Ja taj post napisao prije godinu pa se nisam hvalioPapastathopoulos je napisao/la:ev samo da napisem jubilarni 800-ti post

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja taj post napisao prije godinu pa se nisam hvalioPapastathopoulos je napisao/la:ev samo da napisem jubilarni 800-ti post
kad su vidjeli kakvih sve perverznjaka na forumu ima brze bolje se log outovaliLBJ MVP je napisao/la:Kako ste mi momcovi nešto cura nema na forumu
Wtf. i ja evo sada gledam, bas me zanima jel istina ?T-MAC je napisao/la:sinoc sam malo gled'o onu stranicu mracnjak..pa jbt kakva je ono ludost od stranice...bas se mora imat dobar zeludac za ono..al opet mi djeluje cudno,da li su bas ono 100 % istiniti snimci..jer imas bas svega
jedna po jedna nemoj prevelike dozeBianconeri1988 je napisao/la:Do mene u zgradi u jednom stanu 6 ili 8 studentkinja....uuuuuu, bit će posla ove jeseni![]()
![]()
Da jesil vidio mu rupe po sred licalegenda reala je napisao/la:Šta ovaj skoči na ovu pozidu jel ovo![]()
Zajebano je i ono skakanje što se održava ,jel ono u Konjicu ili gdje kod nas
Davno sam gledao ovaj klip ... Uvijek mi se zeludac prevrne ... Meni je najvise zao onog djeteta sto mu bez anestezije operisu krajnike...fujharebianconero je napisao/la:http://www.mracnjak.com/2009/10/skok-na-glavu/
Nije za osobe sa slabim stomakom .... Ja se syebo ziv
EDIT: 18+ je !!!!!!!!!!!1
A na ovom sajtu, jesul svi klipovi istiniti ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Davno sam gledao ovaj klip ... Uvijek mi se zeludac prevrne ... Meni je najvise zao onog djeteta sto mu bez anestezije operisu krajnike...fujharebianconero je napisao/la:http://www.mracnjak.com/2009/10/skok-na-glavu/
Nije za osobe sa slabim stomakom .... Ja se syebo ziv
EDIT: 18+ je !!!!!!!!!!!1
Đesi Ćema šta ima u Jablanici pada li kišaPapastathopoulos je napisao/la:vec sam jednom gledao ovaj klip...strasno ! nedo dragi Bog nikom...
hahaha...sta je, nedostaje ti spamanjelegenda reala je napisao/la:Đesi Ćema šta ima u Jablanici pada li kišaPapastathopoulos je napisao/la:vec sam jednom gledao ovaj klip...strasno ! nedo dragi Bog nikom...haj ba da koju progovorimo odkad nismo dok ova kiša pada
Ma ne nedostaje ,ja nisam nikad spamoPapastathopoulos je napisao/la:hahaha...sta je, nedostaje ti spamanjelegenda reala je napisao/la:Đesi Ćema šta ima u Jablanici pada li kišaPapastathopoulos je napisao/la:vec sam jednom gledao ovaj klip...strasno ! nedo dragi Bog nikom...haj ba da koju progovorimo odkad nismo dok ova kiša pada
![]()
salim se...u jablanici trenutno pada kisa, ispred zgrade mi rove cestu i "meću" nakve cijevi, tako da je atmosfera idilicna
sta ima "in gorazde city"
ja im'o dva iz fizike...nime_tm87 je napisao/la:znal ko fiziku ovdje ?hitno!
Bianconeri1988 je napisao/la:Do mene u zgradi u jednom stanu 6 ili 8 studentkinja....uuuuuu, bit će posla ove jeseni![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 3 gosta.