mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što navijači nemaju nimalo strpljenja.Zamislite da imate dijete koje slabo uči ( lično iskustvo

).Šta ćete uraditi? Omalovažavati ga i gurnuti ga još dublje ili ga podržati i pokušati mu pomoći.Mi navijači moramo dati podršku,a ne da se igrač boji da odigra zbog naše reakcije.Ono je sramota šta se sa tribine čuje,ako ništa nekulturno je.Sve što ne smiju ženama kod kuće provoditi, provode na utakmici i iživljavaju se na igračima.
Ma naravno , samo sam to cekao , da ponovo citiram Barbareza . On rece da su juznu trbinu pravili ovi sa sjevera . Znaci , lik desno od mene 15 godina zagrcnuo se u jednom trenutku koliko pjeni, lik dole lijevo mahalac 45 god pijan ko majka ( najglasniji , psovao na zagrijavanju ) sa njim jos 4 koji nisu ni jednom nista ruzno rekli, likovi iznad 25 do 30 godina njih trojicu da sastavis nemozes misica naci , nikada stonog tenisa nisu igrali a kamoli fubala ! I za kraj lijevo od mene dva krezava papka , neznaju recenice sastaviti ni kada psuju , svaka druga joooooj majkoooo ! Da napomenem da sam presao 30 dodinu i navijam za Zelju vec 25 godina tako da vrlo dobro znam sta govorim !