Malo se krio od lopte u prvom poluvremenu zbog čega je, između ostalog, Chelsea i napravio onoliko šansi i radio šta je htio dok je u nastavku bio mnogo bolji što se odrazilo na cijeli tim. Inače, odigrao cijeli meč, dakle, dostigao je optimalan fitnes.VELA je napisao/la:
Kako je Fletcher odigr'o
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Libo vas taki, trpate li trpate!?
Next please!

Next please!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- red devil88
- Kontakt:
UPRAVO TAKOBianconeri1988 je napisao/la:Libo vas taki, trpate li trpate!?![]()
![]()
Next please!
GGMU <3
Glory Glory Man United !!! 

Čestitam na tituli broj 20.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Rano je Rizo moj dobri prepošteni.Rizah je napisao/la:Čestitam na tituli broj 20.
Ne zuri druze, ne zuri...Rizah je napisao/la:Čestitam na tituli broj 20.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nas dragi Rizo pali jinx vec u petom kolu. Ocajna vremena traze ocajnicke mjere. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Kako Nani raznese Ivanovica ramenom

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ferguson: Već sam vidio Torresovu loptu u golu
Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Alex Ferguson smatra da je za njegovu ekipu sudija propustio dosuditi još jedan penal.
Nakon starta Ashleya Colea na Chicharitu zbog kojeg je igrač Chelsea dobio i žuti karton, nije dosuđen penal za Manchester United, a Fergusonu je ta situacija nejasna.
"Za mene je to bio strašan prekršaj i moram pitati sudija kako je to bilo za žuti karton, a ne za jedanaesterac. Chicharitovo stanje još nije poznato, ali noga ne izgleda dobro i bojim se da smo ga izgubili na nekoliko sedmica", izjavio je škotski stručnjak.
Na novinarsko pitanje da prokomentira veliki promašaj Fernanda Torresa pri rezultatu 3-1, Ferguson je rekao:
"Ja sam loptu već vidio u golu. To je stvarno težak promašaj, a nešto slično je kod nas u jednoj pripremnoj utakmici učinio Diego Forlan protiv Juventusa i to nije lako za zaboraviti", smatra menadžer "crvenih vragova".
"Za sve neutralne gledatelje mislim da je utakmica bila fantastična, ali za mene nije bilo ugodno gledati koliko smo prilika ponudili Chelseaju posebno u prvom dijelu kada su iz kontranapada mogli zabiti dva ili tri gola. Bila je to otvorena utakmica, oni su opasna ekipa jer su vrlo iskusni, no na kraju mislim da smo mi stvorili više dobrih prilika posebno preko Nanija i Ashleya Younga. Nanijev gol je stvarno spektakularan",zaključio je Ferguson.
Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Alex Ferguson smatra da je za njegovu ekipu sudija propustio dosuditi još jedan penal.
Nakon starta Ashleya Colea na Chicharitu zbog kojeg je igrač Chelsea dobio i žuti karton, nije dosuđen penal za Manchester United, a Fergusonu je ta situacija nejasna.
"Za mene je to bio strašan prekršaj i moram pitati sudija kako je to bilo za žuti karton, a ne za jedanaesterac. Chicharitovo stanje još nije poznato, ali noga ne izgleda dobro i bojim se da smo ga izgubili na nekoliko sedmica", izjavio je škotski stručnjak.
Na novinarsko pitanje da prokomentira veliki promašaj Fernanda Torresa pri rezultatu 3-1, Ferguson je rekao:
"Ja sam loptu već vidio u golu. To je stvarno težak promašaj, a nešto slično je kod nas u jednoj pripremnoj utakmici učinio Diego Forlan protiv Juventusa i to nije lako za zaboraviti", smatra menadžer "crvenih vragova".
"Za sve neutralne gledatelje mislim da je utakmica bila fantastična, ali za mene nije bilo ugodno gledati koliko smo prilika ponudili Chelseaju posebno u prvom dijelu kada su iz kontranapada mogli zabiti dva ili tri gola. Bila je to otvorena utakmica, oni su opasna ekipa jer su vrlo iskusni, no na kraju mislim da smo mi stvorili više dobrih prilika posebno preko Nanija i Ashleya Younga. Nanijev gol je stvarno spektakularan",zaključio je Ferguson.
Btw ovo danas je bila vrlo bizarna utakmica. Nesto sto nikad nismo vidjeli od dolaska Abramovicha i ne vjerujem da cemo vidjeti jos neko vrijeme. Moglo je biti 5:5 sto se mene tice.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma to je kompletan igrac. Najbolje krilo u ligi. Fergie neka dobro izabere izmedju Younga i Valencia, jer Nani mora igrat. I u velikim i malim utakmicama.Bliss je napisao/la:Kako Nani raznese Ivanovica ramenom![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Primjetio sam jednu veliku razliku između Valencije i Nanija zbog koje moram priznati više volim gledati Portugalca u timu (nemojte samo reći da volim Špansku ligu
).
Nani se mnogo više ubacuje u sredinu, pa čak zna otići i na lijevu stranu tamo prozboriti koju s Youngom pa se vratiti
Prva pozitivna stvar kad se ubacuje u sredinu je što može zabiti ili asistirati napadačima dok tako i isprazni stranu da na njegovo mjesto može uletiti bek, odmah igrač viška. A i aktivno učestvuje u igri.
Nekako mi je Valencija, kad igra, previše zalijepljen uz desnu aut liniju i tamo čeka evenualni dobar pas da probije u šesnaesterac ili centrira. Posebnu sam pažnju obraćao na to protiv Benfice i zaista je 90% provedenog vremena na terenu bio samo osuđen na čekanje dobrog pasa od saigrača.

Nani se mnogo više ubacuje u sredinu, pa čak zna otići i na lijevu stranu tamo prozboriti koju s Youngom pa se vratiti

Nekako mi je Valencija, kad igra, previše zalijepljen uz desnu aut liniju i tamo čeka evenualni dobar pas da probije u šesnaesterac ili centrira. Posebnu sam pažnju obraćao na to protiv Benfice i zaista je 90% provedenog vremena na terenu bio samo osuđen na čekanje dobrog pasa od saigrača.
Da Nani ima skok igru i slobodnjak kao CR stvarno ih ne bi mogao razlikovati. Odličan igrač
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ma Nani od skok igre može samo ovo

Evo malo slika De Gea-e, dobro je odradio posao, par puta lopta ispala ali sreća pa nije bilo nikog u blizini.

Evo malo slika De Gea-e, dobro je odradio posao, par puta lopta ispala ali sreća pa nije bilo nikog u blizini.

100% sportski i krajnje opušten potpis
čestitam. dobra tekma bila u svakom slučaju, da ste i vi i mi iskrositili šanse rezultat bi bio lud skroz 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nani je fizički premoćan igračBliss je napisao/la:Kako Nani raznese Ivanovica ramenom![]()
![]()

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Sir Matt
- Kontakt:
Da da . Između ostalog . Ali i na Evansovu sex partiju , na Nanievo ruganje Coleu , na igru Chicharita koja je slikom objasnila onolike postove jučer i prekjučer napisane .Thunderstruck je napisao/la: Je l' ovo reakcija i na današnju tekmu?
Još ću samo prokomentarisat Rooneya . Igračipo , ali nije više to to . Eksplozivnost nestala , fizičke nadmoći više nema , brzina tuitamo , nije sposoban igrati usamljenu špicu , nije više agresivan i sve više poluaktivno ide u duele i prema lopti koja je na pola puta između njega i protivnika . Ni udarca kakvog je imao nema više a znao je samo tako poklapati lopte iz trka . Izvlači ga velika izdržljivost i osjećaj za igru , zna lopte i ima jako dobar long pas , međutim već godinama ne igra kao što je igrao po dolasku . Rooney dragi .
A Berba . Jače je od mene .... Vidjela se razlika u igri kad je ušao 15ak minuta . Svaku je loptu sačuvao , jednostavno imamo zagarantovan posjed na protivničkoj polovici kad je u ekipi jer je itekako sposoban nogometaš . Trebalo nam je to jučer jer se lako lopta gubila i prepuštala se inicijativa Chelseau koji i jeste sa jednim igračem više u sredini napravio toliko napada na gol . Loptu mu nemreš uzet da ga ne znam ko napada a kombinirat i čuvat ju može koliko te volja . Strašno da takav igrač nama sjedi na klupi jer čekamo na Hernandezov možebitni bljesak dok ionako golove trpaju krila i Rooney .
I jel može neko naći onaj takl Valencie kad je Sturridga bacio na prugu preko zapadne tribine . Nešto u vidu gifa aka ovaj Naniev ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Sir Matt je napisao/la:Da da . Između ostalog . Ali i na Evansovu sex partiju , na Nanievo ruganje Coleu , na igru Chicharita koja je slikom objasnila onolike postove jučer i prekjučer napisane .Thunderstruck je napisao/la: Je l' ovo reakcija i na današnju tekmu?
Još ću samo prokomentarisat Rooneya . Igračipo , ali nije više to to . Eksplozivnost nestala , fizičke nadmoći više nema , brzina tuitamo , nije sposoban igrati usamljenu špicu , nije više agresivan i sve više poluaktivno ide u duele i prema lopti koja je na pola puta između njega i protivnika . Ni udarca kakvog je imao nema više a znao je samo tako poklapati lopte iz trka . Izvlači ga velika izdržljivost i osjećaj za igru , zna lopte i ima jako dobar long pas , međutim već godinama ne igra kao što je igrao po dolasku . Rooney dragi .
A Berba . Jače je od mene .... Vidjela se razlika u igri kad je ušao 15ak minuta . Svaku je loptu sačuvao , jednostavno imamo zagarantovan posjed na protivničkoj polovici kad je u ekipi jer je itekako sposoban nogometaš . Trebalo nam je to jučer jer se lako lopta gubila i prepuštala se inicijativa Chelseau koji i jeste sa jednim igračem više u sredini napravio toliko napada na gol . Loptu mu nemreš uzet da ga ne znam ko napada a kombinirat i čuvat ju može koliko te volja . Strašno da takav igrač nama sjedi na klupi jer čekamo na Hernandezov možebitni bljesak dok ionako golove trpaju krila i Rooney .
I jel može neko naći onaj takl Valencie kad je Sturridga bacio na prugu preko zapadne tribine . Nešto u vidu gifa aka ovaj Naniev ?

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- red devil88
- Kontakt:
@Sir Matt sad ni Rooney ne valja
???? Bgt se ti malo saberi pa tek onda pisi na ovoj temi !

Glory Glory Man United !!! 

sta se ovdje sve nece napisat o ovim sjajnim momcima ovaj komentar sir mata bi donekle razumio da je to napisano prije godinu dana u onoj frci oko odlaska seks afere ako je i tad bilo razloga za ovo.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.