Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 15:58

miša mu, valjda i golman smije imati loš dan..
Mada, ovaj put, cjela ekipa ko da je na lijevu ustala
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 sep 2011, 16:15

Papastathopoulos je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:bega primi 3 komada za po sata...
ili zadnja linija stoke-a? nego ti meni reci, da li je on mogao sprijeciti te golove? :roll:
cega sve ima u Bozijoj basti, Boze me sacuvaj....pa kingu moj dobri, jesam li ja rekao da je Begovic kriv za svaki gol ??? jesam li ja rekao da Begovica treba okacit za muda ??? pa ebemu kosti, ako je danas Begovic bio na golu, nisam mogao reci da je Kelava primio 3 komada !?!? jeli tvoj mozak toliko tezak da mozes shvatit sta sam ja mislio reci sa ovim "bega primi 3 komada za po sata..." ???????
momak primiri kao prvo ;) da kreneno dalje, pitao sam normalno, i trazio sam racionalni odgovor, a ne histerisanja nekog djecaka koji prosipa pamet ko bostan po livadi ;) .... Kakve veze ima ovo boldirano sa mojim pitanjem :roll: :ugeek: ... sto se tice ovog iskaza s velikim slovima mogu ti reci samo jedno ; ja sam za tebe primarius ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 16:59

Cartman je napisao/la:Mora se priznat da Begovic nije bio na svom nivou jucer. Samo sam pogledao golove, morao je reagovat bolje kod prvog, i jos je primio slobodni u golmanovu stranu. Ali dobro, nekad se i to desi. Ocito je da cijela ekipa nije bila na nivou.
Njemu se to dešava na svakoj trečoj utakmici ali takve njegove utakmice se mudro prešute. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 sep 2011, 17:13

momak primiri kao prvo ;) da kreneno dalje, pitao sam normalno, i trazio sam racionalni odgovor, a ne histerisanja nekog djecaka koji prosipa pamet ko bostan po livadi ;) .... Kakve veze ima ovo boldirano sa mojim pitanjem :roll: :ugeek: ... sto se tice ovog iskaza s velikim slovima mogu ti reci samo jedno ; ja sam za tebe primarius ;)
primarijuse, ja i ti smo zavrsili...necu da dzaba popijem ban zbog tebe...pozz
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 19 sep 2011, 18:03

Papastathopoulos je napisao/la:
primarijuse, ja i ti smo zavrsili...necu da dzaba popijem ban zbog tebe...pozz
Joooj sta ti je rekoooo ocm...Reci mu ovako : Mi Sarajlije vise nikad necemo na pecenje u Jablanicu svratiti !!

Zajebajem se... Nego da ne bude svadje, ja sam primarijus za obojicu.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 19 sep 2011, 18:10

DRHAUSE je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mora se priznat da Begovic nije bio na svom nivou jucer. Samo sam pogledao golove, morao je reagovat bolje kod prvog, i jos je primio slobodni u golmanovu stranu. Ali dobro, nekad se i to desi. Ocito je da cijela ekipa nije bila na nivou.
Njemu se to dešava na svakoj trečoj utakmici ali takve njegove utakmice se mudro prešute. :arrow:
To je to... Nedo BOG da se to desilo Keni vec bi ga razapeli... I govorili kako on ne posjeduje nikakav kvalitet, a Begovica koji srednja klasa u Evropi svstavali medju 3 najbolja golmana na svijetu gdje realno on ne bi smio biti spomenut cak ni u kontekstu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 18:23

Arogantni je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
To je to... Nedo BOG da se to desilo Keni vec bi ga razapeli... I govorili kako on ne posjeduje nikakav kvalitet, a Begovica koji srednja klasa u Evropi svstavali medju 3 najbolja golmana na svijetu gdje realno on ne bi smio biti spomenut cak ni u kontekstu...
Pa evo samo pogledaj koliko su pažnje posvetili Keninim igrama protiv Galate i Trabzona gdje je sačuvao svoj gol u duelu protiv apsolutnih favorita, mizerno.Ali zato su na sva usta širili priču dok je bio ozlijeđen , kako nas njegova leđa mogu koštati bodova.A Begović je posebna priča .Lik prošle sezone u nekolike utakmice primio smiješan broj golova a naši novinari bace šuplju nije mogao ništa uraditi ni kod jednog gola .Odigra jednu utakmicu na nivou i neprimi gol na sve strane pohvale i naravno pritisak na Sušića.Sad se obrukao Begović kod prvog gola Sunderlenda pa su se malo poklopili.Ali kratkog je to maha.Ništa protiv Begovića ali nepravda me nervira. 8-)

Dr. Gregory House

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2011, 18:35

http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

1 David De Gea Man Utd 10 93
2 Asmir Begovic Stoke 22 78
3 Joe Hart Man City 27 76
4 Tim Krul Newcastle 42 67
5 Wayne Hennessey Wolverhampton 64 60
6 Shay Given Aston Villa 66 59
7 Patrick Kenny QPR 71 56
8 Michel Vorm Swansea 74 56
9 Brad Friedel Tottenham 82 54
10 Jose Reina Liverpool 93 51

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 18:38

calcio je napisao/la:http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html

Hmm, koji bi tek bio da ne kiksa svaku treću utakmicu?! :roll:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 18:45

VanBasten je napisao/la:

Kad vidim ko je prvi i kakve je sve golove primio ove sezone sve mi je jasno.Inače Englezi su uvijek imali dobre golmane Robinson i sl... :arrow:

Dr. Gregory House

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 18:52

Enlezi, kao reprezentacija, da, već duži niz godina im je ta pozicvija boljka. Međutim, u Premiershipu ( sredina devedesetih) od njegovog osnivanja, su branili golmani svjetske klase. Tako je i danas. Bezveze palamudiš.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 18:57

VanBasten je napisao/la:Enlezi, kao reprezentacija, da, već duži niz godina im je ta pozicvija boljka. Međutim, u Premiershipu ( sredina devedesetih) od njegovog osnivanja, su branili golmani svjetske klase. Tako je i danas. Bezveze palamudiš.
Stobom se neču kačiti pa makar se ne slagali ni 1% , jer te izuzetno cijenim i kao poznavaoca sporta te važnije osobu. 8-)

Dr. Gregory House

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2011, 18:58

DRHAUSE je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Kad vidim ko je prvi i kakve je sve golove primio ove sezone sve mi je jasno.Inače Englezi su uvijek imali dobre golmane Robinson i sl... :arrow:
U pravu si, Asmir bi trebao biti prvi. 8-)

Inace, taj broj 22 pored Begovica, to je ukupni poredak svih igraca. Rooney je prvi, Dzeko treci a Begovic 22 najbolji igrac premier league prema EA sports rankingu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 19:10

DRHAUSE je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Enlezi, kao reprezentacija, da, već duži niz godina im je ta pozicvija boljka. Međutim, u Premiershipu ( sredina devedesetih) od njegovog osnivanja, su branili golmani svjetske klase. Tako je i danas. Bezveze palamudiš.
Stobom se neču kačiti pa makar se ne slagali ni 1% , jer te izuzetno cijenim i kao poznavaoca sporta te važnije osobu. 8-)
Pa nećemo se kačiti, bar ja to ne vidim tako, disktujemo brate mili. Možda je moja zadnja rečenica malo bila ono u nekom nipodištavajućem stilu, ali....ok, ionako sumnjam da bi jedan drugom promjenili mišljenje.
Naravno, hvala i na komplimentima. (možda bi trebao bio rječitiji, ali ne znam odgovoriti na kompliment pa da em ubiješ, ovo je najbolje što mogu :mrgreen: )

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2011, 19:11

@Van Basten i Guso bi prosperirao u Premiershipu :mrgreen: Razlog je vise nego ocit sto je u Engleskoj mnogo vise dozvoljeno cjepanje,rezanje,lomljenje protivnicki igraca u defanzivnom redu.Tako da lopta nakon takvog ''masakra''samo dodje do golmana :lol:
I jos nesto, Begovic cetvrti gol primi ala Kenan u Tirani a kako je poznato ovaj nema problema sa kicmarom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 19:18

harishp je napisao/la:
@Van Basten i Guso bi prosperirao u Premiershipu :mrgreen: Razlog je vise nego ocit sto je u Engleskoj mnogo vise dozvoljeno cjepanje,rezanje,lomljenje protivnicki igraca u defanzivnom redu.Tako da lopta nakon takvog ''masakra''samo dodje do golmana :lol:
I jos nesto, Begovic cetvrti gol primi ala Kenan u Tirani a kako je poznato ovaj nema problema sa kicmarom.
Ma daj Harise....Uostalom, Smichael, Given, Lehman, VdS, Chech, Reina i društvo su pokazali u međunarodnim tekmama da su svjetske klase. U više do 10 godina Englesak liga ej imala uvijek jednog u top 3 golmana svijeta.

I ne znam zašto ovu diksusiju pretvarate u nekakav obračun Begović vs Hasagić. Ono, niđe veze!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 sep 2011, 19:28

Daleko je to od obracuna. Vec samo neke"sitnice" koje se desavaju i Asmiru pogotovo indenticne kao i Keni.
Samo sto je Hasagicu to bilo natucano dok ga nisu skinuli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 19:36

harishp je napisao/la:Daleko je to od obracuna. Vec samo neke"sitnice" koje se desavaju i Asmiru pogotovo indenticne kao i Keni.
Ama, znam...Hasagić bi bio razapet. No brate mili, mora se jednom stati s takvom politikom diskursa.
Ako neko misli da brani HAsagića pljuvanjem po Amsiru, i obratno, grdno se vara.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 sep 2011, 19:52

VanBasten je napisao/la:
harishp je napisao/la:Daleko je to od obracuna. Vec samo neke"sitnice" koje se desavaju i Asmiru pogotovo indenticne kao i Keni.
Ama, znam...Hasagić bi bio razapet. No brate mili, mora se jednom stati s takvom politikom diskursa.
Ako neko misli da brani HAsagića pljuvanjem po Amsiru, i obratno, grdno se vara.
Ali zar nije upravo tako Hasagić skinut sa gola , samo što su glavnu ulogu umjesto forumaša imali novinari. 8-)

Dr. Gregory House

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 19:58

DRHAUSE je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Ali zar nije upravo tako Hasagić skinut sa gola , samo što su glavnu ulogu umjesto forumaša imali novinari. 8-)
Mislim da ne. Hasagić nije imao utakmice do prošle sedmice, dok je Begović branio u odličnoj formi već dvije sedmice.
Da Pape sluša novinare, mnogi nikad ne bi dobili poziv..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.