Ali SK je u prednosti jer imaju 6 kanala za prenose,naspram Arene koja radi samo na jednom eventualno na 2.
Bundeska izgleda samo na SK CRO
a vidi sad ovo ,ništa ne kontam"Tim povodom kontaktirali smo menadžment Arenasoport TV u vezi navodnog emitovanja Primere na drugim kanalima. Stav Arenasport TV je jasan i glasi da je apsolutno nemoguće da bilo koji drugi emiter u regionu emituje Primeru, izuzev Arenasport TV.
Arenasport je otkupila ekskluzivna prava emitovanja utakmica španske lige u svim zemljama regiona pa tako i za BiH. Prodaja prava drugim emiterima uopšte nije moguća, potvrdili su u Arenasport TV."
Znači Telemach ima prava za Sloveniju ,i on je sad poklonio ta prava Sport Klubu .Devil je napisao/la:Arenasport se ne gleda u Sloveniji,ne prima se signal tamo,dakle Telemach ne utice na ovo.Posto je Telemach ustupio prava Sport Klubu prenosa,dakle niko im nije prodao od sportskih agencija Arena moze dobiti samo po usima.Mogu ih tuziti ali ce dobiti samo da isplate troskove sudjenja.![]()
Ali nije tu vise bitno Telemach,ovi oni.Bitna je agencija koja je prodala prava Areni(jbg ne znam joj ime sada),ona se ne kosi sa Telemachom.A Telemach ta prava za Sloveniju samo prosledio prava Sport Klubu,bez ikakvog prava na krivicno gonjenje.Jednostavna racunica,mudro odigrano i izbacena Arena kao jedini konkurent.Sada npr.da Sky Sport koji je najvazni faktor u EPL,posalje prava,pokloni im(iako je to nemoguce naravnolegenda reala je napisao/la:Znači Telemach ima prava za Sloveniju ,i on je sad poklonio ta prava Sport Klubu .Devil je napisao/la:Arenasport se ne gleda u Sloveniji,ne prima se signal tamo,dakle Telemach ne utice na ovo.Posto je Telemach ustupio prava Sport Klubu prenosa,dakle niko im nije prodao od sportskih agencija Arena moze dobiti samo po usima.Mogu ih tuziti ali ce dobiti samo da isplate troskove sudjenja.![]()
Ali Telemach nema ta prava za Srbiju ,BIH ,Hrvatsku mislim da neće to ići košto oni misle ,možda u Sloveniji da ,ali u ostalim ex-ju republikama teško .
Vidjećemo šta će biti
Devil je napisao/la:Ali nije tu vise bitno Telemach,ovi oni.Bitna je agencija koja je prodala prava Areni(jbg ne znam joj ime sada),ona se ne kosi sa Telemachom.A Telemach ta prava za Sloveniju samo prosledio prava Sport Klubu,bez ikakvog prava na krivicno gonjenje.Jednostavna racunica,mudro odigrano i izbacena Arena kao jedini konkurent.Sada npr.da Sky Sport koji je najvazni faktor u EPL,posalje prava,pokloni im(iako je to nemoguce naravnolegenda reala je napisao/la:Znači Telemach ima prava za Sloveniju ,i on je sad poklonio ta prava Sport Klubu .Devil je napisao/la:Arenasport se ne gleda u Sloveniji,ne prima se signal tamo,dakle Telemach ne utice na ovo.Posto je Telemach ustupio prava Sport Klubu prenosa,dakle niko im nije prodao od sportskih agencija Arena moze dobiti samo po usima.Mogu ih tuziti ali ce dobiti samo da isplate troskove sudjenja.![]()
Ali Telemach nema ta prava za Srbiju ,BIH ,Hrvatsku mislim da neće to ići košto oni misle ,možda u Sloveniji da ,ali u ostalim ex-ju republikama teško .
Vidjećemo šta će biti)prenose lupam BHT-u,za sve moguce termine to bi bilo regularno,jer su zaobisli agenciju koja je prodala prava Sport Klubu,i samim tim izbacili njih iz trke za BH podrucje.
ona dvojica debila drkaju na Slovencejuznjak> je napisao/la:OBN ponovo prenosi Maribor
Nije to , stav OBN je da prenose timove iz regije.Marseille84 je napisao/la:ona dvojica debila drkaju na Slovencejuznjak> je napisao/la:OBN ponovo prenosi Maribor
Nisam primječivao da je nestajalo , eno sad gledam , tu je arena4Edin TM87 je napisao/la:Sto nam ukinuse Arenu4?![]()
![]()
Danas Salke tamo igra, a crna slika na Mojoj TV, valjda ce se vratit do veceras, da gledam majstora.
Meni nema idaljemessilla je napisao/la:Nisam primječivao da je nestajalo , eno sad gledam , tu je arena4Edin TM87 je napisao/la:Sto nam ukinuse Arenu4?![]()
![]()
Danas Salke tamo igra, a crna slika na Mojoj TV, valjda ce se vratit do veceras, da gledam majstora.
Ma meni je večeras bitna arena2 zbog multiprenosa
Probaj ugasiti pa upaliti resiver.Edin TM87 je napisao/la:Meni nema idaljemessilla je napisao/la:Nisam primječivao da je nestajalo , eno sad gledam , tu je arena4Edin TM87 je napisao/la:Sto nam ukinuse Arenu4?![]()
![]()
Ma meni je večeras bitna arena2 zbog multiprenosaZnaci do mene je, a ne do Moje TV, moram ih nazvat da vidim u cemu je problem!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.