EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 sep 2011, 18:31

legenda reala je napisao/la:Hajde ,kad smo se dofatili Boa ,nije ni za mene među najboljima svjetskim playmakerima ,ali šta je za Evropu ,sad kad gledamo ,tu ako nije najbolji onda je u top 5 sigurno .
Neki veliki igrači u Evropi koji igraju na njegovoj poziciji se opraštaju kao Šaras npr ,Papalukas itd oni su već na zalasku karijera .

Znači trenutno je tu Diamantidis ,Bo ,Teodosić ,može li ovako ,ne naumpada mi više niko :?:

svaka čast mccalebu ali on po meni nije najbolji play ni u europi dok je ovakog diamanatidisa

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 sep 2011, 18:33

Goldy je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: covjek shavtio da njegovo tijelo,s tempom koji ima NBA, nece moci sve to da izdrzi i da bi mu se karijera skratila za nekoliko godina,pa je odlucio da se vrati...
mozes li malo objasniti kako je on shvatio da mu tijelo nece izdrzati?
Vrlo jednostavno,vidio je ritam utakmica,njihov godisnji broj i zakljucio da nije toliko atletski mocan da bi se tu zadrzao nekoliko sezona,a da ne dozivi neku ozbiljniju povredu,koja bi mu skratila karijeru....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 sep 2011, 18:42

NEZALAGANJE je napisao/la:
Goldy je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: covjek shavtio da njegovo tijelo,s tempom koji ima NBA, nece moci sve to da izdrzi i da bi mu se karijera skratila za nekoliko godina,pa je odlucio da se vrati...
Vrlo jednostavno,vidio je ritam utakmica,njihov godisnji broj i zakljucio da nije toliko atletski mocan da bi se tu zadrzao nekoliko sezona,a da ne dozivi neku ozbiljniju povredu,koja bi mu skratila karijeru....

a i nema baš ni visinu za poziciju na kojoj je igrao niti neku kvalitetnu igru u odbrani u nba

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 sep 2011, 18:43

Goldy je napisao/la:

Po meni su to suplje price.Kakva izdrzljivost i ostala njaSra.U Memphis-u se nije pokaz`o jednostavno i zato je napustio ih.Sada je pitanje sto nije presao u redove drugog NBA tima,mozda sto ni jedan drugi tim tada nije pokazao interesovanje za njega ?Iskreno Navarro ima mjesta u najjacoj ligi,covjek je klasa i jos vise je sazrio k`o igrac,ipak godine cine svoje vec mu je 31-na i nema sada ni potrebe za to.
Chelsea F.C.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 sep 2011, 18:49

Goldy je napisao/la:

Po meni su to suplje price.Kakva izdrzljivost i ostala njaSra.U Memphis-u se nije pokaz`o jednostavno i zato je napustio ih.Sada je pitanje sto nije presao u redove drugog NBA tima,mozda sto ni jedan drugi tim tada nije pokazao interesovanje za njega ?Iskreno Navarro ima mjesta u najjacoj ligi,covjek je klasa i jos vise je sazrio k`o igrac,ipak godine cine svoje vec mu je 31-na i nema sada ni potrebe za to.[/quote]

pa bio je u drugoj rookie petorci,kako se nije pokazao?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 sep 2011, 18:51

Vrlo jednostavno,vidio je ritam utakmica,njihov godisnji broj i zakljucio da nije toliko atletski mocan da bi se tu zadrzao nekoliko sezona,a da ne dozivi neku ozbiljniju povredu,koja bi mu skratila karijeru....[/quote]

Po meni su to suplje price.Kakva izdrzljivost i ostala njaSra.U Memphis-u se nije pokaz`o jednostavno i zato je napustio ih.Sada je pitanje sto nije presao u redove drugog NBA tima,mozda sto ni jedan drugi tim tada nije pokazao interesovanje za njega ?Iskreno Navarro ima mjesta u najjacoj ligi,covjek je klasa i jos vise je sazrio k`o igrac,ipak godine cine svoje vec mu je 31-na i nema sada ni potrebe za to.[/quote]
Ja objasnio par postova iznad da je covjek itekako USPIO,jer statistika ne laze,kao i priznanje koje je dobio i sad ti kazes da se nije pokazao... :roll: Razlozi njegovog povratka u Evropu isto objasnjeni.....
@danak istina,i taj razlog naravno....sve to dodatno trosi tijelo,a ocigledno mu se nije radilo na snazi....

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 sep 2011, 19:12

Vrlo jednostavno,vidio je ritam utakmica,njihov godisnji broj i zakljucio da nije toliko atletski mocan da bi se tu zadrzao nekoliko sezona,a da ne dozivi neku ozbiljniju povredu,koja bi mu skratila karijeru....[/quote]

Po meni su to suplje price.Kakva izdrzljivost i ostala njaSra.U Memphis-u se nije pokaz`o jednostavno i zato je napustio ih.Sada je pitanje sto nije presao u redove drugog NBA tima,mozda sto ni jedan drugi tim tada nije pokazao interesovanje za njega ?Iskreno Navarro ima mjesta u najjacoj ligi,covjek je klasa i jos vise je sazrio k`o igrac,ipak godine cine svoje vec mu je 31-na i nema sada ni potrebe za to.

pa bio je u drugoj rookie petorci,kako se nije pokazao?

Presjedio je na klupi tu sezonu u Grizzlies-ima.Mozda trener nije vidio u njemu ono najbolje iako je imao solidne brojke?Trebao je ostati u NBA-u od 2002. i drafta pa do danas,bio bi vece ime.Moguce da je Navarro imao misljenje da ce u prvoj sezoni biti nosilac ekipe,a to je izuzetno tesko.

Kakve Rubio ima predispozicije pa ne vjerujem da ce tako lahko odustati,iako nece biti glavna karika Timberwolvsa odmah?
Chelsea F.C.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 sep 2011, 19:24

@Blue_He4rt Jel se nije pokazao ili je imao solidne brojke,a nije bio lider?Daj usredsredi svoje stavove i upoznaj se sa njegovom sezonom,pa da nasatvimo svaku daljnju pricu o njemu.. http://www.nba.com/historical/playerfil ... os_navarro" onclick="window.open(this.href);return false;

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 sep 2011, 19:24

NEZALAGANJE je napisao/la:@storm_raider Prijatelju,nisi mi nikako objektivan....Niko ne spori da Bo moze uci u NBA(bez obzira sto nije draftovan)i da moze napraviti solidnu karijeru kao svi oni pobrojani nedraftovani igraci...Medjutim,kad kazes za nekoga da je top 5 u svijetu,onda Bo mora biti taj igrac koji pravi razliku na parketu,koji je sposoban da svoj tim nosi barem do playoffa-a(ako vec govorimo o NBA standardima)jer je on superstar....Zar stvarno mislis da bi on to mogao??Svi ovi drugi koje si pobrojao,izuzev Paula ,a njegove su visine i gradje,nisu bili nista drugo nego pomocno osoblje u svojim ekipama(u prevodu uz svakog je bila jedna prava zvijezda i vodja ekipe,najmanje),a neki od njih nisu ni bili u startnim petorkama,pa te onda pitam zasto ih uopste poredis sa McCalebb-om,jer su oni bili solidni igraci,cak i u svom vremenu!!??(nikako superstari,a da ne pominjem koliko je pozicija PG-a evoluirala zadnjih godina,sto sam ti objasnjavao u postu prije) Da se dotaknem i poredjenja sa Paulom.....realno,jedino sto imaju slicno su gradja(iako je Chris i veci i jaci)brzina i 'kradja' lopti....ostalo...od suta,driblinga,odbrane pa do pick igre je na strani CP3,bez spominjanja asistencija gdje je pomenuti fantazista za ovog.....I na kraju mi jednostavno reci,koga od ovih izbacujes i stavljas Bo-a ispred???(Rose,Nash,Paul,Williams,Parker,Westbrook,Rondo,Kidd....) Mislim da ce ti biti jako tesko,jer ni oni ne znaju ko je u top 5 :D
Bas mi ovdje ti subjektivno objasnjavas, druze... Taj dio o draftu sam napisao jer se odnosio na decka poslije tvog posta koji sam citirao, tako da.. spori "neko". Znam ja vrlo dobro sta znaci to sto tvrdim.
Dakle, tvrdis da igraci koje sam nabrojao(Avery Johnson, Damona Stoudamire, Terrella Brandon, Michaela Adams, Earla Boykins), osim Paula, nisu bili nista do pomocno osoblje u svojim ekipama.
Hajde redom da se ne doticem prosjeka, vec cisto onako - iz glave (imaj na umu da sam rekao da je Bo u ovom trenutku u top 5, sta ce biti za godinu dana, ne znam): Avery Jonson - igrac cije ime sa brojem 6 visi u dvorani u San Antoniu, ali hajde njega sam nabrojao kao jednog od izvrsnih nizih playmakera. Damon Stoudamire - 7 draft - Rookie godine u sezoni 95/96, sezona u kojoj je zabijao preko 19 poena, zabio Rocketsima 54 poena. Terrell Brandon - igrac kojeg su upropastile povrede, ali koji je sredinom 90ih godina imao epitet "Najbolji playmaker u NBA". Tako ga je prozvao i Sport Illustrated. Michael Adams - pocetkom 90ih je u prosjeku imao double double (cini mi se preko 26 poena i nesto vise od 10 asistencija), poslije presao u Chicago i igrao Allstar utakmice, Earl Boykins - drugi najnizi igrac u NBA ligi, poznat po svojoj tehnici i nacinu postizanja poena, skoro cijelu karijeru proveo kao prvi play Denvera. Tu je i jedan Calvin Murphy, postigao oko 18 000 poena u svojoj karijeri, bio clan Rookie Allstar tima, igrao na Allstar utakmicama, jedan od najboljih izvodjaca slobodnih bacanja i clan NBA Kuce Slavnih. Ne treba vise, zar ne? Kao sto vidis, oni su sve bili, samo ne pomocno osoblje. Kad vec objektivno pisemo. :)
Na jednom Paulu je da dokaze da li uopste moze biti dio ove ekipe, ali hajde nije on tema, da ne bi otisli predaleko.
Sto se tice Mccalleba, nije on jedan od najboljih koji su igrali kosarku, niti bi mogao biti, ali u ovoj formi je u top5 playmakera. To tvrdim, a ne da ce imati karijeru kao top5 svijeta.
Od tih igraca koje si nabrojao dolje, samo bih Rosea i Williamsa stavio ispred i donekle Westbrooka. Svaka cast Nashu, Kiddu i ostalima, ali u ovoj formi tesko da mogu biti tu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 sep 2011, 19:29

NEZALAGANJE je napisao/la:@Blue_He4rt Jel se nije pokazao ili je imao solidne brojke,a nije bio lider?Daj usredsredi svoje stavove i upoznaj se sa njegovom sezonom,pa da nasatvimo svaku daljnju pricu o njemu.. http://www.nba.com/historical/playerfil ... os_navarro" onclick="window.open(this.href);return false;

Statisticki jeste se pokaz`o(zbog toga sto je grij`o klupu a imao fine brojke),za prvog tima te cifre ne bi bile dovoljne,to kazem.Nije mu dao trener ni Bogzna kakvu priliku i na taj nacin se nije uspio pokazati,uvijek je posjedovao kvalitet,to ne poricem.Jasno?

To ga je otjeralo iz tima po meni,nije imao strpljenja docekati pravu sansu iako je znao da je ponajbolji tada bio u redovima.
Chelsea F.C.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 sep 2011, 20:21

storm_raider je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@storm_raider Prijatelju,nisi mi nikako objektivan....Niko ne spori da Bo moze uci u NBA(bez obzira sto nije draftovan)i da moze napraviti solidnu karijeru kao svi oni pobrojani nedraftovani igraci...Medjutim,kad kazes za nekoga da je top 5 u svijetu,onda Bo mora biti taj igrac koji pravi razliku na parketu,koji je sposoban da svoj tim nosi barem do playoffa-a(ako vec govorimo o NBA standardima)jer je on superstar....Zar stvarno mislis da bi on to mogao??Svi ovi drugi koje si pobrojao,izuzev Paula ,a njegove su visine i gradje,nisu bili nista drugo nego pomocno osoblje u svojim ekipama(u prevodu uz svakog je bila jedna prava zvijezda i vodja ekipe,najmanje),a neki od njih nisu ni bili u startnim petorkama,pa te onda pitam zasto ih uopste poredis sa McCalebb-om,jer su oni bili solidni igraci,cak i u svom vremenu!!??(nikako superstari,a da ne pominjem koliko je pozicija PG-a evoluirala zadnjih godina,sto sam ti objasnjavao u postu prije) Da se dotaknem i poredjenja sa Paulom.....realno,jedino sto imaju slicno su gradja(iako je Chris i veci i jaci)brzina i 'kradja' lopti....ostalo...od suta,driblinga,odbrane pa do pick igre je na strani CP3,bez spominjanja asistencija gdje je pomenuti fantazista za ovog.....I na kraju mi jednostavno reci,koga od ovih izbacujes i stavljas Bo-a ispred???(Rose,Nash,Paul,Williams,Parker,Westbrook,Rondo,Kidd....) Mislim da ce ti biti jako tesko,jer ni oni ne znaju ko je u top 5 :D
Bas mi ovdje ti subjektivno objasnjavas, druze... Taj dio o draftu sam napisao jer se odnosio na decka poslije tvog posta koji sam citirao, tako da.. spori "neko". Znam ja vrlo dobro sta znaci to sto tvrdim.
Dakle, tvrdis da igraci koje sam nabrojao(Avery Johnson, Damona Stoudamire, Terrella Brandon, Michaela Adams, Earla Boykins), osim Paula, nisu bili nista do pomocno osoblje u svojim ekipama.
Hajde redom da se ne doticem prosjeka, vec cisto onako - iz glave (imaj na umu da sam rekao da je Bo u ovom trenutku u top 5, sta ce biti za godinu dana, ne znam): Avery Jonson - igrac cije ime sa brojem 6 visi u dvorani u San Antoniu, ali hajde njega sam nabrojao kao jednog od izvrsnih nizih playmakera. Damon Stoudamire - 7 draft - Rookie godine u sezoni 95/96, sezona u kojoj je zabijao preko 19 poena, zabio Rocketsima 54 poena. Terrell Brandon - igrac kojeg su upropastile povrede, ali koji je sredinom 90ih godina imao epitet "Najbolji playmaker u NBA". Tako ga je prozvao i Sport Illustrated. Michael Adams - pocetkom 90ih je u prosjeku imao double double (cini mi se preko 26 poena i nesto vise od 10 asistencija), poslije presao u Chicago i igrao Allstar utakmice, Earl Boykins - drugi najnizi igrac u NBA ligi, poznat po svojoj tehnici i nacinu postizanja poena, skoro cijelu karijeru proveo kao prvi play Denvera. Tu je i jedan Calvin Murphy, postigao oko 18 000 poena u svojoj karijeri, bio clan Rookie Allstar tima, igrao na Allstar utakmicama, jedan od najboljih izvodjaca slobodnih bacanja i clan NBA Kuce Slavnih. Ne treba vise, zar ne? Kao sto vidis, oni su sve bili, samo ne pomocno osoblje. Kad vec objektivno pisemo. :)
Na jednom Paulu je da dokaze da li uopste moze biti dio ove ekipe, ali hajde nije on tema, da ne bi otisli predaleko.
Sto se tice Mccalleba, nije on jedan od najboljih koji su igrali kosarku, niti bi mogao biti, ali u ovoj formi je u top5 playmakera. To tvrdim, a ne da ce imati karijeru kao top5 svijeta.
Od tih igraca koje si nabrojao dolje, samo bih Rosea i Williamsa stavio ispred i donekle Westbrooka. Svaka cast Nashu, Kiddu i ostalima, ali u ovoj formi tesko da mogu biti tu.
Polako mijenjas svoje misljenje...vec nije top 5 playmakera na svijetu,nego je top 5 playmakera na svijetu PO FORMI(iako ne znam kako porediti formu sa ovim igracima koje sam ja nabrojao,jer i ne igraju,a ako im pogledas zadnju sezonu,brojke su monstruozne)Kazes da priznajes da su bolji samo Rose ,Williams donekle i Westbrook,a ja ti kazem da je,ako gledas formu(a bogami i statistiku)bolji bio i Parker i to u ekipi sa puno vise zvijezda,gdje je teze 'nabijati' statistiku....Sto se tice onih pobrojanih PG-a i dalje kazem da nisu bili VODJE svojih ekipa,vec ispomoc glavnim zvijezdama,mada su imali svojih trenutaka(a nikako ne mozes biti ispomoc ako si TI superstar,vec je obratno,dok su Rose,Paul,Nash i Kidd u vrijeme NJ bili i jesu vodje svojih ekipa)Dakle, Avery-Robinson,kasnije Duncan i jedini medju njima koji ima titulu,a znamo ko mu je donio,iako je pogodio vazan sut u finalu 1999. D.Stoudemire-R.Wallace,T.Brandon-K.Garnett,Adam i Muprhy imaju po 1 all star nastup i nisu bili glavni igraci svojih ekipa,dok se za Boykinsa smijem,jer ne samo da nikada nije bio prvi play Denvera,vec je cesto znao provesti i sezonu bez NBA angazmana :lol: dok je CP3 za sve ove tvoje pobrojane PG,vec 'doktor nauka' i statisticki i po broju all star utakmica.... ;) zivio ti meni

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 sep 2011, 20:31

Bo je igracina! Da li je za znacajnog igraca u NBA ligi, tesko je reci. Ali, porediti njega sa Kiddom, Nashom, Pierceom, Rondom, Williamsom.... Cak i Westbrookom :D , u bilo kakvim okolnostima je malp pretesko ...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 sep 2011, 20:33

McCalebb je definitivno među najboljim (ako ne i najbolji) plejmejkerima u Evropi. Sad, na svijetu (čitaj NBA) teško je govoriti i porediti, mada bih mogao bez oklijevanja reći da u NBA ima mnogo boljih igrača na njegovoj poziciji (bez uvrede, meni je Bo jako drago igrač, al' treba biti realan). Ima sjajnu tehniku, finte i fazoni su mu jača strana, rollovi također, razigravanje... Ali eto, mašti na volju.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 sep 2011, 20:41

Claus je napisao/la:McCalebb je definitivno među najboljim (ako ne i najbolji) plejmejkerima u Evropi. Sad, na svijetu (čitaj NBA) teško je govoriti i porediti, mada bih mogao bez oklijevanja reći da u NBA ima mnogo boljih igrača na njegovoj poziciji (bez uvrede, meni je Bo jako drago igrač, al' treba biti realan). Ima sjajnu tehniku, finte i fazoni su mu jača strana, rollovi također, razigravanje... Ali eto, mašti na volju.
Rasprava i jeste,zato sto je receno da je Bo medju 5 najboljih na svojoj poziciji u svijetu,a nema teortske sanse za tim....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 sep 2011, 21:08

samson je napisao/la:Bo je igracina! Da li je za znacajnog igraca u NBA ligi, tesko je reci. Ali, porediti njega sa Kiddom, Nashom, Pierceom, Rondom, Williamsom.... Cak i Westbrookom :D , u bilo kakvim okolnostima je malp pretesko ...
Dobro necemo ga svakako sa Piercom porediti. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 20 sep 2011, 21:25

La Bomba je u NBA-u imao prosjek 10,9 ponea po mecu, sto je za beka koji nema neke atletkse sposobnosti sad fantasticno i htjeli su ga zadrazi Menfis a i druge ekipe ali htjela ga je i Barca i dala mu 12,5m za 5 godina, u NBA je mogao vjerovatno zaraditi mozda 3,4 m vise sigurno ali momak je pokazao da voli Barcu da voli svoju porodicu vratio se u Spaniju, nije letio za lovom ima je i u Barceloni i to je to. Jednostavno momak nije gladan slave a i sto ce mu u zivotu da igra u sezoni 100 utakmica kad moze odigrati 60-70 i uzivati u igri :D. To da nije mogao u NBA-u su ciste gluposti sto potvrduje i njegova statistika ali jednostavno momak je imao druge planove u zivotu :D
Mes Que Un Club

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 sep 2011, 21:30

Polako mijenjas svoje misljenje...vec nije top 5 playmakera na svijetu,nego je top 5 playmakera na svijetu PO FORMI(iako ne znam kako porediti formu sa ovim igracima koje sam ja nabrojao,jer i ne igraju,a ako im pogledas zadnju sezonu,brojke su monstruozne)Kazes da priznajes da su bolji samo Rose ,Williams donekle i Westbrook,a ja ti kazem da je,ako gledas formu(a bogami i statistiku)bolji bio i Parker i to u ekipi sa puno vise zvijezda,gdje je teze 'nabijati' statistiku....Sto se tice onih pobrojanih PG-a i dalje kazem da nisu bili VODJE svojih ekipa,vec ispomoc glavnim zvijezdama,mada su imali svojih trenutaka(a nikako ne mozes biti ispomoc ako si TI superstar,vec je obratno,dok su Rose,Paul,Nash i Kidd u vrijeme NJ bili i jesu vodje svojih ekipa)Dakle, Avery-Robinson,kasnije Duncan i jedini medju njima koji ima titulu,a znamo ko mu je donio,iako je pogodio vazan sut u finalu 1999. D.Stoudemire-R.Wallace,T.Brandon-K.Garnett,Adam i Muprhy imaju po 1 all star nastup i nisu bili glavni igraci svojih ekipa,dok se za Boykinsa smijem,jer ne samo da nikada nije bio prvi play Denvera,vec je cesto znao provesti i sezonu bez NBA angazmana :lol: dok je CP3 za sve ove tvoje pobrojane PG,vec 'doktor nauka' i statisticki i po broju all star utakmica.... ;) zivio ti meni
'Ajd da pocnem sada od kraja - Hvala, zivio i ti meni. :) E pa vidim da si odradio zadacu preko googla i wikipedie, ali nisi je bas do kraja uradio; o tome kasnije. Ne, nisu bili u karijeri superstari, ali su imale sezone takve, zato i jesu igrali na Allstarovima, ili uvrstavani u Rookie Timove godine, u Hall of Fame i sl.
Sto se tice moje opaske da do kraja nisi uradio zadacu, referirao sam na sljedece:"D.Stoudemire-R.Wallace,T.Brandon-K.Garnett". Nisam znao da je Damon Stoudamire igrao sa Abdulom u Torontu kada je izabran za Rookija Godine :lol: , igrali jesu zajedno, ali 3 godine kasnije u Portlandu, kad se Lamon pridruzio tek draftovanom "Sheedu". Isto tako nisam znao da je Garnett igrao u Clevelendu '96, kada se za Brandona govorilo da je najbolji playmaker u NBA. Murphy je u karijeri zabijao 18 poena u prosjeku, a pritom uzmi da je u zalasku karijere manje igrao i da je shodno tome manje davao poena. Paul u kako amerikanci vole reci "primetime" zabija oko 19 poena. Ako ga to cini doktorom, onda dobro. Da se razumijemo, CP je strasan igrac, ali ja ga i dalje svrstavam iza Bo-a (da ne odemo dalje nego sto bi trebali). Sto se tice Adamsa, e on je u sezoni '91/92 zabijao preko 26 poena u prosjeku i imao preko 10 asistencija, a mi ovdje pricamo o trenutacnim formama pojedinih igraca.
Ne brini, ne mijenjam ja svoje misljenje tako lako, odmah sam i rekao da ovakav Bo Mccalleb (citaj: u ovakvoj formi) je u top5. Da je igracima lakse nabijati statistiku kada ima losije igrace pored sebe je isto tako mac sa dvije ostrice ("Answeru" je to moglo proci, ali Mccalleb nema takvu sebicnost, tako da i to pada u vodu). Kada imas bolje igrace, imas samim tim i vise opcija u napadu, a ako si ti zvijezda ekipe, nece te tako lako udvajati sto su nerijetko cinili Mccallebu, pa ces i imati vise prostora, kvalitetnije blokove, a samim tim i izradjenije situacije.
Ti imas svoje misljenje, sto potkrijepljujes cinjenicama i jako to cijenim. Mislio sam da je ovaj forum zamro sto se tice kvalitetne kosarkaske rasprave. :mrgreen:
Pozdrav i sve najbolje. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 sep 2011, 13:42

BIHfan je napisao/la:
samson je napisao/la:Bo je igracina! Da li je za znacajnog igraca u NBA ligi, tesko je reci. Ali, porediti njega sa Kiddom, Nashom, Pierceom, Rondom, Williamsom.... Cak i Westbrookom :D , u bilo kakvim okolnostima je malp pretesko ...
Dobro necemo ga svakako sa Piercom porediti. :mrgreen:

Moja greska. Na Chrisa Paul-a sam mislio. Da, tesko ga je s Pierce-om porediti-he he he

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 sep 2011, 17:59

terrella brandona neko proglasio najboljim playmakerom u vrijeme kada su u svojim najboljim sezonama karijere bili payton,hardaway,stockton,taj brandon nikada nije bio u najboljim petorkama nba lige,vrlo dobar igrač ali daleko od toga kako ga ti predstavljaš

pišeš neke stvari koje nisu istina,sad da li lažeš ili ne znaš neke stvari,to ti samo znaš,adams nikada nije igrao u čikagu,provjeri šta pišeš,to ovako izgleda neozbiljno

boykins nikada nije bio prvi play denvera
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 21 sep 2011, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 21 sep 2011, 18:04

Blue_He4rt je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Blue_He4rt Jel se nije pokazao ili je imao solidne brojke,a nije bio lider?Daj usredsredi svoje stavove i upoznaj se sa njegovom sezonom,pa da nasatvimo svaku daljnju pricu o njemu.. http://www.nba.com/historical/playerfil ... os_navarro" onclick="window.open(this.href);return false;

Statisticki jeste se pokaz`o(zbog toga sto je grij`o klupu a imao fine brojke),za prvog tima te cifre ne bi bile dovoljne,to kazem.Nije mu dao trener ni Bogzna kakvu priliku i na taj nacin se nije uspio pokazati,uvijek je posjedovao kvalitet,to ne poricem.Jasno?

To ga je otjeralo iz tima po meni,nije imao strpljenja docekati pravu sansu iako je znao da je ponajbolji tada bio u redovima.

grijao klupu a imao 26 minuta po tekmi,svašta

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.