Na FIFI-noj ranglisti smo 22. , a na UEFI-noj 14. mjesto

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislis da te sektore odma proglasimo zvanicno teritorijom Bosne i Hercegovine?neko_iz_mase je napisao/la:Mogu ga oni ograničavati koliko hoćePrincipatus je napisao/la:Francuzi su strasni.Ogranicili na 3350 ulaznica za nase u BiH, a iz dijaspore ljudi kupuju ko ludi preko njihovog saveza i samog stadiona.
10 000 nasih me nebih iznenadilo.
. Pored karata što je savez dobio, sektori A, Z i Y, sve će to Bosna biti
dovoljno da idemo na Evropsko..Goalgetter je napisao/la:Evo sad je i oficijelno :
Na FIFI-noj ranglisti smo 22. , a na UEFI-noj 14. mjesto![]()
Hoćel moć ikako da budemo nosioci u baražu ako izgubimo od Francuske?xavi26 je napisao/la:dovoljno da idemo na Evropsko..Goalgetter je napisao/la:Evo sad je i oficijelno :
am333 je napisao/la:Čestitam igračima , selektoru i kompletnom stručnom štabu na najboljem rankingu u istoriji ove države.
evo na brzinu sam skockao pa nemojte zamjeriti.hamlet je napisao/la:Hoćel moć ikako da budemo nosioci u baražu ako izgubimo od Francuske?xavi26 je napisao/la:dovoljno da idemo na Evropsko..Goalgetter je napisao/la:Evo sad je i oficijelno :
teoretski da, ali ako svicarska bude druga ispred crne gore, mislim da mi necemo imati sanse da budemo nositelji, jer porazom od francuza sigurno cemo pasti na ljestvici, a drugi ce napredovati..hamlet je napisao/la:Hoćel moć ikako da budemo nosioci u baražu ako izgubimo od Francuske?xavi26 je napisao/la:dovoljno da idemo na Evropsko..Goalgetter je napisao/la:Evo sad je i oficijelno :
Ne mora značit da ćemo mi pasti na ljestvici puno, jer Francuska je ipak u samom vrhu, mjesto - dva najviše...xavi26 je napisao/la: teoretski da, ali ako svicarska bude druga ispred crne gore, mislim da mi necemo imati sanse da budemo nositelji, jer porazom od francuza sigurno cemo pasti na ljestvici, a drugi ce napredovati..
Ako ostali timovi pobjede svoje utakmice. Mi iz te utakmice, ako izgubimo, dobivamo 0 bodova, a ovi drugi ako pobjede, prestice nas. Nema veze od koga izgubis, bila to Francuska, ili San Marino, imamo 0 bodova iz te tekme.jasko_juve je napisao/la:kako mozes pasti na ljestvici toliko ako izgubis od ekipe koja je 12.???
da...mada ja ne kontam ovu rang listu, svedjani budu najbolji drugi, a tek 16. na listi evropskih selekcija!?crvenocrni je napisao/la:Ja ocekujem da Svedska bude najbolja drugoplasirana tako da u tom slucaju ce i Grcka/Hrvatska biti ispred nas...
After confusion caused by the UEFA play-offs for 2010 FIFA World Cup qualifying – which was originally to be an unseeded draw, but was seeded by FIFA in September 2009 – UEFA have announced that the draw for the play-offs will be seeded. The four runners-up with the best positions in the UEFA team coefficient ranking system will be seeded and will play their second legs at home. Each nation's coefficient and ranking position for the draw and final Euro 2012 draw will be calculated per results up to and including 11 October 2011Edo_77 je napisao/la:Toliko price o seedningu. Ja nigdje ne vidim da ce biti seedning pri zrijebu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.