FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Adnan 1986
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Adnan 1986 » 21 sep 2011, 12:04

To Yuto uljepsao si mi dan. :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2011, 12:08

Baresi to treba uzeti, jer je tu godinama....

Mada se nece mnogo promjeniti, nije glavni problem u treneru, nego u ekipi, ali sa sistemom i nacinom rada kod Gasperinija, ova ekipa je izgledala jos losije, nego sto objektivno jeste. Sa novim trenerom ce se to malo konsolidovati, ali nista znacajno...

Pa ja sam govorio i sa Leonardom da nemate igru, iako ste imali rezultate, sjecate se ?? Sretno pobjeđivali i na neki individualni kvalitet, prije svega Etooa, koji je fakticki sam iznio proslu sezonu.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 sep 2011, 12:13

Adnan 1986 je napisao/la:To Yuto uljepsao si mi dan. :D
da ti i ja malo uljepsam dan,>>>Maicon trenira sa ostalima<<<<<<
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 21 sep 2011, 12:33

sarajlija89 je napisao/la:Baresi to treba uzeti, jer je tu godinama....

Mada se nece mnogo promjeniti, nije glavni problem u treneru, nego u ekipi, ali sa sistemom i nacinom rada kod Gasperinija, ova ekipa je izgledala jos losije, nego sto objektivno jeste. Sa novim trenerom ce se to malo konsolidovati, ali nista znacajno...

Pa ja sam govorio i sa Leonardom da nemate igru, iako ste imali rezultate, sjecate se ?? Sretno pobjeđivali i na neki individualni kvalitet, prije svega Etooa, koji je fakticki sam iznio proslu sezonu.

A STO JA NE VOLIM OVE GATARE,VEC UNAPRIJED SVE ZNAJU..CCC...JAD .BJEDA.FUKARA :lol:
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2011, 12:39

Ne moras ti gatare voljeti i gledati u kasike, nekad su znanje i logika dovoljni, za one koji koriste i imaju, ali eto, nemaju svi... :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 21 sep 2011, 12:46

sarajlija89 je napisao/la:Ne moras ti gatare voljeti i gledati u kasike, nekad su znanje i logika dovoljni, za one koji korsite i imaju, ali eto, nemaju svi... :mrgreen:
true true,
neki su govorili kad su tjerali beniteza da je bolje da umjesto leonarda kad već dovode No name trenera dovedu neku svoju legendu tipa zenga ili mihajlović ili da daju baresiju da vodi tim, al jok prvo hoće lea, pa ovog gaspa(nije on na lotu dobio mjesto trenera intera, već ga je neko zvao i dobro platio), a na kraju će opet biti baresi, figo ili mister zero titoli ranieri :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 sep 2011, 12:47

Comunicato Ufficiale F.C. Internazionale

MILANO - F.C. Internazionale comunica che stamane, al centro sportivo di Appiano Gentile, l'allenamento della prima squadra è stato diretto da Daniele Bernazzani e Giuseppe Baresi.

La Società ringrazia Gian Piero Gasperini per l'impegno dimostrato nello svolgimento dell'incarico, manifestando il proprio rammarico per l'interruzione del rapporto tecnico.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 sep 2011, 12:51

Bilo sad i na CNNu. Pod rubrikom Breaking News.

@sarajlija89

Ubijmo telala, kao sto su Grci radili. Ko donese teske vesti, taj je odgovoran za iste. :lol:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 sep 2011, 13:02

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nisam ovoliko sretan bio od osvajanja Lige Prvaka :D :D :D
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2011, 13:11

Ubijmo telala, kao sto su Grci radili. Ko donese teske vesti, taj je odgovoran za iste. :lol:
:lol: :lol:

Mudri su ti Grci bili, znas vec. :mrgreen:
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nisam ovoliko sretan bio od osvajanja Lige Prvaka :D
Koga sada dovesti ???

Ranieri je od svih imena, najbolje rjesenje, ali...znamo da on ima tu etiketu "luzera", iako je dobro radio i u Juventusu i u Romi, ali nije uspio de se do kraja ostvari, u rezultatskom smislu. Ako on dodje, pripremite se za neke nelogicne i kasne izmjene :roll: Gotivan mi je bio, ali je izmjenama ubijao :roll: ili pogresnog stavi ili ceka posljednji minut kad je sve gotovo...ccc...

I da, jel imate mozda neki statisticki podatak, ko se od trenera najmanje zadrzao na klupi Intera. Ko nije uspio ostvariti pobjedu (Gasperini nije :mrgreen: )...fenomenalan rekord. :mrgreen:

Jos jednom, hvala Mu :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Za raju :mrgreen:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 sep 2011, 13:19

sarajlija89 je napisao/la:Ako on dodje, pripremite se za neke nelogicne i kasne izmjene :roll: Gotivan mi je bio, ali je izmjenama ubijao :roll: ili pogresnog stavi ili ceka posljednji minut kad je sve gotovo...ccc...
npr da izbaci Forlàna i ubaci Muntarija?

ja mislim da ce doci Ranieri,iako bih vise volio Quique Sanchez Flores.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 sep 2011, 13:24

:lol: :lol:

A da, Deja Vu :mrgreen: Gasperini je i njega zajebo :lol:

Ne fkt, neke izmjene, pogotovo tajming, katastrofa...to me najvise nerviralo. Inace je dobar trener, ali eto, fale mu te neke stvari i malo srece da napravi nesto vise...

[youtube][/youtube]

:lol: :roll: :mrgreen:

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 21 sep 2011, 13:27

[youtube][/youtube]

imam osjecaj da se ovako kod nas dovode igraci,,,

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 sep 2011, 13:48

Cuj Ranieri, neki cvjetovi pi.zde materne, e hocemo sa njima nesto napravit...ili treneri prve klase ili kombinacija Lele-Barsi-Figo

sve ostalo za mene je katastrofa

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 21 sep 2011, 13:52

slika

slika

najbolji bek i stoper sto su obukli crno-plavi dres, samo se nadam da Zanetti nece otici negdje na TV, vec da ce ostati u klubu sa funkcijom direktora, poput Facchetia

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 21 sep 2011, 14:05

AMIN ,AMIN ,AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN otiso .. samo sto sam upalio sportske vijesti neka me svjetlost odera odma iza ugla :" Gasperini dobio otkaz :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 sep 2011, 14:08

Nista se promjeniti nece osim mog avatara
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 sep 2011, 14:09

http://www.ilpallonaro.com/2011/09/20/s ... ara-inter/" onclick="window.open(this.href);return false;

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 21 sep 2011, 14:13

Puma je napisao/la:Nista se promjeniti nece osim mog avatara
potpis takoder dolazi u obzir 8-)
jesi ozbiljan ? 4 poraza u 5 utkamica ,mislim da bi cak Della Rossi odradio boLji posao :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 sep 2011, 14:21

Chiarisco subito, non ci vedo nulla di male tanto che la stessa emittente televisiva ha precisato la presenza per circa un ora senza far consumo di alcolici
eto ako ista razumijes,znas da si ovo bezveze postavio :|

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.