Trenutak kada je Muntari mijenjao Forlana....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mister No je napisao/la:
Trenutak kada je Muntari mijenjao Forlana....
samo ova Roma ako Luis E. uspije u svojoj namjeri da napravi drugu Barcelonu bi u drugom dijelu sezone mogla biti dosta dobra,, jer vidjelo se sinoc u par navrata,, imali su po 3-4 min loptu u svom posjedu,, Inter necu komentarisati sve dok Gasperini ne ode,, inace samo da kazem svaka cast Forlanu covjek se bori i ima zelju za pobjedom!!!adointer je napisao/la:[youtube][/youtube]
Novaru cete uzeti, oni ce i ispast vjerovatno, losi su.materazzi je napisao/la:20.09 Novara- Inter
24.09 Bologna- Inter
27.09 CSKA - Inter
01.10 Inter- Napoli
slijede 4 vazne tekme , obe gostujuce u SERIA A protiv autsajdera ce biti izuzetno teske a mora se pobijediti da se na startu ne zaostane , gostovanje u Moskvi u LP poslije kiksa protiv Trabzona , mora se iz rusije vratiti barem sa bodom , i na kraju iscrpljujucih 10 dana nam dolazi Napoli trenutni lider , jedino je dobra stvar sto i Napoli igra LP pa ce imati probleme sa umorom kao i Inter .optimalno bi bilo zabiljezizi 4 trijumfa i vratiti se na dobre pozicije i u LP i SERIA A
a ja za Francuze bioMILAN – Spain claimed gold at the European Basketball Championship that ended last night in Lithuania. Everyone here at Inter and and all of the Nerazzurri fans would like to pass on their congratulations to Spain's coach Sergio Scariolo, who is Italian and has always been a great supporter of Inter.
Press Office
kako ces biti za francuze , kad sam pogledao na pocetku izgledalo je kao da igra ekipa iz Evrope i Afrike i odmah mi je bilo jasno kome idu moje simpatije.Huska je napisao/la:
a ja za Francuze bioMILAN – Spain claimed gold at the European Basketball Championship that ended last night in Lithuania. Everyone here at Inter and and all of the Nerazzurri fans would like to pass on their congratulations to Spain's coach Sergio Scariolo, who is Italian and has always been a great supporter of Inter.
Press Officenikad vise
Gasp na današnjoj presici.Gasperini was then asked if it will be possible to see Giampaolo Pazzini starting tomorrow: "That could be the case," replied the coach, who was then asked about the conditions of certain players. "Sneijder, Chivu and Stankovic? They could recover. It depends. We'll see in the afternoon. Maicon? He could start training with the team in the coming days
Razlog vise da pocnete svi navijati za Armani jeans MilanoHuska je napisao/la:
Press Officenikad vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.