NK Brotnjo Čitluk

HNKBrotnjo
Kontakt:

Re: NK Brotnjo Čitluk

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 sep 2011, 11:35

Jucer smo odigrali dosta dobru utakmicu iako smo primili rano pogodak ni iz čega ostali smo pribrani te se nosili u pojedinim trenucima potpuno ravnopravno sa Borcem. U 2. poluvremenu smo odmah primili gol nakon kornera kojeg je nasa obrana pocistila i izbila loptu na 40-45 metara gdje je jedan igrac Borca naletio na loptu i udario ju iz voleja i ona je kroz šumu nogu prevarila inace odličnog Džidu ( dosta jeftino i sretno ). Borac je odmah povećao na 3:0 da bi Stipe Bevanda smanjio na 3:1 nakon dobre akcije. Vladić je propustio par šansih od kojih najbolju u zavrsnici kad ga je Vlaho poslužio odlicno a on 1 na 1 izasao i promasio cistu sansu za 3:2. Uglavnom sve u svemu ostavili smo dosta dobar dojam i pokazali smo da vrijedimo koliko toliko, a posebno treba istaknuti golmana Džidu sa par vrhunskih intervencija, malog Sesara i posebno Denija Vlahu koji je odigrao odličnu utakmicu.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 sep 2011, 15:30

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vlaho-uz ... diti/64398" onclick="window.open(this.href);return false;

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 15 sep 2011, 20:21

Morali ste bolje odigrati ovu kup utakmicu,jer domaćin je izuzev Vidakovića igrao sa drugom ekipom pa mi nije jasno da ste ovako puno izgubili,al dobro je pa se niste osramotili.Treba se okrenuti prvenstvu jer Vam dolazi uskoro teško gostovanje u Livnu gdje ćemo vidjeti stvarno koliko vrijedite,jer tu nema štele nikakve vrste, tu samo nogomet pobjeđuje.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 sep 2011, 20:38

plavobijeli je napisao/la:Morali ste bolje odigrati ovu kup utakmicu,jer domaćin je izuzev Vidakovića igrao sa drugom ekipom pa mi nije jasno da ste ovako puno izgubili,al dobro je pa se niste osramotili.Treba se okrenuti prvenstvu jer Vam dolazi uskoro teško gostovanje u Livnu gdje ćemo vidjeti stvarno koliko vrijedite,jer tu nema štele nikakve vrste, tu samo nogomet pobjeđuje.
Nisi upravu uopce, nama je falilo 5 igraca, ej nama, trećeligasu, a sto se njih tice, igrao im je Sakan koji je ima 4 godine premierligaski igrac, Markovic, bivsi kapiten Celika, pa nakon odlaska u Rusiju vratio se u BiH, tj u Borac, sve su to igraci koji uopce ne zaostaju za prvotimcima Borca, osim za Krunicem, Bucanom i Mikice koji i prave razliku u ovoj ligi, a sve je ostalo u 5 grama, svejedno su bili favoriti s kim god da su izasli na teren. A nama je falio Vasilj i Pehar 2 spica koji su dosad davali dosta golova, onda kapetan i Šakota, na klupi su bili neki igraci koji su tu samo da se broj popuni, a s obzirom da smo imali 5 dobrih sansi, neke i vise nego dobre, mi smo zadovoljni i tvoje nas misljenje nimalo ne zanima.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 15 sep 2011, 21:01

plavobijeli je napisao/la:Prijatelju,sve ispod pet komada je za Vas odlično jer Borac je najbolja ekipa u državi,a Vi sa onim Čilićem u obrani pa Vi ste smiješni za nešto više.Puno sreće u Banja Luci.
U ovome postu si govorio da je sve ispod 5 komada uspjeh,a u ovome gore da smo morali bolje odigrati :lol: .Kako si krenuo u idućem postu napisati ćeš da smo morali pobjediti :lol: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 16 sep 2011, 07:35

Točno da sam govorio to što sam govorio,al treba Vam biti jasno da ovih par ekipa iz vrha naše lige bez problema može igrati premijer ligu ovakvu kakva je,a posebno kad protiv sebe imate ovako sastavljenu ekipu Borca.Očito Vas moje mišljenje zanima dog ga komentirate i smatram da ste rezultatski trebali proći bolje i ja Vam predlažem da to što prije zaboravite.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 16 sep 2011, 09:33

plavobijeli je napisao/la:Točno da sam govorio to što sam govorio,al treba Vam biti jasno da ovih par ekipa iz vrha naše lige bez problema može igrati premijer ligu ovakvu kakva je,a posebno kad protiv sebe imate ovako sastavljenu ekipu Borca.Očito Vas moje mišljenje zanima dog ga komentirate i smatram da ste rezultatski trebali proći bolje i ja Vam predlažem da to što prije zaboravite.
Ja sam ti samo iznio cinjenice da je nama trećeligaškoj ekipi falilo 5 igrača iz 1. postave, ako ti to nije dovoljno onda... a iako su ti igraci na klupi u Borca, radi se o premerligaskim igracima koji bi u 70% ostalih ekipa u drzavi igrali u 1. sastavu, ali nebitno KUP je proslost, okrecemo se prvenstvu...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 sep 2011, 12:33

plavobijeli je napisao/la:Točno da sam govorio to što sam govorio,al treba Vam biti jasno da ovih par ekipa iz vrha naše lige bez problema može igrati premijer ligu ovakvu kakva je,a posebno kad protiv sebe imate ovako sastavljenu ekipu Borca.Očito Vas moje mišljenje zanima dog ga komentirate i smatram da ste rezultatski trebali proći bolje i ja Vam predlažem da to što prije zaboravite.
Kad tvoj Troglav bude imao para za kup,onda nam se javi :lol: .Mi smo Borac zaboravili,ali ti nisi,jer ti nije jasno kako nismo primili 5 komada koje si najavljivao :lol: .

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 16 sep 2011, 19:12

Grdan je napisao/la:Kad tvoj Troglav bude imao para za kup,onda nam se javi :lol:
ovo je kompliment za nase domace igrace, mi vam bez para pariramo!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 sep 2011, 19:48

Nogometaši Brotnjo Čitluka u 5. kolu gostuju u Konjicu, kod momčadi Klisa. Nakon četiri odigrana kola naši nogometaši su vrhu tablice, bez poraza.

Ne sumnjamo da će i nakon ovoga susreta Brotnjo zadržati stopostotni učinak u ovogodišnjoj ligi.

http://www.brotnjo-sport.info/index.php ... otiv-klisa" onclick="window.open(this.href);return false;

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 sep 2011, 21:50

Livnjak je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Kad tvoj Troglav bude imao para za kup,onda nam se javi :lol:
slika
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 sep 2011, 23:41

Livnjak je napisao/la:
Parirate nakon 4 kola,a vidjet ćemo kako parirate nakon 30 kola :lol: ,bodovna razlika će se samo povećavati.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 sep 2011, 00:22

Grdan je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:
Parirate nakon 4 kola,a vidjet ćemo kako parirate nakon 30 kola :lol: ,bodovna razlika će se samo povećavati.
jeste li riješili klis? ako niste, moglo bi ti biti vrlo teško gostovanje ;)
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 sep 2011, 01:55

Gotovo s pola snage i s drugim timom fudbaleri Borca savladali su Brotnjo (3:1) u meču 1/16 finala Kupa BiH, te tako izborili plasman među 16 najboljih ekipa u najmasovnijem takmičenju. Trener, Zvezdan Cvetković, svjesno je odmarao većinu prvotimaca za iskušenja s Olimpicom i nije pogriješio, jer su i rezervisti pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Utakmicu su propustili, Avdukić, Žarić, Stakić, Bučan, Kajkut, Mikić, Raspudić, Grahovac i Krunić.

Već u sedmom minutu golgeter Nemanja Vidaković pokazao je da će ovo biti njegove veče. Siniša Dujaković idealno je centrirao, a Vidakoviću je ostalo samo da s dva-tri metra ugura loptu u mrežu. Najljepši trenutak na meču dogodio se u 49. minutu, kada je poslije kornera Kovačevića odbrana Brotnja izbacila loptu na 40 metara od svog gola, a mladi Srđan Stojnić ne čekajući ni trenutka hvata loptu iz prve i pogađa za 2:0. Stekao se utisak da je i golman ekipe iz Čitluka Džida mogao bolje reagovati, ali to ne umanjuje lijep pogodak Borčevog tinejdžera. Sedam minuta kasnije još jedna lijepa akcija Banjolučana. Sakan je centrirao s lijeve strane, a Vidaković na prvoj stativi trzajem glavom šalje loptu u mrežu za 3:0. Do kraja susreta domaćin se opustio, pa su gosti preko rezerviste Bevande uspjeli da dođu do počasnog pogotka. Imali su još dvije prilike, ali je Marčetić uspio osujetiti te pokušaje Brotnja da utakmicu dovede u nemirne vode.

BORAC - BROTNJO 3:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Vidaković (7), 2:0 Stojnić (49), 3:0 Vidaković (56), 3:1 Bevanda (72), stadion: Gradski, gledalaca: 1.000, sudija: Elmir Pilav (Sarajevo) 6,5, pomoćnici: Senad Ibrašimbegović (Travnik) i Ermin Halilagić (Sarajevo), delegat: Hišam Islambegović, žuti kartoni: Kovačević, Runić, Si. Duajković (Borac), Puljić, Badalić (Brotnjo).

Igrač utakmice: Nemanja Vidaković (Borac) 7,5.

Borac: Marčetić 7, Kunić 6,5 (od 46. Stajić 6), Marković 7, Kovačević 7, Runić 7, Si. Dujaković 7, Maksimović 7, Vidaković 7,5 (od 65. St. Dujaković -), Sakan 6,5, Damjanović 6,5, Stojnić 7. Trener: Zvezdan Cvetković.

Brotnjo: Džida 6,5, Puljić 6, Sesar 6, Brajković 6, Čilić 6, Jurić 6, Soldo 5,5 (od 61. Bevanda 6,5), Badalić 6, Rozić 5,5 (od 81. Miloš -), Vlaho 6, Vladić 6. Trener: Tihomir Miloš.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 17 sep 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 17 sep 2011, 10:20

ovo je kompliment za nase domace igrace, mi vam bez para pariramo![/quote]

jeste li riješili klis? ako niste, moglo bi ti biti vrlo teško gostovanje ;)[/quote]

Vidi se da si frustriran brojnim neuspjelim pokusajima ulaska u viši rang.
Ovo sto ti sad reknem je istina 100%, uprava Brotnja radi na tome da svaku gostujucu utakmicu imamo 50:50 suđenje i to je jedino sto ih zanima, jer iako svi mislite da Brotnjo ima, Brotnjo nema toliko para da se razbacuje s njima i da bi kupovalo suce i utakmice, uprava zeli samo da se posteno igra pa ko koga! A ti s tim glupim komentarom debilu oddjjebi, imas svoju temu i pisi tamo sta hoces i koliko hoces. Cim neko ima ambicije za nesto vise u ovoj ligi, odjednom postane svima mrzak i svi samo zugaju i jedva cekaju poraz. Evo ja realno mislim da je Troglav bolja ekipa od nas, ali prvenstvo se nece rijesavati u te 2 utakmice, nego u 28 ostali, a mi imamo snagu da kroz te utakmice dodjemo do 1. mjesta.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 17 sep 2011, 10:42

Livnjak je napisao/la:
Vi imate realno bolju i iskusniju puno ekipu, ali opet kazem nece se prvenstvo lomiti u nase 2 utakmice, nego u ostalih 28, a i mi imamo dovoljno dobar kadar za ove lige da mozemo na kraju 1. biti i kakve veze pare s tim imaju i o kakvom pariranju pricas u ovoj jadnoj ligi pogotovo nakon 4 kola.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 17 sep 2011, 20:41

Dobili Klisa 0:1, katastrofa smo odigrali, najgora utakmica u sezoni, ipak je ovo 3. utakmica u 6 dana, tesko je bilo za ocekivati da se nece osjetiti na igracima, jedino mozemo bit sretni sto je Klis dosao u ovo vrijeme, da nije neka druga jaca ekipa, i naravno s 3 boda :) Badalić dao gol.

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 18 sep 2011, 12:38

HNKBrotnjo je napisao/la:Dobili Klisa 0:1, katastrofa smo odigrali, najgora utakmica u sezoni, ipak je ovo 3. utakmica u 6 dana, tesko je bilo za ocekivati da se nece osjetiti na igracima, jedino mozemo bit sretni sto je Klis dosao u ovo vrijeme, da nije neka druga jaca ekipa, i naravno s 3 boda :) Badalić dao gol.
**** igru nek su tu 3 boda samo je to vazno :D

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 19 sep 2011, 12:04

u subotu bi i grdani mogli u livno da podrze brotnjo :D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 20 sep 2011, 16:39

gospodo iz brotnja,mi smatramo da smo bolji od Vas barem tri gola razlike,jedva Vas čekamo kao i vAŠE NAVIJAČE DA PONESU MALO ŽILAVKE i da nazdravimo u subotu i nakraju boljem čestitamo.Suđenje mora biti korektno i ako nbude drugačije neće biti dobro.Vi ste ove godine očito bolje poredani kao klub od nas i na tom vam čestitamo i daj te da se ne kupuju neke opreme za bodove i slično tomu negonekase igra pošteno do kraja pa što bude pa makar to i Vi bili kao pobjednici lige na čemu ćemo Vam čestitati,al ako je moguće bar malo pošteno.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.