Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Totalna kontola utakmice, lakši trening, u par navrata i odmaranje... dominacija 

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ja samo ocekujem jedan sut doticnog gospodina u same raslje 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Ne sjecam se kad sam bolju atmosferu cuo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
HAHATed Mosby je napisao/la:Malo čitam o našim igračima, Evra je veliki poliglot, trenutno govori 5 jezika a uči i korejski da može, kako on kaže, podbadati Parka. Koji kralj

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ma spustili malo tempo, važno nam je gostovanje u subotu. Ma o Evri na wikipediimajestic24 je napisao/la:Evo usao je Welback umjesto Diufa
Drugo poluvrijeme slabo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Evo, al' star je intervju više od godinu dana, vjerovatno sad priča i 6 jezika. http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... evez-.html" onclick="window.open(this.href);return false;Patrice_Evra_3 je napisao/la:HAHATed Mosby je napisao/la:Malo čitam o našim igračima, Evra je veliki poliglot, trenutno govori 5 jezika a uči i korejski da može, kako on kaže, podbadati Parka. Koji kraljJe l' može link od tog članka ili čega već ?
Fluent in five languages and now working hard to master Korean so that he can converse with his close friend Ji-Sung Park, he tackles a variety of subjects.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- majestic24
- Kontakt:
Owen je zreao da bude nas 3/4 napadac...ovo je pravi joker
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Ma Owen je stari lisac...Za kupa se ubio,al dao bi mu ja sanu protiv Stoki ocm od prve min kad ga je krenulo.Deremo guze,nevjerovatno 

Berba i Carrick igraju stopere. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Vidim niko nista ne govori za Pogbu,iskreno nije me nesto puno odusevio samo zato sto je napravio 3 il 4 greske u predaji pasova,uglavnom je davao tacne kratke pasove,sto je ok,bez komplikovanja prevelikog,eto samo mu zamjeram tih par pasova.Jedva cekam da se Cleverley vrati,Sreca Welbeck se vratio. 

a par dugih tacni u milimetar pasova, decku je prvi nastup ja puno od njega ocekujem, slijedece kolo u prvih 11Narin je napisao/la:Vidim niko nista ne govori za Pogbu,iskreno nije me nesto puno odusevio samo zato sto je napravio 3 il 4 greske u predaji pasova,uglavnom je davao tacne kratke pasove,sto je ok,bez komplikovanja prevelikog,eto samo mu zamjeram tih par pasova.Jedva cekam da se Cleverley vrati,Sreca Welbeck se vratio.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
Ma Pogba je buducnost.Jedva cekam sljedeci mec,drago mi je sto je Dany tu nadam se da ce i nakon ove povrede nastavit sa dobrim igrama kao sto je bilo na pocetku.Mnogo je cvrsci od Chicharita,a pogotovo Machede.Sto se ovog mamo **** Diufa tice ni sam ne znam sta bi reko,sta nejg ceka u buducnosti to samo Fergi zna 

-
- Kontakt:
Moze li mi neko molim vas rec kako je igrao Ezekiel Fryers???
- Thunderstruck
- Kontakt:
Na Pogbi se uopće nije vidjelo da je junior, kao što se to obično iz aviona primjeti kod mladića. Dijelom zbog njegovih fizičkih predispozicija, dijelom zbog smirenosti koju posjeduje. Jednostavno se dečko ničega ne boji i samouvjeren je.
@ammar_giggs
Jako dobro je odigrao, ne paniči kad dobije loptu, nekoliko je puta dijagonalom tražio Dioufa na desnom krilu međutim se ovaj nije dobro snalazio na dobre duge lopte.
@ammar_giggs
Jako dobro je odigrao, ne paniči kad dobije loptu, nekoliko je puta dijagonalom tražio Dioufa na desnom krilu međutim se ovaj nije dobro snalazio na dobre duge lopte.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Dobar bio, nije grijsio i imao je par dobrih intervencija. Zanimljiv igrac definitivno. Ipak se povrijedio na kraju sto je peh za njega veliki, steta.amar_giggs je napisao/la:Moze li mi neko molim vas rec kako je igrao Ezekiel Fryers???
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Hvala u svakom slucaju,valjda nije nesto ozbiljno on je i prije imao povredu,ugla pratio sam tog momka od prije on je po prirodi bek,al moze igrat i centralnog branica.Brz je momak
hvala owen
,meni do sada najdraza pobjeda ove sezone
We all hate leeds scum !
oah oah CANTONA oah CANTONA

oah oah CANTONA oah CANTONA

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/vil ... enje/64739
Kakav iskompleksirani lik, ne može da se pomiri sa porazom pa sad šupljira na ovaj način, ako je bilo tako očigledno, kako to da niko nije primijetio do usporenog snimka, pa ni on... čoban!
Kakav iskompleksirani lik, ne može da se pomiri sa porazom pa sad šupljira na ovaj način, ako je bilo tako očigledno, kako to da niko nije primijetio do usporenog snimka, pa ni on... čoban!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
kako je jadanHawking je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/vil ... enje/64739
FC United Of Manchester !
Rutinska pobjeda protiv velikog rivala. Za ovog Fryarsa iskreno nisam nikad ni cuo, ali je dobro odradio posao. Pogba ce bit igracina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.