Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 19 sep 2011, 15:07

Red Assassin je napisao/la:Charlie Adam & Martin Skrtel will serve their one match suspension against Brighton

Suarez:"It is not easy to lose like we lost. But we have to work hard to improve. I trust to my team partners, come on!"

Opet cemo biti kompletni, 2 gostovanja 2 poraza. Ybg danas svako svakog moze pobjediti. Doduse da nismo dobili crveni protiv totenhema nebi onako bilo al et.. Ja ne gubim nadu YNWA
steta nadao sam se da ce dobiti bar 2 utakmice suspenzije....
You are someone else I am still right here

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 19 sep 2011, 15:09

Po meni Skrtel ne zaslužuje da igra u Liverpool. Pogledajte samo prošle sezone, odigrao je svaku utakmicu, a samo pogledajte koliko smo primili pogodaka, ove sezone nije odigrao par utakmica, i tad smo bili odlični u odbrani, Skrtel se vratio i odmah primamo gol(ove).
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 19 sep 2011, 15:42

Jedino sto valja posljednjih 5 godina u nasoj odbrani je Agger, da su ostali bili bolji nebi nizali toliko poraza. Imali smo problem sa ljevim bekom, sad imamo sa desnim.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 sep 2011, 15:45

Red Assassin je napisao/la:Jedino sto valja posljednjih 5 godina u nasoj odbrani je Agger, da su ostali bili bolji nebi nizali toliko poraza. Imali smo problem sa ljevim bekom, sad imamo sa desnim.
ta izjava bi stajala da agger ne propusti po pola svake sezone zbog povreda...
You are someone else I am still right here

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 sep 2011, 16:26

Red Assassin je napisao/la:Jedino sto valja posljednjih 5 godina u nasoj odbrani je Agger, da su ostali bili bolji nebi nizali toliko poraza. Imali smo problem sa ljevim bekom, sad imamo sa desnim.
A ko je kriv za prvi gol?

Fera, bolje što nisi došao. Razišli smo se oko 60 minute. Bilo nas stid. Bili Carlo, Scouser i ja.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 19 sep 2011, 17:44

Rizah je napisao/la:
A ko je kriv za prvi gol?

Fera, bolje što nisi došao. Razišli smo se oko 60 minute. Bilo nas stid. Bili Carlo, Scouser i ja.
Ne mozes krivit Aggera za prvi go, momak se povrijedio.Mislim da je misic u pitanju, tako mi se bar cinilo po njegovoj reakciji :?

Nakon jucerasnje utakmice dosao sam do zakljucka da se King mora prilagodit modernom fudbalu malo vise.Mora nauciti igrace da se nose s pritiskom, kojeg je bilo daleko manje u njegovo vrijeme, kad se fudbal nije igrao zbog para vec iz ljubavi (Liverpool way :!: ).Takodje im mora ugraditi pobjednicki mentalitet, kao sto je to Rafa ucinio jedno vrijeme, sve dok nije prokockao onu titulu 2009.Veliku ulogu u tome bi igralo osvajanje nekog kupa, jer nijedna trofejna susa u historiji, koliko ja znam, nije prekinuta titulom prvaka Engleske, vec nekim manjim trofejom.

Eto toliko.Ja ipak vjerujem u Kinga da ce nas on iscupati iz krize, popraviti igru u gostima (koja je KATASTROFICNA) i da cemo vec ove sezone uci u LP, sto je takodje jako vazan korak na putu do uspjeha.

YNWA
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 sep 2011, 18:00

Ja nisam mogao da vjerujem da je Skrtel onoliko glup i da moze napraviti onakve gluposti a nije mu prva sezona u EPL....
Mene je stid Skrtela i njegove igre....Carrol :cry: :cry: :cry: eeeeeeeeeeee :cry: :cry: :roll:

Kamo srece da je napad ovako izgledao na pocetku utakmice protiv Tottenhama....

-------------------Suarez-------------------
---Bellamy-----------------------Kuyt-----
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 19 sep 2011, 18:07, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 sep 2011, 18:03

Skrtel je fizički odlično potkovan štoper, ono što mu ne ide jesu stvari koje se tiču mentalnih aktivnosti. Momak zaista ne razmišlja kada igra.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 sep 2011, 21:02

Meni je ovdje najsmjesnije sto su prije pocetka sezone mnogi od vas imali skromne ambicije za ovu sezonu; sad kad su malo stvari krenule nizbrdo, odmah se pesimizam siri..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 sep 2011, 21:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:Skrtel je fizički odlično potkovan štoper, ono što mu ne ide jesu stvari koje se tiču mentalnih aktivnosti. Momak zaista ne razmišlja kada igra.
Tako je,lik jednostavno ne konta neke stvari.
reds_forever je napisao/la:Meni je ovdje najsmjesnije sto su prije pocetka sezone mnogi od vas imali skromne ambicije za ovu sezonu; sad kad su malo stvari krenule nizbrdo, odmah se pesimizam siri..
Skromne ?

Ja bih rekao da su bili preoptimistične.Opet je najavljivana titula,realno ta ista je daleko daleko ispred nas.Biće dobro ako se izbori plasman u LP (što i jeste cilj ove sezone) jer realno u ovom trenutku postoje 3 bolje ekipe od L'poola.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 sep 2011, 21:12

Od početka smo trebali razmišljati samo o tome da se plasiramo u ligu prvaka, pa da navučemo neka od ključnih imena u budućnosti Liverpoola. Mnogo problema u realizaciji transfera je imalo upravo to što nismo igrali u Europi. Mnogo ambicioznih igrača danas, ali sa razlogom naravno.

Ali i sam Kenny je izjavio
" Kakva četvrta pozicija i ulazak u ligu prvaka, jurišamo na titulu"

Ne citiram, otprilike pišem kako je izgledala izjava. :)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 sep 2011, 21:13

reds je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Skrtel je fizički odlično potkovan štoper, ono što mu ne ide jesu stvari koje se tiču mentalnih aktivnosti. Momak zaista ne razmišlja kada igra.
Tako je,lik jednostavno ne konta neke stvari.
reds_forever je napisao/la:Meni je ovdje najsmjesnije sto su prije pocetka sezone mnogi od vas imali skromne ambicije za ovu sezonu; sad kad su malo stvari krenule nizbrdo, odmah se pesimizam siri..
Skromne ?

Ja bih rekao da su bili preoptimistične.Opet je najavljivana titula,realno ta ista je daleko daleko ispred nas.Biće dobro ako se izbori plasman u LP (što i jeste cilj ove sezone) jer realno u ovom trenutku postoje 3 bolje ekipe od L'poola.
A gle, ja se uvijek nadam tituli, ali, ovdje su mnogi pricali kako ocekuju 3.,4.,5., mjesto,govorilo se kako se ekipa treba uigrati i sl., kako tek iduce sezone mozemo nesto ocekivati, a sad se ponasaju kao da je kraj svijeta..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 sep 2011, 21:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ali i sam Kenny je izjavio

Ne citiram, otprilike pišem kako je izgledala izjava.
Rekao je da se on neće zadovoljiti sa 4.mjestom ove sezone iako je to glavni cilj. ;)

@reds_forever i ja sam to u posljednje vrijeme pokušav'o objasniti.Gostovanja na Britanni i White Hart Laneu su izuzetno teška.

Eh sad protiv Stokea sudije nas zeznu (ali sami su krivi,imali su 100%-tne šanse),a protiv Spursa sa 2 igrača manje teško da bi ijedna ekipa na svijetu mogla izvući povoljan rezultat.Kiks protiv Sunderlanda je nadoknađen sa pobjedom na Emiratesu,a od ova 2 gostovanja nisam ni očekivao previše.

Bilo bi nezgodno ako se desi blamaža u Carling kupu ili protiv Wolvesa u narednom kolu.
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 19 sep 2011, 21:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:Od početka smo trebali razmišljati samo o tome da se plasiramo u ligu prvaka, pa da navučemo neka od ključnih imena u budućnosti Liverpoola. Mnogo problema u realizaciji transfera je imalo upravo to što nismo igrali u Europi. Mnogo ambicioznih igrača danas, ali sa razlogom naravno.

Ali i sam Kenny je izjavio

Ne citiram, otprilike pišem kako je izgledala izjava. :)
Upravo to, kada je on izjavio ovo, svi smo se ponadali.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 sep 2011, 21:23

reds je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ali i sam Kenny je izjavio

Ne citiram, otprilike pišem kako je izgledala izjava.
Rekao je da se on neće zadovoljiti sa 4.mjestom ove sezone iako je to glavni cilj. ;)
A ja sam ovaj komentar pročitao baš na ovoj temi.
Neki članak se postavio, mada je naravno kao i većina, žuta štampica. :)

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 19 sep 2011, 21:37

OTNYS_YNWA je napisao/la:
A ja sam ovaj komentar pročitao baš na ovoj temi.
Neki članak se postavio, mada je naravno kao i većina, žuta štampica. :)
Pricao je Kenny na sluzbenoj o cilju za sezonu(a istog su misljenja oko glavnog cilja Gerrard i Henry) i rekao da je glavni cilj LP al da necemo odma odustati od lige i da cemo je/da je moramo pokusat napast,sto je O.K. po meni tako da nam zasad po onom glavnom planu po meni i neide lose(8.pozicija,2 boda iza 4 mjesta).
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 sep 2011, 21:40

Slažem se, i dalje mislim kako je treća pozicija za nas rezervisana.
Samo sam sanjao o tituli, ali uvijek sam govori da su timovi iz Manchestera glavni kandidati.

Chelsea, Arsenal, Liverpool će da se bore za III i IV mjesto. Najviše šanse dajem Plavcima i "nama" :)

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 19 sep 2011, 22:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se, i dalje mislim kako je treća pozicija za nas rezervisana.
Samo sam sanjao o tituli, ali uvijek sam govori da su timovi iz Manchestera glavni kandidati.

Chelsea, Arsenal, Liverpool će da se bore za III i IV mjesto. Najviše šanse dajem Plavcima i "nama" :)
Ne otpisuj Totenhem, zajedno sa nama Arsenalom i Chelsijem ce se sigurno boriti za 3,4 poziciju.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 sep 2011, 23:34

Red Assassin je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se, i dalje mislim kako je treća pozicija za nas rezervisana.

Ne otpisuj Totenhem, zajedno sa nama Arsenalom i Chelsijem ce se sigurno boriti za 3,4 poziciju.
Ja bih prije to ovako grupis'o:United,Chelsea i City za sami vrh,za preostalo mjesto u LP Liverpool,Arsenal i Tottehnam.

Realno Chelsea je isuviše jak da bi se borio za 4.mjesto.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 sep 2011, 00:18

Realno, mislim da smo bara-bara za Chelsiem. Ne znam šta su to oni više od nas pokazali ove sezone. :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.