FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

make
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la make » 20 sep 2011, 17:36

barca_87 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:hocel biti na TV1 utakmica sa Atleetico Madridom?
mislim da je u subotu u 10
ma nece bit ,na pocetku su rekli iz tv 1 kad su dobili termine za prenose(osim ovih vanrednih kola) ,,znaci nedjelja u 22 i ponedjeljak u 21 i to je to

dobro strucnjak de nam reci kako su sevillu prenosili u subotu u 22h :roll: :roll:
Por que ? Por que somos los mejores...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 sep 2011, 17:55

Ma dobili ta dva termina i utakmice Seville!

Nije ni na Areni glupi da im da Barcu i Reala za siću :D

Sevillu će evo i večeras prenositi!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 sep 2011, 18:32

Valencia vs Barcelona u 22:00 sutra na TV1 :) a meni na sky sportu haha :twisted:
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 sep 2011, 19:50

ZELJO DO GROBA je napisao/la:hocel biti na TV1 utakmica sa Atleetico Madridom?
mislim da je u subotu u 10
Nije još ništa sigurno :lol: :lol:
Ali po mojoj slobodnoj procjeni hoće :D , uz utakmicu Malaga - Zaragoza u nedelju :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2011, 19:57

Ja mislim da nece biti prenosa Barca v Atletico . Sevilla u subotu takodjer igra derby sa Valenciom a znamo da Sevilla ima prednost kada su u pitanju prenosi . Koliko znam nemaju pravo prenositi dvije utakmice subotom?! Naravno volio bi da grijesim .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 sep 2011, 20:29

Monolog je napisao/la:Što se tiče sebičnosti, mislim da je smiješno Messi-ja staviti u taj kontekst (o Iniesti da ne govorim). Sebičan igrač je Zarate. :mrgreen: Čovjek koji nema plan B, već isključivo plan A (opucati po golu iz bilo koje situacije). To što Messija povuče dribling (ustvari, driblinzi), to je sasvim razumljivo. Pa kada se prođu 3-4 igrača u nizu, sasvim je logično da će se pokušati završiti ta akcija. Sebičnost bi bila kada ne bi dodav'o ljudima koji su u boljim pozicijama za postizanje gola. Uostalom, statistika je također na njegovoj strani. Tja, pa bi li sebičan igrač im'o 20+ asistencija po sezoni? :mrgreen: Nemoj samo reći da bi ih treb'o imati 50. :mrgreen:
o tome i pricam za Messia, sve mi vise vuce na onog smrada od Ronalda, a to apsolutno ne zelim...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 20 sep 2011, 20:32

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Što se tiče sebičnosti, mislim da je smiješno Messi-ja staviti u taj kontekst (o Iniesti da ne govorim). Sebičan igrač je Zarate. :mrgreen: Čovjek koji nema plan B, već isključivo plan A (opucati po golu iz bilo koje situacije). To što Messija povuče dribling (ustvari, driblinzi), to je sasvim razumljivo. Pa kada se prođu 3-4 igrača u nizu, sasvim je logično da će se pokušati završiti ta akcija. Sebičnost bi bila kada ne bi dodav'o ljudima koji su u boljim pozicijama za postizanje gola. Uostalom, statistika je također na njegovoj strani. Tja, pa bi li sebičan igrač im'o 20+ asistencija po sezoni? :mrgreen: Nemoj samo reći da bi ih treb'o imati 50. :mrgreen:
o tome i pricam za Messia, sve mi vise vuce na onog smrada od Ronalda, a to apsolutno ne zelim...
Sve ti više vuce na smrada Ronalda, a covjeka imao 18 asistencija lani...a ove godine , dvije asistencije u prosjeku po utakmici....Fabregas i Xavi, neku nocu zabiše zahvaljujuci "sebicnjaku" Messiju.
e jbg više care, ne znam u šta gledaš sviju mi....ili je furka kontrirati, pisati bezveze i na sebe skretati pažnju.
Mislim, prica ti je nidje veze...nikakve argumentacije.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 sep 2011, 20:37

a jel Messi miliona puta povuko loptu i napravio dribling vise a igrac se nalazi u odlicnoj sansi, dajte ba ljudi, ako je Messi, nije covjek bez mane...

a to da mi vuce na curicu, to apsolutno stoji, jer i Ronaldo je sve sebicniji i sebicniji iz sezone u sezonu...
a to sto on ima 20 asistencija, pa jbg kad u 2-3 utakmice das 8 golova, i jos u 10 zabijes 5 komada, imas naravno vise prostora za asistencije...

a naravno da mi je cilj da kontriram, i da na sebe skrecem paznju, evo nadam se da sam uspio, bravo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 20 sep 2011, 20:42

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel Messi miliona puta povuko loptu i napravio dribling vise a igrac se nalazi u odlicnoj sansi, dajte ba ljudi, ako je Messi, nije covjek bez mane...

a to da mi vuce na curicu, to apsolutno stoji, jer i Ronaldo je sve sebicniji i sebicniji iz sezone u sezonu...
a to sto on ima 20 asistencija, pa jbg kad u 2-3 utakmice das 8 golova, i jos u 10 zabijes 5 komada, imas naravno vise prostora za asistencije...

a naravno da mi je cilj da kontriram, i da na sebe skrecem paznju, evo nadam se da sam uspio, bravo...
A šta bi ti, Boga ti :?: da Messi bude savršenstvo bez mane, jel...e pa ne može jbg...i on je covjek od krvi i mesa :!: ...niko ne može biti perfektan i savršen.
Dokle je došlo, kad nam i jedan Messi smeta :o :shock: :oops: ....ko fol sebican, a to što je zabio toliko golova (toliko bitnih) što je odradio toliko asistencija - to ništa izgleda...sve to pada u vodu jer je navodno sebican...a covjek prošle godine imao 18 asistencija u La Ligi ,a 24 sve ukupno u sezoni....a ove godine u 3 utakmice lige sakupio vec 3 aistencije i 5 golova.
Pa nije se rodio onaj ko bi nama ugodio.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 sep 2011, 20:43

juznjak> je napisao/la:Ja mislim da nece biti prenosa Barca v Atletico . Sevilla u subotu takodjer igra derby sa Valenciom a znamo da Sevilla ima prednost kada su u pitanju prenosi . Koliko znam nemaju pravo prenositi dvije utakmice subotom?! Naravno volio bi da grijesim .
Naravno da griješiš :D i to će se ispostaviti za koji dan :D
Ako pogledaš sedmični program TV1 i Mreže uočit ćeš da u subotu i nedelju ona serija Predaj se srce traje od 20 do 00 h , znači nemoguće , eh tu će da uskoči Barca - Atleti i Malaga - Zaragoza :D

@Željo , ne seri :D . Kad se sjetim da si bio nezadovoljan realizacijom dobrih šansi protiv Osasune plače mi se (od smijeha naravno) :lol: :lol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 sep 2011, 21:04

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel Messi miliona puta povuko loptu i napravio dribling vise a igrac se nalazi u odlicnoj sansi, dajte ba ljudi, ako je Messi, nije covjek bez mane...

Sebicnost je mana, na sebe nisi skreno paznju. Neki se ljudi na taj nacin samo provale. E sad tebi veliki pozdrav.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2011, 21:49

messilla je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Ja mislim da nece biti prenosa Barca v Atletico . Sevilla u subotu takodjer igra derby sa Valenciom a znamo da Sevilla ima prednost kada su u pitanju prenosi . Koliko znam nemaju pravo prenositi dvije utakmice subotom?! Naravno volio bi da grijesim .
Ako pogledaš sedmični program TV1 i Mreže uočit ćeš da u subotu i nedelju ona serija Predaj se srce traje od 20 do 00 h , znači nemoguće , eh tu će da uskoči Barca - Atleti i Malaga - Zaragoza :D

@Željo , ne seri :D . Kad se sjetim da si bio nezadovoljan realizacijom dobrih šansi protiv Osasune plače mi se (od smijeha naravno) :lol: :lol:
Sad rece komentator u subotu Sevilla :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 sep 2011, 21:55

juznjak> je napisao/la:
messilla je napisao/la:

Sad rece komentator u subotu Sevilla :roll:
:lol: :lol: :lol:
Svašta jbt , ne mogu da vjerujem da panjevi prenose svaku utakmicu Seville.
Gori su od onih levata sa hayata, koji su samo prenosili Barcu i real.
Sad ću ja one sa Arene pitati zašto prenose svaku utakmicu seville. :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 sep 2011, 22:53

spizz je napisao/la:

A šta bi ti, Boga ti :?: da Messi bude savršenstvo bez mane, jel...e pa ne može jbg...i on je covjek od krvi i mesa :!: ...niko ne može biti perfektan i savršen.
Dokle je došlo, kad nam i jedan Messi smeta :o :shock: :oops: ....ko fol sebican, a to što je zabio toliko golova (toliko bitnih) što je odradio toliko asistencija - to ništa izgleda...sve to pada u vodu jer je navodno sebican...a covjek prošle godine imao 18 asistencija u La Ligi ,a 24 sve ukupno u sezoni....a ove godine u 3 utakmice lige sakupio vec 3 aistencije i 5 golova.
Pa nije se rodio onaj ko bi nama ugodio.
şamo Boga molim da Neymar ne predje kod nas, to bi nas unistilo kao koletkiv, dosta su dva poprilicno sebicna igraca koje imamo, ne zelim treceg, mada kod ovih sebicnost pokriva kvaliteta, a kod Neymara je ta sebicnost vidljiva...
moja izjava, najbitnije boldirano, svi ovo zaobilaze...

@messilla
naravno da nisam bio zadovoljan promasenim prilikama, u toj utakmici bilo je bar 5 100% sansi koje smo fulali...
nisu bile bas u rangu Torresove, al nisu puno niti zaostajale...

@bparena
ironija
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 20 sep 2011, 23:11

Meni samo nije jasno sto letis pred rudu, pred noge ili kako god al pravo smetas bezze komentarima. Nemoj da zamjeris al et razmisli malo. Nekad pravo nejasan...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 sep 2011, 23:57

bparena je napisao/la:Meni samo nije jasno sto letis pred rudu, pred noge ili kako god al pravo smetas bezze komentarima. Nemoj da zamjeris al et razmisli malo. Nekad pravo nejasan...
onaj ko ima drugacije misljenje je kreten, idiot, i tako slicno...
i onda ja nesto pokusavam, priznajem pogrijesio sam i necu pokusavati biti realan...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 21 sep 2011, 00:01

Ma niko ne kaže da si ti kreten ,idiot i tome slicno --Bože sacuvaj.
Vec ti pišeš kako su Messi i Iniesta, citiram doslovno "dva poprilicno sebicna igraca koje imamo"....a to jednostavno: nije tacno :!: ...nije tacno da su uopšte sebicni, a kamoli još poprilicno.
Jbg jarane, imaju i druga svoja mišljenja i forumsko pravo da ih iznesu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 sep 2011, 00:19

Neznam, ako je Iniesta sebican, morat cemo izmislit neku novu rijec za igrace poput Zaratea. U tom slucaju ni dodaci tipa ultra, mega, super ne bi bili dovoljni.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 sep 2011, 02:13

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
bparena je napisao/la:Meni samo nije jasno sto letis pred rudu, pred noge ili kako god al pravo smetas bezze komentarima. Nemoj da zamjeris al et razmisli malo. Nekad pravo nejasan...
onaj ko ima drugacije misljenje je kreten, idiot, i tako slicno...
i onda ja nesto pokusavam, priznajem pogrijesio sam i necu pokusavati biti realan...

Ti si svakako dobrodosao i niko ti nije rekao da si kreten, idiot, i tako slicno..
Nejasno je samo to da dva univerzalna i extra igraca vidis kao sebicne. E sad svi ostali su pokusali da te razumiju ali ne ide. Opet ti kazem - bez ljutnje i sve je ok. pozz

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 sep 2011, 02:24

ZELJO DO GROBA je napisao/la: onaj ko ima drugacije misljenje je kreten, idiot, i tako slicno...
onaj ko ima misljenje poput tebe je kreten, idiot i tako slicno :?

nista onda, naredni transfer rok messija i iniestu na transfer listu.. al' ko' ce ih onako sebicne :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.