I neko protiv Levantea.Toxicity je napisao/la:Netko protiv Barce netko protiv GladbahaSaurman je napisao/la:Kad igrate protiv Barcelone.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ljudi zar ima neko da ovog saurmana quoto ? pa on jest djetinjast al ste vi jos gori kad to radite ..
Maradona: Lijepo sam savjetovao Mourinha da dovede Agüera
Bivši izbornik argentinske nogometne reprezentacije, a aktualni trener Al-Wasla Diego Maradona otkrio je za Marcu što je uoči sezone savjetovao treneru madridskog Reala Joseu Mourinhu...
Real Madrid treba super momčad da bi mogao zaustaviti Barcelonu i Sergio Agüero bio bi savršen čovjek koji bi im pomogao da dođu na istu razinu kao Barça – rekao je Maradona o svom zetu, aktualnom napadaču Manchester Cityja koji je po transferu iz Atletico Madrida u Premiershipu u dresu "građana" zabio osam golova u pet susreta.
- Savjetovao sam Mourinha da ga potpiše više puta, ali u Real Madridu ne slušaju. Barcelona sada ima golemu prednost ispred Madrida. Vidjet ćemo kako će sve ispasti na kraju sezone – dodao je "mali zeleni".
Ronaldo pokazao srednji prst Racingovim navijačima
Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo izgubio je strpljenje nakon konstantnih uvreda od strane navijača suparničkih momčadi...
Po dolasku u Santander gdje će danas (srijeda) njegov Real Madrid gostovati kod Racinga u sklopu 5. kola Primere, Ronaldo se tako našao na meti nekolicine navijača domaće momčadi koji su ga verbalno vrijeđali.
Slavni Portugalac odgovorio im je pokazivanjem srednjeg prsta.
Marca navodi kako se kasnije Ronaldo pravdao da je pokazao srednji prst suigraču Pepeu u šali, koji je bio odmah do njega, ali malo tko je u to povjerovao...
[youtube][/youtube]
a jesu se okomila na co˙eka
Maradona: Lijepo sam savjetovao Mourinha da dovede Agüera
Bivši izbornik argentinske nogometne reprezentacije, a aktualni trener Al-Wasla Diego Maradona otkrio je za Marcu što je uoči sezone savjetovao treneru madridskog Reala Joseu Mourinhu...
Real Madrid treba super momčad da bi mogao zaustaviti Barcelonu i Sergio Agüero bio bi savršen čovjek koji bi im pomogao da dođu na istu razinu kao Barça – rekao je Maradona o svom zetu, aktualnom napadaču Manchester Cityja koji je po transferu iz Atletico Madrida u Premiershipu u dresu "građana" zabio osam golova u pet susreta.
- Savjetovao sam Mourinha da ga potpiše više puta, ali u Real Madridu ne slušaju. Barcelona sada ima golemu prednost ispred Madrida. Vidjet ćemo kako će sve ispasti na kraju sezone – dodao je "mali zeleni".
Ronaldo pokazao srednji prst Racingovim navijačima
Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo izgubio je strpljenje nakon konstantnih uvreda od strane navijača suparničkih momčadi...
Po dolasku u Santander gdje će danas (srijeda) njegov Real Madrid gostovati kod Racinga u sklopu 5. kola Primere, Ronaldo se tako našao na meti nekolicine navijača domaće momčadi koji su ga verbalno vrijeđali.
Slavni Portugalac odgovorio im je pokazivanjem srednjeg prsta.
Marca navodi kako se kasnije Ronaldo pravdao da je pokazao srednji prst suigraču Pepeu u šali, koji je bio odmah do njega, ali malo tko je u to povjerovao...
[youtube][/youtube]
a jesu se okomila na co˙eka

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Bez zelje da provociram, ali niko ne voli arogantne - bogate, lijepe i da znaju da igraju fudbal. Ima ih i jos bogatijih i boljih fudbalera, ali nisu arogantni. Normalni ljudi ne vole takve tipove kao sto je on..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
http://www.realmadridfanklub.com/novost ... ntea-3222/" onclick="window.open(this.href);return false;
E moj Di Stefano, obruka nam klub, cuj Levante igrao prljavo
. Rusi nam ugled ova legenda.
Veceras na provjerene karte.
E moj Di Stefano, obruka nam klub, cuj Levante igrao prljavo

Veceras na provjerene karte.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
De ispricaj narodu za opkladu, stid me kroz carsiju procMARCELO je napisao/la:Varane i Callejon u prvih 11.

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
Kilavo
Pa evo.Moj kolega,ovaj Dushi,inace veeeeeeeeeliki navijac barce, je izgubio opkladu i mora nosit realov dres cijelu sedmicuDushi_Rob je napisao/la:De ispricaj narodu za opkladu, stid me kroz carsiju procMARCELO je napisao/la:Varane i Callejon u prvih 11.![]()
![]()

Nazalost ,nisam imo dres od ronalda.
A sto se tice same igre,nastavljamo s igrom koju smo imali protiv dinama i levantea.
Evo gledajuci ove zadnje minute,cini mi se da bi i ovdje mogli kiksat.Ono,bas mi se cini,praavo.
Sretno zmajevi!!
- tyler durden
- Kontakt:
gubimo bodove i u santanderu!
mozeli link .,.
hvala ,.,

http://88.80.11.29/39632/watch-racing-s ... eal-madrid" onclick="window.open(this.href);return false;hujka je napisao/la:mozeli link .,.hvala ,.,
Evo ja gledam na ovom.Nisam naso nista bolje.
Sretno zmajevi!!
-
- Kontakt:
Losa igra,stvarno ne mogu da vjerujem
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel se meni cini il je Ronaldo promjeno zurku?
http://www.rojadirecta.me/goto/wwfreddy ... al-61.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/matrix-f ... nal-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eto nek gleda ko ima onaj program veetle
http://www.rojadirecta.me/goto/matrix-f ... nal-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eto nek gleda ko ima onaj program veetle

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Navodno je neka pobuna u svlacionici i bas zato ovdje treba pobjeda da se to sve demantuje. Samo da ga je zabiti, pa onda laganini tarlahanje...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Mislim da Mourinho ima pravo, Santander igrače Reala doslovno ubija a sudac je nijem
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Nemoze vas covjek vise ni na kladionici odigrat, da ne pricam o 3+ 

-
- Kontakt:
Mora ovo Real uzeti jer ako ne uzme ode Barca na 4 boda razlike i tu je kraj ove sezone sto se tice spanske primere.
Ko kaze da ce Barca veceras da pobjedi, sigurno? Nije Valencia Levante jbt (samosarajvo je napisao/la:Mora ovo Real uzeti jer ako ne uzme ode Barca na 4 boda razlike i tu je kraj ove sezone sto se tice spanske primere.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.