Olimpik Sarajevo

jos bolji
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la jos bolji » 20 sep 2011, 22:11

KB-TM87 je napisao/la:
jos bolji je napisao/la:ja imam info iz prve ruke da ce olimpic dati guze zelji kao i do sad. zivi bili pa vidjeli, ali kazem vam, a skor od 13-0 imaju samo zeljo i olimpic i to je za ginisa. ovi iz olimpica su se htjeli prijaviti za ginisov rekord ali ovi iz zeljeznicara im ne daju, kazu da vas jos koji put nabijemo da ne moze niko da srusi taj rekord. tako da ce se ta akcija za ginisa pokrenuti tek sljedece godine da olimpic uzme koju marku.

ako ima kladionicara ovdje neka stave sve sto imaju na zeljeznicar. ja cu staviti finu sumu jer imam info da je to rijeseno.
:lol:
bolje idi posudi pare... :?

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 20 sep 2011, 22:47

dzanfranko je napisao/la:A šta je sad ovo? Prvo se govorilo Olimpic prvo kolo igra na Otoci, pa onda od 5 protiv Želje, pa onda od sedmog i Borca pa od devetog i Goška a sada tek od revanša kupa tj 19. sljedečeg mjeseca.... Pa bolje da su počeli od naredne polusezone tu je to negdje
Kao taktiziraju sa kim ce otvoriti stadion. Zato su i najavljivali svaki put kada je neka jaca ekipa u pitanju.

Uopste mi nije jasno u cemu je problem otvoriti stadion i protiv GOSK-a. Pa i onako ce prije ili kasnije igrati sa svim ekipama na tom stadionu.
Igrajte prvu slijedecu utakmicu na Otoci i gotova prica...to je sasvim normalan rezon.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 20 sep 2011, 23:00

dzanfranko je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Dobar zreb za kup... Zeljo moze pasti.
Lopta je OKRUGLA,,,,,,,,,KADA JE ZAVRTI VLADAVIC PA PODIGNE NA PENALTIK A ZAMISLI TAMO KAPIC I TO JE GOLLLLLLLL

akcenat je na ovome ZAMISLI
ZAMISLI,,,,,,,,,MI VAS POŠTUJEMO ALI POBEDICEMO POŠTENO,,,,,

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 sep 2011, 23:01

Ko je rekao da neće Olimpic igrati protiv Goška na Otoci,gdje to piše?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 sep 2011, 23:02

Ima članak na sa-x. :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzanfranko
Kontakt:

Post Postao/la dzanfranko » 20 sep 2011, 23:13

Pabizo, ili da te zovem pravim imenom, a zasto ta ekavica samo po nekad i jesi li upoznao gospodina Gracica napokom?

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 20 sep 2011, 23:36

dzanfranko je napisao/la:Pabizo, ili da te zovem pravim imenom, a zasto ta ekavica samo po nekad i jesi li upoznao gospodina Gracica napokom?
A ti kao znas ko se krije iza pabizo nika???

Nijaz ???? :o :mrgreen: :lol:

dzanfranko
Kontakt:

Post Postao/la dzanfranko » 20 sep 2011, 23:56

-A- je napisao/la:
dzanfranko je napisao/la:Pabizo, ili da te zovem pravim imenom, a zasto ta ekavica samo po nekad i jesi li upoznao gospodina Gracica napokom?

Pa mislim da svi znaju a ti si upravo postavio i odgovorio naravno tacno na pitanje

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 sep 2011, 00:02

E svasta sam cuo , ali da Nijaz ima vremena da djabahljebari na forumu prvi put , ali ovdje ko bozija basta svasta naucis i cujes :lol:
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 21 sep 2011, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 sep 2011, 00:04

Gledam nove slike Otoke danas , ono što je odrađeno super izgleda.
Samo istrajte i puno sreće u predstojećim utakmicama.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 sep 2011, 00:15

kimbo je napisao/la:Gledam nove slike Otoke danas , ono što je odrađeno super izgleda.
Hvala jarane,,,,,

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 sep 2011, 10:15

pabizo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Gledam nove slike Otoke danas , ono što je odrađeno super izgleda.
Hvala jarane,,,,,
Nijaze,ev i ja pogledah slike,nije lose,malo mi smjesna boja stolica,al eto svak ima svoj ukus
nego da te pitam,kad manijaci popune zapadnu tribinu sad u kupu,na kojoj ces ti stajati tribini i istomisljenici :lol: :lol:

al sad stvarno bez zezancije,znam par ljudi,doduse malo starijih,koji stvarno navijaju za olimpik.mozda bi vam nekad mogao i podmladak biti medju navijacima,pa eto ako nemas namjeru utaliti klub i rasprodati igrace cim udjete nekad u evropu,tj.cim budu sta vrijedili za prodaju,sto ne izbacis kakve salove i sl.
mislim,realno,nemoj shvatiti zlu namjeru,na stranu zezancija,al pored zelje koji je tu jedan i jedini ;) ,dragi su mi i svi sarajevski klubovi

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 sep 2011, 12:03

dzanfranko je napisao/la:
-A- je napisao/la:

Pa mislim da svi znaju a ti si upravo postavio i odgovorio naravno tacno na pitanje
Greška,ja sam taksista sa OTOKE i fan OLIMPICA,,,,,,,

dzanfranko
Kontakt:

Post Postao/la dzanfranko » 21 sep 2011, 12:44

cuj sad taxista s Otoke zar nisi nekidan bio sa standa kod Opcine, daj dogovori se sam sa sobom jer ovako samo se ukopavas svojim kontradiktornostima.... A sta ti je sa nikom harbion

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 21 sep 2011, 14:28

dzanfranko je napisao/la:cuj sad taxista s Otoke zar nisi nekidan bio sa standa kod Opcine, daj dogovori se sam sa sobom jer ovako samo se ukopavas svojim kontradiktornostima.... A sta ti je sa nikom harbion
Ja nikada ne grešim........malo tamo malo ovamo i tako se uvek ponešto zaradi jer teška su vremena moj paša,,,,,,

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 sep 2011, 14:33

pabizo je napisao/la:
dzanfranko je napisao/la:cuj sad taxista s Otoke zar nisi nekidan bio sa standa kod Opcine, daj dogovori se sam sa sobom jer ovako samo se ukopavas svojim kontradiktornostima.... A sta ti je sa nikom harbion
Ja nikada ne grešim........malo tamo malo ovamo i tako se uvek ponešto zaradi jer teška su vremena moj paša,,,,,,
, nije .
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

dzanfranko
Kontakt:

Post Postao/la dzanfranko » 21 sep 2011, 15:02

Pirke je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
, nije .

Cuj malo tamo malo vamo koda smo mi papci, od kada se to tako mjenjaju standovi hahahahhahahhahaahahahha
znas nasmijat ljude to je cudo

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 21 sep 2011, 16:46

Stvarno mi nije jasno što napadate Gracića ,kada iza čovjeka imaju djela-FK Olimic.Vi Sarajlije izgleda bi da sami igrate u premijr ligi.Umjesto da budemo sretni što imamo klubove u kojima skoro sve funkcioniše,u kojima ljudi daju sve od sebe da sve funkcioniše,takvi kao vi ,po meni jako bezobrazni ,pokušavate da javnosti dajete redovno neku drugu sliku.Mi iz Tuzle na vašu žalost,to drugačije gledamo i kako bi bili sretni da sad imamo jednog GRACIĆA.

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 21 sep 2011, 16:54

Ko god misli da u olimpicu sve funkcionise vara se dobro, evo jedan banalan primjer sad na tekmi sa borcem ispred sluzbenog ulaza stoji lokalni kabadahija dzeka muminovic i uvodi 30 ljudi dzaba na sl ulaz pa gdje to ima, da se ovo desi u mom klubu ja vise nikad nebi otisao na tekmu eto toliko o ozbiljnosti kluba .

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 21 sep 2011, 17:22

Adnan 1986 je napisao/la:Ko god misli da u olimpicu sve funkcionise vara se dobro, evo jedan banalan primjer sad na tekmi sa borcem ispred sluzbenog ulaza stoji lokalni kabadahija dzeka muminovic i uvodi 30 ljudi dzaba na sl ulaz pa gdje to ima, da se ovo desi u mom klubu ja vise nikad nebi otisao na tekmu eto toliko o ozbiljnosti kluba .
To su vjerovatno oni sto nisu uspjeli doci do karte, :D jer su iste razgrabljene u rekordnom roku
"JOŠ OD 1926"

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.