AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 19:14

Novosti sa Milannews.it

slika

Milanovi "Petlići" (generacija 2002.) su pod vođstvom trenera Giovanni Valentija osvojili sedmo izdanje turnira "Nico nel cuore", koji je odigran u subotu 18. septembra, u mestu Nizzole u blizini Verone. U grupi sa najmlađim Rossonerima bili su Inter, Chievo Verona i Montorio, dok su u drugoj grupi bili Juventus, Udinese, Verona i Virtus Vecom. Igrale su se utakmice sa dva poluvremena od po 10 minuta. Milan je u prvom meču pobedio u Derbiju Inter sa 1:0, u drugoj Chievo sa 3:1 i na kraju Montorio sa 1:0, zauzevši tako prvo mesto u svojoj grupi. Zatim su u polufinalu turnira Valentijevi mališani pobedili Veronu sa 1:0, zahvaljujući majstorskom potezu Andree Pio Loco, koji je svojim golom, koji je postigao petom, odveo Rossonere u finale. U finalu turnira, u još jednom Derbiju, Milan je opet pobedio Inter sa 1:0.

Francesco Guidolin, trener Udinesea: "Rossoneri će biti vrlo skoncentrisani. Milan teško gubi dve utakmice zaredom".

U ugovoru koji je David Backham potpisao sa Major Soccer League (MLS), predviđeno je da on, po završetku fudbalske karijere, može da preuzme neki od klubova MLS. 36-ogodišnjem Englezu ugovor sa Galaxy ističe na kraju sezone i predviđa se da će već sledeće sezone "Spice Boy" sesti u predsedničku fotelju nekog Severno-Američkog fudbalskog kluba.

Aronica bocka Nestu: "Hteo sam da se razjasnimo, ali kada neko gubi, normalno je da je malo nervozan".

Perry Overeem, menadžer Marca Van Bastena kaže za "Die Welt" da postoji mogućnost da bivši Milanov napadač postane trener Hamburga.

Giuseppe Pancaro
, Rossonero od 2003. do 2005: "Milan ima najjači par centralnih defanzivnih igrača na svetu. Abbiati je odličan golman, a Abate pokazuje da je jedan od najboljih italijanskih bekova. Milan ostaje glavni favorit za osvajanje Scudetta, a što se tiče Intera, mislim da je njihov ciklus okončan".

Bookmakersi
veruju u pobedu Milana. Kvote: 1,65 (1), 3,50 (X), 5,25 (2).

Franzo Grande Stevens, jedan od čelnika Juventusa, za "Tuttosport": "Zahvaljujemo Milanu što nam je ustupio Pirla".

Ronaldinha su u jednom humorističnom programu (COC, na televiziji "Bandeirantes") pitali sa kime bi rado izašao u provod po brazilskim noćnim klubovima, i on je pored Ronalda, Scolarija i Dunge, pomenuo i Silvija Berlusconija: "Čak je i 10 minuta sa njim korisno šegrtovanje".

Ricardo Ferri
, za "Radio Sportiva": "Galliani je uvek bio na strani svojij trenera, Moratti nije!" (Danas je Gasperini dobio otkaz)

Malo statistike:
-Ukoliko Milan večeras pobedi Udinese, imaće isti broj bodova posle tri utakmice, kao i prošle sezone.
-7 primljenih golova u prva 3 zvanična meča. Poslednji put se tako nešto dogodilo aprila 2010. (Milan.Catania 2:2, samp-Milan 2:1, Palermo-Milan 3:1)
-5 primljenih golova u prve dve utakmice u Serie A. Toliko (5) je Milan primio u poslednjih 13 kola prošle sezone.
-2 puta je Milan još gore startovao, sa 2 poraza: 1986. i 2008. Još 5 puta je osvojio samo 1 bod u prva 2 kola, a poslednji put 1974.
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 sep 2011, 19:49

MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, T.Silva, Nesta, Abate; Nocerino, Aquilani, Van Bommel; Seedorf; Cassano Pato

UDINESE (3-5-2): Handanovic, Danilo, Domizzi, Benatia; Armero, Isla, Badu, Asamoah, Basta; Torje, Di Natale.
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 sep 2011, 19:58

senad_flamin je napisao/la:MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, T.Silva, Nesta, Abate; Nocerino, Aquilani, Van Bommel; Seedorf; Cassano Pato

UDINESE (3-5-2): Handanovic, Danilo, Domizzi, Benatia; Armero, Isla, Badu, Asamoah, Basta; Torje, Di Natale.
ja vidio na jednoj stranici yepes umjesto neste :?:
Čitao sam i da bi max mogao silvu staviti na zadnjeg veznog, ali ništa od toga izgleda.
inače milan je samo 4 puta do sada krenuo sa patom i casanom u prvih 11 i nijednom nije pobjedio :roll:
valjda bude peta sreća :lol:
ovaj armero je mašina od igrača, brz, jak, njega se pored napadača najviše pribojavam.
milan inače i lani loše krenuo, čini mi se prvu samo dobili a onda naredne tri bez pobjede, sad treba iskoristiti ove 2 u ligi i 1 u LP kod kuće i pobjediti to,
FORZA MILAN
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 sep 2011, 19:59

To je gore Ufficiale !
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 sep 2011, 20:29

idemo hrabro po 3 boda, samo nek daju 100% svi i pobjeda neće doći u pitanje, hajmo fantantonio dokaži da si dovoljno dobar da nosiš milanov dres :mrgreen:
idemo misteri x i y i vi nešto uradite, da nebi ćelo u januaru vas zamijenio sa z i q :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 20:32

slika
slika

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 sep 2011, 20:32

tony-mortale je napisao/la: FORZA MILAN
jel ti se bilo zamantalo? :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 sep 2011, 20:33

Kad gledam ovog Nocerina vidim samo mladjeg Gattusa :lol:

Za sad se pokazao bolje od Aquilania

daj te neke linkovee :?:
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 sep 2011, 20:36

linkovi neki
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 20:37

http://www.firstrowsports.tv/watch/8170 ... alcio.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovdje imate 2 linka al trenutno su neke vijesti :lol:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 sep 2011, 20:38

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 sep 2011, 20:47

http://veetle.com/index.php/channel/view#4e76287021b6c" onclick="window.open(this.href);return false;
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 21:05

a JEBOGA GROB, PATO SE OPET POVRIJEDI SAM NIKO GA NIJE DIRNO :roll: :roll: :roll:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 sep 2011, 21:06

boateng nepsuj ....ejes smotan pato ali haj nema veze evo el sharawia
(İbn Qajjim)

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 21 sep 2011, 21:09

Veceras samo nemojte izgubiti i meni dobro :mrgreen: Sretno :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 sep 2011, 21:16

jos jednom kazem nemoj psovati a sto je jos gore juventus vodi protiv bologne jedan nula
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 21:18

meho-medo je napisao/la:jos jednom kazem nemoj psovati a sto je jos gore juventus vodi protiv bologne jedan nula
Aj nes mi ti govorit sta cu radit

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 sep 2011, 21:32

PA IGRAJTE!!! :evil:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 sep 2011, 21:32

Abate fula prazan gol. Usput, završeno je prvo poluvrijeme. :evil:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 21:33

Žalosno ! :(

Osim slobodnjaka 0 prilike za gol.Katastrofalno odigrano, nemamo igre nikakve. Naši idu na centaršuteve a svi metar i žilet.Bez napadača nemoš ništa, očekujem da Pippo ovo riješi ...

Strašno loše !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.