Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

delko
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la delko » 18 sep 2011, 18:42

ehehe ma sta Dzeko los ahahah pa pogledajte ovog Toressa :D kakav car :DDDDDDDDDDDD sve sta se u fudbalu moze promasit on promasi :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 sep 2011, 22:45

Ne razumijem neke likove ovdje,, sto se nadju uvrijedeni ako neko napise da je Dzeko lose odigrao. Ovo mu je bila najgora utakmica ove sezone, ali to je normalno, ne moze on svaku utakmicu davati po 4 gola. Pogledajte Tottenham, ubio ih Man Utd i Man City, a oni danas ubili Liverpoola, to je fudbal, desi se nekad los dan. Samo je veliki problem, sto Tevez i Balloteli cekaju Dzekin kiks da uleti u prvih 11. Ja bih Edina stavio opet u prvih 11 sada protiv evertona kucu, treba mu to za samopouzdanje, da zna da je prva postava i kad jednom lose odigra. Ali Mancini voli Teveza a Balu ne moram ni spominajti.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 18 sep 2011, 22:59

sanji je napisao/la:Ne razumijem neke likove ovdje,, sto se nadju uvrijedeni ako neko napise da je Dzeko lose odigrao. Ovo mu je bila najgora utakmica ove sezone, ali to je normalno, ne moze on svaku utakmicu davati po 4 gola. Pogledajte Tottenham, ubio ih Man Utd i Man City, a oni danas ubili Liverpoola, to je fudbal, desi se nekad los dan. Samo je veliki problem, sto Tevez i Balloteli cekaju Dzekin kiks da uleti u prvih 11. Ja bih Edina stavio opet u prvih 11 sada protiv evertona kucu, treba mu to za samopouzdanje, da zna da je prva postava i kad jednom lose odigra. Ali Mancini voli Teveza a Balu ne moram ni spominajti.
Ovdje su neki rekli da je bio najgori, što nije istina, nek pogledaju ocjene skysport, gardian,eusport... uz silvu i Kuna je dobio najbolje ocjene. To Mancinijevo rotiranje ce ih glave doci, pa njegovi napadaci ce biti pod pritiskom prvo od Mancinija i toga hoce li uuopšte igrati, pa tek onda o protivnika, jednostavno previše napadaca, a tek kad se Mancini vrati staroj defanzivnoj taktici , ako pocnu gubiti igrat ce samo s jednim napadacem. Tevez ili Balo moraju biti prodati, jer ako ih ovaj bude rotirao nece biti ni od jednog ništa. ne šalje se igrać poslije jedne , pa i više utakmica loših na klupu, a kod Mancinija i poslije dobrih, sve zbog mira u kuci. Naravno ne trebamo hvaliti Džeku ako je slab, ali danas na nasim forumima lavine kritika i opet prića nije za Engleske. Da Džeko npr. nije proradio kao Tores do sad, pa mislim da bi kod nas stavili barikade na granici i zabranili ulazak Džeki u BiH i još nešto , Tores igra svaku utakmicu i ako ne zabija, a Džeku bi do sad na njegovom mjestu Mancini otpisao

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 sep 2011, 23:08

ZOI84 je napisao/la:
sanji je napisao/la:Ne razumijem neke likove ovdje,, sto se nadju uvrijedeni ako neko napise da je Dzeko lose odigrao. Ovo mu je bila najgora utakmica ove sezone, ali to je normalno, ne moze on svaku utakmicu davati po 4 gola. Pogledajte Tottenham, ubio ih Man Utd i Man City, a oni danas ubili Liverpoola, to je fudbal, desi se nekad los dan. Samo je veliki problem, sto Tevez i Balloteli cekaju Dzekin kiks da uleti u prvih 11. Ja bih Edina stavio opet u prvih 11 sada protiv evertona kucu, treba mu to za samopouzdanje, da zna da je prva postava i kad jednom lose odigra. Ali Mancini voli Teveza a Balu ne moram ni spominajti.
Ovdje su neki rekli da je bio najgori, što nije istina, nek pogledaju ocjene skysport, gardian,eusport... uz silvu i Kuna je dobio najbolje ocjene. To Mancinijevo rotiranje ce ih glave doci, pa njegovi napadaci ce biti pod pritiskom prvo od Mancinija i toga hoce li uuopšte igrati, pa tek onda o protivnika, jednostavno previše napadaca, a tek kad se Mancini vrati staroj defanzivnoj taktici , ako pocnu gubiti igrat ce samo s jednim napadacem. Tevez ili Balo moraju biti prodati, jer ako ih ovaj bude rotirao nece biti ni od jednog ništa. ne šalje se igrać poslije jedne , pa i više utakmica loših na klupu, a kod Mancinija i poslije dobrih, sve zbog mira u kuci. Naravno ne trebamo hvaliti Džeku ako je slab, ali danas na nasim forumima lavine kritika i opet prića nije za Engleske. Da Džeko npr. nije proradio kao Tores do sad, pa mislim da bi kod nas stavili barikade na granici i zabranili ulazak Džeki u BiH i još nešto , Tores igra svaku utakmicu i ako ne zabija, a Džeku bi do sad na njegovom mjestu Mancini otpisao

Ako pocne igrati sa jednim napadacem Dzeko ga pusi 100%,,, A to se slazem za rotiranje,, odigras najbolju utakmicu u karijeri i nadjes se na klupi preglupo, ok odmarao ga je,,a sto ne odmara Aguera nikako??? A Torres ima ime, on sada moze preci u svaki klub evrope 100%, mislim da kad postignes 20+ golova u jednoj sezoni engleske lige, dobijes dosta respecta u nogometnom svijetu, nadam se da ce Edin ove sezone 20+ uspijeti, mislim siguran sam ali pod uvjetom da igra.......

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 19 sep 2011, 07:14

Goalgetter je napisao/la:Dzeko kloc ! :lol:
ma ja.......... klocina prava :mrgreen: :mrgreen:

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 19 sep 2011, 07:27

delko je napisao/la:ehehe ma sta Dzeko los ahahah pa pogledajte ovog Toressa :D kakav car :DDDDDDDDDDDD sve sta se u fudbalu moze promasit on promasi :D
jest covjek nesretan boze dragi. (torres) haha
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 sep 2011, 07:40

Još kad se Kliši vrati na klupu, Džeki osim Nasrija neće imati ko dodati loptu da valja...

Nije mi jasno, zašto hoće da se ušetaju sa loptom u gol, kroz gužvu u Šesnaestercu... e to mi nikako nije jasno.

Onaj Silva izgleda ima kompleks od našeg "Šljivotresa", pa stalno dodaje Nasriju, Agueru i sl, jer su maLeni, ko i on. Do duše dodao je jednu Džeksonu, to se mora zabilježit.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 19 sep 2011, 10:47

E ovaj stvarno nije normalan
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110919015" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedino mi se svida ovaj zadnji dio za Kuna

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 sep 2011, 10:54

sad sam pogledao tekmu po meni Dzeko je odigrao na nivou borio se trco pa situacija kad se baca da izblokira udarac Dembele je pokazatelj da Edin izgara na terenu a to svaki trener cijenii,imo je onaj sut na asistenciju silve rekao bih odlican sut slabijom nogom ,al eto nije imo srece i ona macka na golu fulhama odbrani,pa onda asistencija agueru,iako taj isti aguero je mogo odigrat povratnu dzeki ili silvi on iz mrtvog ugla puca....znaci nema razloga za uzbunu Edin igra za 10
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 19 sep 2011, 10:58

miralem444 je napisao/la:sad sam pogledao tekmu po meni Dzeko je odigrao na nivou borio se trco pa situacija kad se baca da izblokira udarac Dembele je pokazatelj da Edin izgara na terenu a to svaki trener cijenii,imo je onaj sut na asistenciju silve rekao bih odlican sut slabijom nogom ,al eto nije imo srece i ona macka na golu fulhama odbrani,pa onda asistencija agueru,iako taj isti aguero je mogo odigrat povratnu dzeki ili silvi on iz mrtvog ugla puca....znaci nema razloga za uzbunu Edin igra za 10
Ma dobar je Edo, mene plaši Mancini i njegovo rotiranje

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 19 sep 2011, 11:04

Mislim da bi ovi pačenici koji vrijeđaju Diijamanta u skorije vrijeme trebali započeti sa što radikalnijom terapijom svojih uznapredovalih psihihjatrijskih poremećaja.
U par puta se tribina sa Cityjevcima orila EDIN DŽEKOOO, sto dovoljno govori o njegovom nastupu jucer.
Koliko je Messi dao recimo golova za argentisku reprezantaciju pa ga niko ne vrijedja.
Odigro je juce dijamant tako kako je odigro.
Nije on kriv sto mora stalno da se vraca na 30 + ili 40 cak, i nije on kriv sto City ispusti 2:0.
Citav tim je pao u drugom poluvremenu, igra se raspala i po meni je to do trenera a ne pojedinca, ma ko on bio.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 sep 2011, 11:13

Blueone je napisao/la:Mislim da bi ovi pačenici koji vrijeđaju Diijamanta u skorije vrijeme trebali započeti sa što radikalnijom terapijom svojih uznapredovalih psihihjatrijskih poremećaja.
U par puta se tribina sa Cityjevcima orila EDIN DŽEKOOO, sto dovoljno govori o njegovom nastupu jucer.
Koliko je Messi dao recimo golova za argentisku reprezantaciju pa ga niko ne vrijedja.
Odigro je juce dijamant tako kako je odigro.
Nije on kriv sto mora stalno da se vraca na 30 + ili 40 cak, i nije on kriv sto City ispusti 2:0.
Citav tim je pao u drugom poluvremenu, igra se raspala i po meni je to do trenera a ne pojedinca, ma ko on bio.
pa evo jedna logicna stvar da je Edin kriminalno odigrao zar vi mislite da bi njega mancini drzo u igri?zar vi mislite da bi izbacio aguera a ubacio teveza? nebi sigurno da je Dzeko bio ispod svog nivoa on bi letio sa terena jos pocetkom drugog poluvremena sto se ako se neko sjeca desilo proslu polusezonu protiv istog ovog rivala al na stationu sitija kad je dzeko izmjenjen ako se nevaram u 55 minuti.al nekako njima ovaj fulham nelezi i tad su igrali 1:1 jedva , evo i jucer 2:2 a komotno su mogli i izgubit..vjeruje mancini dzeki i na kraju krajeva po meni aguero i dzeko su strasan tandem i mancini nije toliko glup da ih razdvaja ,jos samo malo da KUN otvori oci pa vrati povratnu DIJAMANTU tek tad bi bili neprocjenjiv tandem..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 sep 2011, 11:17

Dzeko je heroj nase drzave, ima fanove po cijelo Europi, a da je igracina ne treba ni spominjati.

Ne vidim razlog da se pisu ruzne stvari na njegov racun, stvarno ima zlih ljudi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 sep 2011, 11:36

niko nije napisao nista lose o dzeki ..samo smo zakljucili da je jucer bio ispod svog prosjeka .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 19 sep 2011, 15:44

avenija je napisao/la:niko nije napisao nista lose o dzeki ..samo smo zakljucili da je jucer bio ispod svog prosjeka .
Jest kad je objektina bosanska publika kao parametar uzela utakmicu protiv Tottenhama, pa nam je i jedan gol po utakmici ispod prosjeka ili se u najmanju ruku podrazumjeva, a nijedan tragedija gdje se vrli strucnjaci pitaju da li je on uopste kvalitet za tribina Man Citija, a na teren bi eventualno mogao istrcati izmedju dva poluvremena gdje ce zagrijavati rezervnog golmana. :roll:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 sep 2011, 15:47

avenija je napisao/la:niko nije napisao nista lose o dzeki ..samo smo zakljucili da je jucer bio ispod svog prosjeka .
Ma ja treba svake sedmice zabijati po 4 komada pa će biti odličan.. :? :? :?

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 20 sep 2011, 00:14

http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/Ask-Edin" onclick="window.open(this.href);return false; ..."ima li finih cura u Manchesteru Cityu ?;)" :mrgreen:

oplakah :lol: :lol: :lol:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 sep 2011, 00:58

Giallorossi je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/Ask-Edin ..."ima li finih cura u Manchesteru Cityu ?;)" :mrgreen:

oplakah :lol: :lol: :lol:
Joj mahera što se okuražio. :lol: :lol:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 sep 2011, 10:39

Džeki je vrijeme da promjeni klub dok ga Mancini nije posjeo na klupu. Volio bih Dijamanta rado vidjeti u Chelseaju umjesto one ublehe (čitajte Torresa), ajde Džekica ili Djeka čekamo te u januaru!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 20 sep 2011, 10:55

Džekica treba u Arsenal, sjeo bi im ko budali šamar

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Zglavkar i 20 gostiju.