FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
To Yuto uljepsao si mi dan. 

- sarajlija89
- Kontakt:
Baresi to treba uzeti, jer je tu godinama....
Mada se nece mnogo promjeniti, nije glavni problem u treneru, nego u ekipi, ali sa sistemom i nacinom rada kod Gasperinija, ova ekipa je izgledala jos losije, nego sto objektivno jeste. Sa novim trenerom ce se to malo konsolidovati, ali nista znacajno...
Pa ja sam govorio i sa Leonardom da nemate igru, iako ste imali rezultate, sjecate se ?? Sretno pobjeđivali i na neki individualni kvalitet, prije svega Etooa, koji je fakticki sam iznio proslu sezonu.
Mada se nece mnogo promjeniti, nije glavni problem u treneru, nego u ekipi, ali sa sistemom i nacinom rada kod Gasperinija, ova ekipa je izgledala jos losije, nego sto objektivno jeste. Sa novim trenerom ce se to malo konsolidovati, ali nista znacajno...
Pa ja sam govorio i sa Leonardom da nemate igru, iako ste imali rezultate, sjecate se ?? Sretno pobjeđivali i na neki individualni kvalitet, prije svega Etooa, koji je fakticki sam iznio proslu sezonu.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
da ti i ja malo uljepsam dan,>>>Maicon trenira sa ostalima<<<<<<Adnan 1986 je napisao/la:To Yuto uljepsao si mi dan.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
sarajlija89 je napisao/la:Baresi to treba uzeti, jer je tu godinama....
A STO JA NE VOLIM OVE GATARE,VEC UNAPRIJED SVE ZNAJU..CCC...JAD .BJEDA.FUKARA

“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne moras ti gatare voljeti i gledati u kasike, nekad su znanje i logika dovoljni, za one koji koriste i imaju, ali eto, nemaju svi... 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
true true,sarajlija89 je napisao/la:Ne moras ti gatare voljeti i gledati u kasike, nekad su znanje i logika dovoljni, za one koji korsite i imaju, ali eto, nemaju svi...
neki su govorili kad su tjerali beniteza da je bolje da umjesto leonarda kad već dovode No name trenera dovedu neku svoju legendu tipa zenga ili mihajlović ili da daju baresiju da vodi tim, al jok prvo hoće lea, pa ovog gaspa(nije on na lotu dobio mjesto trenera intera, već ga je neko zvao i dobro platio), a na kraju će opet biti baresi, figo ili mister zero titoli ranieri

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Comunicato Ufficiale F.C. Internazionale
MILANO - F.C. Internazionale comunica che stamane, al centro sportivo di Appiano Gentile, l'allenamento della prima squadra è stato diretto da Daniele Bernazzani e Giuseppe Baresi.
La Società ringrazia Gian Piero Gasperini per l'impegno dimostrato nello svolgimento dell'incarico, manifestando il proprio rammarico per l'interruzione del rapporto tecnico.
MILANO - F.C. Internazionale comunica che stamane, al centro sportivo di Appiano Gentile, l'allenamento della prima squadra è stato diretto da Daniele Bernazzani e Giuseppe Baresi.
La Società ringrazia Gian Piero Gasperini per l'impegno dimostrato nello svolgimento dell'incarico, manifestando il proprio rammarico per l'interruzione del rapporto tecnico.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Bilo sad i na CNNu. Pod rubrikom Breaking News.
@sarajlija89
Ubijmo telala, kao sto su Grci radili. Ko donese teske vesti, taj je odgovoran za iste.
@sarajlija89
Ubijmo telala, kao sto su Grci radili. Ko donese teske vesti, taj je odgovoran za iste.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nisam ovoliko sretan bio od osvajanja Lige Prvaka

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- sarajlija89
- Kontakt:
Ubijmo telala, kao sto su Grci radili. Ko donese teske vesti, taj je odgovoran za iste.![]()

Mudri su ti Grci bili, znas vec.

Koga sada dovesti ???ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nisam ovoliko sretan bio od osvajanja Lige Prvaka![]()
Ranieri je od svih imena, najbolje rjesenje, ali...znamo da on ima tu etiketu "luzera", iako je dobro radio i u Juventusu i u Romi, ali nije uspio de se do kraja ostvari, u rezultatskom smislu. Ako on dodje, pripremite se za neke nelogicne i kasne izmjene

I da, jel imate mozda neki statisticki podatak, ko se od trenera najmanje zadrzao na klupi Intera. Ko nije uspio ostvariti pobjedu (Gasperini nije

Jos jednom, hvala Mu

[youtube][/youtube]
Za raju

npr da izbaci Forlàna i ubaci Muntarija?sarajlija89 je napisao/la:Ako on dodje, pripremite se za neke nelogicne i kasne izmjeneGotivan mi je bio, ali je izmjenama ubijao
ili pogresnog stavi ili ceka posljednji minut kad je sve gotovo...ccc...
ja mislim da ce doci Ranieri,iako bih vise volio Quique Sanchez Flores.
- sarajlija89
- Kontakt:

A da, Deja Vu

Ne fkt, neke izmjene, pogotovo tajming, katastrofa...to me najvise nerviralo. Inace je dobar trener, ali eto, fale mu te neke stvari i malo srece da napravi nesto vise...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
imam osjecaj da se ovako kod nas dovode igraci,,,
imam osjecaj da se ovako kod nas dovode igraci,,,
Cuj Ranieri, neki cvjetovi pi.zde materne, e hocemo sa njima nesto napravit...ili treneri prve klase ili kombinacija Lele-Barsi-Figo
sve ostalo za mene je katastrofa
sve ostalo za mene je katastrofa

najbolji bek i stoper sto su obukli crno-plavi dres, samo se nadam da Zanetti nece otici negdje na TV, vec da ce ostati u klubu sa funkcijom direktora, poput Facchetia
AMIN ,AMIN ,AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN otiso .. samo sto sam upalio sportske vijesti neka me svjetlost odera odma iza ugla :" Gasperini dobio otkaz

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Nista se promjeniti nece osim mog avatara
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
http://www.ilpallonaro.com/2011/09/20/s ... ara-inter/" onclick="window.open(this.href);return false;
potpis takoder dolazi u obzirPuma je napisao/la:Nista se promjeniti nece osim mog avatara

jesi ozbiljan ? 4 poraza u 5 utkamica ,mislim da bi cak Della Rossi odradio boLji posao

IO SONO INTERISTA
MakeTZ je napisao/la:http://www.ilpallonaro.com/2011/09/20/s ... ara-inter/
eto ako ista razumijes,znas da si ovo bezveze postavioChiarisco subito, non ci vedo nulla di male tanto che la stessa emittente televisiva ha precisato la presenza per circa un ora senza far consumo di alcolici

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.