Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma samo da se neko ne povrjedi(nedaj boze suarez) ili dobije crveni pa se to odrazi i u EPL
Ma šta ćeš sarmamanu, odavno je on ovdje kod nas na temi zaveden kao "onaj sa psihičkim problemima"bimbrlica je napisao/la:ne zamjerite momkuSaurman je napisao/la:Carling Cup izgleda ozbiljno shvataju u Liverpoolu.

I da sad u drugom odma na gas, utrpat drugi i lagano kući

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kada Liverpool igra, na ovoj temi treba da vise 3 admina. Ne znam zašto ali najviše provokatora se ovdje privlači. Teško ih je ignorisati.
momak ide redom i provocira ali niko da ga ban ne znam zbog cegaNeutral je napisao/la:Ma šta ćeš sarmamanu, odavno je on ovdje kod nas na temi zaveden kao "onaj sa psihičkim problemima"bimbrlica je napisao/la:ne zamjerite momkuSaurman je napisao/la:Carling Cup izgleda ozbiljno shvataju u Liverpoolu.![]()
![]()
I da sad u drugom odma na gas, utrpat drugi i lagano kući
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Red Assassin
- Kontakt:
STA JE OVOJ NASOJ ODBRANIII CCCCCCCCCC Ne znaju se branit, nit iznjet loptu
Mah svasta moderatori rade samo ne svoj posao kako treba.
Nesšto mi ovaj Coates slab, al dobro treba dečko vremena, uigrat ce se on

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim da je par momaka sa ove teme upravo zbog njega banovano.bimbrlica je napisao/la: momak ide redom i provocira ali niko da ga ban ne znam zbog cega
Pamet u glavu.

- Red Assassin
- Kontakt:
Imao je jednu gresku kad su ga pritisnuli i besmisleno je nabio lotu, u zraku je vladar.. Prve su mu tekme, dok se oslobodi bit ce dobar.Neutral je napisao/la:Mah svasta moderatori rade samo ne svoj posao kako treba.
Vicente?
Onaj Vicente?

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ahaaa, onaj Vicente.Trasimaco je napisao/la:Vicente?Onaj Vicente?

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Kojeg vraga radi u Brightonu? Sta mu se desilo?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Red Assassin
- Kontakt:
hahaha, nije onaj Vicente, da je onaj igrao bi u nekom boljem klubu.. Ovo je blijeda sjenka onog Vicentea iz boljih dana. Bas kao i nas Maxi.Arnelinho je napisao/la:Ahaaa, onaj Vicente.Trasimaco je napisao/la:Vicente?Onaj Vicente?
Dokaz moći Championshipa.Trasimaco je napisao/la:Kojeg vraga radi u Brightonu? Sta mu se desilo?

Ipak je njem 31. kucnula na vrata.Red Assassin je napisao/la:hahaha, nije onaj Vicente, da je onaj igrao bi u nekom boljem klubu.. Ovo je blijeda sjenka onog Vicentea iz boljih dana. Bas kao i nas Maxi.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- Red Assassin
- Kontakt:
Kakav pas Visenteaa

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gerrard spreman k'o zapeta puška.
Nas je neki Brighton stisnuo, ne mozemo centra prec. Isto curice kakve igraju :S
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
EVOOOO GAAAAAAA !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.