SarajlijaTM je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Buu je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad je mnogo jasniji odabir boja za stolice na stadionu hahahahahahahahahahahahahaha

SarajlijaTM je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Buu je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad je mnogo jasniji odabir boja za stolice na stadionu hahahahahahahahahahahahahaha
tako je šef st.staba odluciomirzza je napisao/la:Za pabiza, cestitke na pobjedi protiv Borca, pogodio sam na kladionici. A sta bi sa vanserijskim talentom Blažeskim? Kako su takvog parmaka podvalili g. Gracicu? Zar nije nista naucio od Ganceva?dzanfranko je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Hajde bar ste sa stilom oprostili od Koseva![]()
Ja se citavo vrijeme cudim sto ovaj Kapic igra,ono u fazonu sve kontam sto nema Raleta u prvih 11,jel fkt ovaj trener mu nedaje nikako sansu,eto sad vidim ovaj mali dvicu spuco...znaci zna Jusuf sta radi[/quČ
Čuj Jusuf zna šta radi. Pa Kapić je dugo vukao povredu a isti taj Jusuf je htio da ga otjera isto kao što je otjerao i Salkića jer je dečko bio bolestan. Otjero je i jednog od najboljih zadnjih veznih Kressera kao i makedonca Blažeskog... Jusuf je samo jedan veliki poltron koji je Čali kao i njegovim predhodnicima namjestio zvrcku jer mu iz Nijazove zadnjice vire samo pertle..........
Buu je napisao/la:
Ma presudice mu jedan poraz kao i mnogim. Bravo olimpic za pobjedu!-A- je napisao/la:A to ostaje ovaj Jusufbegovic na klupi Olimpika???
ovaj sto lezi na zemljikimbo je napisao/la:Buu je napisao/la:
Tko je od ove trojice postigao pogodak![]()
ali u tvojim snovimacole-ch je napisao/la:Dobar zreb za kup... Zeljo moze pasti.
Lopta je OKRUGLA,,,,,,,,,KADA JE ZAVRTI VLADAVIC PA PODIGNE NA PENALTIK A ZAMISLI TAMO KAPIC I TO JE GOLLLLLLLLcole-ch je napisao/la:Dobar zreb za kup... Zeljo moze pasti.
pabizo je napisao/la:Lopta je OKRUGLA,,,,,,,,,KADA JE ZAVRTI VLADAVIC PA PODIGNE NA PENALTIK A ZAMISLI TAMO KAPIC I TO JE GOLLLLLLLLcole-ch je napisao/la:Dobar zreb za kup... Zeljo moze pasti.
jos bolji je napisao/la:ja imam info iz prve ruke da ce olimpic dati guze zelji kao i do sad. zivi bili pa vidjeli, ali kazem vam, a skor od 13-0 imaju samo zeljo i olimpic i to je za ginisa. ovi iz olimpica su se htjeli prijaviti za ginisov rekord ali ovi iz zeljeznicara im ne daju, kazu da vas jos koji put nabijemo da ne moze niko da srusi taj rekord. tako da ce se ta akcija za ginisa pokrenuti tek sljedece godine da olimpic uzme koju marku.
ako ima kladionicara ovdje neka stave sve sto imaju na zeljeznicar. ja cu staviti finu sumu jer imam info da je to rijeseno.
Gracić bi volio Želju izbaciti više nego Subašića prodati. Eh sad, što njegovi igrači imaju kompleks i psihološku kočnicu kad igraju protiv Želje, to je druga priča. U ove dvije utakmice ako ne zabilježe pobjedu, neće nikad!jos bolji je napisao/la:ja imam info iz prve ruke da ce olimpic dati guze zelji kao i do sad. zivi bili pa vidjeli, ali kazem vam, a skor od 13-0 imaju samo zeljo i olimpic i to je za ginisa. ovi iz olimpica su se htjeli prijaviti za ginisov rekord ali ovi iz zeljeznicara im ne daju, kazu da vas jos koji put nabijemo da ne moze niko da srusi taj rekord. tako da ce se ta akcija za ginisa pokrenuti tek sljedece godine da olimpic uzme koju marku.
England je napisao/la:Šteta za Olimpick, al' oni su jako dobra ekipa, malo nisu znali pobjediti al' sada nakon što su dobili Borca, opasni.Stvarno imaju mladu i kvalitetnu, perspektivnu ekipu, realno.
A sta vi pjevate Mi smo strumfoviPlivadon je napisao/la:danas sam vidio tribine i stolicei mogu vam reć samo jedno
pitari pjevaju : Mi smo divovviiiii
a navijači Olimpica (ako ih ima) će pjevat: Mi smo p3deriii
pabizo je napisao/la:Lopta je OKRUGLA,,,,,,,,,KADA JE ZAVRTI VLADAVIC PA PODIGNE NA PENALTIK A ZAMISLI TAMO KAPIC I TO JE GOLLLLLLLLcole-ch je napisao/la:Dobar zreb za kup... Zeljo moze pasti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.