Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Nije belaj,stavljam te na spisak
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma zajebajem te bolan, sta ti je...nemam za germe, a da putujem u parizEmir ZENICA je napisao/la:Nije belaj,stavljam te na spisak

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Emir ZENICA
- Kontakt:
e jbg to je vec druga stvar.I mene malo jebu finansije
Nego ako je neko iz Zenice,imam dobre maxice za prodati,polovne su ali su u dobrom stanju,ustvari za 50 KM odlicne
42 broj ..HITNO..

Nego ako je neko iz Zenice,imam dobre maxice za prodati,polovne su ali su u dobrom stanju,ustvari za 50 KM odlicne

Volim te Celik ! ! !
Do cega je to doslo Emire, prodajes svoju garderobu da mozes finansirat Paris

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma kakvi nema krize,nego treba mi sad nesto,al hitno je 

Volim te Celik ! ! !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
admine, izbrisi il edituj ovaj post....ako neko dijete udje ovdje (na ovu stranicu mracnjak), mozete imat problema...ovaj klip sam gledao i prije i jest ruzno, al nije me toliko "dirnulo"...medjutim, pogledao sam jos par klipova i trenutno mi je muka i nesto me u stomaku muci...19 mi je god. i naravno da se nisam prepao, al vjeruj mi, da neko dijete moze imati ozbiljne posljedice od ovoga....harebianconero je napisao/la:http://www.mracnjak.com/2009/10/skok-na-glavu/
Nije za osobe sa slabim stomakom .... Ja se syebo ziv
EDIT: 18+ je !!!!!!!!!!!1
- Boateng_27
- Kontakt:
slažem se i ja sam tamo gledo kako ubijaju ljude na mrtvo lopatama i ciglama u glavu, slike cure koja je provela 3 godine mrtva u kadi pune vode, muka mi je u stomaku bilaPapastathopoulos je napisao/la:admine, izbrisi il edituj ovaj post....ako neko dijete udje ovdje (na ovu stranicu mracnjak), mozete imat problema...ovaj klip sam gledao i prije i jest ruzno, al nije me toliko "dirnulo"...medjutim, pogledao sam jos par klipova i trenutno mi je muka i nesto me u stomaku muci...19 mi je god. i naravno da se nisam prepao, al vjeruj mi, da neko dijete moze imati ozbiljne posljedice od ovoga....harebianconero je napisao/la:http://www.mracnjak.com/2009/10/skok-na-glavu/
Nije za osobe sa slabim stomakom .... Ja se syebo ziv
EDIT: 18+ je !!!!!!!!!!!1

BRIŠI OVO !
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogli ste jos koji put citirati post
.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da nisi. Ti si @Claus.Claus je napisao/la: Po koji put - nisam @Monolog!![]()
Je l' to što imamo sličan stil pisanja znači da nam je account isti, il' ste povjerovali onomu što se zez'o na temi Chelsea. Dajte ljudi.

Al' ne'a potrebe lagati ljude. Svi su već shvatili da jedna osoba stoji iza oba nicka.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisu svi skontali nastavite vi i dalje ,nemože ba niko imati isti stil ko Monolog ,on je unikatan ,ovo je tvoj profil ba znam jaMonolog je napisao/la:Naravno da nisi. Ti si @Claus.Claus je napisao/la: Po koji put - nisam @Monolog!![]()
Je l' to što imamo sličan stil pisanja znači da nam je account isti, il' ste povjerovali onomu što se zez'o na temi Chelsea. Dajte ljudi.![]()
Al' ne'a potrebe lagati ljude. Svi su već shvatili da jedna osoba stoji iza oba nicka.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma to je zbog apostrofaMonolog je napisao/la:Naravno da nisi. Ti si @Claus.Claus je napisao/la: Po koji put - nisam @Monolog!![]()
Je l' to što imamo sličan stil pisanja znači da nam je account isti, il' ste povjerovali onomu što se zez'o na temi Chelsea. Dajte ljudi.![]()

You are someone else I am still right here
To je zabranjeno, ja bih banovao nick @Claus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma šta Claus i MonologVirtu4l je napisao/la:To je zabranjeno, ja bih banovao nick @Claus.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja ne znam kako ovakvi sajtovi nisu zabranjeni ?! Sta ovdje prikazuju ? Nemam zeludac da gledam ovo...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Imam jednostavno rješenje. Kome je muka, neka ne gleda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a jeli ti mozda palo na pamet da ce neko dijete zanimati sta ima na toj stranici (mene licno je zanimalo i da Bogdo nisam nikad usao na tu str.) i da ce pogledat par klipova i imat traume od tog !? jesil ti pogledao slucajno sta tu ima ?? ubili covjeka pa mu rezu uho, ruku, probadaju oci, lice...bolesno do pickke materine....Virtu4l je napisao/la:Imam jednostavno rješenje. Kome je muka, neka ne gleda.
@*p!p!t@* nek' je sretan
Sabahajrullah
...šta je ovo hladno u pm 

Sabahajrullah

- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ pipita
Nek je sretan majstore
Ma haveru ako ga zanima nek gleda,siguran sam da nakon 1 klipa nece gledati vise,a i samo pise ako nemas vise od 18 ne mozes gledati
Francuska !
Nek je sretan majstore

Ma haveru ako ga zanima nek gleda,siguran sam da nakon 1 klipa nece gledati vise,a i samo pise ako nemas vise od 18 ne mozes gledati

Francuska !

Volim te Celik ! ! !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto se ne hapse takvi likoviPapastathopoulos je napisao/la:a jeli ti mozda palo na pamet da ce neko dijete zanimati sta ima na toj stranici (mene licno je zanimalo i da Bogdo nisam nikad usao na tu str.) i da ce pogledat par klipova i imat traume od tog !? jesil ti pogledao slucajno sta tu ima ?? ubili covjeka pa mu rezu uho, ruku, probadaju oci, lice...bolesno do pickke materine....Virtu4l je napisao/la:Imam jednostavno rješenje. Kome je muka, neka ne gleda.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 31 gost.