Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pabizo znaš li šta je sa Raščićem što ne igra,jeli povrijedjen ili nešto drugo?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 23 sep 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
E, neka te je stid i sramota za ovo sto si napisao-----DZeka je ponos grada Sarajeva-lafčina je taj momak i ako je uveo te momke jer to su dečki koji su fanovi OLIMPICA ,,,,,,,,,,Adnan 1986 je napisao/la:Ko god misli da u olimpicu sve funkcionise vara se dobro, evo jedan banalan primjer sad na tekmi sa borcem ispred sluzbenog ulaza stoji lokalni kabadahija dzeka muminovic i uvodi 30 ljudi dzaba na sl ulaz pa gdje to ima, da se ovo desi u mom klubu ja vise nikad nebi otisao na tekmu eto toliko o ozbiljnosti kluba .
-
- Kontakt:
Ako su fanovi nek kupe karte i tako pomognu klubu, najlakse je guzovace.
- SarajlijaTM
ponos grada su kindje,davor i slicni,ima ih,ali nisu ponikli iz teretanepabizo je napisao/la:E, neka te je stid i sramota za ovo sto si napisao-----DZeka je ponos grada Sarajeva-lafčina je taj momak i ako je uveo te momke jer to su dečki koji su fanovi OLIMPICA ,,,,,,,,,,Adnan 1986 je napisao/la:Ko god misli da u olimpicu sve funkcionise vara se dobro, evo jedan banalan primjer sad na tekmi sa borcem ispred sluzbenog ulaza stoji lokalni kabadahija dzeka muminovic i uvodi 30 ljudi dzaba na sl ulaz pa gdje to ima, da se ovo desi u mom klubu ja vise nikad nebi otisao na tekmu eto toliko o ozbiljnosti kluba .
cuj 30 ljudi uveo,hahahahahahaha.vrti se svasta,a malo im bilo po 5 km odvojiti
Pa čovjek uveo malo svoje igrače da vide kako to izgleda u PL.Adnan 1986 je napisao/la:Ko god misli da u olimpicu sve funkcionise vara se dobro, evo jedan banalan primjer sad na tekmi sa borcem ispred sluzbenog ulaza stoji lokalni kabadahija dzeka muminovic i uvodi 30 ljudi dzaba na sl ulaz pa gdje to ima, da se ovo desi u mom klubu ja vise nikad nebi otisao na tekmu eto toliko o ozbiljnosti kluba .

A jel' ti fkt mislis da iko plaća kartu za utakmice Olimpica ??
Plaća ih 10 % od 100 gledalaca.

Nije mi jasno zašto Nijaz ne pusti slobodan ulaz(izuzev gradskih derbija), jer ionako ne proda više od 100 ulaznica, a u suprotnom bi na stadionu bilo makar 400-500 gledalaca.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Igra li Vladavić u subotu?Negdje sam pročitao da će biti u Stocu na nekoj humanitarnoj utakmici, nije valjda da neigra u Tuzli?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Koliko ima istine u pričama da će Alen Škoro doći u Olimpic?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Cuj to klub ne funkcionise dobro zbog toga sto je neko uveo ljude bez karte
sigurno propadaju cim ljudi ulaze besplatno
zbog ovi sto toliko mrze olimpic dode mi da saberem par drugova i da pratimo olimpic u inat ovakvim ljudima,a usput da sredimo da imamo besplatan ulaz

zbog ovi sto toliko mrze olimpic dode mi da saberem par drugova i da pratimo olimpic u inat ovakvim ljudima,a usput da sredimo da imamo besplatan ulaz

Kako razmisljas glupo. Lik uveo zbog toga da nebi ostali na nuli.
-
- Kontakt:
Jel to i vi na grbavici ulazite dzaba pa vam odgovara, navijaci pomozite klubu tako sto kupis kartu godisnju ili bilo kakvu tako se pomaze klubu a da gledas kako na guzove da udes a znam da imaju za karte to je poenta.
A koja je bila onda poenta Dinama pa su davali karte tako jeftino i sve poklone koje su dijelili ,jos klub sa takvom tradicijom i rezultatima. Sigurno ce i Nijaz uvesti besplatne karte dok pocnu igrati na svom stadionu dabi privukao publiku 

Ostavite našeg predsjednika više----mislim da je samo mala razlika izmedju njega i g.Mamica a razlika je u,,,,,,zbunio sam se,,,,,zuka_TM je napisao/la:A koja je bila onda poenta Dinama pa su davali karte tako jeftino i sve poklone koje su dijelili ,jos klub sa takvom tradicijom i rezultatima. Sigurno ce i Nijaz uvesti besplatne karte dok pocnu igrati na svom stadionu dabi privukao publiku
za sad povoljan rezultat u tuzli..svaka cast
iako mi je zao slobode jer prolazi kroz jako tesko razdoblje..
Kapic masina..
iako mi je zao slobode jer prolazi kroz jako tesko razdoblje..
Kapic masina..
-PAJA Fan Club!!
-
- Kontakt:
Nimalo, 100% provjereno.avlami97 je napisao/la:Koliko ima istine u pričama da će Alen Škoro doći u Olimpic?
Svaka cast ekipi Olimpica na zasluzenoj pobjedi,apsolutno ste nadigrali ekipu Slobode..Veliki RESPECT za vaseg igraca Milosa,zaboravio sam prezime koji dolazi do C tribine i polaze cvijece
koliko ste zasluzeno dobili vidi se u tome kada su vam navijaci na Tusnju aplaudirali nakon 3 gola .

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vi pobjeđujete = Rade čirevi okolini

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Svaka cast Olimpic-u na danasnjem gestu koji su uradili, nakon ovoga danas jos vise ste mi porasli u ocima. Utakmicu sam gledao u prvih pola sata i ono sto sam vidio je to da je Olimpic za Slobodu, Manchester, stvarno imate odlicnu ekipu i puno srece u nastavku sezone i da izborite Europu. Veliki pozdrav iz Tuzle i jos jednom HVALA 

A koji je tvoj klub?Adnan 1986 je napisao/la:Ko god misli da u olimpicu sve funkcionise vara se dobro, evo jedan banalan primjer sad na tekmi sa borcem ispred sluzbenog ulaza stoji lokalni kabadahija dzeka muminovic i uvodi 30 ljudi dzaba na sl ulaz pa gdje to ima, da se ovo desi u mom klubu ja vise nikad nebi otisao na tekmu eto toliko o ozbiljnosti kluba .
Dominacija!
Cestitke, Vuci!
Cestitke, Vuci!
@harry 90 Radi se vjerovatno o Milošu Vidoviću,čestitke i od mene na pobjedi Olimpika.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.