontakt:
Imamo duplo vise bodovaadointer je napisao/la:jbga mogao je i da ne svira,znaju sudije Inzaghija jbga,,eto vec nam bjezite
opet ste dobro prosli,,

- Boateng_27
- Kontakt:
Loše, loše 

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
crvenocrni je napisao/la:Imamo duplo vise bodovaadointer je napisao/la:jbga mogao je i da ne svira,znaju sudije Inzaghija jbga,,eto vec nam bjezite
opet ste dobro prosli,,

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- senad_flamin
- Kontakt:
Primili smo gol na gresku Abbiatia,ali i spasio je 2senad_flamin je napisao/la:Mozemo biti zadovoljni rezultatom, mislim da se slijedecu utakmicu vracaju Ibra i Robinho
-RIVALDO-
S obzirom na sve izostanke, totalno bez idejna igra.
Mozemo biti zadovoljni jer su i Juve, Inter i Napoli takodjer kiksali.
Bez Ibre, Robinha, Pata, Taiwa, mexesa, Princea, Ambrosinia, Gattusa, -5 u odnosu na Juve i -4 zu odnosu na Napolitance nije lose.
Cesena se mora dobiti, jer tek nakon te utakmice bi mogli ozbiljno zaostati.
Mozemo biti zadovoljni jer su i Juve, Inter i Napoli takodjer kiksali.
Bez Ibre, Robinha, Pata, Taiwa, mexesa, Princea, Ambrosinia, Gattusa, -5 u odnosu na Juve i -4 zu odnosu na Napolitance nije lose.
Cesena se mora dobiti, jer tek nakon te utakmice bi mogli ozbiljno zaostati.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Abbiati vas je zeznuo kod prvog gola, samo sam to vidio na poluvremenu...
Meni kao Juventinu ovdje najviše odgovara X.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Bolji Udinese bio u drugom. Spasio ih Abbiati, tako da mogu biti zadovoljni...Bianconeri1988 je napisao/la:Abbiati vas je zeznuo kod prvog gola, samo sam to vidio na poluvremenu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme daleko bolje s obzirom koliko smo razmontirani.
Šta znači pokretljivost i mlade snage. Cassano jedino s klupe, njegova sebičnost treba biti kažnjiva. ES92 će biti sjajan samo da ima s kim igrati a ne samo defanzivce na sredini terena. Cesena je must, treba im uzet mjesečnu platu ne dobiju li.
Šta znači pokretljivost i mlade snage. Cassano jedino s klupe, njegova sebičnost treba biti kažnjiva. ES92 će biti sjajan samo da ima s kim igrati a ne samo defanzivce na sredini terena. Cesena je must, treba im uzet mjesečnu platu ne dobiju li.
- Boateng_27
- Kontakt:
I Pato mi više dopizdio, frajer nezna hodat, ovo je vec treci put da se ovako glupo povrijedi

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
jesi ti gledao juve ili milansarajlija89 je napisao/la:Bolji Udinese bio u drugom. Spasio ih Abbiati, tako da mogu biti zadovoljni...Bianconeri1988 je napisao/la:Abbiati vas je zeznuo kod prvog gola, samo sam to vidio na poluvremenu...

nema potpisa
-
- Kontakt:
Isto koliko je njih Handanović spasio. Nisu imali ništa posebno igru. Istrči kontru, ili nabij gore pred 16 pa ako se ko snađe ili ako nešto DI natale izmajmuniše.sarajlija89 je napisao/la:Bolji Udinese bio u drugom. Spasio ih Abbiati, tako da mogu biti zadovoljni...Bianconeri1988 je napisao/la:Abbiati vas je zeznuo kod prvog gola, samo sam to vidio na poluvremenu...
Cassanu zicer skinuo, isto Nocerinu, Urby pod nebo, Abate prazan gol fulio, seedorf stativu. Vjerovatno sam nešto i fulio.
Šta su oni imali? Gol ni iz čega, stativu i još jedno skidanje abijatija.
Edit- znači nisi gledao? Shvatam

Zadnja izmjena: TuSeiTuttaLaMiaVita, dana/u 21 sep 2011, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- sarajlija89
- Kontakt:
@admire
Juve normalno, ali imam multiprenos na Areni, pa se ukljucuju kad su prilike
Mislim, bolje prilike Udinese imo, da budem precizan. Sam tok igre ne znam, ali kaze i komentator da je bolji Udinese...
Pipo je potrosio sve fazone, da je neko drugi bio, mozda bi i sviro
Juve normalno, ali imam multiprenos na Areni, pa se ukljucuju kad su prilike

Mislim, bolje prilike Udinese imo, da budem precizan. Sam tok igre ne znam, ali kaze i komentator da je bolji Udinese...

Pipo je potrosio sve fazone, da je neko drugi bio, mozda bi i sviro

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- muha milanez
- Kontakt:
pratio sam i ja na arenama veceras,kako nam je stadion slabo popunjen bio!remi najrealniji na kraju,moglo se i udineseu svirat penal,valjda bude bolje kad se vrate boateng,ibra i binho.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
gledao u kafani sa par simpatizera milana, svi se složili da igra milana je skroz loša.
prvo udine daju gol bez šanse abiati im bukvalno poklonio vodstvo.
pto je 145 put sam povrijedio-džaba mu talent i sve prodao bi ja njega dok još se za njega neke pare mogu dobiti.
mali el sharawy dao lijep gol, ali osim toga ništa specijalno, casano asistirao ali i promašio zicer sa par metara, emanuelson je imao par prilika kad je ušao ali ne snalazi se lik nikako
aquilani ništa isto. abiati se na kraju iskupio 2 čiste prilike skinuo.
sve u svemu loše, dobra stvar jedino što se ibra vraća, a slijedeći protivnik je cesena.
e da i pippo
ušao lik pred kraj, možda je čak i bio penal nad njim mada nisam dobro vidio, ali nebitno nek se legenda vratila na teren
prvo udine daju gol bez šanse abiati im bukvalno poklonio vodstvo.
pto je 145 put sam povrijedio-džaba mu talent i sve prodao bi ja njega dok još se za njega neke pare mogu dobiti.
mali el sharawy dao lijep gol, ali osim toga ništa specijalno, casano asistirao ali i promašio zicer sa par metara, emanuelson je imao par prilika kad je ušao ali ne snalazi se lik nikako

aquilani ništa isto. abiati se na kraju iskupio 2 čiste prilike skinuo.
sve u svemu loše, dobra stvar jedino što se ibra vraća, a slijedeći protivnik je cesena.
e da i pippo

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Kako mi je drago bilo vidjet nocas Pipu
Nedostajale su mi one njegove reakcije. Steta sto nije zabio, pa da pokaze ljudima kako se proslavlja gol

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga ove povrede nas zaklase....opet Pato povredjen i nec eigrati, pa ko vise da igra?...daj boze da samo prodje to jednom i da budemo kompletni, jer blize se vazne utkamice, a ovi nam u ligi pobjegose
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.