FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- viva_il_chelik
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
RIP Sale
Ova slika je nekad iz 96-te...
http://www.fukare.ba/galerija/displayim ... fullsize=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sale je tada zbog aktivnog bavljenja sportom izgledao puno starije od svojih vrsnjaka, ali kako su godine prolazile Sale je izgledao sve mladji tako da kada sada gledamo njegove slike od prije 15 godina i danasnje nije se nista promijenio. Postavio je standarde u ljudskim odnosima, prijateljstvu, drugarstvu koji se tesko mogu srusiti.
Saletova sreda, pocetak i kraj je bila Sloboda Tuzla!!!
Roditelji su mu 1997.godine preselili u Zagreb. Sale je vec tada imao 18 godina i nije htio da ide. Bezbroj puta je rekao da je Tuzla jedini grad u kojem bi mogao da zivi. Mi smo svi znali zasto je to tako. Ako postoji titula koja bi se dodjeljivala osobi koja je svojom pojavom i dojavom obiljezila Tuzlu posljednjih 17-18 godina onda je to Sasa Grgic - Vilenjak. Nedostajace svima jer svi su znali Sasu.
Posljednje dvije-tri godine Sasa je imao problema sa srcem. Isao je u Zagreb na pretrage, vadio nalaze. U ponedeljak ujutro su ga nasli njegovi drugari sa Slatine bezivotnog na kuhinjskom podu. Vecerasnja obdukacija pokazalo da je nasem Sasi puklo srce. Zar je moguce...Sale brate da tvoje srce pukne.
I za kraj izvini Sasa ako nam mozes oprostit...izvini ako ti je trebala nasa pomoc, a nikog od nas nije bilo tu da ti pomogne. Mi smo svi imali nekoga, a Sasa ti si bio sam...i svi znamo da si ti za sve nas pojedinacno dao vise nego sto smo mi svi skupa dali za tebe.
Sasa hvala ti sto si zivio u nase vrijeme i dao nam tu cast da budemo tvoji prijatelji...drugari naseg jednog i jedinog
Sase Grgica - Vilenjaka

http://www.fukare.ba/galerija/displayim ... fullsize=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sale je tada zbog aktivnog bavljenja sportom izgledao puno starije od svojih vrsnjaka, ali kako su godine prolazile Sale je izgledao sve mladji tako da kada sada gledamo njegove slike od prije 15 godina i danasnje nije se nista promijenio. Postavio je standarde u ljudskim odnosima, prijateljstvu, drugarstvu koji se tesko mogu srusiti.
Saletova sreda, pocetak i kraj je bila Sloboda Tuzla!!!
Roditelji su mu 1997.godine preselili u Zagreb. Sale je vec tada imao 18 godina i nije htio da ide. Bezbroj puta je rekao da je Tuzla jedini grad u kojem bi mogao da zivi. Mi smo svi znali zasto je to tako. Ako postoji titula koja bi se dodjeljivala osobi koja je svojom pojavom i dojavom obiljezila Tuzlu posljednjih 17-18 godina onda je to Sasa Grgic - Vilenjak. Nedostajace svima jer svi su znali Sasu.
Posljednje dvije-tri godine Sasa je imao problema sa srcem. Isao je u Zagreb na pretrage, vadio nalaze. U ponedeljak ujutro su ga nasli njegovi drugari sa Slatine bezivotnog na kuhinjskom podu. Vecerasnja obdukacija pokazalo da je nasem Sasi puklo srce. Zar je moguce...Sale brate da tvoje srce pukne.
I za kraj izvini Sasa ako nam mozes oprostit...izvini ako ti je trebala nasa pomoc, a nikog od nas nije bilo tu da ti pomogne. Mi smo svi imali nekoga, a Sasa ti si bio sam...i svi znamo da si ti za sve nas pojedinacno dao vise nego sto smo mi svi skupa dali za tebe.
Sasa hvala ti sto si zivio u nase vrijeme i dao nam tu cast da budemo tvoji prijatelji...drugari naseg jednog i jedinog
Sase Grgica - Vilenjaka

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljudi sad sam cuo i ne mpogu da vjerujem
... nisam sad dole i jos mi je mnogo teze kad ovako cujem da nas drug nije vise sa nama
.
Uvjek sam ga smatrao kao jednog od vodja nase grupe, a posebno u ovim vremenu kada su se smjenjivale generacije, gdje sam Saleta smatrao kao jednog od onih koji je nasoj grupi donosio ono pozitivno
.
U sjecanju mi ostaje finale kupa protiv Sarajeva 1998, kad smo nas par sa saletom u 5 ujitru autom i sa bubnjem obilazili grad i budili narod i pozivali na polazak u Sarajevo na finalnu utkamicu kupa BiH
.... I ako je utakmica bila u 20:10, a polazak u 4:00 ipak nije nam bilo mrsko u 5 ujitru buditi Tuzlu
.
Takodjer finale kupa na Grbavici protiv Zelje Sale je sa svojim plavim Fordom krenuo put Sarajeva..nismo krenuli busem, jer imali smo prijatelja kojii je radio i nije mogao krenuti na vrijme , tako da smo njega sacekali i krenuli autom.... nikad necu zaboraviti zurili smo vozio je tako ludo da nam je Ford 2 puta prokuhao, pa cak smo i u kanal jedan mali prevalili se gdje smo jedva auto izvukli
... ipak stigli smo na utkamicu na vrijeme sto je najvaznije .
R.I.P velikom bratu, covjeku, osobi i navijacu svih klubova koji cine R.S.D. Sloboda Tuzla.... Pocivaj u miru nas veliki brate

Uvjek sam ga smatrao kao jednog od vodja nase grupe, a posebno u ovim vremenu kada su se smjenjivale generacije, gdje sam Saleta smatrao kao jednog od onih koji je nasoj grupi donosio ono pozitivno

U sjecanju mi ostaje finale kupa protiv Sarajeva 1998, kad smo nas par sa saletom u 5 ujitru autom i sa bubnjem obilazili grad i budili narod i pozivali na polazak u Sarajevo na finalnu utkamicu kupa BiH

Takodjer finale kupa na Grbavici protiv Zelje Sale je sa svojim plavim Fordom krenuo put Sarajeva..nismo krenuli busem, jer imali smo prijatelja kojii je radio i nije mogao krenuti na vrijme , tako da smo njega sacekali i krenuli autom.... nikad necu zaboraviti zurili smo vozio je tako ludo da nam je Ford 2 puta prokuhao, pa cak smo i u kanal jedan mali prevalili se gdje smo jedva auto izvukli

R.I.P velikom bratu, covjeku, osobi i navijacu svih klubova koji cine R.S.D. Sloboda Tuzla.... Pocivaj u miru nas veliki brate

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
niko nije ni rekao da on treba da vodi Fukare, vec jednostavno prica se o drugim stvarima..logicno da Suljo nije za ogradu i te stvari, ali Suljino pristustvo valja zbog drugih stvari, jer ljudi kao i sve ostalo Sulju su gledali kao ikonu...njegovo samo prisustvo valja za grupu, jer on nikad nije imao problema sa organizacijom, jer svi su mu dali ono sto je zelio...pa i ljudi u klubu su uvjek gledali na nas, za razliku od danas gdje Fukare premjeste sa tribine na tribinu da bi pustili gostujuce navijacezubizareta je napisao/la: Suljino vrijeme je proslo i mislim ako ce vam on voditi tribinu tesko da cete biti ozbiljna navijacka grupa,na stranu sta je on u proslosti uradio za Fukare al njegovo je proslo,on moze da bude na tribini sa Fukarama i da navija al da vodi tribinu neznam!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Otiso si Sale
Bog te sebi uze
Uvijek ce te voljeti
Fukare iz Tuzle
... Fukare sa Istoka
Znaju vođu jednoga
Saša ti si legenda
Legenda ces ostati
Uvijek ce te sve Fukare
U svom srcu nositi
Ustani Sale Fukare
Te zovu,zovu
Ustani Sale
Mi volimo te
Djeca sa tuzlanskih ulica

POCIVAJ U MIRU BRATE !
Bog te sebi uze
Uvijek ce te voljeti
Fukare iz Tuzle
... Fukare sa Istoka
Znaju vođu jednoga
Saša ti si legenda
Legenda ces ostati
Uvijek ce te sve Fukare
U svom srcu nositi
Ustani Sale Fukare
Te zovu,zovu
Ustani Sale
Mi volimo te

POCIVAJ U MIRU BRATE !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Svi na Tusanj u subotu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ispracaj nasem Saletu je sutra u 15:30 ispred Komemorativnog centra, sahrana je na Boricu...
Tuga golema...golema...svi placemo

Tuga golema...golema...svi placemo

Treba Saleta ispratiti i sa njegovog najdrazeg mjesta stadiona Tusanj !!!!harry_90 je napisao/la:Svi na Tusanj u subotu !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Hvala Zeničanima !!!Emir ZENICA je napisao/la:Otiso si Sale
Bog te sebi uze
Uvijek ce te voljeti
Fukare iz Tuzle
... Fukare sa Istoka
Znaju vođu jednoga
Saša ti si legenda
Legenda ces ostati
Uvijek ce te sve Fukare
U svom srcu nositi
Ustani Sale Fukare
Te zovu,zovu
Ustani Sale
Mi volimo te
POCIVAJ U MIRU BRATE !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
R.I.P momčino !
p.s. samo od cega, kako, prerana smrt...mozda je i napisano negdje ili tako, a nisam upratio...moze i na PP
p.s. samo od cega, kako, prerana smrt...mozda je i napisano negdje ili tako, a nisam upratio...moze i na PP
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Srce otkazaloromeo je napisao/la:R.I.P momčino !

RIP SALE !!!
I na strani
I kod kuce
Sale mota
nemoguce
Sale Vilenjak
Sale Vilenjak
I na strani
I kod kuce
Sale mota
nemoguce
Sale Vilenjak
Sale Vilenjak
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Laka mu zemlja!
RIP!
RIP!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
R.I.P Sale.neka mu je laka zemlja.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Neka mu je lahka zemlja , pocivaj u miru Sale .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sale je bio zaštitni znak osmijeha i lijepog raspoloženja, mjerna jedinica za dobrotu, čovjek koji je na svom ličnom primjeru pokazivao koliko voli ljude oko sebe, iskrene jarane, svoju Slatinu, Tuzlu, Bosnu i Hercegovinu što govori i njegov posljednji status na društvenoj mreži facebook koji je objavio u vrijeme odigravanja utakmica BiH sa Bjelorusijom: „Sale Vilenjak: Dao sam ti mladost srce sam ti daooo za bosnicu moju ja bi zivot daooo, heeh, izvinite roditelji jer zivite u hrvatskoj al ako treba pobit cemo see heheh...“, riječi su suvišne...
@hvala zenicanima ..
sta reci klip prejak,bilo bi dobro da nas se ovoliko okupi u subotu da odamo pocast Saletu na tribini .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
U SUBOTU SVI TAMO GDJE GA JE SRCE VODILO....NEKA ISTOK PULSIRA ZA VILENJAKA

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- theprodigy
- Kontakt:
RIP Sale 

- DULE PACOV
- Kontakt:
RIP SALE....ULTRASI ZIVE VJECNO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.