steta nadao sam se da ce dobiti bar 2 utakmice suspenzije....Red Assassin je napisao/la:Charlie Adam & Martin Skrtel will serve their one match suspension against Brighton
Suarez:"It is not easy to lose like we lost. But we have to work hard to improve. I trust to my team partners, come on!"
Opet cemo biti kompletni, 2 gostovanja 2 poraza. Ybg danas svako svakog moze pobjediti. Doduse da nismo dobili crveni protiv totenhema nebi onako bilo al et.. Ja ne gubim nadu YNWA
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
Po meni Skrtel ne zaslužuje da igra u Liverpool. Pogledajte samo prošle sezone, odigrao je svaku utakmicu, a samo pogledajte koliko smo primili pogodaka, ove sezone nije odigrao par utakmica, i tad smo bili odlični u odbrani, Skrtel se vratio i odmah primamo gol(ove).
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Red Assassin
- Kontakt:
Jedino sto valja posljednjih 5 godina u nasoj odbrani je Agger, da su ostali bili bolji nebi nizali toliko poraza. Imali smo problem sa ljevim bekom, sad imamo sa desnim.
ta izjava bi stajala da agger ne propusti po pola svake sezone zbog povreda...Red Assassin je napisao/la:Jedino sto valja posljednjih 5 godina u nasoj odbrani je Agger, da su ostali bili bolji nebi nizali toliko poraza. Imali smo problem sa ljevim bekom, sad imamo sa desnim.
You are someone else I am still right here
A ko je kriv za prvi gol?Red Assassin je napisao/la:Jedino sto valja posljednjih 5 godina u nasoj odbrani je Agger, da su ostali bili bolji nebi nizali toliko poraza. Imali smo problem sa ljevim bekom, sad imamo sa desnim.
Fera, bolje što nisi došao. Razišli smo se oko 60 minute. Bilo nas stid. Bili Carlo, Scouser i ja.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Ne mozes krivit Aggera za prvi go, momak se povrijedio.Mislim da je misic u pitanju, tako mi se bar cinilo po njegovoj reakcijiRizah je napisao/la:A ko je kriv za prvi gol?Red Assassin je napisao/la:Jedino sto valja posljednjih 5 godina u nasoj odbrani je Agger, da su ostali bili bolji nebi nizali toliko poraza. Imali smo problem sa ljevim bekom, sad imamo sa desnim.
Fera, bolje što nisi došao. Razišli smo se oko 60 minute. Bilo nas stid. Bili Carlo, Scouser i ja.

Nakon jucerasnje utakmice dosao sam do zakljucka da se King mora prilagodit modernom fudbalu malo vise.Mora nauciti igrace da se nose s pritiskom, kojeg je bilo daleko manje u njegovo vrijeme, kad se fudbal nije igrao zbog para vec iz ljubavi (Liverpool way

Eto toliko.Ja ipak vjerujem u Kinga da ce nas on iscupati iz krize, popraviti igru u gostima (koja je KATASTROFICNA) i da cemo vec ove sezone uci u LP, sto je takodje jako vazan korak na putu do uspjeha.
YNWA
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja nisam mogao da vjerujem da je Skrtel onoliko glup i da moze napraviti onakve gluposti a nije mu prva sezona u EPL....
Mene je stid Skrtela i njegove igre....Carrol
eeeeeeeeeeee

Kamo srece da je napad ovako izgledao na pocetku utakmice protiv Tottenhama....
-------------------Suarez-------------------
---Bellamy-----------------------Kuyt-----
Mene je stid Skrtela i njegove igre....Carrol

Kamo srece da je napad ovako izgledao na pocetku utakmice protiv Tottenhama....
-------------------Suarez-------------------
---Bellamy-----------------------Kuyt-----
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 19 sep 2011, 18:07, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Skrtel je fizički odlično potkovan štoper, ono što mu ne ide jesu stvari koje se tiču mentalnih aktivnosti. Momak zaista ne razmišlja kada igra.
- reds_forever
- Kontakt:
Meni je ovdje najsmjesnije sto su prije pocetka sezone mnogi od vas imali skromne ambicije za ovu sezonu; sad kad su malo stvari krenule nizbrdo, odmah se pesimizam siri..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Tako je,lik jednostavno ne konta neke stvari.OTNYS_YNWA je napisao/la:Skrtel je fizički odlično potkovan štoper, ono što mu ne ide jesu stvari koje se tiču mentalnih aktivnosti. Momak zaista ne razmišlja kada igra.
Skromne ?reds_forever je napisao/la:Meni je ovdje najsmjesnije sto su prije pocetka sezone mnogi od vas imali skromne ambicije za ovu sezonu; sad kad su malo stvari krenule nizbrdo, odmah se pesimizam siri..
Ja bih rekao da su bili preoptimistične.Opet je najavljivana titula,realno ta ista je daleko daleko ispred nas.Biće dobro ako se izbori plasman u LP (što i jeste cilj ove sezone) jer realno u ovom trenutku postoje 3 bolje ekipe od L'poola.
FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Od početka smo trebali razmišljati samo o tome da se plasiramo u ligu prvaka, pa da navučemo neka od ključnih imena u budućnosti Liverpoola. Mnogo problema u realizaciji transfera je imalo upravo to što nismo igrali u Europi. Mnogo ambicioznih igrača danas, ali sa razlogom naravno.
Ali i sam Kenny je izjavio
" Kakva četvrta pozicija i ulazak u ligu prvaka, jurišamo na titulu"
Ne citiram, otprilike pišem kako je izgledala izjava.

- reds_forever
- Kontakt:
A gle, ja se uvijek nadam tituli, ali, ovdje su mnogi pricali kako ocekuju 3.,4.,5., mjesto,govorilo se kako se ekipa treba uigrati i sl., kako tek iduce sezone mozemo nesto ocekivati, a sad se ponasaju kao da je kraj svijeta..reds je napisao/la:Tako je,lik jednostavno ne konta neke stvari.OTNYS_YNWA je napisao/la:Skrtel je fizički odlično potkovan štoper, ono što mu ne ide jesu stvari koje se tiču mentalnih aktivnosti. Momak zaista ne razmišlja kada igra.
Skromne ?reds_forever je napisao/la:Meni je ovdje najsmjesnije sto su prije pocetka sezone mnogi od vas imali skromne ambicije za ovu sezonu; sad kad su malo stvari krenule nizbrdo, odmah se pesimizam siri..
Ja bih rekao da su bili preoptimistične.Opet je najavljivana titula,realno ta ista je daleko daleko ispred nas.Biće dobro ako se izbori plasman u LP (što i jeste cilj ove sezone) jer realno u ovom trenutku postoje 3 bolje ekipe od L'poola.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Rekao je da se on neće zadovoljiti sa 4.mjestom ove sezone iako je to glavni cilj.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ali i sam Kenny je izjavio

@reds_forever i ja sam to u posljednje vrijeme pokušav'o objasniti.Gostovanja na Britanni i White Hart Laneu su izuzetno teška.
Eh sad protiv Stokea sudije nas zeznu (ali sami su krivi,imali su 100%-tne šanse),a protiv Spursa sa 2 igrača manje teško da bi ijedna ekipa na svijetu mogla izvući povoljan rezultat.Kiks protiv Sunderlanda je nadoknađen sa pobjedom na Emiratesu,a od ova 2 gostovanja nisam ni očekivao previše.
Bilo bi nezgodno ako se desi blamaža u Carling kupu ili protiv Wolvesa u narednom kolu.
FK Pjetlovi
Upravo to, kada je on izjavio ovo, svi smo se ponadali.OTNYS_YNWA je napisao/la:Od početka smo trebali razmišljati samo o tome da se plasiramo u ligu prvaka, pa da navučemo neka od ključnih imena u budućnosti Liverpoola. Mnogo problema u realizaciji transfera je imalo upravo to što nismo igrali u Europi. Mnogo ambicioznih igrača danas, ali sa razlogom naravno.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A ja sam ovaj komentar pročitao baš na ovoj temi.reds je napisao/la:Rekao je da se on neće zadovoljiti sa 4.mjestom ove sezone iako je to glavni cilj.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ali i sam Kenny je izjavio
Neki članak se postavio, mada je naravno kao i većina, žuta štampica.

Pricao je Kenny na sluzbenoj o cilju za sezonu(a istog su misljenja oko glavnog cilja Gerrard i Henry) i rekao da je glavni cilj LP al da necemo odma odustati od lige i da cemo je/da je moramo pokusat napast,sto je O.K. po meni tako da nam zasad po onom glavnom planu po meni i neide lose(8.pozicija,2 boda iza 4 mjesta).OTNYS_YNWA je napisao/la:
A ja sam ovaj komentar pročitao baš na ovoj temi.
Neki članak se postavio, mada je naravno kao i većina, žuta štampica.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slažem se, i dalje mislim kako je treća pozicija za nas rezervisana.
Samo sam sanjao o tituli, ali uvijek sam govori da su timovi iz Manchestera glavni kandidati.
Chelsea, Arsenal, Liverpool će da se bore za III i IV mjesto. Najviše šanse dajem Plavcima i "nama"
Samo sam sanjao o tituli, ali uvijek sam govori da su timovi iz Manchestera glavni kandidati.
Chelsea, Arsenal, Liverpool će da se bore za III i IV mjesto. Najviše šanse dajem Plavcima i "nama"

- Red Assassin
- Kontakt:
Ne otpisuj Totenhem, zajedno sa nama Arsenalom i Chelsijem ce se sigurno boriti za 3,4 poziciju.OTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se, i dalje mislim kako je treća pozicija za nas rezervisana.
Ja bih prije to ovako grupis'o:United,Chelsea i City za sami vrh,za preostalo mjesto u LP Liverpool,Arsenal i Tottehnam.Red Assassin je napisao/la:Ne otpisuj Totenhem, zajedno sa nama Arsenalom i Chelsijem ce se sigurno boriti za 3,4 poziciju.OTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se, i dalje mislim kako je treća pozicija za nas rezervisana.
Realno Chelsea je isuviše jak da bi se borio za 4.mjesto.
FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Realno, mislim da smo bara-bara za Chelsiem. Ne znam šta su to oni više od nas pokazali ove sezone. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.