heheheheheehhe care nasmijo si me do suzabatista je napisao/la:izgleda da je nešto sa bavcicem u rodu,po faci

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
heheheheheehhe care nasmijo si me do suzabatista je napisao/la:izgleda da je nešto sa bavcicem u rodu,po faci
neno#4 je napisao/la:....a imao je i aferu sa KSS,prosao bio medju 12 kod njih,to sada potvrdjujem sto posto,neki ce napisat da to nije istina ali je tako...sve je uredu ta povreda ali tu ima nesto vise.....
mi smo bar stabilan klub za razliku od zeljebosnas_ je napisao/la:O Bodicu i Malom nikad nisam nista cuo,tako da zaista ne znam da li bi oni bili pojacanja za Bosnu..ali obzirom da smo ostali bez Ikonica,ta pozicija je definitivno upraznjena! Sta ima za pleya? Popovic bi za mene bio odlicno rjesenje,a mislim da nije puno skup... u svakom slucaju neka se nasa uprava ugleda na agilno rukovodstvo f.k.zeljeznicar,i neka vide sta znaci marketing,a ti ljudi su u klubu nekih mjesec dana!..
on ako mu ne puste da dodje u Bosnu prekida sa kosarkom i ide na faksal... je napisao/la:Imam jedno pitanje za poštovane kolege sa foruma, koji imaju mao više insiderskih informacija iz kluba. Naime, čitam na avazovom portalu da Bosna ima problem sa odštetom za Rašida Malbašića, odnosno da se austrijski košarkaški savez uopšte ne javlja sa odgovorom na bosnin zahtjev za dostavu računa za uplatu odštete, čime Bosna automatski ne može ni registrovati Rašida kao svog igrača. Zna li neko više o ovome, da li će biti ovo riješeno na vreme, ili ćemo imati neku trakavicu zbog koje će momak, ne daj bože, morati presjediti dio sezone?
vjerovatno ce to sve rjesavati Fiba bar su tako najavili iz bosne.al... je napisao/la:Imam jedno pitanje za poštovane kolege sa foruma, koji imaju mao više insiderskih informacija iz kluba. Naime, čitam na avazovom portalu da Bosna ima problem sa odštetom za Rašida Malbašića, odnosno da se austrijski košarkaški savez uopšte ne javlja sa odgovorom na bosnin zahtjev za dostavu računa za uplatu odštete, čime Bosna automatski ne može ni registrovati Rašida kao svog igrača. Zna li neko više o ovome, da li će biti ovo riješeno na vreme, ili ćemo imati neku trakavicu zbog koje će momak, ne daj bože, morati presjediti dio sezone?
Olimpija i kada je bila jaka bila je negdje oko seste do devete pozicije ,a sada kada se ovako dobro pojacala bice medju prvih 10. ..fera je napisao/la:ne znam po meni se i olimpija solidno pojacala bice sigurno jaci nego prosle sezone. cibona je najvise uradila ali opet kazem jako jako tesko oni mogu protiv partizana
fera je napisao/la:sad ce milosevic dobiti nogu iz zvezde. nema vise pesica da ga brani
milosevic vjerovatno ide u vosu na posudbu,a on je okorjeli zvezdas tako da nece doci sigurno kod nas,jer za njega zvezda znaci zivot....da su mu prosle godine nudjene ne znam kakve pare on ne bi pristao samo zvezdaMirza_Hordas je napisao/la:fera je napisao/la:sad ce milosevic dobiti nogu iz zvezde. nema vise pesica da ga brani
ako dobije nogu eto ga u kk bosni
Realno Bosna vise nije u modi! Zeljo i Sarajevo su se digli iz mrtvih ,to ce se automatski odraziti na posjetu u Skenderiji! Ako uspijemo napuniti dvoranu u 1-2 utakmice bice to uspjeh!neno#4 je napisao/la:milosevic vjerovatno ide u vosu na posudbu,a on je okorjeli zvezdas tako da nece doci sigurno kod nas,jer za njega zvezda znaci zivot....da su mu prosle godine nudjene ne znam kakve pare on ne bi pristao samo zvezdaMirza_Hordas je napisao/la:fera je napisao/la:sad ce milosevic dobiti nogu iz zvezde. nema vise pesica da ga brani
ako dobije nogu eto ga u kk bosni
@nermine, kada se nista kod nas desava i kada taj play ne dolazi sto sam ja danio govorio da se centar ne ponovi od prosle godine sta fali da malo ovaj forum dignemo iz mrtvih jer ne pise se gotovo nista,a malo da pricamo o nasim konkurentima,ne pricamo o barci,makabiju,realu.......
mozda je mislio kad bi potpiso za neku drugu ekipu iz NLBfera je napisao/la:sta ce nam milosevic bolji je šeha od njega. a i da opet pokusa centra igrati i tu imamo bolja rjesenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.