Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
dobro murinjo rece: " boricemo se za opstanak " .... haha levante ??? joj!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
gledo sam zadnjih 15 minuta utakmice..
Real los, da nisam znao da je Real mogo bi 100 godina pogadjati, Levante igralo smireno, fino takticki, bez nekih panicnih reakcija, uz malo lijepih poteza...
Pepe je lud, to je definitivno..Karvaljo je klasa, al kako hinjski udara...Coentrao me sve vise i vise podsjeca na Pepea...
imo je i Levante jedan krvnicki nad Ronaldom...
Aranda se malo igra, malo lijepih poteza...
Real los, da nisam znao da je Real mogo bi 100 godina pogadjati, Levante igralo smireno, fino takticki, bez nekih panicnih reakcija, uz malo lijepih poteza...
Pepe je lud, to je definitivno..Karvaljo je klasa, al kako hinjski udara...Coentrao me sve vise i vise podsjeca na Pepea...
imo je i Levante jedan krvnicki nad Ronaldom...
Aranda se malo igra, malo lijepih poteza...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Katastrofa.Nisu ovako lose odigrali,ne pamtim.Nigdje srede,nigdje napada.Crveni Khedire ne smije biti isprika.To nama protiv ovakvih ekipa ne bi trebalo nista znaciti.
Da su bar stvorili sansi,da se moze reci da su bili bolji,da su zasluzili bod,al nista,Par polusansi.
Benzema,koji je u zivotnoj formi
,dva puta fula prazan gol,iako su bile malo teze okolnosti al opet

Ne moze se izdvojiti nijedan igrac koji je zadovoljio.
Znam da smo sad svi mi treneri,svi strucnjaci kada dodju ovakve utakmice,al jbg,sto jest jest.
Pad u formi je sad vec ocigledan.3 zadnje tekme s katastrofalnom igrom
Sad moramo cekati ekipu koja ce nam pomoci da vratimo samopouzdanje,da "procepimo",da zrtvuje samu sebe zbog reala
...

Da su bar stvorili sansi,da se moze reci da su bili bolji,da su zasluzili bod,al nista,Par polusansi.
Benzema,koji je u zivotnoj formi

Ne moze se izdvojiti nijedan igrac koji je zadovoljio.
Znam da smo sad svi mi treneri,svi strucnjaci kada dodju ovakve utakmice,al jbg,sto jest jest.
Pad u formi je sad vec ocigledan.3 zadnje tekme s katastrofalnom igrom

Sad moramo cekati ekipu koja ce nam pomoci da vratimo samopouzdanje,da "procepimo",da zrtvuje samu sebe zbog reala

Sretno zmajevi!!
Ponvo sudije krive Realovci??? citav svijet se okomio na vas.... hahahha... cuj levante majko draga 

Nisu krive i nisam to ni rekao.Rekao sam da su krive za onu guzvu krajem poluvremena,za one kartone i iskljucenje samija,jer da je sviran onaj faul na di mariji,koji je postojao i koji se desio 2m od linijskog sudije,nista od onog se ne bi ni desilo.Dushi_Rob je napisao/la:Kolega, jesul sudije i za ovaj rezultat kriveMARCELO je napisao/la:Cijelu guzvu je zapoceo sudija koji nije svirao ocigledan faul na di mariji,jos linijski stoji 2m od njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha
nemozes me lagat gledo sam tekmu !
Sretno zmajevi!!
Sigurno su noge teške poslije teške utakmice u Zagrebu , ali ipak je ovo bilo neočekivano da vas nasadi Levante kandidat za Segundu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
nek je odzvanjalo "asesino asesino" za mesara mrtvog 

ser del barça es el millor que hi ha !
Levante odradio jedan laksi trenig
Gdje je onaj edin sto kaze da ce te biti prvi od 1 kola pa sve do zadnjeg
Gdje je onaj edin sto kaze da ce te biti prvi od 1 kola pa sve do zadnjeg

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamolio bih navijace Barcelone da ne provociraju ili da se u suprotnom klone ove teme. Zahvaljujem.
Opet Levante,mislim da su vas oni uzeli i prosle sezone
Visca Levante

Visca Levante

Simpaticno ste mi odigrali
Leva/N/te ne mozete pobijedit
Salu na stranu zasluzena pobijeda Levante-a,grizli su

Salu na stranu zasluzena pobijeda Levante-a,grizli su

27.10.2020
Sve je kriv onaj debilni crveni karton. Nije Khedira mogao normalno po strani se držat kao svi ostali, jok udri odmah.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
E dugo ste i bili na prvom mjestu... 

LEVANTE 

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- Nail for Real
- Kontakt:
Ups
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Murinjo jel ti sad kriv sudija,jel ti kriv Gvardiola i Mesi
previse su jadni svi onako u kompletu gomila isfrustriranih likova i manekena tipa Ronaldo pa onda onaj ubica Marcelo i Karvaljo a na klupi pojacani sa najvecim retardom likom koji nezna da podnese poraz i cak sa Realom igra formaciju svi u odbranu uglavnom previse ste jadni 

Fina Gradska sarajevska raja
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sad se moli a kad se svrsavalo na temi Barcelone za kiks Barce tad se nije moliloDonnie Darko je napisao/la:Zamolio bih navijace Barcelone da ne provociraju ili da se u suprotnom klone ove teme. Zahvaljujem.

Mes Que Un Club
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakva sad tuga
? Jedna losija utakmica i odma' remont ekipe, kalja se cast i ponos kluba, ode sezone u qrac itd.
Ovakvih kikseva ce biti napretek.

Ovakvih kikseva ce biti napretek.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa i on je navijac Barceloneamertiger je napisao/la:Sad se moli a kad se svrsavalo na temi Barcelone za kiks Barce tad se nije moliloDonnie Darko je napisao/la:Zamolio bih navijace Barcelone da ne provociraju ili da se u suprotnom klone ove teme. Zahvaljujem., ali nismo mi kao vi, pustit cemo vas da tugujete u miru

Ne treba pretjerivati, dosta nas se buni kad oni nama *eru a ustvari nismo nista bolji

Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.