FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se da nećete zamjeriti,ali ovo je jedino mjesto gdje mogu ostaviti ovu poruku, u nadi da onaj kome je namijenjena čita ovaj forum.
Eldine Adiloviću, sine, samo radi i ne odustaj! Kad god čuješ psovke i zvižduke sa tribine, sjeti se da su ti isti zviždali i psovali Edinu Džeki. U svakom momentu moraš znati da ima nas navijača koji te volimo jer nosiš naš sveti dres.Možda su ovi zviždači glasniji, ali samo ti ih možeš ušutkati tako što ćeš dati sve od sebe da uspiješ.
Eldine Adiloviću, sine, samo radi i ne odustaj! Kad god čuješ psovke i zvižduke sa tribine, sjeti se da su ti isti zviždali i psovali Edinu Džeki. U svakom momentu moraš znati da ima nas navijača koji te volimo jer nosiš naš sveti dres.Možda su ovi zviždači glasniji, ali samo ti ih možeš ušutkati tako što ćeš dati sve od sebe da uspiješ.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Nije bio penal, kako to možeš reći, nije Adnan po njemu, već on nogom zapeo za njega, gledaj, zašto pišeš gluposti, sudac je sve kako treba napravio, zašto reći da je , kad nije, ne razumijem to...oni jednostavno loše igraju, to je činjenica, al' su sinoć zasluženo pobijedili, pa Zvijezda je imala kontrex3 koje nisu zabili, nisu znali, Ramić zabio, i Željo je u igri, to je najbolje od svega.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- SarajlijaTM
TO MAMA!!!mamaSmurf je napisao/la:Nadam se da nećete zamjeriti,ali ovo je jedino mjesto gdje mogu ostaviti ovu poruku, u nadi da onaj kome je namijenjena čita ovaj forum.

Potpis
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pro ... 1319068031" onclick="window.open(this.href);return false;mamaSmurf je napisao/la:Nadam se da nećete zamjeriti,ali ovo je jedino mjesto gdje mogu ostaviti ovu poruku, u nadi da onaj kome je namijenjena čita ovaj forum.
Eto gdje ce sigurno procitati, samo mu posaljes poruku...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Na stadionu sinoc minimalno 6000, slobodno procjena izmedju 7000-8000, ovo ko je pisao 4000 je apsolutno smijesno, jug je bio pun to je odmah 3500 hiljade a na sjeveru je u najmanju ruku bilo isto toliko rajesenci-071 je napisao/la:Željezničar je proslavu 90. godišnjice kluba uveličao pobjedom nad Zvijezdom iz Gradačca s 1:0,pred 4.000 gledalaca.
Malo brate za proslavu 90 god.godisnjice kluba.

Mes Que Un Club
To mi je bila prva namjera,ali, ili se ja ne razumijem dobro, ili je on blokirao primanje poruka.Što me ne čudi,s obzirom na situaciju.A baš da ga zovem u prijatelje,malo mi to izgleda kao nametanje.Baja_Zvjerka je napisao/la:http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pro ... 1319068031" onclick="window.open(this.href);return false;mamaSmurf je napisao/la:Nadam se da nećete zamjeriti,ali ovo je jedino mjesto gdje mogu ostaviti ovu poruku, u nadi da onaj kome je namijenjena čita ovaj forum.
Eto gdje ce sigurno procitati, samo mu posaljes poruku...
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
kad čujem šta se sve psuje na sjeveru, prvo Amaru, pa i ostalim i sa koliko mržnje prema tim ljudima ponekad pomislim da ne navijamo za isti tim.Zato poštedi me tih priča kako su oni gledali nekog boljeg Želju, bla bla bla.Umjesto da daju podršku sad kad je teško i kad ne ide oni psuju, ccc.barbarez je napisao/la:Mozda nije uredu zvizdati ,prozivati ,ali prosto ne mogu da citam komentare tipa sjever je sramota i slicno tome.Daj ba uozbiljite se malo.Znate li vi da vecina starih navijaca sjedi tamo,da su tamo ljudi koji prate Zelju godinama,mozda prije nego se vecina vas nije ni rodila.Ja sam od malena sjedio na Sjeveru,i bio mi je uzitak gledati utakmicu uz te ljude.Taj Sjever,je uvijek podrzavao nas Jug i nikada ruzno nista niko nije rekao o tim mladjim generacijama sa juzne tribine.Mozda malo da ukljucite CENTRALINI KOMITET,pa bi shvatili reakcije tih ljudi.Zasluzili su pojedini igraci,da shvate da nisu u Zelji da bi mogli ispijat kafice u Vatri po cijeli dan ,nego da ginu na terenu.Sjever je jedna velika mahala,Sjever se razumije u fudbal,Sjever moze lako da skonta da igra pojediih igraca ne vodi nicemu.Vrsi se pritisak,ne protiv Amara,nego da se igraci konacno trgnu i pocnu igrati kako treba.GLupo je malo citati ,kako je Sjever cemer,ipak su oni vas pravili,a ne vi njih.Ko razumije shvatice.Pokazite malo postovanja,nemoj te biti ko oni neki tamo sto im nista nije sveto,ni legende,ni stari navijaci,samo su oni divovi.
P.S. Da li je i jednom navijacu Zelje cudno sto Adilovic dobi karton protiv Olimpica,bas cudno jer sljedeca utakmica je protiv Celika bila,a vratimo li se malo unazad,skontajte koliko puta su neki nasi igraci uradili istu stvar,mislim iz svih premijerligaskih ekipa,pa vi sad recite da je to slucajnost.
P.S. Cestitke ostatcima JUGA koji su danas stajali u sektoru C i predstavljali se za Manijake, sto su se pripremili za vecerasnju godisnjicu voljenog kluba, kako sa koreografijom tako i sa navijanjem, SRAMOTA!!!

DRUG NEBI TI PUNCA
Da, bez problema se vadi i pravda odluku.aleksandar_veliki je napisao/la:"Penal je bio, cist kao suza, samo kad snimak pogledas ovaj se moze vaditi", jutros onako uz kaficu rece Sir.England je napisao/la:Nije bio penal, kako to možeš reći, nije Adnan po njemu, već on nogom zapeo za njega, gledaj, zašto pišeš gluposti, sudac je sve kako treba napravio, zašto reći da je , kad nije, ne razumijem to...oni jednostavno loše igraju, to je činjenica, al' su sinoć zasluženo pobijedili, pa Zvijezda je imala kontrex3 koje nisu zabili, nisu znali, Ramić zabio, i Željo je u igri, to je najbolje od svega.
-
- Kontakt:
Ma ja taj nas sjever i ne racunam kao navijace cast pojedincima. Sjetite se kako su psovali Ćulumu kada napravi neku grešku a svi znamo dobro što je Ćulum slabo igrao (dijete mu je bilo u bolnici) pa onda Šehiću su psovali sve redom i mrtvo i živo treba ih biti stid. Što se odnosi na Adilovića ok momak trenutno nije u nekoj formi al treba mu dati priliku polako niko od nasih trenutno ne briljira. Samo me jedno interesuje što to niko Zebi ne psuje kada pogriješi ne već svi onda Zajko Zeba Zajko Zeba eh baš tako treba i sa ostalim igračima.
glavni razlog lošije igre je što nismo pogodili sa pojačanjima i to je kraj priče.Mislim da su šehić,višća,popović,radovanović,mešić,čulum imali veći kvalitet od ovih što smo doveli.Kad tome još dodaš da su marković i nijema ovu sezonu za ne prepoznati imamo ovakvu situaciju.Doveli smo drakula pola raje ne zna ni kako izgleda,smajić vječito povrijeđen mada za njega vjerujem da će dođi na svoje,kvesić ništa,adilović odlaskom lazara preuzeo ulogu dežurnog krivca mada ruku na srce nije ništa ni pokazao.Dovoljan pokazatelj kako smo loše trgovali je da nijedno ovo pojačanje nije počelo utakmicu u zenici.
Kolko li ti dodina imas da mi je znati. Kako god, on je u tom postu odma opisao i vas. Znam o cemu govorimUPS je napisao/la:Ne znam koliko dodina tacno imas ali ti moram priznati da si prilicno realno opisao navijace zeljeznicara. Svaka castNeandertalac je napisao/la: Znaci , lik desno od mene 15 godina zagrcnuo se u jednom trenutku koliko pjeni, lik dole lijevo mahalac 45 god pijan ko majka, sa njim jos 4 koji nisu ni jednom nista ruzno rekli, likovi iznad 25 do 30 godina njih trojicu da sastavis nemozes misica naci , nikada stonog tenisa nisu igrali a kamoli fubala ! I za kraj lijevo od mene dva krezava papka, neznaju recenice sastaviti ni kada psuju, svaka druga joooooj majkoooo ! Da napomenem da sam presao 30 dodinu i navijam za Zelju vec 25 godina tako da vrlo dobro znam sta govorim !

sam Amar je poslije zrinjskog kada je kažnjavao igrače sa smanjivanjem plate izuzeo zebu i bogijaaleksandar_veliki je napisao/la:To su oni dvostruki arsini o cemu je Amar sinoc govorio nakon susreta. Jbg, ako deres igrace pa dderi ih sve, a nemoj Zaja majstor, a ostali papci. Ne ide brate, ali fakat ne ide.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ma ja taj nas sjever i ne racunam kao navijace cast pojedincima. Sjetite se kako su psovali Ćulumu kada napravi neku grešku a svi znamo dobro što je Ćulum slabo igrao (dijete mu je bilo u bolnici) pa onda Šehiću su psovali sve redom i mrtvo i živo treba ih biti stid. Što se odnosi na Adilovića ok momak trenutno nije u nekoj formi al treba mu dati priliku polako niko od nasih trenutno ne briljira. Samo me jedno interesuje što to niko Zebi ne psuje kada pogriješi ne već svi onda Zajko Zeba Zajko Zeba eh baš tako treba i sa ostalim igračima.
Nije inteligento pričati o Zebi i ostalima, on ima više dodira sa loptom u vrijeme utakmice nego svi zajedno, treba izmjeriti, al' sigurno ima , tako da je normalno kad on pogriješi, a ovi što su na čeki za jednu loptu, pa je ne prime, to nije isto.
Hoče li ljudi ikada shvatiti da Željo domače utakmice igra u užarenoj atmosferi vlastitog stadiona.Ovo što viđamo na Grbavici nije frustracija zbog igre nego čista da čistija nemože biti MRŽNJA prema navodno svom Želji.90 godina su ti istoriju pisali i velikom je napisali da bi ti danas skupina frustriranih primitivaca pljuvala vlastite igrače na vlastitom stadionu , da bi ti fol rođendan čestitali..SRAMOTA da veča nemože biti.Bianconeri1988 je napisao/la:Kako će imati vjere u sami sebe kad sa tribina umjesto aplauza čuju samo psovke, urlanje i raznorazne izljeve prostakluka i papanluka...England je napisao/la:Teško je imati vjere u igrače kad ni oni sami nemaju vjere u sebe.
Oni su ti koji u sustavu trebaju uljevati samopouzdanjem i znanjem, misliš da to oni kvalitetno čine ?
Momci se zagrijavaju, a njima se psuje mater, gdje to ima,kako da čovjek igra mirno i staloženo i bez pritiska kad nema podršku vlastitih navijača!?

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
pa i to su dvostruki aršini trebao je sve igrače jednako kazniti u slučaju da nisu dobili olimpic.Zato ne trebaju navijači da se čude kad sa sjevera pljuju adilovića a zebi skandiraju.
To može i biti dobro, Željo ima realnu publiku koja traži više, i to je normalno, ako ću izdvojiti mjesečnu lovu za kartu, hoću nešto vidjeti, a danas svi poznaju nogomet, 25 sati dnevno se vrti nogomet, i igrač mora biti prije svega sportaš, a pojedini igrači Želje i nisu sportaši.Onaj Smajić nikada nije napravio koji sklek prije spavanja, bar tako izgleda,a da je uložio u klupu ili neku kombiniranu spravu 500€ ostao bi igrati negdje, ali ...DRHAUSE je napisao/la:Hoče li ljudi ikada shvatiti da Željo domače utakmice igra u užarenoj atmosferi vlastitog stadiona.Ovo što viđamo na Grbavici nije frustracija zbog igre nego čista da čistija nemože biti MRŽNJA prema navodno svom Želji.90 godina su ti istoriju pisali i velikom je napisali da bi ti danas skupina frustriranih primitivaca pljuvala vlastite igrače na vlastitom stadionu , da bi ti fol rođendan čestitali..SRAMOTA da veča nemože biti.Bianconeri1988 je napisao/la:Kako će imati vjere u sami sebe kad sa tribina umjesto aplauza čuju samo psovke, urlanje i raznorazne izljeve prostakluka i papanluka...England je napisao/la:Teško je imati vjere u igrače kad ni oni sami nemaju vjere u sebe.
Oni su ti koji u sustavu trebaju uljevati samopouzdanjem i znanjem, misliš da to oni kvalitetno čine ?
Momci se zagrijavaju, a njima se psuje mater, gdje to ima,kako da čovjek igra mirno i staloženo i bez pritiska kad nema podršku vlastitih navijača!?
Ja se zalažem da sportski novinari koji se stalno stavljaju u prvi red zaštitnika našeg fudbala i sporta uopće obrate pažnju na ovaj problem.Za mene je skandiranje Adiloviću zenička p..... nacionalni skandal.Pa ono je postalo pravo maltretiranje , mobing na poslu ili neznam šta više.Nakon nedavnih događaja u lukavici , na Koševu pa sad u Trebinju mnogi su rekli da je fudbal bio u drugom planu .Za mene na Grbavici nije bilo fudbala.Nadam se da če barem ovaj portal napisati nešto o ovome.Pa nije valjda da samo nekoliko nas forumaša ovo smatra skandaloznim a svi ostali onako ,rega.mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što navijači nemaju nimalo strpljenja.Zamislite da imate dijete koje slabo uči ( lično iskustvo).Šta ćete uraditi? Omalovažavati ga i gurnuti ga još dublje ili ga podržati i pokušati mu pomoći.Mi navijači moramo dati podršku,a ne da se igrač boji da odigra zbog naše reakcije.Ono je sramota šta se sa tribine čuje,ako ništa nekulturno je.Sve što ne smiju ženama kod kuće provoditi, provode na utakmici i iživljavaju se na igračima.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ako nikada nisi igrao il' nešto, teško je to tebi objasniti, ali ljudi na Želji razumiju nogomet, čak i fiziku, ako ti lopta ide na lijevu stranu nećeš je primati desnom nogom, pa u skoku okretati leđa, pa paralelene lopte, to su osnove nogometa, a sve to taj Adilović nije u stanju, on je preloš igrač za Želju i stvarno ga je grozno gledati.DRHAUSE je napisao/la:Ja se zalažem da sportski novinari koji se stalno stavljaju u prvi red zaštitnika našeg fudbala i sporta uopće obrate pažnju na ovaj problem.Za mene je skandiranje Adiloviću zenička p..... nacionalni skandal.Pa ono je postalo pravo maltretiranje , mobing na poslu ili neznam šta više.Nakon nedavnih događaja u lukavici , na Koševu pa sad u Trebinju mnogi su rekli da je fudbal bio u drugom planu .Za mene na Grbavici nije bilo fudbala.Nadam se da če barem ovaj portal napisati nešto o ovome.Pa nije valjda da samo nekoliko nas forumaša ovo smatra skandaloznim a svi ostali onako ,rega.mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što navijači nemaju nimalo strpljenja.Zamislite da imate dijete koje slabo uči ( lično iskustvo).Šta ćete uraditi? Omalovažavati ga i gurnuti ga još dublje ili ga podržati i pokušati mu pomoći.Mi navijači moramo dati podršku,a ne da se igrač boji da odigra zbog naše reakcije.Ono je sramota šta se sa tribine čuje,ako ništa nekulturno je.Sve što ne smiju ženama kod kuće provoditi, provode na utakmici i iživljavaju se na igračima.
Još jedan problem o kojem se ne priča .Izgleda da Amar i Žujo opasno stali na žulj jednom broju novinara ,prije svega u Sarajevsko štampi.Oni su navikli da se itekako pitaju u našem fudbalu opčenito i neodgovara im Amarova pozicija.Pa se tako posjeta na Grbavici uvijek umanji za hiljadu dvije (jako bitno zbog sponzora i ukupne slike o klubu)što je jako licemjerno kad se zna da je Olimpic recimo dok je igrao na Grbavici imao nekakvih hiljadu fantomskih navijača.amertiger je napisao/la:Na stadionu sinoc minimalno 6000, slobodno procjena izmedju 7000-8000, ovo ko je pisao 4000 je apsolutno smijesno, jug je bio pun to je odmah 3500 hiljade a na sjeveru je u najmanju ruku bilo isto toliko rajesenci-071 je napisao/la:Željezničar je proslavu 90. godišnjice kluba uveličao pobjedom nad Zvijezdom iz Gradačca s 1:0,pred 4.000 gledalaca.
Malo brate za proslavu 90 god.godisnjice kluba.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Mnogi kažu da je Lukaš Leiva zalutao u Liverpool ali njihovi navijači neče mu nikad uputiti zvižduk a kamoli psovku ili uvredu a da negovorim o skandiranju.Tvoje odobravanje svega ovoga govori o razini tvoje lične nekulture.England je napisao/la:Ako nikada nisi igrao il' nešto, teško je to tebi objasniti, ali ljudi na Želji razumiju nogomet, čak i fiziku, ako ti lopta ide na lijevu stranu nećeš je primati desnom nogom, pa u skoku okretati leđa, pa paralelene lopte, to su osnove nogometa, a sve to taj Adilović nije u stanju, on je preloš igrač za Želju i stvarno ga je grozno gledati.DRHAUSE je napisao/la:Ja se zalažem da sportski novinari koji se stalno stavljaju u prvi red zaštitnika našeg fudbala i sporta uopće obrate pažnju na ovaj problem.Za mene je skandiranje Adiloviću zenička p..... nacionalni skandal.Pa ono je postalo pravo maltretiranje , mobing na poslu ili neznam šta više.Nakon nedavnih događaja u lukavici , na Koševu pa sad u Trebinju mnogi su rekli da je fudbal bio u drugom planu .Za mene na Grbavici nije bilo fudbala.Nadam se da če barem ovaj portal napisati nešto o ovome.Pa nije valjda da samo nekoliko nas forumaša ovo smatra skandaloznim a svi ostali onako ,rega.mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što navijači nemaju nimalo strpljenja.Zamislite da imate dijete koje slabo uči ( lično iskustvo).Šta ćete uraditi? Omalovažavati ga i gurnuti ga još dublje ili ga podržati i pokušati mu pomoći.Mi navijači moramo dati podršku,a ne da se igrač boji da odigra zbog naše reakcije.Ono je sramota šta se sa tribine čuje,ako ništa nekulturno je.Sve što ne smiju ženama kod kuće provoditi, provode na utakmici i iživljavaju se na igračima.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, NazorUso, Proximic i 21 gost.