padnjaci oni svakako imaju kesa na bacanje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije zujo kriv.. ako hoces orginal dres od svog kluba plati 117km...jocker123 je napisao/la:107![]()
![]()
e jbg zujo,previse seres
otkud sad tobilalinho2 je napisao/la:izgleda da je potvrdjeno zeljo igra u subotu u 20 15
Daj ba uozbilji se. Gdje ćeš jedan Zrinjski upoređivat sa Željom. Eno ti Slavije pa se s njima upoređujte. Čuj Zrinjski. Ti sam znaš da to nema veze za sportom i klubom. Sila, otimačina, sramota. Ufati se Dinama ili Hajduka, mani se budalaštine.um vuk je napisao/la:svoj ti poso..nisam ni ja vidio te vaše emisije osim na netu....
lokalne 2 televizije prenose ovu emisiju...mislim hercegovačka tv i oscar c koji pokrivaju područje herceg-bosne..
radio emisija zrinjski info u radiju herceg-bosne..
to gdje se snima emisija isključivo je odabir voditelja emisije..
ako hoćeš pogledat imaš na zrinjski info..sve emisije za download..
meni nesmeta samo nastavite kopirat najbolji klub iz ove države,možda i od ostalih bude nešto
Službeno, na jugu ima nešto preko 2500 stolica, a na sjeveru oko 5500. E sad ne znam koliko ima na zapadu (čini mi se oko 500). znači zvanični kapacitet sa stolicama je oko 9 milja. Istok se odavno ne broji jer na njemu nema ništa i u suštini je zatvorena tribina. Inače Grbavica je bez stolica zvanično primala oko 22 milje.matetaraba je napisao/la:zanima me koliki je kapacitet željinog stadiona negdje piše 12 tisuća negdje 15,i koliko može manijaka stati na onu tribinu gdje navijate
Ma nije bitno kad se igra,znam samo ima da goooorrrriiiiiHaris_TM87 je napisao/la:jbg.....kad ce tekma sigurno biti,u subotu ili nedjelju ????
pogledajte na velezovom forumu lik neki postavio parove sljedeceg kola PL i satnicu e ako on laze lazem i jamuXmania je napisao/la:otkud sad tobilalinho2 je napisao/la:izgleda da je potvrdjeno zeljo igra u subotu u 20 15
Ova zastava na ovom snimku postojil i sad??? vidim citavu tribinu pokrila...čamac je napisao/la:Službeno, na jugu ima nešto preko 2500 stolica, a na sjeveru oko 5500. E sad ne znam koliko ima na zapadu (čini mi se oko 500). znači zvanični kapacitet sa stolicama je oko 9 milja. Istok se odavno ne broji jer na njemu nema ništa i u suštini je zatvorena tribina. Inače Grbavica je bez stolica zvanično primala oko 22 milje.matetaraba je napisao/la:zanima me koliki je kapacitet željinog stadiona negdje piše 12 tisuća negdje 15,i koliko može manijaka stati na onu tribinu gdje navijate
Pun jug kao u stara dobra vremena može primiti preko 8 milja (i kao takav je najveća navijačka tribina u državi), a kako to izgleda možeš vidjeti ovdje:
Odrast'o sam na ovom huku s juga nakon golova. E sad zamislite ako se ikad jug pokrije i malo digne kakva će to ludnica biti. Za vrijeme tekme u okolnim naseljima se neće moći obitavati. Ili si na jugu ili bježi na Vrelo Bosne.
E sad kako će i koliko biti u nedjelju vidjet ćemo. Interes je priličan tako da ja lično očekujem pun stadion (po zvaničnom kapacitetu). Protiv Olimpika na pripremnoj je bilo oko 4 milje. Dakle, očekuje se posjeta minimalno kao protiv Zrinjskog prošle sezone na otvaranju reflektora. Da li klub smije pustiti više ulaznica u prodaju od zvaničnog kapaciteta, ne znam. Radilo se je to prije u derbijima protiv pitara. U svakom slučaju, dođi pa ćeš vidjet kako to izgleda. Džaba ti je pričati dok ne doživiš Grbavicu. Dok ne dođeš na Grbavicu kao da nisi nigdje ni bio.
je.bo velezov forumbilalinho2 je napisao/la:pogledajte na velezovom forumu lik neki postavio parove sljedeceg kola PL i satnicu e ako on laze lazem i jamuXmania je napisao/la:otkud sad tobilalinho2 je napisao/la:izgleda da je potvrdjeno zeljo igra u subotu u 20 15
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.