EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

storm_raider
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la storm_raider » 19 sep 2011, 23:02

NEZALAGANJE je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Svaka cast Navarru i Parkeru, ali Mccalebb igra neku svoju igru.
Vjerovatno spada u top 5 playmakera svijeta (da, mislim i na nba ligu),a nekako Paula ne vidim na ovom nivou, mozda jedino Derona Williamsa. Ne daj Boze da ima samo malo bolji sut.
:lol: :lol: :lol:
Citavo jutro se smijem na ovaj post.
E sta sve covjek nece procitati ovdje.... :roll: Cijenim mnogo McCalebba,decko je objasnio mnogim zvijezdama kako se igra kosarka na ovom EP-u,a ocigledno je i da mnogo ulaze u sebe i radi na svojoj igri,pri cemu mislim na onog igraca iz Partizana(kojem je sut bio misaona imenica)i ovog danas.Medjutim,reci da je top 5 na svijetu je ipak pretenciozno....Ako pratis kosarku koliko tvrdis @storm_raider onda malo precesljaj igrace koji su daleko daleko ispred njega,da se sad ne 'gadjamo' imenima....
Pozdrav,
Nisam ja ovdje da tvrdim koliko pratim kosarku, ali ne volim kada ljudi tek tako pokusavaju da ponize necije znanje, a ne poznaju osnove.
To sto sam gore rekao, da je u top5 - moj je licni stav i rasudjivanje. Svi mi imamo svoje favorite i to treba postovati. Ne moramo se "gadjati" imenima, ali ne vidim nekoga od tih imena da ga moze istisnuti iz top5. Ponavljam ti - to je moj stav. Pritom, uzmi sve sto cini jednog playmakera.
Vise postova nisam napisa od 2009 na ovom forumu, :mrgreen: al haj kad je bal nek je i maskenbal.
Sport je lijek za tijelo i duh.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 19 sep 2011, 23:04

BIHfan je napisao/la:Pa i Navarro razvaljuje u Euroligi a u NBA nije mogao nista.
Navarro, po meni, iskljucivo nije uspio u NBA zbog fizickih predispozicija. Ono ostalo sto on posjeduje moze zadovoljiti kriterije za NBA.

Ali, reci da je McCalebb u TOP 5 PG igraca na svijetu je stvarno smijesno (u najmanju ruku). Na stranu sve sto momak radi u Evropi, i sto rastura u istoj. Ali, NBA i Evropa su dva razlicita svijeta, pokazalo se to u slucajevima mnogih Evropskih igraca koji tamo nisu imali nikakve sanse da bilo sta postignu.

EDIT: @storm_raider
Svi mi imamo svoje favorite i to treba postovati.
Treba biti objektivan, a ne iz bilo kakvih drugih razloga velicati odredjene igrace, i govoriti kako su oni medju najboljim. Samo uzmi u obzir cinjenicu, sta je Americka reprezentacija radila svim ostalim reprezentacijama na proteklom SP-u u Turskoj?! Osvojila je to bez imalo problema. A, koji igraci su predstavljali istu?
To ti je, otprilike, nesto slicno kao poredjenje Evropske kosarke sa NBA.
Izdržati, to je temelj vrline!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 sep 2011, 23:19

rogeRF je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Pa i Navarro razvaljuje u Euroligi a u NBA nije mogao nista.
Navarro, po meni, iskljucivo nije uspio u NBA zbog fizickih predispozicija. Ono ostalo sto on posjeduje moze zadovoljiti kriterije za NBA.

Ali, reci da je McCalebb u TOP 5 PG igraca na svijetu je stvarno smijesno (u najmanju ruku). Na stranu sve sto momak radi u Evropi, i sto rastura u istoj. Ali, NBA i Evropa su dva razlicita svijeta, pokazalo se to u slucajevima mnogih Evropskih igraca koji tamo nisu imali nikakve sanse da bilo sta postignu.

EDIT: @storm_raider
Svi mi imamo svoje favorite i to treba postovati.
Treba biti objektivan, a ne iz bilo kakvih drugih razloga velicati odredjene igrace, i govoriti kako su oni medju najboljim. Samo uzmi u obzir cinjenicu, sta je Americka reprezentacija radila svim ostalim reprezentacijama na proteklom SP-u u Turskoj?! Osvojila je to bez imalo problema. A, koji igraci su predstavljali istu?
To ti je, otprilike, nesto slicno kao poredjenje Evropske kosarke sa NBA.
Ja nikakvog drugog razloga nemam, osim s tog igrackog aspekta naravno. Naravno da je Americka reprezentacija to radila i radice vjerovatno dok god bude nba lige, ali mi ovdje pricamo o individualnim kvalitetama, a ne o ekipnim. Nije valjda da poredis Howarda sa Teodosicem?
A kada spominjes vec poredjenje europske koraske sa NBA kosarkom, onda moras znati da Bo igra igru americkog playmakera, a ne europskog.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 sep 2011, 23:24

E sta sve covjek nece procitati ovdje.... :roll: Cijenim mnogo McCalebba,decko je objasnio mnogim zvijezdama kako se igra kosarka na ovom EP-u,a ocigledno je i da mnogo ulaze u sebe i radi na svojoj igri,pri cemu mislim na onog igraca iz Partizana(kojem je sut bio misaona imenica)i ovog danas.Medjutim,reci da je top 5 na svijetu je ipak pretenciozno....Ako pratis kosarku koliko tvrdis @storm_raider onda malo precesljaj igrace koji su daleko daleko ispred njega,da se sad ne 'gadjamo' imenima....[/quote]
Pozdrav,
Nisam ja ovdje da tvrdim koliko pratim kosarku, ali ne volim kada ljudi tek tako pokusavaju da ponize necije znanje, a ne poznaju osnove.
To sto sam gore rekao, da je u top5 - moj je licni stav i rasudjivanje. Svi mi imamo svoje favorite i to treba postovati. Ne moramo se "gadjati" imenima, ali ne vidim nekoga od tih imena da ga moze istisnuti iz top5. Ponavljam ti - to je moj stav. Pritom, uzmi sve sto cini jednom playmakera.[/quote]
Apsolutno nemam namjeru da ti bilo sta namecem,postujem tvoj stav,ali zelim da iznesemo objektivne cinjenice....Evo pocecu od stvari koje se ticu njegove pozicije....Defanzivno nije nesto specijalno,ako izuzmes 'kradju' lopti sto mu je i jedina kvaliteta u tom segmentu,a ako ukljucis i NBA PG-e i pratis tu ligu,onda znas da bi ga itekako eksploatisali u igri ledjima prema kosu(zbog njegove visine),sto bi izazavalo udvajanje,a time i kolaps odbrane njegovog tima....Ofanzivno,moze da probije 1na 1,i da zavrsava na obrucu,ali mislim da to prolazi samo u Evropi,jer ima strasnu brzinu,promjenu pravca,pa i odraz,te je evropskim igracima teze reagovati na to ako se igra odbrana na covjeka...Medjutim,sta kada ga cuva igrac slicnih predispozicija,a uz to je veci nekih 10-15 cm? Neki fantazista u pas igri nije,nije ni narocit pick n roll igrac,sut mu jos uvijek nije pouzdan,pa i ako uspije da probije takvog igraca cekace ga atletski mocan centar(mislim na NBA)koji ce to lako rijesiti...mislis li jos uvijek,OBJEKTIVNO,da je top 5 svijeta?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 sep 2011, 23:29

rogeRF je napisao/la:

Samo da te ispravim u vezi Navarra....Itekako je uspio u NBA ligi,a dokaz ti je da je bio izabram u drugu petorku rookie-a u svojoj debitantskoj sezoni,ali je covjek shavtio da njegovo tijelo,s tempom koji ima NBA, nece moci sve to da izdrzi i da bi mu se karijera skratila za nekoliko godina,pa je odlucio da se vrati...

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 23:38

Dajte ljudi uozbiljite se više....McCalebb je super košarkaš i sve to, ali ne može ni primirisati NBA...nisu ga nikad ni draftovali tamo jer tamo nikome nije ni interesantan, a vec ima 26 godina...nece valjda biti rookie sa 30 god., nije niko toliko lud da ga uzima u tim godinama....njemu je vrhunac karijere Montepaschi Siena i to je taj limit preko kojeg ne može dalje.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 19 sep 2011, 23:39

NEZALAGANJE je napisao/la:Samo da te ispravim u vezi Navarra....Itekako je uspio u NBA ligi,a dokaz ti je da je bio izabram u drugu petorku rookie-a u svojoj debitantskoj sezoni,ali je covjek shavtio da njegovo tijelo,s tempom koji ima NBA, nece moci sve to da izdrzi i da bi mu se karijera skratila za nekoliko godina,pa je odlucio da se vrati...
Ma uredu je to (uspjeh Spanca u debitantskoj sezoni u NBA), iako to nisam znao, pa sam se pogresno izrazio. ;) Ja i kazem da se vratio upravo zbog toga, i sigurno ne bi uspio odrzati isti tempo u narednim godinama. ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 sep 2011, 23:44

rogeRF je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Samo da te ispravim u vezi Navarra....Itekako je uspio u NBA ligi,a dokaz ti je da je bio izabram u drugu petorku rookie-a u svojoj debitantskoj sezoni,ali je covjek shavtio da njegovo tijelo,s tempom koji ima NBA, nece moci sve to da izdrzi i da bi mu se karijera skratila za nekoliko godina,pa je odlucio da se vrati...
Ma uredu je to (uspjeh Spanca u debitantskoj sezoni u NBA), iako to nisam znao, pa sam se pogresno izrazio. ;) Ja i kazem da se vratio upravo zbog toga, i sigurno ne bi uspio odrzati isti tempo u narednim godinama. ;)
Razumjeli smo se... ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 sep 2011, 00:20

NEZALAGANJE je napisao/la: Apsolutno nemam namjeru da ti bilo sta namecem,postujem tvoj stav,ali zelim da iznesemo objektivne cinjenice....Evo pocecu od stvari koje se ticu njegove pozicije....Defanzivno nije nesto specijalno,ako izuzmes 'kradju' lopti sto mu je i jedina kvaliteta u tom segmentu,a ako ukljucis i NBA PG-e i pratis tu ligu,onda znas da bi ga itekako eksploatisali u igri ledjima prema kosu(zbog njegove visine),sto bi izazavalo udvajanje,a time i kolaps odbrane njegovog tima....Ofanzivno,moze da probije 1na 1,i da zavrsava na obrucu,ali mislim da to prolazi samo u Evropi,jer ima strasnu brzinu,promjenu pravca,pa i odraz,te je evropskim igracima teze reagovati na to ako se igra odbrana na covjeka...Medjutim,sta kada ga cuva igrac slicnih predispozicija,a uz to je veci nekih 10-15 cm? Neki fantazista u pas igri nije,nije ni narocit pick n roll igrac,sut mu jos uvijek nije pouzdan,pa i ako uspije da probije takvog igraca cekace ga atletski mocan centar(mislim na NBA)koji ce to lako rijesiti...mislis li jos uvijek,OBJEKTIVNO,da je top 5 svijeta?
Bravo za post. Takodjer samo objektivno. Pocecu takodjer od stvari koje se ticu njegove pozicije. Sve te stvari koje si naveo, ukljucujuci i visonu mogao si nabrojati i za Avery Johnsona, Damona Stoudamire-a, Terella Brandona, Michaela Adamsa, Earla Boykinsa, itd. pa su bili jedni od najboljih playmakera u svoje vrijeme. Svi su oni imali sezone za pamcenje, naravno to znas ako pratis NBA ligu. To da nije za NBA ligu jer nije draftovan, niko ozbiljan ne treba komentarisati. Toliko je igraca koji nikada nisu draftovani, a napravili su lijepe karijere ili ih jos prave (Jamario Moon, Arroyo, Bo Outlaw, Avery Johnson, Nocioni, Haslem, Raja Bell, David Wesley, John Starks, Ben Wallace, pa recimo jedan Calderon.)
Sto se tice igre ledjima, igrac koji igra ledjima automatski ima veci centar ravnoteze i laksa je meta za nize igrace. Samim tim se otvara vise prostora za ukradene lopte, a doticni je u tome i vise nego odlican. Ne kazem da ne bi imao problema s tim, ali vjerujem da bi jednostavno vise poena zabijao na suprotnoj strani nego sto bi primao. Sto se tice ofanzivne igre, buduci da je kosarka timski sport, svako preuzimanje otvara prostora za "podvaljivanje" lopte za centre. Bo, iako ti tvrdis da nije neki fantazista, tvrdim da kada otvori prostor (sto on odlicno radi) zna podvaliti loptu za centra. Ne volim se drzati primjera iz jedne utakmice, jer obicno nije referenca ali ovako "na prvu" sjecam se njegovog pasa u zadnjim sekundama u utakmici Makedonija - Rusija za Stojanovskog, koji je promasio pobjedu. To neko ko nije bas neki fantazista tesko moze. (Magic niko ne moze biti)
Ne bih volio da izgleda kao kult licnosti, ali kada vec analiziramo igru jednog igraca, da se dohvatim i ofanzivne igre: Za jednog igraca iz Amerike koji radi u Europi, racionalno igra, iako to izgleda kao divljanje u pojednim trenucima. Igrac, koji zahvaljujuci svojoj brzini i prvom koraku moze probiti 2-3 igraca iz vanjske linije i poloziti preko centra. Strasno je jak u kontakt igri, jer je za svoju visinu prilicno cvrst i ne bjezi od kontakta. Kada vec poredimo sa NBA ligom i igraci koje sam ti naveo gore nisu bili nista jaci od njega niti spremniji fizicki pa su izludjivali odbrane i centre koji su u to doba bili mnogo bolji i jaci od danasnjih, OBJEKTIVNO. Sigurna kontrola lopte, cesto nalazenje pravog rijesenja i distribucija lopte su kvalitete vrhunskog playmakera, sto doticni ima. Playmaker mora imati veliku kosarkasku inteligenciju, te shodno tome mora znati kada da ide na probijanje, a kada da "stane" na loptu, sto Bo savrseno radi. Kada bih ga poredio s Paulom, koji mi je strasno slican njemu, dao bih mu prednost samo zbog fizicke snage. Tvrdim da u je u ovoj formi u top 5, objektivno, sta ce biti za godinu dana ne znam. Mislis li jos, OBJEKTIVNO, da nije u top5?

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 20 sep 2011, 08:22

NEZALAGANJE je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:

Samo da te ispravim u vezi Navarra....Itekako je uspio u NBA ligi,a dokaz ti je da je bio izabram u drugu petorku rookie-a u svojoj debitantskoj sezoni,ali je covjek shavtio da njegovo tijelo,s tempom koji ima NBA, nece moci sve to da izdrzi i da bi mu se karijera skratila za nekoliko godina,pa je odlucio da se vrati...

Ja ne znam sto se ovdje [prica da navaro nije uspio u nba?Momak je odigrao savim solidno u nba!!

Bo je opet druga prica ,malo je lakse prolaziti calderona,gordica ,hamana,i teodosice")...
Bice drugra prica pored nba bekova,pa i kad prode cekaju ga pravi centri!!
kao drugo nema pas igru za playa!
Dobar je ali nema sanse da spada u top 10!!!

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 20 sep 2011, 15:07

NEZALAGANJE je napisao/la: covjek shavtio da njegovo tijelo,s tempom koji ima NBA, nece moci sve to da izdrzi i da bi mu se karijera skratila za nekoliko godina,pa je odlucio da se vrati...
mozes li malo objasniti kako je on shvatio da mu tijelo nece izdrzati?
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 sep 2011, 15:18

neno#4 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Moze samo biti medju top 5 playmakera u NLB ligi ... Nebi on prn'o u NBA. Ocigledno covjek prati samo eurobasket i tako te smotre. Odbrana na ovom eurobasketu je katastrofalna , nikad gori Eurobasket nisam gledao , izuzmu li se Francuzi i Spanci (mada i ovi prvi su izgledali ko ekipa sa cirkusa) ostali su rinaka samo tak'a. Cuj jebote Finska prodje u drugi krug ,ma bjezi ba. To bi isto bilo kad bi se Luxemburg plasirao na EP u nogometu. Mcaleb ne spada u top 20 playmakera svijeta , a kamol 5.
Bo je najkorisniji igrac prvog dijela Eurolige. Nadam se da nisi bio ozbiljan sa ovim postom.

Da se nije povrijedio, radi se o metatarzalnoj kosti, ko zna sta bi Siena napravila kasnije.
Ozbiljan sam 100%.Covjek masina , ali sad porediti ga sa strojevima poput Chrisa Paula je van svake pameti.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 sep 2011, 15:23

HZ_ilidzaa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Moze samo biti medju top 5 playmakera u NLB ligi ... Nebi on prn'o u NBA. Ocigledno covjek prati samo eurobasket i tako te smotre. Odbrana na ovom eurobasketu je katastrofalna , nikad gori Eurobasket nisam gledao , izuzmu li se Francuzi i Spanci (mada i ovi prvi su izgledali ko ekipa sa cirkusa) ostali su rinaka samo tak'a. Cuj jebote Finska prodje u drugi krug ,ma bjezi ba. To bi isto bilo kad bi se Luxemburg plasirao na EP u nogometu. Mcaleb ne spada u top 20 playmakera svijeta , a kamol 5.
Bo je najkorisniji igrac prvog dijela Eurolige. Nadam se da nisi bio ozbiljan sa ovim postom.

Da se nije povrijedio, radi se o metatarzalnoj kosti, ko zna sta bi Siena napravila kasnije.
Ozbiljan sam 100%.Covjek masina , ali sad porediti ga sa strojevima poput Chrisa Paula je van svake pameti.
Ja ga nigdje nisam poredio ni sa kim. Nego se vecinom gleda Bo iz Partizana. A Bo iz Partizana i ovaj su dva totalno razlicita igraca. Sada je bolji za jedno 30 posto.

A 90 posto ljudi ga nije gledalo u prvom dijelu EL, kada je sam razmontirao sve. Pogotovo Barcu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 20 sep 2011, 15:28

Kakve su sanse da se Navarro vrati u NBA?Da li je Rubio vec sada clan Minnesote?
Chelsea F.C.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 sep 2011, 15:35

Blue_He4rt je napisao/la:Kakve su sanse da se Navarro vrati u NBA?Da li je Rubio vec sada clan Minnesote?
Navarro, kao sto je neko naveo prije, ne moze da izdrzi tempo NBA lige. On je igrac za Europu, sto se tice Rubia - jeste clan je Minnesote.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 sep 2011, 15:35

Blue_He4rt je napisao/la:Kakve su sanse da se Navarro vrati u NBA?Da li je Rubio vec sada clan Minnesote?
Nikakve.

Rubio je clan Minesote.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 sep 2011, 15:39

Hajde ,kad smo se dofatili Boa ,nije ni za mene među najboljima svjetskim playmakerima ,ali šta je za Evropu ,sad kad gledamo ,tu ako nije najbolji onda je u top 5 sigurno .
Neki veliki igrači u Evropi koji igraju na njegovoj poziciji se opraštaju kao Šaras npr ,Papalukas itd oni su već na zalasku karijera .

Znači trenutno je tu Diamantidis ,Bo ,Teodosić ,može li ovako ,ne naumpada mi više niko :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 sep 2011, 15:58

"Neću se zasad opraštati od nacionalne selekcije, ali neću niti obećati da ću ponovno igrati za Njemačku. Uzet ću nekoliko godina odmora, pa ćemo vidjeti. Imam 33 godine, 13-godišnju NBA-karijeru iza sebe s prosjekom od gotovo stotinu utakmica godišnje. Moram najprije vidjeti kako će u vremenu koje dolazi reagirati moje tijelo."

Dao je Nijemac naslutiti da će pauzirati najmanje do Eurobasketa 2013. godine u Sloveniji, pa čak i na tom turniru. Ostavio je vrata otvorena za Eurobasket 2015. godine, kada će imati 37 godina. Možda će, misli sada, tada željeti pomoći nacionalnoj selekciji pri pokušaju plasmana na Olimpijske igre u Rio de Janeiro 2016. godine.

Na takvo ga promišljanje tjera talent koji je napokon primijetio među njemačkim mlađim košarkašima.

"Nije sporno da talentiranih košarkaša sada ima. Sada je samo na trenerima da te talente isprate na pravi put", završio je Nijemac, koji je u ponedjeljak također gostovao na njemačkoj televiziji ****.
Pa jbt koja ljudina ,ja imam neki osjećaj da će se pojaviti u Sloveniji na eurobasketu Dirk je to :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 20 sep 2011, 17:05

legenda reala je napisao/la:Hajde ,kad smo se dofatili Boa ,nije ni za mene među najboljima svjetskim playmakerima ,ali šta je za Evropu ,sad kad gledamo ,tu ako nije najbolji onda je u top 5 sigurno .
Neki veliki igrači u Evropi koji igraju na njegovoj poziciji se opraštaju kao Šaras npr ,Papalukas itd oni su već na zalasku karijera .

Znači trenutno je tu Diamantidis ,Bo ,Teodosić ,može li ovako ,ne naumpada mi više niko :?:

Dobar je ,ali nije nba klasa.
Recimo za mene je poput nate robinsona!!
Ali je jedan od najboljih amera sto je igrao/igra u evropi ,ali ni jedan nije bolji od "Forda"!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 sep 2011, 18:23

@storm_raider Prijatelju,nisi mi nikako objektivan....Niko ne spori da Bo moze uci u NBA(bez obzira sto nije draftovan)i da moze napraviti solidnu karijeru kao svi oni pobrojani nedraftovani igraci...Medjutim,kad kazes za nekoga da je top 5 u svijetu,onda Bo mora biti taj igrac koji pravi razliku na parketu,koji je sposoban da svoj tim nosi barem do playoffa-a(ako vec govorimo o NBA standardima)jer je on superstar....Zar stvarno mislis da bi on to mogao??Svi ovi drugi koje si pobrojao,izuzev Paula ,a njegove su visine i gradje,nisu bili nista drugo nego pomocno osoblje u svojim ekipama(u prevodu uz svakog je bila jedna prava zvijezda i vodja ekipe,najmanje),a neki od njih nisu ni bili u startnim petorkama,pa te onda pitam zasto ih uopste poredis sa McCalebb-om,jer su oni bili solidni igraci,cak i u svom vremenu!!??(nikako superstari,a da ne pominjem koliko je pozicija PG-a evoluirala zadnjih godina,sto sam ti objasnjavao u postu prije) Da se dotaknem i poredjenja sa Paulom.....realno,jedino sto imaju slicno su gradja(iako je Chris i veci i jaci)brzina i 'kradja' lopti....ostalo...od suta,driblinga,odbrane pa do pick igre je na strani CP3,bez spominjanja asistencija gdje je pomenuti fantazista za ovog.....I na kraju mi jednostavno reci,koga od ovih izbacujes i stavljas Bo-a ispred???(Rose,Nash,Paul,Williams,Parker,Westbrook,Rondo,Kidd....) Mislim da ce ti biti jako tesko,jer ni oni ne znaju ko je u top 5 :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.