Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slabo se sjećašCrveni Barun je napisao/la:imali ikakve šanse da se može pogledati duel između vas i širokog sjećam se da sama jednom gledno nešto preko neta na službenim stranicama vašeg klubaal nisam baš siguran zna li neko išta iz prve ruke oćeli se moći igdje pogledati ta tekma
niej meni daleko srajevo kolio ti mislišVanBasten je napisao/la:Slabo se sjećašCrveni Barun je napisao/la:imali ikakve šanse da se može pogledati duel između vas i širokog sjećam se da sama jednom gledno nešto preko neta na službenim stranicama vašeg klubaal nisam baš siguran zna li neko išta iz prve ruke oćeli se moći igdje pogledati ta tekma
![]()
Nažalost, ništa od TV prenosa tekme.
Potegni do Sarajeva, pošto ne dolazite organizovano kao grupa, civilka i na zapad.
Imam osjećaj da će tekma biti odlična, jedna od onih koje se ponove 2-3 puta godišnje u našoj ligi. Obje ekipe su jake ofanzivno, mislim da će biti prilika na izvoz s obje strane.
Crveni Barun je napisao/la:niej meni daleko srajevo kolio ti mislišVanBasten je napisao/la:Slabo se sjećašCrveni Barun je napisao/la:imali ikakve šanse da se može pogledati duel između vas i širokog sjećam se da sama jednom gledno nešto preko neta na službenim stranicama vašeg klubaal nisam baš siguran zna li neko išta iz prve ruke oćeli se moći igdje pogledati ta tekma
![]()
Potegni do Sarajeva, pošto ne dolazite organizovano kao grupa, civilka i na zapad.
Imam osjećaj da će tekma biti odlična, jedna od onih koje se ponove 2-3 puta godišnje u našoj ligi. Obje ekipe su jake ofanzivno, mislim da će biti prilika na izvoz s obje strane.![]()
dalje mi je otići u šb
ne pratim nogomet "precizno" al pratim rad nk širokog pošto sam veliki navijača kk širokog oni su za mene jedian konstanta bih sporta i zbog njih mi nije teško potegnuti i do šb kad igraju jake utakmice a ostale gledam preko tv-a
a domaću ligu pratim površno al znam da je ovdje naboj velik pa eto mislio sam malo upratiti
Kiseljak?Crveni Barun je napisao/la:niej meni daleko srajevo kolio ti mislišVanBasten je napisao/la:Slabo se sjećašCrveni Barun je napisao/la:imali ikakve šanse da se može pogledati duel između vas i širokog sjećam se da sama jednom gledno nešto preko neta na službenim stranicama vašeg klubaal nisam baš siguran zna li neko išta iz prve ruke oćeli se moći igdje pogledati ta tekma
![]()
Imam osjećaj da će tekma biti odlična, jedna od onih koje se ponove 2-3 puta godišnje u našoj ligi. Obje ekipe su jake ofanzivno, mislim da će biti prilika na izvoz s obje strane.![]()
dalje mi je otići u šb
ne pratim nogomet "precizno" al pratim rad nk širokog pošto sam veliki navijača kk širokog oni su za mene jedian konstanta bih sporta i zbog njih mi nije teško potegnuti i do šb kad igraju jake utakmice a ostale gledam preko tv-a
a domaću ligu pratim površno al znam da je ovdje naboj velik pa eto mislio sam malo upratiti
znam da nije i neću je više kvariti samo sam čovjeku objasni a tebi da kažem da si blizu bio idi uplati lotoVanBasten je napisao/la:RK Bosna sigurno spada u tu grupu.
No ovo nije tema ni KK Širokog, ni RK Bosne.
Stoga...
Iako smo godinama zbog obrane pušili titule ,ove godine na iznenadenje primili smo samo 3 gola u 7 utakmicaVanBasten je napisao/la:Slabo se sjećašCrveni Barun je napisao/la:imali ikakve šanse da se može pogledati duel između vas i širokog sjećam se da sama jednom gledno nešto preko neta na službenim stranicama vašeg klubaal nisam baš siguran zna li neko išta iz prve ruke oćeli se moći igdje pogledati ta tekma
![]()
Imam osjećaj da će tekma biti odlična, jedna od onih koje se ponove 2-3 puta godišnje u našoj ligi. Obje ekipe su jake ofanzivno, mislim da će biti prilika na izvoz s obje strane.
Pogrešan stadionfelix123 je napisao/la:Iako smo godinama zbog obrane pušili titule ,ove godine na iznenadenje primili smo samo 3 gola u 7 utakmicaVanBasten je napisao/la:Slabo se sjećašCrveni Barun je napisao/la:imali ikakve šanse da se može pogledati duel između vas i širokog sjećam se da sama jednom gledno nešto preko neta na službenim stranicama vašeg klubaal nisam baš siguran zna li neko išta iz prve ruke oćeli se moći igdje pogledati ta tekma
![]()
Zadnje tri tekme 10:0 gol razlika
Sto se dolaska tice ,nista, mi smo svoje ispunili ,dosli bez pratnje ,zalipili ga onima koji su se zivotom zakleli da Škripari nece doc na utakmicu u Sarajevo ,nama dosta![]()
Ocemo bod(ove) iz Šehera
Nismo mi ludi ic,kad MUP se pravi gluhonijem na sve ,a da napadaci se pustaju jer ce sutra trebat parati plakate protivnicke strankeVanBasten je napisao/la:Pogrešan stadionfelix123 je napisao/la: Iako smo godinama zbog obrane pušili titule ,ove godine na iznenadenje primili smo samo 3 gola u 7 utakmica
Zadnje tri tekme 10:0 gol razlika
Sto se dolaska tice ,nista, mi smo svoje ispunili ,dosli bez pratnje ,zalipili ga onima koji su se zivotom zakleli da Škripari nece doc na utakmicu u Sarajevo ,nama dosta![]()
Ocemo bod(ove) iz Šehera
Crveni Barun je napisao/la:E pratis klub u P.M
tako nekakohz033 je napisao/la:Tako su se tradicionalno dobroj igri na Koševu radovali i prošli put pa popili tricu. Sada to samo ponovitii lagano ih tradicionalno ohladiti !
ne moras mi se nista izvinjavat, ja sam siguran da ce ovaj momak kao i hrelja potpisati profesionalne ugovore vec sljedece godineUPS je napisao/la:Izvini, ali cije buducnosti?
Cim vidim da se klipovi prave za juniore - a ima ih vjerujte i za kadete pa i za pjetlice - meni je jasno gdje to vodi. Prva prilika i kluba vise nema na mapi. Naravno, svaki roditelj bi volio da njegovo dijete sto prije zavrsi u nekom jacem ili cak prosjecnom ino. klubu i sve to stoji ali sta ce klub dobiti od toga??
Ma pusti bolan više ove you tube talente.Imamo ih više nego Barcelona , pa gdje su oni sad u prvom timu ,nigdje .Naša omladinska škola je daleko od zadovoljavajuče.Bosniacum Lilium je napisao/la:
nema zime sto se tice buducnosti
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lecler, mexy_whites, ristagrad i 59 gostiju.