FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FC BAYERN » 18 sep 2011, 18:00

Iz utakmnice u utakmnicu dokazujemo da smo dosta popravili igru i da to nije bio samo dobar dan, vidi se napredak, a pogotovo u odbrani.Sto se tice Maloude meni je svijedno ali samo nek se dovode igrac jer nemamo prave izmjene za Rib i Rob, a po meni bi se Malouda dobro uklopio istina da mu godine ne cvijetaju ali moze on jos nekoliko sezona odraditi na vrhunskom nivou.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2011, 18:25

Nakon postignutog gola kao da smo se malo izgubili i svjesno prepustili loptu igracima Schalkea, koji su iz takve situacije stvorili neke sanse, najbolje je imao Huntelaar ali smo i mi imali malo srece.

Imam osjecaj da se jos uvijek ne pruza maximum, vjerovatno se misli da je ovo do sada dovoljno.

Gustavo povrijedjen, nesto sto nam je najmanje trebalo u ovom trenutku, ali se nadam da ce ga Tymo zamijeniti na dostojanstven nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 sep 2011, 18:30

Taman sam htio nesto lanuti Petersenu, kad mu se lopta ponovo vratila i uz dosta srece ju utrpao u gol. 8-) Osjeti se na njemu da nije opusten do kraja, pa je zato i dobro sto igra jednu ovakvu utakmicu. Poslije ovako paklene utakmice sve druge cemu izgledati kao yoga.

Sto se tice ostatka ekipe, zao mi je sto se Gustavo povrijedi, ali se vidjelo odmah nakon starta na njemu da ce tesko moci nastaviti. Mislim da je bio jedan od kljucnih igraca koji su drzai sredinu terena, prekidali akcije Schalkea. Nadam se da ce u nastavku Tymo pruziti dobru partiju.

Do kraja se nadam da nece biti jos nekih povreda, jer ovo sto do sada pokazuju je fantasticno. Cijelo vrijeme drze napadace Schaleka sterilnim izuzev one greske Riberya kada je poklonio jednu loptu Huntelaru. Medjutim, pored te greske Frank je najbolji pojedinac i prava je uzivnacija gledati ga u ovakvoj formi. Jos jedan slican prodor kao onaj kod gola i utakmica je rjesena. 8-)
#divovi

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 18 sep 2011, 18:44

Steta promasi zicer Petersen ,mogli su ovo rijesiti i osigurati 3 boda

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2011, 19:06

Tako se desi kad postavis prave igrace na pravo mjesto.

Muller 2:0.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 sep 2011, 19:19

Utakmica dosadna. Ne zelim gledati vise. 8-)
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2011, 19:24

Sigurna pobjeda moglo je biti i uvjerljivije da je Petersen iskoristio neke šanse ali dobro je.Koliko Bayern izgleda dominantno na terenu da utakmica postane dosadna.Mreža i dalje miruje , nevjerovatno je koliki smo napredak ostvarili u odbrani u odnosu na prošlu sezonu.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 18 sep 2011, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 18 sep 2011, 19:25

Betonska odbrana i strpljivost u napadu. KLASA !
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 sep 2011, 19:26

Suverena dominacija se nastavlja.

Trenutno cu samo reci 8, znate da ste sad svi pronosani! :lol:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 sep 2011, 19:26

Realno, očekivao sam pobjedu uz primljeni pogodak. Ovako, ovo je bolje od realnosti :D
Osma tekma u nizu, svaka čast momcima. Nadam se da će nas povrede malo poštediti ;)
Sent from my Philips Smart TV.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 sep 2011, 19:30

dr.adnan je napisao/la:Osma tekma u nizu, svaka čast momcima. Nadam se da će nas povrede malo poštediti ;)
nema nas šta poštediti, Olić i Robben dugotrajne povrede ... već smo oslabljeni samo da ribery ne ispadne dok je jedan od Rib-Rob spreman dobro je

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2011, 19:32

Može li neko izbaciti podatak koliko smo imali primljenih golova u prošloj sezoni nakon 6 kola ?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 sep 2011, 19:35

Zadnji gol smo primili dok je jos uvjek bila crno-bijela slika
Thomas Müller - Fußballgott

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 sep 2011, 19:36

Deff se slazem, i ja sa ocekiv'o pobjedu (tipovo sam na 2:1) ali eto, ovako je bolje.Rutinska tekma, puno vazna 3 boda a i Ostali su nam rezultati isli "na ruku".Mislim da ove godine apsolutno nemamo prave konkurencije za naslov BL .Najveca mi je zelja da odemo do kraja u LP znajuci da se finale igra na "nasem" stadionu,moze se rec da smo u TOP 5 kandidata za ovaj naslov.Raspolozeni strijelci, osvježen vezni red i 50% jaca odbrana nego li prosle godine, sigurno mozemo do kraja .
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 sep 2011, 19:37

Dominacija, nema sta. Osjeti se, da igraju tacno onoliko koliko treba. A kada su fizicka sprema i koncentracija na nivou, dobijete ovakav start sezone. :)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 sep 2011, 19:41

Saurman je napisao/la:Može li neko izbaciti podatak koliko smo imali primljenih golova u prošloj sezoni nakon 6 kola ?
H VfL Wolfsburg 2 – 1
A 1. FC Kaiserslautern 0 – 2
H Werder Bremen 0 – 0
H 1. FC Köln 0 – 0
A 1899 Hoffenheim 2 – 1
H FSV Mainz 05 1 – 2

http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... ich_season" onclick="window.open(this.href);return false;

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 sep 2011, 19:56

Svaka cast momci, popravili ste mi dan. Potpuna dominacija u Gelsenkirchenu i zaista je bilo divno gledati nemocne igrace Salkea. Drago mi je da je Petersen konacno poceo od pocetka i da je postigao pogodak. Za ostale se moze reci da su standardno odlicno odigrali. Posebbno mi je drago sto u ekipi imamo takvog dragulja kakav je Muller. Koliko samo on donese Bayernu u svakoj utakmici... Ponovo pobjeda bez primljenog gola, novi poraz Dortmunda, iii ovo kolo je odlicno za nas. Prvi smo na tabeli sa gool razlikom 18:1 i mislim da cemu tu i ostati do kraja.

MOrat cemo uzeti od @Paja ono "Dominacija" :D :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Klare

Post Postao/la Klare » 18 sep 2011, 20:22

Ribery se nema odakle vraćati, to je uvijek bio naš najbolji igrač, i u sretnim i u tužnim trenucima. Mi ovdje smo uvijek vjerovali u njega i znali koliko taj vrijedi, a ove sezone će to pokazati cijeloj Evropi i navijačima ostalih timova, koji su ga ovdje često znali osporavali.
Dok je Gomez u igri puno manje se promašuje, sviđalo se to nekima ili ne, Mario nas čini još boljim, Petersen je solidan, ali nije ni upola Mariana. ;)
Biću iskren i reći da sam gledao samo zadnjih 15 minuta, a informacijama iz prve ruke mi to dođe skoro kao da sam je i gledao.
U zapisniku stoje dvije asistencije Riberya 8-) , te Muller konačno jednom kao napadač :) , konačno pogodio, zaslužio je više nego iko, igrač koji se u potpunosti podređuje timu, ma nemam šta nekog kvaliti više, svi su na nevjerovatnom nivou.

Možda bi imalo smisla da nekog dovedemo na zimu, pa makar to i Malouda bio, klupa u ofanzivi je nekako tanka. Na Usamija i Pranjića se ne računa, Olić i Robben potpuno uništeni, satrani povredama, treba to pratiti do zime, mada treba imati hrabrosti i reći da mi situacija sa Robbenom počinje ići na k.... :x Nosio nas je prvu sezonu, ove dvije veliko ništa, povrijeđen, a ne zna se šta je, ni kada će se vratiti, ima li išta gore, a povreda ničim izazvana.
Situacija u vezi njega je potpuno obeshrabljujuća. Pa i da se vrati, igraće dvije utakmice i opet na bolovanje, a ovamo se mi kao nešto uzdamo u njega. :roll: Neće njega biti do januara, u to sam siguran. :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 sep 2011, 22:25

Majke mi, otkako ja forsiram Bayern vs bilo ko da će oba tima dati gol, vaša odbrana je neprobojna. :mrgreen: Danas nisam gled'o posljednjih pola sata, al' ono što sam vidio je dovoljno da se kaže kako je pobjeda zaslužena. Samo, mog'o je Lahm (ako se ne varam) pokloniti gol Schalke-u, al' je Hunto promašio iz izgledne situacije. Stvarno Bayern izgleda moćno. Ne znam šta su simpatizeri tima očekivali, al' ja moram priznati da sam ja iznenađen ovakvim Bayernom (granitna odbrana i monstruozan napad). Dosadilo je više pisati "da vas vidimo protiv ovih ili protiv onih", majke mi. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 sep 2011, 22:30

@Monolog budeš li i dalje uporan sa tim oba daju gol vs Bayern Minken ostaćeš gol ko pištolj. :D .Za šansu Hunte je bio "zaslužan" Ribery a ne Lahm , pa majka mu stara kad si vidio Philipa da je nekom prodao loptu mislim ono fkt :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.