Ta emisija kolko ja znam ne traje vise od 3 minuteNerim je napisao/la:eeee, pošto iam sada ŽELJO TV a on se imitira na pink TV, možda tamo bude, hehe, nezz, ima negdje na forumu je neko napisao koji su termini prikazivanja ŽELJO TVveceras ce biti 90% na PINK, makar djelovi utakmice, ali abd vidje ce mo
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Sramota domaćih TV kuća
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Ta emisija kolko ja znam ne traje vise od 3 minuteNerim je napisao/la:eeee, pošto iam sada ŽELJO TV a on se imitira na pink TV, možda tamo bude, hehe, nezz, ima negdje na forumu je neko napisao koji su termini prikazivanja ŽELJO TVveceras ce biti 90% na PINK, makar djelovi utakmice, ali abd vidje ce mo
ahaaa, onda ništa, a to
ko reklama, le li?
Valjda tako nekako,imas na youtube pa pogledaj sta znam 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam gledao Slaviju n RTRS-u,a ovih federalci ni drzavna nista..HRT sve u prijesnosu radio,a s nimak cini mi se Belupa samo...
evo sa facebooka:
Muhamed Bikić: EXCLUSIVE, EXCLUSIVE, EXCLUSIVE: VEČERAS U SPORTU VIJESTI U 7 - HAYAT TV OTKUPIO PRAVA ZA JEDNU OD NAJJAČIH LIGA PETICE!!!
sta su nam pripremili vidjet cemo u 7
Muhamed Bikić: EXCLUSIVE, EXCLUSIVE, EXCLUSIVE: VEČERAS U SPORTU VIJESTI U 7 - HAYAT TV OTKUPIO PRAVA ZA JEDNU OD NAJJAČIH LIGA PETICE!!!
sta su nam pripremili vidjet cemo u 7

Volio bih bundes ligu,ostalo manje bitno..Zbog nasih zmajeva ...
ljudi ba 10000000000% je BL inace............
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
ništa od švabske lige ove godine izgleda. ali zato će biti engleza ko u priči na bht-u i rtl-u
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
naravno da će se španci prenositi ali samo jedna tekma preko vikenda dok engleza idu dvije na bht i jedna na rtl sobotom plus jedna nedjeljom. znaci sveukupno cetiri za bh gledatelje
e hebiga mi ko budale se radujemo kad ono opet Primera eh jes vam to Ekskluzivno 2000000 godina je prenosite 

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
he cuj bikica kaze jedna radosna vijest ponovo spanska liga na hajatu.Pa to se i prije znalo,ja reko bog zna sta je.Glupani.
A ZNA LI IKO NA KOJEM EUROSPORTU 2 CE BITI B.LIGA,JER GLEDAM NA PROGRAMU E.SPORTA 2 NISTA NE PISE.INACE IMAM ENGLESKI EUROSPORT
A ZNA LI IKO NA KOJEM EUROSPORTU 2 CE BITI B.LIGA,JER GLEDAM NA PROGRAMU E.SPORTA 2 NISTA NE PISE.INACE IMAM ENGLESKI EUROSPORT
' преноса $ " Сарајева " ?... ' "... " " - се " " на $ РС, ? '.
I ko se nad'o ale...
Brate evo ti link gdje ce biti prenos Slavijehttp://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsSova je napisao/la:' преноса $ " Сарајева " ?... ' "... " " - се " " на $ РС, ? '.
ako hoces da gledas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
vi se šprdate sa njim što je najavio da će se prenositi španska liga a obn i ftv neće prenositi premiership odnosno bundesligu....pa zato budite sretni što imamo primeru
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest i neka liga, kada cemo samo gledati Barcu i Real, hoce ljudi malo Valencije, At Mad. Seville, i drugih timova.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma hoce kako da ne!omerbavarac je napisao/la:Jest i neka liga, kada cemo samo gledati Barcu i Real, hoce ljudi malo Valencije, At Mad. Seville, i drugih timova.....

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
mislio si na seriju A? a BHT1 prenosi premiershitMirza_Hordas je napisao/la:vi se šprdate sa njim što je najavio da će se prenositi španska liga a obn i ftv neće prenositi premiership odnosno bundesligu....pa zato budite sretni što imamo primeru

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:mislio si na seriju A? a BHT1 prenosi premiershitMirza_Hordas je napisao/la:vi se šprdate sa njim što je najavio da će se prenositi španska liga a obn i ftv neće prenositi premiership odnosno bundesligu....pa zato budite sretni što imamo primeru
ma ja zabunio sam se
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], pintol_TM87 i 38 gostiju.