FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Yuto
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Yuto » 21 sep 2011, 18:27

Vjeruj mi da bih sad potpiso i da 3. zavrsimo...Vec je prevelik zaostatak iako je tek pocetak,al u Ranieriu ne vidim neku trenersku klasu koja moze izvuc maximum iz ove ekipe.Nadam se da grijesim.

Za mene je win win svaka situacija u kojoj Milan ne osvaja scudetto :mrgreen:

A naravno da ovo nije sve do Gasperinia,ali sta je tu je.On je bio i proso,nadam se da sad idu bolji dani :oops:

P.S. Sabane nosi ovu anketu :lol: :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 21 sep 2011, 18:36

Inter u godini ko Manchester United u povijesti promjenio trenera, ali dobro ima i gorih situacija :roll:
15.10 - 15.06 ...

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 21 sep 2011, 18:46

[youtube][/youtube]
:lol: Jeste našli trenera
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 sep 2011, 18:48

MORATTI SENILNI STARČE ODLAZI !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 sep 2011, 18:50

Dobar je Ranieri, ali za 4. mjesto!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 sep 2011, 18:51

malo ce se to popraviti mislim ,ali tesko da ce biti puno bolje, ako budemo do kraja medu prve 3 bit ce dobro!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 sep 2011, 18:53

Ajde barem ce vam malo popraviti raspolozenje poraz Milana veceras :lol:
-RIVALDO-

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 sep 2011, 18:57

Bianconeri1988 je napisao/la:Dobar je Ranieri, ali za 4. mjesto!
Pa kad je s Juvetom onakvim bio 3. ne vidim razloga da to sad u najmanju ruku ne ponovi s Interom ;) :mrgreen:

Sutra bi Ranieri trebo vec vodit prvi trening,a u petak kad je presica pred gostovanje Bologni ce bit i zvanicno predstavljen...

@Senad

Uzima Milan veceras :x

Lucio idiote umri !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 sep 2011, 19:03

Yuto je napisao/la: Pa kad je s Juvetom onakvim bio 3. ne vidim razloga da to sad u najmanju ruku ne ponovi s Interom ;) :mrgreen:
Jaca liga :?:
Ozbiljniji Milan, Lazio i Napoli nego tada. Juventus i Roma podmladjeni i gladni...
Kakogod, sa Ranierijem cemo videti da li je bilo do grupe igraca ili je do formacije.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2011, 19:07

Pa kad je s Juvetom onakvim bio 3. ne vidim razloga da to sad u najmanju ruku ne ponovi s Interom
Taj Juventus je dobio i Reala i bio potpuno ravnopravan ca Chelsea-om, da ne govorim i da smo vas na San Siru dobili, Milanu 4 slozili, sve jace protivnike dobili. itd...

Zasto ???

Zato sto je taj Juventus jos uvijek imao pokretacku snagu u liku Buffona, Del Piera, Camoranesija, Nedveda, Trezegueta, koji su jos uvijek mogi datii kvalitet vise u igri, bez obzira na sva promasena pojacanja Juventusa u tom periodu. Kad je i njihovo vrijeme proslo, onda je Juve pao...jer nije imao dostojinih zamjena.

Uzima Milan veceras
Ma dosta im i bod :mrgreen: Uz nasu pobjedu, to bi potpuno slavlje bilo za Juve :mrgreen: vec -8 Inter, a Milan - 7 ili 8. :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 sep 2011, 19:14

Ja samo znam da je on napravio najbolji rezultat sa Juventusom od calciopolia naovamo.Da je imo odlicnu seriju sa Romom i da nije los trener...Al znam i to da kad bih ja biro on ne bi bio bas pri vrhu liste,ali sta je tu je.

A dobice Milan siguran sam...

I nosi ovu anketu :lol:

Edit : gotovo je evo izgleda za Ranieria,ceka se jos zvanicna potvrda...Sa Gaspom sporazumni raskid ugovora,i to je definitivno zavrseno.

Lucio idiote umri !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2011, 19:18

Ja samo znam da je on napravio najbolji rezultat sa Juventusom od calciopolia naovamo.Da je imo odlicnu seriju sa Romom i da nije los trener...Al znam i to da kad bih ja biro on ne bi bio bas pri vrhu liste,ali sta je tu je.
Nije los trener sigurno, ali je i imo sasvim dobru ekipu sa Juventusom, obzirom na sve nabrojano. Juve da je pogodio sa pojacanjima, odmah po povratku je mogao uzeti scudetto, jer je imao Del Piera na vrhuncu, a i ostali iz satre garde su pruzali dobre partije... ;)

Dobar je takticar sigurno, pogotovo te derbye zna igrat. Sa nama je imao pozitivan omjer sa svima, i u Romu kad je otiso, sve je derbye redom uzimao... :D

E sad...ove manje tekme su problem, kad treba naci rjesenje za bunker i slicnu igru. Bas me interesuju izmjene kod vas, taj ne vadi prije 80. minute nikoga, a cesto zna i fulit :lol: Sve u svemu, najbolje rjesenje, od svih spomenutih kandidata...a i gospodin je vala kad ga vidis, gotivan lik. :)

I smislite anketu :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 21 sep 2011, 19:21

Gasperini: Tužan sam zbog otkaza

Donedavni trener Interovih nogometaša Gian Piero Gasperini izrazio je žaljenje zbog otkaza koji mu je u srijedu uručio predsjednik ''nerazzurra'' Massimo Moratti...

Gasperini je ljetos na klupi talijanskog doprvaka zamijenio Brazilca Leonarda koji je otišao u PSG na mjesto sportskog direktora. No, u pet službenih utakmica u novoj sezoni bivši trener Genoe je s Interom ubilježio čak četiri poraza i jedan remi i strpljenje klupskih čelnika je došlo kraju.

- Šteta je što je ova veza završena. Žao mi je, ali rezultati određuju sve. Imao sam dobar odnos i s igračima i s upravom i zato sam u ovom trenutku tužan, a uvjeren sam i svi ostali - izjavio je Gasperini kojem je jedan od pomoćnika u Interu bio i naš Ivan Jurić.

Druga dvojica dosadašnjih asistenata, Giuseppe Baresi i Daniele Bemazzani, privremeno su preuzela treniranje momčadi, ali i sam Moratti je priznao da se ne radi o dugoročnom rješenju.

- Malo je vjerojatno da će oni nastaviti voditi momčad - rekao je Moratti.

Talijanski mediji pišu da klub želi ekspresno imenovati Gasperinijeva nasljednika, a kao glavni favorit zasad figurira nekadašnji trener Chelseaja, Juventusa i Rome Claudio Ranieri.
njemu zao :lol: :lol: :lol:

novi trener :
sto je najvazniji Ranieri mi izgleda stalozen ,a onaj Gaspa podsjeca me na jednog lika iz crtica 90 nesto kao dinosuari neki i ljudi prijatelji a on isti jedan od neandertalaca koji se druzio sa dinousarima ...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 20:16

warden je napisao/la:
novi trener :
sto je najvazniji Ranieri mi izgleda stalozen ,a onaj Gaspa podsjeca me na jednog lika iz crtica 90 nesto kao dinosuari neki i ljudi prijatelji a on isti jedan od neandertalaca koji se druzio sa dinousarima ...
slika

Fakat liči

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 sep 2011, 20:53

Ma kakav Ranieri ljudi, sta vam je, dobro ne moze valjda biti gori od Gaspersona, ali to nije nikakvo rjesenje za Inter

poserem se ja Ranieriju na njegovo trenersko znanje, jedan od najlosijih italijanskih trenera koje sam ikad vidio, kukavica obicna

Moratti serator sve upropastio, idi Wesley nije ovo za tebe
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 sep 2011, 20:54

Claudio Ranieri bi bio idealno rješenje za užarenu klupu Intera, barem po mom mišljenju. Uspješno je vodio Romu i Juventus, te s duplo slabijim igračkim kadrom napravio zapažene rezultate i uspjehe. Ako je Moratti imali pametan, dovest će jednog provjerenog i iskusnog stručnjaka (nebitno da li je to Ranieri, Ancelotti ili neko drugi).

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 21 sep 2011, 20:56

Boateng_27 je napisao/la:
warden je napisao/la:
novi trener :
slika

Fakat liči

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: brawo to je taj .. jao isti ,svaka cast ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 sep 2011, 21:09

VELA je napisao/la:Morrati je napravio veliku gresku tjerajuci Beniteza sa klupe radi izjave da mu trebaju novi igraci. Cisto iz hira ga je otjerao.
Pa sad kad se sve sabere i oduzme, Rafa je bio u potpunosti upravu, Moratti mora odrijesiti kesu ako misli drzati Inter na kursu, jer cini mi se kao da on ne vidi da je konkurencija sve jaca, a da igraci stare i opadaju
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 sep 2011, 21:31

Necemo mi Palacia,a lik je Eto'o za Forlàna :oops:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 sep 2011, 22:25

Još samo zvanična potvrda pa će nam trener biti onaj kome smo se smijali i načinu na koji ga je Mou razvaljivao verbalno, kako je sudbina okrutna..
Čovjek koji je imao i uspjeha i neuspjeha u svojoj karijeri.Ono što sad Interu treba je mirnoća i trener koji će bez ovakvih katastrofalnih poteza dovesti sezonu do kraja.Ja prvi ne mogu vidjeti Ranierija, ali čini se kao jedini Morattijev izbor u ovome trenutku imajući u vidu gdje je ekipa trenutno i u kakvom je stanju ..
Volio bih više vidjeti kombinaciju Figo-Baresi na čelu do kraja sezone no izgleda da MM ne vjeruje Baresiju ili Beppe više voli biti pomoćnik nekome do kraja života a i Figu je lijepo na trenutnoj funkciji koju obnaša a opet je veliko pitanje koliko je bilo istine u napisima oko njih dvojice.
Onako na prvu sam odmah bio veliki skeptik po pitanju Gaspovog imenovanja , što se pokazalo tačnim, a sada opet ne očekujem nešto spektakularno ali imam više vjere nego li na početku jula i barem ćemo gledati 4.3-2-1 formaciju...
Ranieriju je možda i lakše jer se pred njega ne stavljaju veliki zahtjevi nego samo da popravi ovo što je Gasp ostavio a za što je opet po mome mišljenju najveći krivac MM.Nakon Madrida se prilično gubi i vrijeme je da stane.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.