sinoc smo igrali sa tri odbrambena dvije formacije igrali 3-5-2 a vecim dijelom utakmice 3-4-3,pa alves nije vidio odbrane ,i kad ovi napadaju alves je bio na protivnickoj polovici ceko ,nekad je thiago bio povuceniji od alvesa ,nikad ga nako nije ofanzivno guardiola postavio bas da se ne vraca nikako u odbranunidjo_barca je napisao/la: Prije nego sto je pocela sezona,govorio sam kako bi se formacija mogla promjeniti da ce Barca igrati sa 4 igraca u vezi i 2 u napadu.Tako to dosad izgleda i meni se svidja.Posjed je jos veci,igra jos bolja.Strasno kako igraju.Sociedad je imao veliku srecu,inace bi i oni zavrsili sa barem 5 komada u mrezi.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Neandertalac
- Kontakt:
Da si ih ti vodio izvukli bi remiSaurman je napisao/la:Ubjeđen sam da bi i Kozara večeras mogla uvaljati 5 komada Osasuni , ljudi djeluju izgubljeno na terenu ne znaju jesu li pošli ili došli , fkt 90% klubova sve više i više slabi.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mi smo "Kozari" prosle godine uvaljali osam a oni s tom "Kozarom" jedva 0:0 .Neandertalac je napisao/la:Da si ih ti vodio izvukli bi remiSaurman je napisao/la:Ubjeđen sam da bi i Kozara večeras mogla uvaljati 5 komada Osasuni , ljudi djeluju izgubljeno na terenu ne znaju jesu li pošli ili došli , fkt 90% klubova sve više i više slabi.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
levante odradio veliki posao
koliko je bilo slavlje nakon sociedada, sad ocekujem 3x vecu festu 

ser del barça es el millor que hi ha !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma dobro ili sad ili u clasicu...svejednoScof1eld je napisao/la:levante odradio veliki posaokoliko je bilo slavlje nakon sociedada, sad ocekujem 3x vecu festu

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
U srijedu protiv Valencije na Mestalli za 1. mjesto 

-
- Kontakt:
hahahaha, ja sam prvo mislio da je levante poveo 1:0, jer je neko na face-u napisao to, pa sam upalio txt, i kad sam vidio, valjao sam se od smijeha, levati ih pobjedise, hahahahah 

...rob do bagro...
Nisam mogao da vjerujem svojim ocima - Levante vodi 1:0 a 79i minut
Neznam sta SpecialFive radi ali mislim da ce se stvarno trebati potruditi da stigne do 40 bodova da nebi ispali iz lige kako je najjavio onom provokaciom uoci ovog kola. Hvala Levantima i levatima

Neznam sta SpecialFive radi ali mislim da ce se stvarno trebati potruditi da stigne do 40 bodova da nebi ispali iz lige kako je najjavio onom provokaciom uoci ovog kola. Hvala Levantima i levatima

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma bit će kikseva još puno s obje strane...Eto nama se sad ukazala prilika da u srijedu zasjednemo na tron Inšallah. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mora znacit, moze Betis bit prvi i ako pobjedi Barcelona.Sajoni je napisao/la:Ma bit će kikseva još puno s obje strane...Eto nama se sad ukazala prilika da u srijedu zasjednemo na tron Inšallah.
Polahko doći će i oni na red.Donnie Darko je napisao/la:Ne mora znacit, moze Betis bit prvi i ako pobjedi Barcelona.Sajoni je napisao/la:Ma bit će kikseva još puno s obje strane...Eto nama se sad ukazala prilika da u srijedu zasjednemo na tron Inšallah.

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
şamo Boga molim da Neymar ne predje kod nas, to bi nas unistilo kao koletkiv, dosta su dva poprilicno sebicna igraca koje imamo, ne zelim treceg, mada kod ovih sebicnost pokriva kvaliteta, a kod Neymara je ta sebicnost vidljiva...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ja vjerujem Pepu i uvijek sam mu vjerovao , ako on misli da će nas Neymar pojačati onda ne vidim neku prepreku u dovođenju istog.
Isto je bilo i za Cesca , ne treba nam , sjedi će na klupi , neće Pep moći davati svima pristojnu minutažu , kad ono sve ispade obrnuto.
Isto je bilo i za Cesca , ne treba nam , sjedi će na klupi , neće Pep moći davati svima pristojnu minutažu , kad ono sve ispade obrnuto.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pogodi...xaviesta je napisao/la:Ko su ta dva sebicna igraca, majke ti
Iniesta i Messi,
samo kad budes odgovor piso pogledaj moj post iznad pa tek onda napisi komentar...

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
evo citam maloprije, kao mi se interesujemo za Garya Cahilla...
neznam, on jeste dobar igrac, to stoji, al mislim da ako vec dovodimo stopera, da trebamo dovesti klasu...
u principu ja mislim da nam bilo kakav stoper nije potreban...vise sam za to da se ide sa Fontasom...
a sto se tice ostalih stopera ja mislim da je jedini stoper koji bi kod nas donio razliku onaj Jones iz Manchestera...
momak je strasan, ima tek 18-19 godina, a vec je jedan od najboljih stopera danasnjice...
brz, jak, okretan, dobar u skoku, a najbolje od svega ucestvuje u igri, za razliku od vecine stopera, koji uzmu loptu i brze daj drugome...
gledo sam ga par utakmica, stvarno me odusevio, kako nareda Boltonovce...
samo meni nikako nije jasno kako ga mi sebi nismo uzeli...covjek je placen sitnih 20 miliona...
pa bolje bi bilo da smo njega doveli nego Alexisa...
neznam, on jeste dobar igrac, to stoji, al mislim da ako vec dovodimo stopera, da trebamo dovesti klasu...
u principu ja mislim da nam bilo kakav stoper nije potreban...vise sam za to da se ide sa Fontasom...
a sto se tice ostalih stopera ja mislim da je jedini stoper koji bi kod nas donio razliku onaj Jones iz Manchestera...
momak je strasan, ima tek 18-19 godina, a vec je jedan od najboljih stopera danasnjice...
brz, jak, okretan, dobar u skoku, a najbolje od svega ucestvuje u igri, za razliku od vecine stopera, koji uzmu loptu i brze daj drugome...
gledo sam ga par utakmica, stvarno me odusevio, kako nareda Boltonovce...
samo meni nikako nije jasno kako ga mi sebi nismo uzeli...covjek je placen sitnih 20 miliona...
pa bolje bi bilo da smo njega doveli nego Alexisa...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ti brate nebuloze pricas.
Kazes Messi i Iniesta su sebicni.Mislim dovoljno je receno.Messi ima pravo da ne da nikome loptu koliko je dobar !
Inesta takodzer.Njih dvojica su dva najbolja individualca u timu Barcelone.
Cahill bi bio solidno pojacanje ali nista pretjerano,mada je mlad i dalo bi se doraditi.Dosta je jak i skocan kao i brrz.
Jones bi bio bolje rijesenje ali nije vise bitno.
Alexis je vanserisko pojacanje koje je Barci kao 1 na 10tku !
Kazes Messi i Iniesta su sebicni.Mislim dovoljno je receno.Messi ima pravo da ne da nikome loptu koliko je dobar !
Inesta takodzer.Njih dvojica su dva najbolja individualca u timu Barcelone.
Cahill bi bio solidno pojacanje ali nista pretjerano,mada je mlad i dalo bi se doraditi.Dosta je jak i skocan kao i brrz.
Jones bi bio bolje rijesenje ali nije vise bitno.
Alexis je vanserisko pojacanje koje je Barci kao 1 na 10tku !
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
OK, Messi jeste najbolji, al samo koliko je puta moglo bolje biti po ekipu da je dodo saigracu...
cinjenica je da je sebican, isto kao i Iniesta, samo sto individualnom kvalitetom pokrivaju tu sebicnost, jer vecini slucajeva ne izgube loptu, a dosta znaju i zabiti gol iz nekih solo prodora...
a ona asistencija Cesca za drugi gol Messia, pa u onakvoj situaciji Messi nikad ne bi dodo nekome, 100% bi sam iso...
opet ponavljam, izuzetno su individualno sposobni pa se to u dosta navrata ne primjeti,
a sto se tice Alexisa, nisam nesto ubjedjen da ce impresionirati, al volio bih da grijesim...
a Jones ce biti jedan od najboljih stopera sto je ikad igro..kako igra sa 18 godina na poziciji na kojoj je najvise potrebno iskustvo...po meni savrsen igrac za nas tim...
dao bih i Alexisa i 20 miliona da je kod nas...
cinjenica je da je sebican, isto kao i Iniesta, samo sto individualnom kvalitetom pokrivaju tu sebicnost, jer vecini slucajeva ne izgube loptu, a dosta znaju i zabiti gol iz nekih solo prodora...
a ona asistencija Cesca za drugi gol Messia, pa u onakvoj situaciji Messi nikad ne bi dodo nekome, 100% bi sam iso...
opet ponavljam, izuzetno su individualno sposobni pa se to u dosta navrata ne primjeti,
a sto se tice Alexisa, nisam nesto ubjedjen da ce impresionirati, al volio bih da grijesim...
a Jones ce biti jedan od najboljih stopera sto je ikad igro..kako igra sa 18 godina na poziciji na kojoj je najvise potrebno iskustvo...po meni savrsen igrac za nas tim...
dao bih i Alexisa i 20 miliona da je kod nas...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iniesta sebican? Andres Iniesta? Sebican? Jbt pa ja njemu najvecu manu nalazim u prevelikoj nesebicnosti.
ma nevjerovatan je lik,Iniesta je lik koji kad bi izaso pred golmana rado gurno loptu petom da neko drugi zabije.Donnie Darko je napisao/la:Iniesta sebican? Andres Iniesta? Sebican? Jbt pa ja njemu najvecu manu nalazim u prevelikoj nesebicnosti.
INESTA JE NAJBOLJI VEZNJAK SVIJETA !!!!
Genijalan igrac,toliko elegantan,prodoran,inteligentan a prije svega veliki timski igrac !
Vise ovoj ekipi znaci nego Xavi !
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.