FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

barbarez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la barbarez » 19 sep 2011, 19:34

Evo Amara na obn
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 sep 2011, 19:37

barbarez je napisao/la:Evo Amara na obn
ima li neko link da gledamo ???
DRUG NEBI TI PUNCA

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 19 sep 2011, 19:39

Hahahaha, ne može on protiv sebe, mora Olimpicu "spustiti". :mrgreen:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 19:42

AMAR AMAR OSIM OSIM!!! :D

"Prednost dajem nama..."

To sam htio da čujem! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2011, 19:45

materazzi je napisao/la:england i bilo koji drugi koji pravdaju psovanje , time da su oni poznavaoci fudbala i da im to daje pravo da mogu nekom psovati takve stvari koje mene bole kad ih slusam predlazem , da se stave u situaciji pa kad netko pored njega koji je stari fudbalski posmatrac i pamti neke bolje igrace pocne psovati , majku, sestru , dijete uz razne pridjeve i atribute koje spominjes mozda kad se sjetis najveceg i najgoreg neprijatelja , zamisli da ti ljudi psuju tebi , ja licno da sam igrac napustio bih teren i dosao ti pokazati odgovor na takve provokacije i uvrede, svi koji smatraju da za 5 KM mogu nekom psovati dijete su osobe ogranicene i glupe , licno sam za akciju ciscenja svih tribina od pljuvaca , pljujes - dobijes po ustima
To se tako razmišljalo negdje 70 tih prošlog stoljeća, ja ne psujem,a tvoje mišljenje je staro, zaostalo, al' me briga ko bude sta radio i vikao na tekmi, gledaj sebe, masa je ljudi, meni je ok da se filtrira od publike tko je kakav igrač, publika je i maenstream, publika su i znalci, ja ne kažem da znam više od drugih, toliko je fudbal dostupan da je lako shvatiti ko je u pravu.Razmišljaj.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 sep 2011, 19:46

Sta sam ja ovdje piso na pocetku sezone o igri i novim igracima naseg Zelje.Napali ste me kako samo negativno pisem.Hajmo sad izvinite se fino i ako trebate savjet za fudbal na raspolaganju sam.Halo nama Guso brani.Gdje su nam bekovi,napadaci ljudi mi nemamo igraca da valja kako treba jeste li vi toga svjesni.A Osim koda je on kupio Zelju
bolje reci nije ga on rodio ba pa da se samo u njega kunem.Ko je on vise.Stariji sam od njeg i ne vidim nikakav extra kvalitet u njegovom vodjenju ekipe.Stara kajla Ivica je za njega izmislio trenerski poso.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 19:48

Najbolji AMAROV intervju dosad, barem meni.Vrlo opušten . 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 19:50

gollum je napisao/la:Hahahaha, ne može on protiv sebe, mora Olimpicu "spustiti". :mrgreen:
Pred 22 gledaoca. :lol:

Dr. Gregory House

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2011, 19:51

Alipasino je napisao/la:Sta sam ja ovdje piso na pocetku sezone o igri i novim igracima naseg Zelje.Napali ste me kako samo negativno pisem.Hajmo sad izvinite se fino i ako trebate savjet za fudbal na raspolaganju sam.Halo nama Guso brani.Gdje su nam bekovi,napadaci ljudi mi nemamo igraca da valja kako treba jeste li vi toga svjesni.A Osim koda je on kupio Zelju
bolje reci nije ga on rodio ba pa da se samo u njega kunem.Ko je on vise.Stariji sam od njeg i ne vidim nikakav extra kvalitet u njegovom vodjenju ekipe.Stara kajla Ivica je za njega izmislio trenerski poso.
Slažem se sa tobom, igrači su katastrofa, al' Osim drži konce, meni se njegov stil igre ne svidja i način vodjenja, al' čovjek je i jučer pogodio, Ramić je rjesio, to je najvažnije.Ima on i sreće i kao takav nek radi, ali ne želim da navijač bude ograničen pa da kaže nema alternative, to je onda njesra.Uvjek može bolje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 19 sep 2011, 19:51

Alipasino je napisao/la:Sta sam ja ovdje piso na pocetku sezone o igri i novim igracima naseg Zelje.Napali ste me kako samo negativno pisem.Hajmo sad izvinite se fino i ako trebate savjet za fudbal na raspolaganju sam.Halo nama Guso brani.Gdje su nam bekovi,napadaci ljudi mi nemamo igraca da valja kako treba jeste li vi toga svjesni.A Osim koda je on kupio Zelju
šta ima savjetnik,jesi li sam skontao da je ivica bolji trener od amara ili ti je neko pomagao hajde priznaj

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 19 sep 2011, 19:52

Citiram amara...

"Navijačima je do ove proslave 90-te godine postojanja kluba očito stalo, dok pojedincima u klubu nije" ! ;)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 sep 2011, 19:54

pogledao sam sad intervju na obn ono standardno kako ono kaze prenost sarajevu zato sto su nam komsije :) ...a inace kad su pustili onaj video na kraju mislim da treba biti posten i reci , strucni stab i igraci su od one titule u jednoj konstanti tj u vrhu a bicemo i ove sezone al ono sto je u padnu su sigurno navijaci ona koreografija HVALA i druge jesu vrh al kad pogledmo danas situaciju to je bas suprotnost jednostavno trebamo prvo kritikovati sebe kao navijace pa onda poceti po igracima nakon nekih losih rezultata...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 19:55

Znaš koliko mi znače tvoje godine.Čovjek može biti glup sa 7 i sa 77 godina.Ti si mi najbolji primjer. :arrow:

Dr. Gregory House

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 sep 2011, 20:29

Izgleda da ovih dana Hodžić i zvanično odlazi u Liverpool. S obzirom da nije imao ugovora, dobit' ćete i više nego dobre pare.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 19 sep 2011, 20:49

materazzi je napisao/la:england i bilo koji drugi koji pravdaju psovanje , time da su oni poznavaoci fudbala i da im to daje pravo da mogu nekom psovati takve stvari koje mene bole kad ih slusam predlazem , da se stave u situaciji pa kad netko pored njega koji je stari fudbalski posmatrac i pamti neke bolje igrace pocne psovati , majku, sestru , dijete uz razne pridjeve i atribute koje spominjes mozda kad se sjetis najveceg i najgoreg neprijatelja , zamisli da ti ljudi psuju tebi , ja licno da sam igrac napustio bih teren i dosao ti pokazati odgovor na takve provokacije i uvrede, svi koji smatraju da za 5 KM mogu nekom psovati dijete su osobe ogranicene i glupe , licno sam za akciju ciscenja svih tribina od pljuvaca , pljujes - dobijes po ustima
potpuno se slažem treba im bukvalno zabraniti dolazak na stadion to i nisu nikakvi navijaći želje već isfrustrirani kompleksaši koji nesmiju ženama kući progovoriti pa se prazne na stadionu. oni u stvari zbog toga i dolaze i jedva čekaju da neko od igrača nešto pogrješi.bukvalno bi trebalo među manijacima i ostalim pravim navijačima napraviti neku grupu za pračenje takvih idiota jer stvar već postaje ozbiljna i čini mi se da se to sve radi namjerno nebi li se destabilirao klub koji je sve jači i jači i na dobrom je putu da se dobro odvoji od ostalih iz bih a posebno pitara.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 20:51

plava grbavica je napisao/la:
potpuno se slažem treba im bukvalno zabraniti dolazak na stadion to i nisu nikakvi navijaći želje već isfrustrirani kompleksaši koji nesmiju ženama kući progovoriti pa se prazne na stadionu. oni u stvari zbog toga i dolaze i jedva čekaju da neko od igrača nešto pogrješi.bukvalno bi trebalo među manijacima i ostalim pravim navijačima napraviti neku grupu za pračenje takvih idiota jer stvar već postaje ozbiljna i čini mi se da se to sve radi namjerno nebi li se destabilirao klub koji je sve jači i jači i na dobrom je putu da se dobro odvoji od ostalih iz bih a posebno pitara.
Ljudi kao ti dokazuju da razum stanuje u BIH. 8-)

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 21:09

Njihove osnovne karakteristike: ništa im nije sveto,riječ je obično o ljudima srednje dobi koji dolaze sami na stadion, poznaju rodbinu svakog igrača , imaju dubok i prodoran glas (idealan za psovke )te sjajno zvižde .U timu uvijek ima nekoliko igrača koji im smetaju(ali baš uvijek)te ne štede sebe i grla da u toku utakmice to stave do znanja i njima samima.ONI SU PLJUVAČI :!:

Dr. Gregory House

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 19 sep 2011, 21:25

DRHAUSE je napisao/la:
gollum je napisao/la:Hahahaha, ne može on protiv sebe, mora Olimpicu "spustiti". :mrgreen:
Pred 22 gledaoca. :lol:
Ma y.ebo ga više olimpik. Šta im više daje na značaju? Koliko ih je puta spomenuo u posljednje vrijeme, samo im diže rep. U suprotnom, niko ih nebi ni zapazio. Piči samo svoje, jer mi smo Željo. I ne spominji male klubove!!!
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 19 sep 2011, 21:32

Eh sad ovako.Slažem se sa bobom oko toga da mi navijači kao prvo trebamo pomesti u svojoj avliji pa tek onda kritikovati ostale.Svi se vi evo ovdje kunete da volite Želju i čitajuči postove u proteklim danima stekao sam utisak da će Grbavica biti pretjesna da primi sve vas kojima je Željo u srcu.Bruka je i sramota da se na utakmici na kojoj tvoj klub slavi 90.rođendan skupi jedva 5000 ljudi.Sad će neki reči da sama organizacija nije valjala,kao i što nije.Ali zar vama kao velikim navijačima treba uopšte bilo kakva reklama,bilo kakva najava.Ne najlakše drkati po tastaturi i tražiti kojekave mane.Pa ljudi moji dohavizajte se više,naše posjete su sa 7000 spale na jedva 2000.Znači do nas samih je.Internet i raznorazni forumi je največe zlo koje se moglo desiti.Svi sebi daju za pravo da pišu i seru kojekakve gluposti,naravno sakriveni iza zajebanih nickova.Vi ste navijači i vaše je kao i moje da dođete na tekmu,da platite kartu (a ne da vas petorica ulazi na jednu),da odnavijate i date podršku timu i igračima.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 sep 2011, 21:36

Ako sam ja glup ti si jos gluplji kad ti je ovakav Zeljo dobar.Zao mi te idi prati kosarku mozda nesto tamo naucis.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.