Pasa moj u nedjelju ce nas se nagurati 20.000matetaraba je napisao/la:zanima me koliki je kapacitet željinog stadiona negdje piše 12 tisuća negdje 15,i koliko može manijaka stati na onu tribinu gdje navijate

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pasa moj u nedjelju ce nas se nagurati 20.000matetaraba je napisao/la:zanima me koliki je kapacitet željinog stadiona negdje piše 12 tisuća negdje 15,i koliko može manijaka stati na onu tribinu gdje navijate
Svakako se racunaju stolice, tako da moze primiti 5-6 hiljada visetanzla je napisao/la:Pasa moj u nedjelju ce nas se nagurati 20.000matetaraba je napisao/la:zanima me koliki je kapacitet željinog stadiona negdje piše 12 tisuća negdje 15,i koliko može manijaka stati na onu tribinu gdje navijate![]()
Salim se, vjerujem da je trenutni optimalni kapacitet 12k.
To su stari dresovi, vidis da je logosoft sponzor na tim!fk zeljeznicar je napisao/la:zna li iko otkud bh telecom na dresu, ja ovo prvi put vidim, da nam neće biti sponzor
http://san.ba/images/articles/mesanovic%20zeljo.jpg
ma ot je dres sa prijateljske tekme...dosli su nowi dresovi...ti se vise ne pikaju....hehehe...fk zeljeznicar je napisao/la:zna li iko otkud bh telecom na dresu, ja ovo prvi put vidim, da nam neće biti sponzor
http://san.ba/images/articles/mesanovic%20zeljo.jpg
znači 117, **** ga to je previše, pa to su mi cipele za jesen...Seyo_TM je napisao/la:100 je bez PDV a ne sa PDV!!
Ako mislite da grijesim, otidjite do kluba i pitajte!
Jedino ako mozete kupiti bez PDV
E pa nosi prosljogodisnjeemchoz je napisao/la:znači 117, **** ga to je previše, pa to su mi cipele za jesen...Seyo_TM je napisao/la:100 je bez PDV a ne sa PDV!!
Ako mislite da grijesim, otidjite do kluba i pitajte!
Jedino ako mozete kupiti bez PDV
samo dres 60 kema bi mi bilo uredu...
Nema potrebe sad vrijeđat upravu ova isporuka je bila namijenjena za prvi tim tako da druga isporuka treba biti duplo manjajocker123 je napisao/la:107![]()
![]()
e jbg zujo,previse seres
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.