Ako malo bolje pogleda..Cibona dobija pare od grada,ljudi u Euroligi igraju bez problema,sto vise prolaze skoro do final 4...Ali ne kod nas je bitnije da ministri voze nove Mecke

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
kako su prosle godine odigrali ELalacious je napisao/la:Iskreno,moje misljenje je dok god ovaj grad ne pocne ulagat "velike" pare u Bosnu,tesko da ce ona imalo napredovat..Pogotovo sa ovakvim "strucnjacima" i "tehnicarima"![]()
Ako malo bolje pogleda..Cibona dobija pare od grada,ljudi u Euroligi igraju bez problema,sto vise prolaze skoro do final 4...Ali ne kod nas je bitnije da ministri voze nove Mecke
Navedeni klubovi muku muce zbog svojih "poteza" nije njima za to niko kriv....dok je siroki svojim zaslugama i pametnim ulaganjima tu gdje jeste...Svi bi mi htjeli da je Bosna u vrhu NLB lige,da igramo euroligu borimo se sa najjacim ekipama regiona ali tesko dok se ovako bude radilo u klubu..tj bude se radilo protiv klubaHamo je napisao/la:Može li mi neko objasniti trenutnu situaciju oko KK Bosne i koliki je dug i da li se on vraća.Jer nisam u stanju da pratim situaciju oko Bosne.Stvarno je sramota da tamo neka ******* poput Širokog dominira,a dok Bosna,Borac i Sloboda muku muče.Kakva je budućnost trenutno Bosne
Ovo oko Širokog i njihov rad i novac koji ima i nogomet i košarka trebalo bi otvoriti temu ratno profiterstvo grada Širokog Brijega,a ne neke zasluge.To nije tema opet nisam dobio odgovor malo opširniji, znam i ja da je u lošem stanju ali u kako lošem: ko igra,koliki je dug, kakav je plan izlaskka iz krize,koliko je grad uz BosnuMelo15 je napisao/la:Navedeni klubovi muku muce zbog svojih "poteza" nije njima za to niko kriv....dok je siroki svojim zaslugama i pametnim ulaganjima tu gdje jeste...Svi bi mi htjeli da je Bosna u vrhu NLB lige,da igramo euroligu borimo se sa najjacim ekipama regiona ali tesko dok se ovako bude radilo u klubu..tj bude se radilo protiv klubaHamo je napisao/la:Može li mi neko objasniti trenutnu situaciju oko KK Bosne i koliki je dug i da li se on vraća.Jer nisam u stanju da pratim situaciju oko Bosne.Stvarno je sramota da tamo neka vukojebina poput Širokog dominira,a dok Bosna,Borac i Sloboda muku muče.Kakva je budućnost trenutno Bosne
da si pominjao situaciju do nekih 5 godina unazad prica bi ti pila vode, ali sada je cinjenica da je siroki tu gdje jeste radi pametnih poteza, a bosna je tu radi uskogrudnosti, nesposobnosti i korumpiranosti njene upraveHamo je napisao/la: Ovo oko Širokog i njihov rad i novac koji ima i nogomet i košarka trebalo bi otvoriti temu ratno profiterstvo grada Širokog Brijega,a ne neke zasluge.To nije tema opet nisam dobio odgovor malo opširniji, znam i ja da je u lošem stanju ali u kako lošem: ko igra,koliki je dug, kakav je plan izlaskka iz krize,koliko je grad uz Bosnu
A Bosna nije profitirala u ratu i poslije rata????I oni su profitirali ali su se te pare ofirno krale....dok u sirokom ako nista bar fino zamazu oci i investiraju .....ne trose pare na glupa pojacanja i eto ti odakle im pare.....u bosni pola amera sto je bilo sve neke velike cifre za koje vjerujem da su mozda 3cinu dobijali a ostalo u dzep UO.Hamo je napisao/la:Ovo oko Širokog i njihov rad i novac koji ima i nogomet i košarka trebalo bi otvoriti temu ratno profiterstvo grada Širokog Brijega,a ne neke zasluge.To nije tema opet nisam dobio odgovor malo opširniji, znam i ja da je u lošem stanju ali u kako lošem: ko igra,koliki je dug, kakav je plan izlaskka iz krize,koliko je grad uz BosnuMelo15 je napisao/la:Navedeni klubovi muku muce zbog svojih "poteza" nije njima za to niko kriv....dok je siroki svojim zaslugama i pametnim ulaganjima tu gdje jeste...Svi bi mi htjeli da je Bosna u vrhu NLB lige,da igramo euroligu borimo se sa najjacim ekipama regiona ali tesko dok se ovako bude radilo u klubu..tj bude se radilo protiv klubaHamo je napisao/la:Može li mi neko objasniti trenutnu situaciju oko KK Bosne i koliki je dug i da li se on vraća.Jer nisam u stanju da pratim situaciju oko Bosne.Stvarno je sramota da tamo neka vukojebina poput Širokog dominira,a dok Bosna,Borac i Sloboda muku muče.Kakva je budućnost trenutno Bosne
Melo15 je napisao/la:Sta je sa turnirom Mirza Delibašić koji se odrzava svake godine???? Jesu li i na to zaboravili ili ne zele da nam otkrivaju ekipe koje ce ucestvovati vec hoce da nas iznenade???(Maccabi,Real,Zvezda)????![]()
Na sta spade ovaj turnir u PMadmin je napisao/la:Melo15 je napisao/la:Sta je sa turnirom Mirza Delibašić koji se odrzava svake godine???? Jesu li i na to zaboravili ili ne zele da nam otkrivaju ekipe koje ce ucestvovati vec hoce da nas iznenade???(Maccabi,Real,Zvezda)????![]()
http://www.sportsport.ba/bh_kosarka/7-m ... asic/64648" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel' to onaj projekat zvani "Ako uleti kanton sa parama" sto si mi pricao ?neno#4 je napisao/la:Veceras je bio direktor Bukva na TVSA. Ko je gledao imao je sta da vidi. Definitivno se ponovi pravi projekat velike evropske Bosne![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je. Navodno, transa bi trebala biti pocetkom iduce godineDevil je napisao/la:Jel' to onaj projekat zvani "Ako uleti kanton sa parama" sto si mi pricao ?neno#4 je napisao/la:Veceras je bio direktor Bukva na TVSA. Ko je gledao imao je sta da vidi. Definitivno se ponovi pravi projekat velike evropske Bosne![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.