FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 18 sep 2011, 13:39

slika
Trenutak kada je Muntari mijenjao Forlana....

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 sep 2011, 13:41

Mister No je napisao/la:slika
Trenutak kada je Muntari mijenjao Forlana....
:lol: Dobar

Nisam sinoć gledao utakmicu, ali po pisanju, nisam mnogo propustio, utakmica bila slaba, vidim po nekima nisu zaslužili ni jedni ni drugi bodove :D. Ali haj dobar je ovaj remi ;)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 sep 2011, 14:09

[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 18 sep 2011, 14:53

adointer je napisao/la:[youtube][/youtube]
samo ova Roma ako Luis E. uspije u svojoj namjeri da napravi drugu Barcelonu bi u drugom dijelu sezone mogla biti dosta dobra,, jer vidjelo se sinoc u par navrata,, imali su po 3-4 min loptu u svom posjedu,, Inter necu komentarisati sve dok Gasperini ne ode,, inace samo da kazem svaka cast Forlanu covjek se bori i ima zelju za pobjedom!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 18 sep 2011, 15:54

Giuseppe Bergomi 756 utakmica u dresu Intera - 17. Septembar 2011, utakmica Inter-Roma, Javier Zanetti odigrao 756 utakmicu za Inter...

Ce' solo un Capitano Javier Zanetti

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 sep 2011, 18:32

Kucka zabio za 2-1 protiv Lazia

[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 sep 2011, 23:07

jbte bolji smo od Milana 8-)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 sep 2011, 23:21

po go razlici :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 sep 2011, 23:23

yess 8-)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 sep 2011, 09:44

Prije svega želio bih da pozdravim sve fanove Intera, i ja sam jedan vatreni fan ovog kluba još od 2000.g. kada sam dobio prvi dres koji je bio od Intera i tako je sve počelo.

Evo prvi moj post i odma kritike ali morao sam se javiti, Gasperini po meni bar nije trener za Intera, iako, realno i nema neku ekipu, svaka čast pojedincima ali već su ušli u poodmakle tridesete. Po meni je napravljena greška kada je pušten olako Santon, a sad standardan Yuto Nagatomo, mislim da je Santon puno bolji ofanzivno od njega a još se sjećam onog debija Santona u LP protiv Man Utd i sjajnog neutralisanja C. Ronalda. Diego Milito i Diego Forlan su igrači koji su mašili tridesetu, Milito nije nikad ni bio igrač koji sam sebi može napraviti šansu za postizanje gola a Forlan je već istrošen, Sneijder malo indisponiran i to je na kraju to, teško će dati nekom gol. Ali, ima tu opet nekih igrača i da se nešto iskonbinovat ali mišljenja sam da to Gasperini nemože

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 19 sep 2011, 15:19

20.09 Novara- Inter
24.09 Bologna- Inter
27.09 CSKA - Inter
01.10 Inter- Napoli

slijede 4 vazne tekme , obe gostujuce u SERIA A protiv autsajdera ce biti izuzetno teske a mora se pobijediti da se na startu ne zaostane , gostovanje u Moskvi u LP poslije kiksa protiv Trabzona , mora se iz rusije vratiti barem sa bodom , i na kraju iscrpljujucih 10 dana nam dolazi Napoli trenutni lider , jedino je dobra stvar sto i Napoli igra LP pa ce imati probleme sa umorom kao i Inter .optimalno bi bilo zabiljezizi 4 trijumfa i vratiti se na dobre pozicije i u LP i SERIA A

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 sep 2011, 15:57

materazzi je napisao/la:20.09 Novara- Inter
24.09 Bologna- Inter
27.09 CSKA - Inter
01.10 Inter- Napoli

slijede 4 vazne tekme , obe gostujuce u SERIA A protiv autsajdera ce biti izuzetno teske a mora se pobijediti da se na startu ne zaostane , gostovanje u Moskvi u LP poslije kiksa protiv Trabzona , mora se iz rusije vratiti barem sa bodom , i na kraju iscrpljujucih 10 dana nam dolazi Napoli trenutni lider , jedino je dobra stvar sto i Napoli igra LP pa ce imati probleme sa umorom kao i Inter .optimalno bi bilo zabiljezizi 4 trijumfa i vratiti se na dobre pozicije i u LP i SERIA A
Novaru cete uzeti, oni ce i ispast vjerovatno, losi su.

Bologna sad sa Juventusom igra, a izgubila kuci od Leccea....nece vam biti lako...vade se i oni.

CSKA....tesko je nesto prognozirat..moze sve biti...

Napoli....

Po meni su prelomne ove dvije sa Novarom i Bolognom, sa 6 bodova Inter se vraca i psiholoski i rezultatski...pogotovo psiholski..isto tako...ano ne bude prema ocekivanjima...onda je to potpuni krah za ovu ekipu i ovu sezonu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 19 sep 2011, 17:23

danas je 85 godina San Sira ... huhu masAllah , ako Bog da sto prije novi stadion pocet pravit ,,,AMIN
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 19 sep 2011, 18:27

slika
MILAN – Spain claimed gold at the European Basketball Championship that ended last night in Lithuania. Everyone here at Inter and and all of the Nerazzurri fans would like to pass on their congratulations to Spain's coach Sergio Scariolo, who is Italian and has always been a great supporter of Inter.
Press Office
a ja za Francuze bio :twisted: nikad vise :D

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 19 sep 2011, 18:53

Huska je napisao/la:slika
MILAN – Spain claimed gold at the European Basketball Championship that ended last night in Lithuania. Everyone here at Inter and and all of the Nerazzurri fans would like to pass on their congratulations to Spain's coach Sergio Scariolo, who is Italian and has always been a great supporter of Inter.
Press Office
kako ces biti za francuze , kad sam pogledao na pocetku izgledalo je kao da igra ekipa iz Evrope i Afrike i odmah mi je bilo jasno kome idu moje simpatije.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 sep 2011, 19:17

Gasperini was then asked if it will be possible to see Giampaolo Pazzini starting tomorrow: "That could be the case," replied the coach, who was then asked about the conditions of certain players. "Sneijder, Chivu and Stankovic? They could recover. It depends. We'll see in the afternoon. Maicon? He could start training with the team in the coming days
Gasp na današnjoj presici.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 sep 2011, 19:40

Huska je napisao/la:slika
Press Office
Razlog vise da pocnete svi navijati za Armani jeans Milano :lol: , ja do ove godine nisam imao klub u Euroligi za koji bi navijao, evo sad sam novopeceni "Sminker" :D

slika

:D :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 sep 2011, 19:45

"Trener Intera Đan-Pjero Gasperini reagovao na kritike medija u vezi sa njegovim vođenjem milanskog kluba. Gasp očekuje bolje dane.."

slika

Inter je konačno prekinuo gubitnički niz u meču protiv Rome, a sada je na Gasperiniju još veći pritisak u meču protiv Novare.

Problem za Inter biće to što Novara igra na terenu sa veštačkom travom.

"Ne sviđa mi se to jer preferiram prirodnu travu, ali moraćemo da se prilagodimo", rekao je Gasperini.

Zatim se bivši trener Đenove osvrnuo na kritike u medijima.

"Znam da je rezultat ono što se računa. Nismo toliko loše igrali koliko to pokazuju rezultati. Bilo je i nekih sumnjivih sudijskih odluka.

Kažu da je Roma igrala dobro protiv nas. Ako smo mi stvorili toliko šansi, znači da smo i mi dobro igrali. Moramo da povratimo samo poudanje dobrim partijama i pobedama", zaključio je trener Intera.

Covek preferira prirodnu travu :lol: Ajde Gasperini kupi prnje i paljba svega ti :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 sep 2011, 20:19

Sačekajte još mjesec dana i Wenger će biti dostupan na tržištu ;)

Samo ne mogu da shvatim, Napoliju ide sa 3-4-3 formacijom a vama nikako.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 sep 2011, 20:21

Mah, mog'o bi se i Didier Deschamps naći na mjestu novog trenera. Dokaz'o je u Monacu, Juventusu i Marseille-u da zna znanje. Naravno, ovo je samo pod uslovom da mu Moratti da ponudu koju ovaj ne bi bio u stanju odbiti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.