FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 19 sep 2011, 14:53

aleksandar_veliki je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
seven je napisao/la:kad ga već spominjete, gdje se izgubi Savić u zadnje vrijeme nema ga ni na klupi
Juce je bio na klupi.
Savic i Markovic placaju danak svojoj nekorektnosti, ako koga zanima mozemo se na pp cuti.
Više sam očekivao (na terenu) od njih obojice, pogotovo od Markovića. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 sep 2011, 14:55

mozda da ih zene adekvatno zadovolje kuci, ne bi bilo psovanja na tribinama ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 19 sep 2011, 14:56

Sretan rodjendan VJECNOM MLADICU...Zavoljeh te kao 6-ogodisnji djecacic 70 i neke...ZAUVJEK ZELJO

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 sep 2011, 15:00

Bianconeri1988 je napisao/la:Dobro Aco veli, za Bogija i Vasilića...

Nije u redu da se izdiže pojedinac iznad kolektiva, u ovom slučaju Zeba i Bešlija, oni su svi jedna cjelina i to treba da bude jedan za sve i svi za jednog, nema logike u odnosu navijača prema pojedinim igračima, Adilović do kraja sezone šta god da uradi oni njega neće voliti, isto stvar je i sa Karićem...
Adilović je sad u vrlo konfuznoj i teškoj situaciji, što je i Amar na svoj način potvrdio, bojim se da ne bude kontraefekta. :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 sep 2011, 15:00

mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što navijači nemaju nimalo strpljenja.Zamislite da imate dijete koje slabo uči ( lično iskustvo :) ).Šta ćete uraditi? Omalovažavati ga i gurnuti ga još dublje ili ga podržati i pokušati mu pomoći.Mi navijači moramo dati podršku,a ne da se igrač boji da odigra zbog naše reakcije.Ono je sramota šta se sa tribine čuje,ako ništa nekulturno je.Sve što ne smiju ženama kod kuće provoditi, provode na utakmici i iživljavaju se na igračima.
Ma naravno , samo sam to cekao , da ponovo citiram Barbareza . On rece da su juznu trbinu pravili ovi sa sjevera . Znaci , lik desno od mene 15 godina zagrcnuo se u jednom trenutku koliko pjeni, lik dole lijevo mahalac 45 god pijan ko majka ( najglasniji , psovao na zagrijavanju ) sa njim jos 4 koji nisu ni jednom nista ruzno rekli, likovi iznad 25 do 30 godina njih trojicu da sastavis nemozes misica naci , nikada stonog tenisa nisu igrali a kamoli fubala ! I za kraj lijevo od mene dva krezava papka , neznaju recenice sastaviti ni kada psuju , svaka druga joooooj majkoooo ! Da napomenem da sam presao 30 dodinu i navijam za Zelju vec 25 godina tako da vrlo dobro znam sta govorim !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 15:02

Isto tako mislim da na gostovanjima igramo puno lakše i nekako rasterečenije, zato se nadam pozitivnom ishodu u subotu...Znatno je manji pritisak na igračima, a i ne moraju igrati protiv bunkera :mrgreen:

U subotu treba probati sa dva jaka defanzivna vezna, mislim na Savića i Nyemu, ovom drugom za zadatak treba dati da čuva Krunića, koji je Borčev najbolji igrač...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 19 sep 2011, 15:06

Nisam zviždao Popoviću zbog bezbroj fulanih šansi....
Neću zviždati ni Adiloviću, kada bi razlog bio isti....
Sve dok su dio Plave Lokomotive, svi igrači će imati moju podršku, jer niko ne može sam jednostrano potpisati ugovor sa F.K.Željezničarom.

IDEMO DALJE.......DO NOVE TITULE!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 19 sep 2011, 15:26

jug-onostalgicar je napisao/la:majke vam kako vas nije stid reci da nije bio penal
ma penal cist ko suza da cistiji ne moze biti
imali smo i mi svojih prilika al je ova tekma pokazatelj da mi sve golove zabijamo samo iz prekida sto je za jedan tim sramota
mojne mi ovdje dezinormacija oko penala
penal je bio!!!!!
Haveru nisi ti navijac Zelje pa makar..Uvijek pratim ovaj forum, smijem se budalama, neku glupost ja napisem, al SVAKI put kad vidim tvoj post, shvatim nesto. Postujem ja ako si ti realan i sve to, i po meni je penal bio na prvi pogled, al' jarane po VECINI tvojih postova se vidi da nisi navijac Zelje. Hvala i cao.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 sep 2011, 15:33

Neandertalac je napisao/la: Znaci , lik desno od mene 15 godina zagrcnuo se u jednom trenutku koliko pjeni, lik dole lijevo mahalac 45 god pijan ko majka, sa njim jos 4 koji nisu ni jednom nista ruzno rekli, likovi iznad 25 do 30 godina njih trojicu da sastavis nemozes misica naci , nikada stonog tenisa nisu igrali a kamoli fubala ! I za kraj lijevo od mene dva krezava papka, neznaju recenice sastaviti ni kada psuju, svaka druga joooooj majkoooo ! Da napomenem da sam presao 30 dodinu i navijam za Zelju vec 25 godina tako da vrlo dobro znam sta govorim !
Ne znam koliko dodina tacno imas ali ti moram priznati da si prilicno realno opisao navijace zeljeznicara. Svaka cast :!:
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 19 sep 2011, 15:34, ukupno mijenjano 2 puta.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 19 sep 2011, 15:33

Željezničar je proslavu 90. godišnjice kluba uveličao pobjedom nad Zvijezdom iz Gradačca s 1:0,pred 4.000 gledalaca.

Malo brate za proslavu 90 god.godisnjice kluba. :idea:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 15:34

A kad sarajevo slavi 90 godina postojanja!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 19 sep 2011, 15:35

Bianconeri1988 je napisao/la:A kad sarajevo slavi 90 godina postojanja!?

:?: :?:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 sep 2011, 15:51

Pitanje za "dobro obaviještene dušebrižnike", koga ćemo sutra izvući? :mrgreen:

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... rova-kup-0" onclick="window.open(this.href);return false;

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 sep 2011, 15:53

Hocemo pitare :twisted:
NO PYRO NO PARTY

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 sep 2011, 15:54

ellaxaz je napisao/la:Pitanje za "dobro obaviještene dušebrižnike", koga ćemo sutra izvući? :mrgreen:

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/su ... rova-kup-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Borac
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 19 sep 2011, 15:54

senci-071 je napisao/la:Željezničar je proslavu 90. godišnjice kluba uveličao pobjedom nad Zvijezdom iz Gradačca s 1:0,pred 4.000 gledalaca.

Malo brate za proslavu 90 god.godisnjice kluba. :idea:
pogledaj malo slike, oko 5.500 ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 19 sep 2011, 16:05

To da je bilo 4000 sinoc je mogao napisati neko dobro pjan, corav ili mrtvi pitar.

A ovo koga cemo izvuci, pa sredit ce to nama Ivica ne sekirajte se nista, na nama je samo da proberemo koga zelimo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 sep 2011, 16:29

Avanes je napisao/la:To da je bilo 4000 sinoc je mogao napisati neko dobro pjan, corav ili mrtvi pitar.

A ovo koga cemo izvuci, pa sredit ce to nama Ivica ne sekirajte se nista, na nama je samo da proberemo koga zelimo.
Recimo Slaviju. ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 sep 2011, 16:29

MU'MIN T.M. je napisao/la:Nisam zviždao Popoviću zbog bezbroj fulanih šansi....
Neću zviždati ni Adiloviću, kada bi razlog bio isti....
Sve dok su dio Plave Lokomotive, svi igrači će imati moju podršku, jer niko ne može sam jednostrano potpisati ugovor sa F.K.Željezničarom.

IDEMO DALJE.......DO NOVE TITULE!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 19 sep 2011, 16:30

Amar_TM87 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:majke vam kako vas nije stid reci da nije bio penal
ma penal cist ko suza da cistiji ne moze biti
imali smo i mi svojih prilika al je ova tekma pokazatelj da mi sve golove zabijamo samo iz prekida sto je za jedan tim sramota
mojne mi ovdje dezinormacija oko penala
penal je bio!!!!!
Haveru nisi ti navijac Zelje pa makar..Uvijek pratim ovaj forum, smijem se budalama, neku glupost ja napisem, al SVAKI put kad vidim tvoj post, shvatim nesto. Postujem ja ako si ti realan i sve to, i po meni je penal bio na prvi pogled, al' jarane po VECINI tvojih postova se vidi da nisi navijac Zelje. Hvala i cao.

nadji mi te postove u kojima se vidi da ja nisam navijac želje jer ako ih ne nadjes bit cu prisiljen da ti repliciram malo manje uljudnim rijecnikom djecace
Zadnja izmjena: jug-onostalgicar, dana/u 19 sep 2011, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Proximic i 12 gostiju.