To sam i ja rek'o, al' me niko ne sluša.Goalgetter je napisao/la:@TKC
Ako vec zelis box to box DM-a, onda je to sigurno Sejad Salihovic. U paru sa Rahimicom, sigurno mogu biti jako dobar tandem.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To sam i ja rek'o, al' me niko ne sluša.Goalgetter je napisao/la:@TKC
Ako vec zelis box to box DM-a, onda je to sigurno Sejad Salihovic. U paru sa Rahimicom, sigurno mogu biti jako dobar tandem.
Sejo u reprezentaciji cesto odigra na krilu/beku, jer jednostavno nismo imali alternativa na tim pozicijama, ali sada, kada su Lulic i Papac tu, Sejo slobodno moze na poziciju zadnjeg veznog, koja mu sigurno bolje leziArnelinho je napisao/la:To sam i ja rek'o, al' me niko ne sluša.Goalgetter je napisao/la:@TKC
Ako vec zelis box to box DM-a, onda je to sigurno Sejad Salihovic. U paru sa Rahimicom, sigurno mogu biti jako dobar tandem.![]()
Za_raju je napisao/la:Ma Rahimic je igrao u Visockoj Bosni sa 22-23 godine a sa 25-26 u Nekoj tamo Machahiki Ruskoj koja ne moze ekipi Teplica ni pertle vezati,a sad odjednom Rahimic bozanstvo...nihco je napisao/la:rahimic je otisao u cska sa 25-6 godina,jahic u aek sa 27-8 i pomogli su reprezentaciji.......lulic je do prosle sezone bio anonimus,par dobrih tekmikinder_jaje je napisao/la:e ovakva je prica bila i za zahirovica pa et covjek pokaza koliko zna a valjda dovoljno zna da igra u prvih 11 nakon 3-4 utakmicea zasto i ovima navedenim igracima pruziti priliku bar jednu utakmicu naravno prijateljsku da pokazu koliko znaju mislim da im se to moze pruziti
Njemu svaka cast ali bogami za koju godinu je komotno deda a nama treba na njegovoj poziciji iskusan igrac a ne neko ko ce mozda da se skameni od atmosfere u Parizu zbog ne iskustva ne zbog kvalitete...
De vidi gdje taj klub bio dok je Rahima igrao u njemu,pa onda zacini post smajlijem.harishp je napisao/la:![]()
Ta Machahiki je Anzy iz Mahackale u kojem trenutno igraju Samuel Etto i Roberto Carlos toliko o vezivanju pertli.
@Duschy rob cuj pogledaj tekme,pa vise sam ceski poceo pricatiprateci te nase ''najbolje'' a i Poljski poceo natucati
.Jednu tekmu odigraju dobro,drugu useru i sefa i stanicu.Jedan Plisek od sve muke iz teplica ide u kukuruz ligu,nista ti vise ne treba.
vjerovatno ja ... dok skontam neki kes ...casper je napisao/la:Imal neko od forumasa da ide u Pariz ?
potpis ! ovaj anzi nije ni postojao do prosle godine dok ga nije kupio neki naftas, seik, il sta vecZa_raju je napisao/la:De vidi gdje taj klub bio dok je Rahima igrao u njemu,pa onda zacini post smajlijem.harishp je napisao/la:![]()
Ta Machahiki je Anzy iz Mahackale u kojem trenutno igraju Samuel Etto i Roberto Carlos toliko o vezivanju pertli.
@Duschy rob cuj pogledaj tekme,pa vise sam ceski poceo pricatiprateci te nase ''najbolje'' a i Poljski poceo natucati
.Jednu tekmu odigraju dobro,drugu useru i sefa i stanicu.Jedan Plisek od sve muke iz teplica ide u kukuruz ligu,nista ti vise ne treba.
Iz tog kluba je otisao u CSKA i sad ima titula kao svi nasi reprezentativci zajedno.Za_raju je napisao/la:De vidi gdje taj klub bio dok je Rahima igrao u njemu,pa onda zacini post smajlijem.harishp je napisao/la:![]()
S kim/cim ides ?Dushi_Rob je napisao/la:vjerovatno ja ... dok skontam neki kes ...casper je napisao/la:Imal neko od forumasa da ide u Pariz ?
Kantic touristik, 420KM . Karta za tekmu, 3 nocenja u Parizu, hotel 3 zvjezdice + dorucak ujutro. Polazak u Nedjelju 09.10.2011. a povratak 13.10.2011.casper je napisao/la:S kim/cim ides ?Dushi_Rob je napisao/la:vjerovatno ja ... dok skontam neki kes ...casper je napisao/la:Imal neko od forumasa da ide u Pariz ?
A gjde ce onda Medunjanin igrati..?na krilo..? Zato sam ga stavio na krilo.Rahimic neigra u CSKA MOSCOW. Zahirovic igra ali u manjem klubu sad ti biraj.Goalgetter je napisao/la:@TKC
joj kad neko stavi viscu, mahmutovica, ljevakovica ovo onog. bola' mi igramo protiv francuza za prvu mjesto i po tebi bi treb'o igrati viscaTKC je napisao/la:A gjde ce onda Medunjanin igrati..?na krilo..? Zato sam ga stavio na krilo.Rahimic neigra u CSKA MOSCOW. Zahirovic igra ali u manjem klubu sad ti biraj.Goalgetter je napisao/la:@TKC
--------------Dzeko
Lulic--------Pjanic-------Visca
-----Salihovic------Rahimic
Papac--Pandza----Spahic--Mujdza
-------------Begovic
Koliko se ja sjecam niti i jedan od tih nije igrao na kosevu protiv Francuza,a znas kako smo prosli "strucnjak" pa ti sad vidijasmin10 je napisao/la:joj kad neko stavi viscu, mahmutovica, ljevakovica ovo onog. bola' mi igramo protiv francuza za prvu mjesto i po tebi bi treb'o igrati viscaTKC je napisao/la:A gjde ce onda Medunjanin igrati..?na krilo..? Zato sam ga stavio na krilo.Rahimic neigra u CSKA MOSCOW. Zahirovic igra ali u manjem klubu sad ti biraj.Goalgetter je napisao/la:@TKC
--------------Dzeko
Lulic--------Pjanic-------Visca
-----Salihovic------Rahimic
Papac--Pandza----Spahic--Mujdza
-------------Begovical' haj, bar ga nisi na stopera stavio
![]()
Niti jedan od njih nije igro ni protiv Bjelorusa,a znas kako su Francuzi prosli sa njimaZa_raju je napisao/la: Koliko se ja sjecam niti i jedan od tih nije igrao na kosevu protiv Francuza,a znas kako smo prosli "strucnjak" pa ti sad vidi
Ti bi isao opet u disko gdje si fasovao sa istom rajom ili bi malo izmjenjao tu raju pa pokusao opet???jasmin10 je napisao/la:ma ja. ko god nije igr'o sad ga stavi da igra. tako je najbolje, "strucnjak".
Kazu pada kisa u VijetnamuPasodzigera je napisao/la:Niti jedan od njih nije igro ni protiv Bjelorusa,a znas kako su Francuzi prosli sa njima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.