FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 21 sep 2011, 18:34

Evo Ramić zabija golove i u prijateljskim a i Nyema. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 sep 2011, 18:43

I ja podržavam Adilovića!

Kakav god da je igrač je Želje i to je dovoljno da ima moju podršku!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 sep 2011, 18:54

Imam neki predosjecaj da cemo uzet Borca 1:2, i onda se polako primicati vrhu tabele. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1919
Kontakt:

Post Postao/la 1919 » 21 sep 2011, 19:12

U prohladnoj subotnjoj večeri u Bljuci na istočnoj tribini pjesma, nema nam pomoći, turutrururuuu.
ale,aleeee ima li do pobjede!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 sep 2011, 19:16

Što mi ga spustise lagano za Adilovica, al nema veze, naši smo :mrgreen:
Za zivot cijeli!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 sep 2011, 19:39

Zadnja je Amarova kolk'o god mi zvizdali.Fakaz je glupo psovat Adilovicu kad smo dvije godine gledali panja Lazara.Ni Adilovic nije puno bolji,ali psovanje je katastrofa..
AMAR OSIM!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 21 sep 2011, 20:42

Josipe Kvesiću sretan rođendan
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 sep 2011, 20:46

Netreba ići samo i neće imati pritiska nek igraju opušteno da gledam raspad sistema u odbrani nezna se ni ko gdje igra,onaj Čolić puca u igrača loptu ona se odbija i ide frajko prema našem golu,moja ga noga neide dok nebudu igrali kako bog zapovjeda,čuj pritisak,pa neigraš pred 30 milja ljudi.
Zadnja izmjena: Blagoje Bratić, dana/u 21 sep 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 21 sep 2011, 20:47

Zaista mi nije jasno da jedan ovakav momak ,poput malog Hodžića nije dobio priliku da zaigra za prvi tim,a vidno je da nemate napadača.Kod vas izgleda svako drugi prije zapazi vašu djecu nego vi .Žalosno stvarno.<hvala vam za Alića.
Ima od nas punu podršku.

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 21 sep 2011, 20:48

kalimero je napisao/la:Zadnja je Amarova kolk'o god mi zvizdali.Fakaz je glupo psovat Adilovicu kad smo dvije godine gledali panja Lazara.Ni Adilovic nije puno bolji,ali psovanje je katastrofa..
Potpuno si upravu,ako kome trebate psovati,to je Amar,on ej doveo i Lazu i Adilovica,nisu momci krivi sto neznaju,vec onaj ko ih je doveo ;)

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 21 sep 2011, 20:50

Tyson je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Zadnja je Amarova kolk'o god mi zvizdali.Fakaz je glupo psovat Adilovicu kad smo dvije godine gledali panja Lazara.Ni Adilovic nije puno bolji,ali psovanje je katastrofa..
Potpuno si upravu,ako kome trebate psovati,to je Amar,on ej doveo i Lazu i Adilovica,nisu momci krivi sto neznaju,vec onaj ko ih je doveo ;)
Jesi kad razmisljao o samoubistvu.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 21 sep 2011, 20:53

Tyson je napisao/la:
koji si ti smor sta tebe boli qrac kome mi zvizdimo ili ne, malo vise paznje posveti klubu za koji navijas

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 21 sep 2011, 20:54

Jesi kad razmisljao o samoubistvu.[/quote]
Nisam,al pocinjem ozbiljno razmijati o ubojstvu :lol: Vama Amar ko da vam je fatak tata,nedate na njega,a on je jedini krivac,samo pametuje po tv-u,krivi ona usta :lol: ,lik sse ubio za nekog crtanog :lol: Za vase dobro vam govorim,smjenite njega i doci ce vam bolji dani ;)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 21 sep 2011, 20:58

Tyson je napisao/la:
Hajde majketi da te nesto zamolim.Nemam nista protiv ,pisi ti slobodno niko ti ne moze zabraniti.Ali kad vec porucujes ljudima koji navijaju za Zelju da odleprsaju sa vase teme,nazivas seljom i ostalim pogrdnim imenima,onda imaj malo obraza ,rascisti sam sa sobom,pa se drzi tih arsina i kad ti pises na nasoj temi.Zanima me dokle ide to licemjerstvo,i dokle su ljudi sposobni za ovakve stvari.Kako te bolan nije stid onda doci i bilo sta napisati.Jesi li jos jedan u nizu ,il bar imas malo mozga,pa ces shvatiti sta radis.Apsolutno me ne zanima,jesi li ti imao lose namjere ovim postom,nego samo procitao sam par puta kako glumis internet kabadahiju i rastjerujes ljude,prosipas neke ofirne fazone i onda dodjes nesto ovdje da pises.Dolaze mnogi navijaci Sarajeva,tipa Van Basten i drugi,pa nikad niko ruzne rijeci im nece napisati,ali sa ovakvim sranjima nikad ti neces biti to sto pokusavas.Samo ces biti jos jedan UPs ili bordo,a ti posto si novi raspitaj se malo kako oni kotiraju i za sta se smatraju.Steta tako dobrog nicka.Pozdrav
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 21 sep 2011, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 sep 2011, 20:58

Borac-ŽELJEZNIČAR

Prevoz za ovo gostovanje iznosi 27 KM!
Uplate će se vršiti u Udruženju u:

četvrtak 19:00 - 20:00
petak 18:00 - 20:00

tm.org

Prijateljski susret:
Željezničar - Radnik 5:0 (Ramić, Svraka, Selimović, Nyema - dva gola)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 sep 2011, 21:03

Tyson je napisao/la:
pojedi jednu virslu, napet si.
NO PYRO NO PARTY

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 21 sep 2011, 21:06

diego_TM je napisao/la:Josipe Kvesiću sretan rođendan
Josip Kvesić za ABCportal: Nadam se osvajanju naslova prvaka sa Željom
Da je Hercegovina uvijek bila rasadnik novih talenata, a nogometna škola Širokog Brijega jedna od najboljih na ovim prostorima svjedoče nam mnogi nogometaši koji su se već afirmirali kako u domaćim, tako i u inozemnim klubovima. Jedan od takvih nogometaša je mladi Josip Kvesić, nekadašnji igrač Širokog Brijega, Žiline, Varažina, a danas prvotimac sarajevskog Željezničara. Pred prvenstvene derbije Borac-Željo i Sarajevo-Široki, mladi Kvesić je dao jedan ekskluzivni intervju za ABCportal. Josip Kvesić (bijeli dres) je ostao upravo onakav kakvim smo ga oduvijek i poznavali: miran, nenametljiv i pametan momak, a nadasve profesionalac-nogometaš. S nama je podijelio svoja mišljenja o noogmetu u BiH, ambicijama sa Željom, životu u Sarajevu, ali i nostalgijom za svojim rodnim Širokim Brijegom.

Za početak razgovora, kako si se snašao i kako si prihvaćen u Želji?

Evo već sam 2 mjeseca u momčadi Željezničara i u potpunosti sam se uklopio. Cjelokupni stručni stožer i igrači su me prihvatili, a i uvjeti za rad su odlični. Stvarno, na ništa se ne mogu požaliti.

Nakon nekoliko sezona provedenih u Slovačkoj i Hrvatskoj, vratio si se u BiH, što sada misliš o nogometu u BiH?

Nogomet u BiH se dosta popravio za razliku od prijašnjih godina i vremena kad sam otišao iz BiH. Tada gost nije mogao ni boda uzeti na gostovanju, a danas se to uvelike promijenilo. Danas se podjedanko dobro može igrati i u gostima, premda još uvijek ima utakmica gdje suci znaju biti ne nečijoj strani. Ipak, kreće se nabolje.

Već u prvom kolu Premijer lige s novim klubom igrao si na Pecari protiv Širokog Brijega, kakav je bio osjećaj igrati pred publikom i protiv kluba u kojem ste ponikli?

Iako smo izgubili, na Pecari je bilo lijepo ponovno zaigrati. Profesionalac sam. Nije bilo nikakvih problema, svi su me lijepo dočekali. Uostalom na Pecari se uvijek moglo igrati.

Izgleda da su te već zavoljeli navijači Želje, Manijaci? Na Pecari su vam skandirali: "Kvesa, Kvesa"...

U potpunosti sam se prilagodio u Želji. Naravno, osim suigrača i stručnog stožera i među navijačima sam dobro prihvaćen. Manijaci su uz nas na svakoj utakmici i daju nam ogromnu podršku.

Kakav je trener Amar Osim?

Trener traži rad i disciplinu. Osim je jako dobar trener i od njega se može dosta naučiti.

Gdje se vidite za 10 godina i tko vam je najveća podrška u tome čime se bavite?

Pa, nadam se da ću svojim igrama izboriti odlazak u neki inozemni klub. Dakako, najveća podrska su mi moji roditelji, oni su uvijek tu kad ih trebam.

Nedostaje li ti Široki Brijeg, Kakav je Sarajevo grad i imate li vremena za izlaske?

Naravno da mi nedostaje moj rodni kraj. Kad god imam vremena dođem u Široki Brijeg. Sarajevo je lijep grad, ali nemam baš vremena za izlaske. Doduše, i nisam nekakv tip za stalne izlaske.

Za koji klub navijaš i tko ti je nogometni uzor?

Navijam za AC Milan, a i nemam nekog posebnog nogometnog uzora.

I za kraj, tko je tvoj favorit za osvajanje ovogodišnje nogometne Premijer lige BiH?

Pa, ja se nadam da ću osvojiti naslov prvaka sa Željom, ali tu su kao jedni od favorita i Široki Brijeg, Sarajevo i Borac, koji imaju jako dobro momčadi. Slijede međusobni derbiji. Ima se još puno utakmica odigrati. Uglavnom očekuje na zanimljivo prvenstvo.

Kvesa se u vas izgleda pravo prilagodio ,iako neki osuduju ga sto je preso u vas ja mu zelim svu srecu
A slazem se s likom koji je komentiro
'' Decku sve najbolje i ja se nadam da ces proslavit naslov prvaka .......al na mostu sa svojim Širokobrijezanima" :D

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 21 sep 2011, 21:14

Izvinjavam se ako sma nekoga uvrijedio,samo sam napisao svoje misljenje,zmam da i vi se slazete samnom,samo sto ste tvrdoglavi,kako god,zelim vam da dobijete borca ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 sep 2011, 21:22

Tyson je napisao/la:Izvinjavam se ako sma nekoga uvrijedio,samo sam napisao svoje misljenje,zmam da i vi se slazete samnom,samo sto ste tvrdoglavi,kako god,zelim vam da dobijete borca ;)
Nismo balvani k'o vi da se slazemo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 21 sep 2011, 21:24

Nesmijes iznijeti svoje misljenje i gotovo!!! Oni smiju druge prcati,
a kada njima neko o brki nesto napise ili iznese svoje misljenje to je kraj svijeta!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: F1921B, Hrasno15, roccosiffredi, tiagofaria25, Venom, wogoland, Zigazaga i 115 gostiju.